Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 576-an már árulják a Monster 4x4 World Circuit-ot.
nunchuck..
az kéne 😊)
az kéne 😊)
-the invisible-
Bocs, adapter.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Most jött meg a lan adadpterem egyenesen Hong-Kong-ból.11,5 eft volt, eredeti N.
Este beizzítom.
Este beizzítom.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Sziasztok!
Tegnap a szombathelyi Media Markt-ban láttam 20 db Wiit (69.900-ért). WiiPlay és Nunchuk is van jó néhány.
Tegnap a szombathelyi Media Markt-ban láttam 20 db Wiit (69.900-ért). WiiPlay és Nunchuk is van jó néhány.
80-ért...
-the invisible-
sziasztok!
én még nem veszek Wii-t, de akit érdekel a pólus Media Markt-ban péntek este volt vagy 8-10 darab Wii.
én még nem veszek Wii-t, de akit érdekel a pólus Media Markt-ban péntek este volt vagy 8-10 darab Wii.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Jah, Electro World témát nemtom, ott nem néztem.
Tegnap néztem, már egyik helyen sincs meg, de tény hogy elõtte 1 hónapig állt mindkét helyen.:]
ha vki nem sajnál levonatozni érte debrecenbe akkor itt még media-n ívül sztem elektroworldben meg corában 100 h még van... corában is az elsõ körbõl 2 hétig ott állt 1 darab... ha vkit érdekel utánnanézek neki h hol van
Én tudok egy helyet ahol már 1 hónapja áll egy Wii.
nekem a vichy ajándékcsomag keee 😄DD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ilyen helyeken már rég megvan a nyertes... <#mf2>#mf2>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én is ismerem ezt a 2 oldalt, de ha belinkeljük, akkor szerintem szólni kéne a 2 oldal opjainak. Amúgy holnap reggel megyek le az 576-ba és ha van Wii akkor megveszem vagy elõrendelem <#eplus2>#eplus2>
fölösleges csinálnia...
ez a 2 oldal bõven elég:
http://wiihun.extra.hu/
http://wiihack.extra.hu/
valaki csinál egy bannert (a régi is jó) és a fenti linkket "beleépíti" (pl. általános FAQ, warez FAQ)
ez a 2 oldal bõven elég:
http://wiihun.extra.hu/
http://wiihack.extra.hu/
valaki csinál egy bannert (a régi is jó) és a fenti linkket "beleépíti" (pl. általános FAQ, warez FAQ)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Az is igaz. Én szívesen megcsinálnám a FAQ részt meg ha történik valami változás frissíteném, de csak a html-hez értek, és nem tudom, hogy itt sg-n hogy kéne megcsinálni :S
Végülis. De szerintem majd akkor kéne, ha már meglesz rendesen a chip meg minden. Mert most még fejlõdnek és rengeteget kéne frissíteni és nem sok embernek van erre ideje.
Töltsük le az internetet!
Miért ne lehetne? Eladási adatok http://nexgenwars.com/ hardwer specifikációk. Mod chipek állása stb. Linkek
Tényleg nem ártana, meg jó lenne csinálni egy FAQ részt a fórumnak.
Köszi
Igen, ez engem is érdekelme😉
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Szerintem lassan mindenki beszerez egyet, aki akar és ezért már nem keresik anniyra. Én talán majd szülinapomra meglepem magam egyel, bár a pézt ami jsszejött rá, ninics egy hete, hogy elvertem XBOXra meg most még a maradékot PCmre akarom, dehát majd lesz valahogy. A Wii kihagyhatatlan. Tényleg, mennyire nehezek rá a rendes játékok? Gondolok itt Red Steel, Zelda TP meg ami nem ilyen ügyességi mint a Rayman, hanem rendes történet meg ilyersmi, pl a COD3 is.
Töltsük le az internetet!
Hmm! Ma megérkeztek a wiik! Senki nem érdeklõdött... érdekes...
Holnapra nem biztos, h mindenhol el fog fogyni 😛
Vki írta, h játékhiány is van! MediaMarktban állandóan látok...
Holnapra nem biztos, h mindenhol el fog fogyni 😛
Vki írta, h játékhiány is van! MediaMarktban állandóan látok...
Mi ez a looser?
Mindesetre csak 1000-er körül hozni...( ezt szerintem túl biztonságos alapnak lehet mondani)
Az N hun forgalmazója sokszor bizonygatta ,hogy looser a feladathoz nah de ez 😊
Az N hun forgalmazója sokszor bizonygatta ,hogy looser a feladathoz nah de ez 😊
576-nál? Mit mondtak, mikor fog megérkezni?
Szerintem sejthetõ volt, hogy nálunk így fognak alakulni a dolgok :-)
Beszerezhetetlen Magyarországon a Wii!
wii eladás
rreális kereslet
"Hasonló eredményekrõl számolt be Wittinger Tamás. Az 576 Kbyte beszerzési igazgatója szerint érdeklõdés van, játékgép viszont továbbra sincs elég, ahogy azt elõre lehetett látni. A szakember irreálisnak nevezte a Wii iránti keresletet a konkurensek eredményeivel összehasonlítva, ennek megfelelõen a szoftverekbõl is teljesen kifogytak, így nincs pontos képük arról, hogy mekkora a játékgép hazai piaca. Az mindenesetre már elképzelhetõ, hogy a Nintendo gépe sikeresebb lesz nálunk, mint az Xbox 360 vagy a PS3,"
"Wii jutott el hozzánk, eddig ugyanis csak 1500 konzol érkezett az országba."
😄
wii eladás
rreális kereslet
"Hasonló eredményekrõl számolt be Wittinger Tamás. Az 576 Kbyte beszerzési igazgatója szerint érdeklõdés van, játékgép viszont továbbra sincs elég, ahogy azt elõre lehetett látni. A szakember irreálisnak nevezte a Wii iránti keresletet a konkurensek eredményeivel összehasonlítva, ennek megfelelõen a szoftverekbõl is teljesen kifogytak, így nincs pontos képük arról, hogy mekkora a játékgép hazai piaca. Az mindenesetre már elképzelhetõ, hogy a Nintendo gépe sikeresebb lesz nálunk, mint az Xbox 360 vagy a PS3,"
"Wii jutott el hozzánk, eddig ugyanis csak 1500 konzol érkezett az országba."
😄
Nyílt egy új magyar Wii oldal, de ez csak a hackekkel foglalkozik, mivel mi levettük az anyagot a WiiHUN-ról!
Szal a sötét oldalt itt találjátok: WiiHack
Szal a sötét oldalt itt találjátok: WiiHack
Nem érdemes! Van itthon is 😊
Egyébként minden olyan boltba megérkezett, ahol karácsonykor is volt! Persze csak 5-10db megint...
Egyébként minden olyan boltba megérkezett, ahol karácsonykor is volt! Persze csak 5-10db megint...
jah ok, köszi szépen!
aha. válaszd országnak a UK-t. de ezt kb 20-szor megbeszéltük már itt.
-the invisible-
beállítottam az internetet a wii-n. minden mûködik faszán, frisssítettem is. de amikor rámegyek, hogy argeement/contanct és utána yes-re megyek (ez azért kell hogy tudjam használni a wii channelt és a wii shop-ot) akkor kiírja, hogy: Wiiconnect24 and wii shop channel service is not currently being offered.
ez mitõl lehet?? valami megoldás??
ez mitõl lehet?? valami megoldás??
http://www.youtube.com/watch?v=rkj28_TVFss
Ezt a videót azoknak ajánlom, akinek még nincs Wii-jük <#idiota>#idiota>
Ezt a videót azoknak ajánlom, akinek még nincs Wii-jük <#idiota>#idiota>
Szerintem a garancia meg a macera nem éri meg azt, hogy 4-5 ezer forinttal olcsóbban megkapd.
Nem láttál te még elég játékot ps2-re ha azt mondod hogy a NFS:C -nek über grafja van 😊 Most csak egy nevet mondok: God Of War
Szerintetek érdemes Németországból beszerezni egy Wii-t, vagy a garancia miatt marhaság pár ezer forintot így megspórolni?
3 hónap alatt elkelt 4 és fél millió majdnem. XBOX 360-ból 10 milliót tudtak eladni 1 év alatt 10 milliót. Kicsit a Nintendo javára állnak a számok, csak kérdés az, hogy megmarad-e a lelkesedés a fejlesztõkben amit nagyon remélek....
Amúgy egy kis cikk az angolul tudóknak, az egyik Wii chip tesztje:
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13974
Amúgy egy kis cikk az angolul tudóknak, az egyik Wii chip tesztje:
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13974
Gc-nél mindesetre jobban áll ,és eléggé ds helyzet van.( és auzt se felejtsük ,hogy az apple féle divat marketinget is bevetették 😄)
Meg pl elég megnézni a legtöbb wii hírt! Mibõl áll? MInden fejlesztõ még olyan is aki még nem fejlesztett nintendora isteniti a gépet ,és vagy bejelent egy gamet vagy akar fejleszteni rá mindenkép.
A másik majdnem az össz kiadó legaláb 1 új gamet bejelentett wii-re.Multi gamek legtöbbje meg alap ,hogy kijön rá.
Szal ezért mondtam ,hogy gyors eladás a lényeg. Nem az hogy 1-2 év mulva mih lesz. A kiadoknak az a lényeg ,hogy gyorsan nagyobb esélyel igy több gamet tudnak eladni az adodt platformon.
Grafika meg mellékes ,ha valóban kihasználják majd a wiimotet egy rendes online multival pl. ( metroid esetleg wii resi 😊
Meg pl elég megnézni a legtöbb wii hírt! Mibõl áll? MInden fejlesztõ még olyan is aki még nem fejlesztett nintendora isteniti a gépet ,és vagy bejelent egy gamet vagy akar fejleszteni rá mindenkép.
A másik majdnem az össz kiadó legaláb 1 új gamet bejelentett wii-re.Multi gamek legtöbbje meg alap ,hogy kijön rá.
Szal ezért mondtam ,hogy gyors eladás a lényeg. Nem az hogy 1-2 év mulva mih lesz. A kiadoknak az a lényeg ,hogy gyorsan nagyobb esélyel igy több gamet tudnak eladni az adodt platformon.
Grafika meg mellékes ,ha valóban kihasználják majd a wiimotet egy rendes online multival pl. ( metroid esetleg wii resi 😊
tök mind1 hogy melyik az erössebb skacok. A lényeg az hogy melyiket mennyire tanulják meg kihasználni. Két példát mondok Ps2-õn, az egyik a Black, a másik az NFS Carbon. Én objektíven nézem a ps2õt mert igazából pc-n játszottam mindíg csak és fõleg a Black nagyon tetszett, az NFSnél pedig elgondolkodtam hogy mi a szarnak annyira erõs pc alá ha ps2õn így elmegy.