Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, ezért muszáj megnézni... meg 1szer úgyis szétszedem 😊 szal senki?
A legbiztosabb, ha szétszedi, mivel sajnos még a 09 és 10-es között is volt D2B-s ic... 😞
Ha kiveszed a tartóbol a wiit és megnézed az alját ott van egy vonal kód és alatta röktön, hogy serial no: és itt a LEH ....
Az ényém az még 11 alatt van vagy már nem? LEH10885106
Az ényém az még 11 alatt van vagy már nem? LEH10885106
tud vki szerezni ilyen 3 szárnyú/Y csavarhúzót (olyan a vége mint a mercijel)? mer csak ilyennel lehet szétszedni a Wii-t és sehol nem lehet kapni...
Koszi,jo oldal,szerintem kikene tenni a banner ala,aki tudja.
Jimi Hendrix
Nekem is így kezdõdik, és remélem ez jó jel...
Állítólag január 28.-ától kezdték árusítani az új inkompatibilis chipsettel szerelt Wii-ket, nagy valószínûséggel ezeknek a szériaszáma LEH11 vagy annál magasabb. De még semmi sem biztos, szóval sajnos lehet, hogy korábbi szériák is érintettek.
Szóval a szériálszámot nézd!
Szóval a szériálszámot nézd!
Az engem is érdekelne, hol van a gyártási száma...
Már megtörtént http://wiihack.extra.hu/page.php?12
www.sabian.com
Nekem vcaléami LEH10885106 és keretben egy 1-es.
Ez most nekem jó vagy rossz?
Ez most nekem jó vagy rossz?
sajnos ez egy elég pontos jövõkép -.-
Hol tudom megnézni, hogy nekem milyen gyártású a wii-m?
Oké köszönöm,és potosabb infot tudsz erol mondani,mire figyeljek hogy tudjam hogy azt lehet e chipeltetni?
Hogy az efele warez kérdéseket csoktentsuk,egy leirast kell csinalni..vagy ha valakinek van jobb otlete akkor alkalmazni😄.pl:uj topic ami csak warezal fogalkozik..
1-2eredeti gamet en is fogok venni ami olyan..,de en mindenbe a warezolast nezem,mert szamomra csak ugy eri meg.
Hogy az efele warez kérdéseket csoktentsuk,egy leirast kell csinalni..vagy ha valakinek van jobb otlete akkor alkalmazni😄.pl:uj topic ami csak warezal fogalkozik..
1-2eredeti gamet en is fogok venni ami olyan..,de en mindenbe a warezolast nezem,mert szamomra csak ugy eri meg.
Jimi Hendrix
Ha régebbi Wii-t tudsz vásárolni, akkor a másolt játékok futattása megoldott... chippel...
A fele hozzászólás majd az lesz, hogy "Lehet-e már chipelni?", a másik fele meg "Szomorú hogy lassan ez a topik is csak a warezról fog majd szólni"... 😊
Ha mostanában veszel, akkor jeleneg nincs számodra megoldás, eredetit kell venned...
hát erre szerintem még nincs épkézláb megoldás ( szomorú hogy lassan ez a topik is csak a warezról fog majd szólni )
Hi all,sorry ha mar sokszor irtatok,de mostanab vennek wii-t,és lenne par kérdésem:A masolt jatekok futatasa hogyan mukodik?Valaki irja le reszletesebben,koszonom.Meg azt is hogy ha csipeltetni kell,mennyibe kerul,es hol csinalnak ilyet.elore is thx.
Jimi Hendrix
A LEH1100 és magasabb szériaszámú wii-k nem komaptibilisek a jelenlegi modchipekkel, nagyon úgy tünik, hogy a WiiKey sem lesz az...
Megvan a Wii-m. Ma vettem meg. HATALMAS Haverok most mentek el. Akkorát gémeltünk hogy már fáj <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"( kb havi 1x ha van idõm hasznalni 😞 )"
Kicsit figyelmesebbnek kéne lenni!
Kicsit figyelmesebbnek kéne lenni!
Mi a bajod a Wii-del, hogy meg akarsz válni tõle?
Lehet eladnám a Wii-m (új, karcmentes állapot) akit erdekel decemberi, papir, doboz, gari minden megvan +1 kontroller (erõsített rögzítésû) és Zelda. ( kb havi 1x ha van idõm hasznalni 😞 )
Akit érdekel irjon privátot és megbeszéljük a részleteket, a bolti ár alatt természetesen.
Akit érdekel irjon privátot és megbeszéljük a részleteket, a bolti ár alatt természetesen.
GanXstaZolee#2709
Valaki már játszott Monster 4x4-el?
Milyen?
Milyen?
Új mature game wirre ,csak gyerekenek ugye a konzol 😄
Mature Pshio szimulátor avagy ne csak nézd hanem folytogas moteal is 😄D
Manhunt 2
Mature Pshio szimulátor avagy ne csak nézd hanem folytogas moteal is 😄D
Manhunt 2
igazad van, én csak a wiinja fórumon olvasgattam, de közbe kikerült a wiinewzra is... a B-t nem támogataják, de a DMS meg a D2A az jó... hát meg kell nézni milyen van...
Akkor ezt írd meg a gyártónak is... õk máshogy vélekednek:
http://www.teamcyclops.com/news.html
A Wiinja-ról meg jobb nem is beszélni, mármint a fejlesztõírõl, hazudtak már a múltban is és fognak is...
Valószínûleg a Wiikey-ben már kompatibilis kód lesz, de a jelenleg kiszállított CycloWiz és fõleg az ócska Wiinja PIC-ek esetén ezzel számolni kell. Persze az update CycloWiz esetén egy kompatibilis Wiiben megoldható...
http://www.teamcyclops.com/news.html
A Wiinja-ról meg jobb nem is beszélni, mármint a fejlesztõírõl, hazudtak már a múltban is és fognak is...
Valószínûleg a Wiikey-ben már kompatibilis kód lesz, de a jelenleg kiszállított CycloWiz és fõleg az ócska Wiinja PIC-ek esetén ezzel számolni kell. Persze az update CycloWiz esetén egy kompatibilis Wiiben megoldható...
na utánnanéztem... igen ezt írják h az ilyen chipûvel lehet a gond, de eddig egyetlen 1 ember jelezte a hibát és másooknál nem merült fel, pedig ugyanakkor vették a konzolt... tehát még nem 100 h tényleg nem mennek minddel, azt mondják h elhatárolható az eset, valszeg vmi más gubanc can azzal a masinával....
az újabb dvd chipset-el (D2😎 nem kompatibilis... állítólag a január, februárban gyártott wii-kben található meg... nem lehet tudni mennyire tömegesen... a legbiztosabb, ha kinyítod és megnézed a dvd nyákot...
azt lehet tudni melyik sorozatokkal v változatokkal nem kompatibilisek? régebbiekkel v újabbakkal? stb
Kervesz Cheapboy-al...
A Wiikey is várhatóan inkomaptibilis lesz néhány wii-vel... de reméljük a legjobbakat...
A Wiikey is várhatóan inkomaptibilis lesz néhány wii-vel... de reméljük a legjobbakat...
Én a Wiikey-el szemezek mert azt lehet frissíteni is.
Egyébként most vennék egy cod3-at és egy Monster 4x4-et.(Meg RGB kábelt, de az nincs nálatok).ezek közül van valamelyik?
Egyébként most vennék egy cod3-at és egy Monster 4x4-et.(Meg RGB kábelt, de az nincs nálatok).ezek közül van valamelyik?
Halkan meg kell jegyezni, hogy az eddigi modchipek nem kompatibilisek minden wii-vel... 😞
Sziasztok!
Zelda: Twilight Princess és Redsteel eladó! Kifogástalan, kiváló, újszerû, zsír, gyári állapotú. 😊12k/db Akit érdekel: [email protected]
Zelda: Twilight Princess és Redsteel eladó! Kifogástalan, kiváló, újszerû, zsír, gyári állapotú. 😊12k/db Akit érdekel: [email protected]
A TV-d leírásából...
azt hogy tudom megállapítani hogy nekem olyan-e? 😊
-the invisible-
komponens van, rgb scart nincs
akinek kell én adok el wiit 80ért ha kell valakinek
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Nálad most van vagy csak rendelni lehet?
És célszerûen egy RGB bekötésû scart bemenetre... különben nem ér semmit...
Igen, oda.
ezt a SCART bemenetbe kell dugni, ugye?
-the invisible-
RGB kábelt szeretnék venni.
Hol kapható most?

Hol kapható most?