Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
Amúgy még Decemberben rendeltem a komplett.ie-n.. elõször Januárra ígérték, ma már Márc 1. a dátum. Ma este le is mondom 😊
Egy kérdés: nekem nincs TV-m, a számítógép monitorán tudok csak játszani... ez lehetséges egyáltalán? 😊 milyen kábelt adnak alapból a wii-hez?
DB
A ti kung-futok nem erős!
amennyit vártál rá, meg is érdemled 😊)
-the invisible-
http://www.lohere.net - a MagyarChan
DB
A ti kung-futok nem erős!

-the invisible-
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
WII-röl nem vagyok túl nagy véleménnyel, de ezt most hagyjuk... :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szeretnék tanácsot kérni tõletek.
Szeretnék venni valamilyen next-gen masinát, de a Wii-rõl olvasgatva kétségbe estem. Tudni kell, hogy Sony konzoljaim voltak világ életemben, és a PS3 felé húz a szívem, de ha ez a Wii tényleg annyira jó, amennyire mondják az emberek, lehet hogy mégis csak ilyet veszek, aztán majd másfél év múlva mondjuk PS3, de nem tom mégse mi legyen. Másik dolog, hogy nem party játékos vagyok, tehát nagyrészt egyedül használnám a Wii-t, de sokan azt írják úgy annyira nem jó. Végülis lehet hogy csak nagyon kiváncsi vagyok, mert sokat van hangoztatva ez a merõben más játékélmény. Szóval idén nyáron PS3, vagy Wii nemsokára és kásõbb a Sony gép?
Valaki leírhatná a véleményét, hátha segít a döntésben, de kérem olyanok írjanak, akik tudnak valamennyira pártatlanok maradni.
Elõre is köszi!
Jóéjt mindenkinek!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
a d2b, vagy a feleltte lévõ 😄
Wii - Modchip kompatibilitás
Európa
GC2 - DMS vagy GC2R - D2A
- LEH 100XXXXX
- LEH 101XXXXX
- LEH 102XXXXX
- LEH 103XXXXX
- LEH 104XXXXX
- LEH 105XXXXX
- LEH 106XXXXX
- LEH 107XXXXX
- LEH 108XXXXX
- LEH 109XXXXX
GC2R - D2B
- LEH 109XXXXX
- LEH 109225XX
- LEH 1100XXXX
- LEH 1104XXXX
Az európai modellek úgy néz ki nagy valószínûséggel valamikor LEH 109XXXX szériaszámtól kezdve már D2B chipesek.
Az infó nem 100%os, csak szétszedés után gyõzõdhetsz meg teljes bizonyossággal helyességérõl!
A wiihack.extra.hu-ról másoltam be. Akkor lehet, hogy az enyém jó.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Megoldhato, csupan nem erdekel (van jobb dolgom mint 10en éveseket basztatni hogy "bazdmeg"), csak szoltam hogy kicsi szinten irtasra kerulnek ezek.
Értelmeset is nyilatkozz világbajnok.
Sokszor hajlamos az ember az eladott darabszám alapján rangsorolni, de ez sokszor nagyon téves következtetéshez vezet, szerintem legalábbis. 😊
MS nagyon jól csinálja, Nintendo is, Sony pedig per pillanat csak a nevébõl él.
Izgalmas lesz ez a generáció!
Töltsük le az internetet!
Január 17.-én elérték a 2 millió eladott gépet, mellyel ismét rekordot döntöttek, ilyen rövid idõn belül ugyanis ez senkinek sem sikerült az új generációs konzolok közül!
Ezzel egyidõben bejelentették az európai megjelenést is: március 23, mellyel remélik, hogy elérik a 6 milliós gépeladást!
"
Vannak még hülyék, a 4 millio Nintendo Wii lófasz?😄
Eszembe jutott, a gamestore fórumán (ha lenne ott saját), sem lehetne modchipekrõl beszélni! 😊 Süllyedt?
Egyébként pedig rengeteg országban legális a modchip... ausztárlia, hollandia, stb.
Sok fórumon szinte minden tiltva van, szerintem az internet elbír pár olyan magyar site-ot, ahol nincs tabu téma.
S igen modchip egyenlo warez.
Erted 99!ig megolnek, de meg icipicit elsz s otthagynak, az meg nem gyilkossag?😄
(még akkor se, ha 99 százalék arra használja)
Törélsre? Sok nem fog maradni a Konzolosok fórumából... 😊)
Jobb volna nem itten... . . . törlesre lesznek itélve.