Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy akik vacilálnak a Wii meg a Ps3 között. Azoknak azt ajánlom, hogy vegyenek Wii-t, és másfél, 2 év múlva Ps3-at. Szerintem az Xbox 360 nem éri meg. Amikor majd kinövik a játékok a 9 gigát az xboxosok szopni fognak. Ps3-ban persze benne van a Blu-ray. Wii meg szerintem el sem fogja érni a 9 gigát... De remélem azért lesz 1-2 ilyen minõségi játék 😄

Elcserélném Zelda : Twilight Princess játékomat! Akit érdekel irjon, hogy mije van és megbeszéljük!

RCA-t és scart átalakítót

-the invisible-

DonnieBrasco
game.net - a boltban rendeltem (itt Galwayben).
Amúgy még Decemberben rendeltem a komplett.ie-n.. elõször Januárra ígérték, ma már Márc 1. a dátum. Ma este le is mondom 😊

Egy kérdés: nekem nincs TV-m, a számítógép monitorán tudok csak játszani... ez lehetséges egyáltalán? 😊 milyen kábelt adnak alapból a wii-hez?

DB

A ti kung-futok nem erős!

végre!
amennyit vártál rá, meg is érdemled 😊)

-the invisible-

honnan rendeltél

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DonnieBrasco
YESS!!! Most hívtak a Game.net helyi boltjából, megjött a Wii-m végre!!! 😊) este püfölés! 😊

DB

kisgabo
alakul...

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

kisgabo

-the invisible-

baggins
Szerintem is próbáld ki elõbb. Ez mindenképpen annak függvénye, hogy értékeled-e az új dolgokat és cserébe lemondasz a nextgen grafikáról. Számomra a Wii jelenti az új generációt, ugyanis ez a fogalom nem csak a grafikai fejlõdést jelzi. A lényeg: nem csalódtam a Wii-ben, kedvenc konzolommá lépett elõ, s ez a PS3 kedvéért sem fog változni (jelzem, és is Sony fan voltam, bár sosem zárkóztam el a N termékek elõl).

dinomano
Hat igen...a SONYnak a next-gen konzolja még a PS2 lesz 1 darabig... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Szerintem ez a döntés több dologtól is függhet: Például nem mindegy hogy milyen tipusú jtékokat szeretsz. Azért az X-re meg a Wii-re kijövõ játékok stilusában úgy általában van ey nagy különbség. Meg azt is el kell döntened, hogy mennyit számit neked a grafika. Ha igen akkor ne vegyél Wii-t. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne lenne szép, de azért nem éri utol az x-et (mondjuk nem is akarja). Mondjuk mivel leirtad, hogy leginkább egyedül játszanál, én inkább ajánlom neked (fájó szivvel) a 360-at. De te tudod, tényleg az a legjobb ha kipróbálod, csak vigyázz nehogy beszippantson a wii-feeling 😄 Egyébként a PS3-at nem véletlenül hagytam ki ebbõl az egészbõl, az az a konzol amit még kb. 2-3 évig biztos nem vennék.

dinomano
Én is SONY párti vagyok, de most a legjobb vétel tényleg az X360... A PS3-ra még várni kell, amig jönnek jó cimek, amig lejjebb megy picit az ára, amig be nem indul... :-D
WII-röl nem vagyok túl nagy véleménnyel, de ezt most hagyjuk... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

guardian hero
Szerintem menj el valami normális konzolboltba, és próbáld ki a Wii-t. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem akarsz majd venni a személyes próba után, de ha mégis, akkor ne várj a PS3-ra. Arra se lesznek még igazán jó játékok idén, de legalább kétszer annyiba fog kerülni, mint a Wii. Én a helyedben megfontolnám az X360-at is, idén az a legjobb vétel szerintem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tõletek.
Szeretnék venni valamilyen next-gen masinát, de a Wii-rõl olvasgatva kétségbe estem. Tudni kell, hogy Sony konzoljaim voltak világ életemben, és a PS3 felé húz a szívem, de ha ez a Wii tényleg annyira jó, amennyire mondják az emberek, lehet hogy mégis csak ilyet veszek, aztán majd másfél év múlva mondjuk PS3, de nem tom mégse mi legyen. Másik dolog, hogy nem party játékos vagyok, tehát nagyrészt egyedül használnám a Wii-t, de sokan azt írják úgy annyira nem jó. Végülis lehet hogy csak nagyon kiváncsi vagyok, mert sokat van hangoztatva ez a merõben más játékélmény. Szóval idén nyáron PS3, vagy Wii nemsokára és kásõbb a Sony gép?
Valaki leírhatná a véleményét, hátha segít a döntésben, de kérem olyanok írjanak, akik tudnak valamennyira pártatlanok maradni.
Elõre is köszi!
Jóéjt mindenkinek!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

a d2b a rossz

és most akkor melyik jó?
a d2b, vagy a feleltte lévõ 😄

Ezt olvassátok:
Wii - Modchip kompatibilitás

Európa

GC2 - DMS vagy GC2R - D2A
- LEH 100XXXXX
- LEH 101XXXXX
- LEH 102XXXXX
- LEH 103XXXXX
- LEH 104XXXXX
- LEH 105XXXXX
- LEH 106XXXXX
- LEH 107XXXXX
- LEH 108XXXXX
- LEH 109XXXXX

GC2R - D2B
- LEH 109XXXXX
- LEH 109225XX
- LEH 1100XXXX
- LEH 1104XXXX

Az európai modellek úgy néz ki nagy valószínûséggel valamikor LEH 109XXXX szériaszámtól kezdve már D2B chipesek.

Az infó nem 100%os, csak szétszedés után gyõzõdhetsz meg teljes bizonyossággal helyességérõl!

A wiihack.extra.hu-ról másoltam be. Akkor lehet, hogy az enyém jó.

CHEAPBOY
ha meg fáradt vagy ne gépelj mert csak a netet terheled😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Mert szerinted nem tudok ezirányban lépni, s osszvissz 2 telefon? NEm azert mert en vagyok a valaki, hanem azert mert a ceg amiben dolgozom mar elismert a forgalmazok koreben, s szivugyuk.

Megoldhato, csupan nem erdekel (van jobb dolgom mint 10en éveseket basztatni hogy "bazdmeg"), csak szoltam hogy kicsi szinten irtasra kerulnek ezek.

Igen elfáradtam a fárasztó dumától 😄

KILLER2
REmélem nem így lesz.

Töltsük le az internetet!

CHEAPBOY
Ezt a Sony fog vezetni dolgot nem postáznám..😊

CHEAPBOY
Mivan kistáska? Ha álmos vagy ne gépelj, mert sok értelme nincsen.

Értelmeset is nyilatkozz világbajnok.

Lehet, hogy Sony ezt is meg fogja nyerni, de a Nintendo MÁR megnyerte, az elsõ pillanattól profitot termel a Wii.

Sokszor hajlamos az ember az eladott darabszám alapján rangsorolni, de ez sokszor nagyon téves következtetéshez vezet, szerintem legalábbis. 😊

MS nagyon jól csinálja, Nintendo is, Sony pedig per pillanat csak a nevébõl él.

Izgalmas lesz ez a generáció!
KILLER2
Sajna megint a SOny fog vezetni. Nem tudom mit esznek rajta enniyre. Wiirõl is írhatnának ám, mert az se szerepel rosszul.

zzzZZZZzzzzZZZZzzzz

CHEAPBOY
"A kezdeti nehézségek után úgy tûnik, hogy mégiscsak fellendül a Sony legújabb konzolja, a PlayStation 3!

Január 17.-én elérték a 2 millió eladott gépet, mellyel ismét rekordot döntöttek, ilyen rövid idõn belül ugyanis ez senkinek sem sikerült az új generációs konzolok közül!

Ezzel egyidõben bejelentették az európai megjelenést is: március 23, mellyel remélik, hogy elérik a 6 milliós gépeladást!

"

Vannak még hülyék, a 4 millio Nintendo Wii lófasz?😄

CHEAPBOY
telitalálat. VOlt forum csak nem akartam vele foglalkozni😊

Szerintem most nem kell félteni a Nintendot, jelen helyzetben megkockáztatom, hogy még akár nyerhet is a dolgon. A hw-n nyer, japánban ismeretlen a warez, és sok olyan emberhez jut most el a wii, akik chip nélkül sose vettek volna wiit.

Eszembe jutott, a gamestore fórumán (ha lenne ott saját), sem lehetne modchipekrõl beszélni! 😊 Süllyedt?
CHEAPBOY
Oké van még egy, de ez Jolly Joker😊

CHEAPBOY
Ezért ez az utolso évem MOn😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pedig azt akartam! 😊)
KILLER2
Hollandiában nem csak a modchip legális...<#hehe>

CHEAPBOY
Hümm, akkor mondj egy olyan Site-ot, ahol ez egyáltalán tabu téma. 576 nem jatszik😊

S ha 100 emberbõl 99 gyilkos, akkor kivégezhetjük tiszta lelkiismerettel mind a 100-at? Ez is gyilkosság! 😊)

Egyébként pedig rengeteg országban legális a modchip... ausztárlia, hollandia, stb.

Sok fórumon szinte minden tiltva van, szerintem az internet elbír pár olyan magyar site-ot, ahol nincs tabu téma.
CHEAPBOY
Nem para😊

S igen modchip egyenlo warez.

Erted 99!ig megolnek, de meg icipicit elsz s otthagynak, az meg nem gyilkossag?😄

modchip nem egyenlõ warez
(még akkor se, ha 99 százalék arra használja)

Törélsre? Sok nem fog maradni a Konzolosok fórumából... 😊)
CHEAPBOY
namiaz, máris megy a warez téma wii téren?

Jobb volna nem itten... . . . törlesre lesznek itélve.

De akkor is csak elvben, ha kiveszed a chipet, akkor mintha gyári lenne 😊
Nem tudja valaki hogy hol lehet még netrõl alapgépet rendelni?
úgyis lesz benne vmi utánna ami miatt oda a gari 😄

Ha ügyesen szeded szét, akkor nem.
persze, logikus...

DonnieBrasco
Remélem tudod, hogy a garanciádat ezzel hazavágod...

DB

Találtam egy Amerikai oldalt, ahonnan lehet csavarhúzót rendelni a Wii-hez! http://www.modchipstore.com/

még az is jó lenne csak a bibi h debreceni vok 😞

Szivesen kicsavarom neked azokat a csavarokat, ha nem tudod megoldani máshogy