Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Updatelhetõ?
Szal ha nintendo kiad egy új baidsabb fw akkor nem kell kukába dobni a chipet hanem elég lesz egy sima hack frissités? Nah ez megnyugtató lényegében ettõl tartottam legjobban chip ügyileg!
Mondjuk ha jól tudom wiikey még nem nagyon tesztelték?
Szal ha nintendo kiad egy új baidsabb fw akkor nem kell kukába dobni a chipet hanem elég lesz egy sima hack frissités? Nah ez megnyugtató lényegében ettõl tartottam legjobban chip ügyileg!
Mondjuk ha jól tudom wiikey még nem nagyon tesztelték?
A Chip miatt nem kell idegeskedni. WiiKey-t kell venni! Wiinja nem frissíthetõ, Cyclowizrõl derülnek ki a mocsokságok pl gyártottak vagy 2 ezer darab hibás chipet ami nem mûködik, de széles mosollyal visszacserélik persze (újabb 2 hét kiesés...). WiiKey meg updatetelhetõ lesz. És lesz benne egy biztonsági cucc, hogyha véletlenüm törlõdik a belsõ memóriája (thx to Nintendo pl) akkor újratelepíti magát.
Nah ide is ha nem lett volna 😊
Sadness 3d kép!
És fekete fehér fan kép változata,hogy hogyan is nézhet kih majd a game-be?

Sadness 3d kép!
És fekete fehér fan kép változata,hogy hogyan is nézhet kih majd a game-be?

hömm.
Nem sámli.
Annyi féle chip jön hogy lassasn azt se tudjuk ki ki ellen van.
Viszont wab-ék kiadták a wiinja kodját (csak az elsõét) (tudom hogy ez igy nem pontos de majdnem)
Nem sámli.
Annyi féle chip jön hogy lassasn azt se tudjuk ki ki ellen van.
Viszont wab-ék kiadták a wiinja kodját (csak az elsõét) (tudom hogy ez igy nem pontos de majdnem)
http://www.agumi.hu/
jah, leszedtem én is, és nagyon durva, hogy ezek a hülye japánok miket ki tudnak találni 😄
de nekem tetszik 😄D
de nekem tetszik 😄D
-the invisible-
Nekem meg van mindkettõ.Szerintem az rs többet nyújt. COD tényleg már elég sablonos. Igaz az irányítás sokkal jobb benne. Az rs-t szokni kell. Utána az is tök jó lesz.
Végül is akár melyiket veszed nem jársz rosszul.
Végül is akár melyiket veszed nem jársz rosszul.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Wii-re le lehet tölteni egy új Chanelt. Ebben szavazni lehet. Kipróbáltam, és hüledezek, hogy lehet ennyi marhaságot kitalálni <#idiota>#idiota>
H megtanulod az Rs iránytásást egyálltalán nem gáz.
Egyébként ez a választás izlés kérdése szerintem! A cod pl elég sablonos már az rs meg egy új koncepció!
Egyébként ez a választás izlés kérdése szerintem! A cod pl elég sablonos már az rs meg egy új koncepció!
COD3.. a red tényleg olyan rossz .) de van itt valahol egy redsteel topic
Én is ezen vacilálok hogy COD3 vagy Red Steel?
A Red Steel tényleg olyan rossz, mint azt a tesztben leírták?
Jobb az irányítása a COD-nak, mint az RS-nek?
A Red Steel tényleg olyan rossz, mint azt a tesztben leírták?
Jobb az irányítása a COD-nak, mint az RS-nek?
nincsen semmilyen emulátor, ami van az a wii kinézetét emulálja csak... és ps2 emulátor ami nagyjából jól mûködik, nemtúl régóta van... gondolatod h akkor mennyi idõ amíg csinálnak 1 wii emulátort
Van valamilyen Wii emulator PC-re (még nagyon kezdetleges)
Youtube-n van is video róla.
Ez még fake lehet?
Mindenesetre nem olyan erõs és bonyorult a hardver, hogy ne legyen!
Az írányító, meg már megy ugye december óta.
Youtube-n van is video róla.
Ez még fake lehet?
Mindenesetre nem olyan erõs és bonyorult a hardver, hogy ne legyen!
Az írányító, meg már megy ugye december óta.
egyértelmûen cod3 a leírások alapján 😊
Szerintetek melyiket?
COD3 vagy Red Steel? A Cod mennyire hasonló a PS2-es verzióhoz?
COD3 vagy Red Steel? A Cod mennyire hasonló a PS2-es verzióhoz?
Az elején néztem mit keresnek a PS3-ak Wii alakzatban. <#bee1>#bee1>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
végre valaki észrevette 😄
-the invisible-
azert meg szerintem erdemes lenne varni egy keveset, mert ez hogy hirtelen igy kijott sok chip, raadasul egy resze masolatnak tunik, szoval meg kiscit korainak tunik. Ez a Cyclo meg , hat eleg erdekes, hogy nagyjabol egy iroval se ment...
Korai ez meg. Bar bevallom en is tulkonulve varom amr hogy legyen vmi jo hasznalhato 😉
Korai ez meg. Bar bevallom en is tulkonulve varom amr hogy legyen vmi jo hasznalhato 😉
hát gyakorlatba énsepróbáltam egyiket se... csak azt tudom összefoglalni amiket összesedtem róluk. egyértelmüen a key lesz a legjobb ha betartják az ígéreteket (bár még azis csak részleges NTSC támogatúsú lesz amirõl senkise tudja pontosan mit takar) és tényleg megjelenik mostmár... eddig cyclot akartam a könnyü beszerelés miatt, de most h kijött ez a kompatibilitásprobléma és nem a d2bre hanem a játékokra gndolok) már elvetettem.
Az összes többi emg a wiinja koppintása és még gyakorlatba se nagyon tesztelték õket, szal azokat amíg nincsennek róluk tesztek és nem telik el pár hét utánna h felszínre jöjjenek a hibáik nem rendelnék.
Szal pillanatnyiag sztem egyértelmûen wiinja, megbízható, jó supporttal, és lesz d2b támogatás.
Ha nem most akkor talán érdemes megvárni a wiikey-t hátha tényleg olyan jó lesz
Az összes többi emg a wiinja koppintása és még gyakorlatba se nagyon tesztelték õket, szal azokat amíg nincsennek róluk tesztek és nem telik el pár hét utánna h felszínre jöjjenek a hibáik nem rendelnék.
Szal pillanatnyiag sztem egyértelmûen wiinja, megbízható, jó supporttal, és lesz d2b támogatás.
Ha nem most akkor talán érdemes megvárni a wiikey-t hátha tényleg olyan jó lesz
és már van még1 új, csak még nem raktam ki az oldalra 😛
Amúgy 0ckH4M tegnap felhívta rá a figyelmem és igaza van, hogy a cyclo nem egy kompatibilitásbajnok, alig megy pár másolt játékkal, sokkal hibát dob...
lsd.: cyclo tesztek
Amúgy 0ckH4M tegnap felhívta rá a figyelmem és igaza van, hogy a cyclo nem egy kompatibilitásbajnok, alig megy pár másolt játékkal, sokkal hibát dob...
lsd.: cyclo tesztek
mind3? 😊 az általad felsoroltakon kívül van még 3 chip
WiiKey, Wiinja, CycloWiz, Wiip, WiiMod, WiiBuster
WiiKey, Wiinja, CycloWiz, Wiip, WiiMod, WiiBuster
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Nah gyakorlatilag akkor mind 3chip leküzdötte az akadályokat.
WiiKey:
Supports all currently available console and drive versions (including the D2B chipset)
Wiinja:
D2B Drive Support and Improved Read Method
Cyclo-Wiz:
This is the latest version of Cyclo-Wiz, now compatible with ALL models of Wii consoles available on the market (including D2😎.
WiiKey:
Supports all currently available console and drive versions (including the D2B chipset)
Wiinja:
D2B Drive Support and Improved Read Method
Cyclo-Wiz:
This is the latest version of Cyclo-Wiz, now compatible with ALL models of Wii consoles available on the market (including D2😎.
http://www.agumi.hu/
sry youtube <#vigyor5>#vigyor5>
youtoobon terjengett valami hacker konferenciáról videó. Sajnos csak chipeléssel lehet megoldani, másképpen nem. Én sem örülök, hogy szét kell szedni, de azt kell mondjam, hogy megéri. Azért szerintem pofátlanság 16ezerért árulni egy játékot. Elvbõl nem veszek ennyiért. Ha 5 ezer forint lenne, akkor meg havi 2 játékot vennék, de ennyiért....
Valami szoftveres út nemjárható mint az x-nél? nemigazán jóh ,hogy modchip kell mindenkép...
A WiiKey már mûködik az új D2B chipekkel. http://wiikey.cn/ Itt a forrás. Szerintem már megvan mit fogok venni...
A Wii támogatja a 640*480-as felbontást, csak kell rendelni hozzá egy kábelt egy külföldi oldalról. Nem tudom, hogy volt e Game Cube-ra Golden Axe, de azt tudom, hogy Wii-re majd a virtual console keretében le lehet szedni. Én Sega MegaDrive 2-n nyomtam végig a Golden Axe-ot. Hûû mekkora játék volt 😄
kicsit frissítettem a wiihack oldalt, van pár új modchip, bár egyik se hoz semmi újat... 😞
hát ez naggyon naggyon ígéretes 😊
-the invisible-
Nah, megvolt az elsõ esti Wii-zés 😊
Sajnos egyelõre hang csak a wiimote-ból szól, mivel TV-nk nincs, így a PC-s tunerkártya kompozitján tudtam csak használni. Ott viszont jack-es hangbemenet van, tehát ma vennem kell egy rca-jack átalakítót. Na sebaj 😊 nem lesz túl drága. A képminõség így persze gagyi, de a tunerek hála jól összemosódik (olyan TV-s 😊, és egyáltalán nem zavaró. Majd ha hazamentünk úgyis veszünk valami böhöm LCD TV-t meg valami értelmes kábelt...
Játékélmény? Fáj a vállam 😊 Csak a Sports van meg, de egy ideig elég is lesz. Napi másfél óra edzés 😊 az asszony úgy leizzadt a bokszban, hogy az hihetetlen... és jobb benne, mint én! Sõt, a többiben is... egyelõre teniszben voltam csak jobb😊
1-2 havonta egy játékot tervezünk venni, a következõ a Zelda lesz szerintem....
DB
Sajnos egyelõre hang csak a wiimote-ból szól, mivel TV-nk nincs, így a PC-s tunerkártya kompozitján tudtam csak használni. Ott viszont jack-es hangbemenet van, tehát ma vennem kell egy rca-jack átalakítót. Na sebaj 😊 nem lesz túl drága. A képminõség így persze gagyi, de a tunerek hála jól összemosódik (olyan TV-s 😊, és egyáltalán nem zavaró. Majd ha hazamentünk úgyis veszünk valami böhöm LCD TV-t meg valami értelmes kábelt...
Játékélmény? Fáj a vállam 😊 Csak a Sports van meg, de egy ideig elég is lesz. Napi másfél óra edzés 😊 az asszony úgy leizzadt a bokszban, hogy az hihetetlen... és jobb benne, mint én! Sõt, a többiben is... egyelõre teniszben voltam csak jobb😊
1-2 havonta egy játékot tervezünk venni, a következõ a Zelda lesz szerintem....
DB
A ti kung-futok nem erős!
Sziasztok!
Szeretnék váltani Xbox1-rõl. Elsõ körben a Wii-t néztem ki magamnak. Fõleg a Red Steel miatt. Nagoyn tetszik a képek alapján. Apropó GameCube-ra volt Golden Axe szerû játék?
Tényleg nem támogatja a HT-TV-t a Wii (valami 480xakárhányast igen, nem? <#vigyor3>#vigyor3>)? Csak azért mert nekem az van és szeretném kihasznlni ha már megvettem. XBOX 360-ra gondoltam anno de az irányítás tetszik.
Üdv:
Totis
Szeretnék váltani Xbox1-rõl. Elsõ körben a Wii-t néztem ki magamnak. Fõleg a Red Steel miatt. Nagoyn tetszik a képek alapján. Apropó GameCube-ra volt Golden Axe szerû játék?
Tényleg nem támogatja a HT-TV-t a Wii (valami 480xakárhányast igen, nem? <#vigyor3>#vigyor3>)? Csak azért mert nekem az van és szeretném kihasznlni ha már megvettem. XBOX 360-ra gondoltam anno de az irányítás tetszik.
Üdv:
Totis
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Igen, külföldrõl hozzák, de nem én rakom be.
A texturák mérete egy paraméter a sok száz közül, ami egy játékot jó játékká tesz! Mindenki tudja, hogy a nagy tárolókapacítás elsõdleges elõnye a játékokban lévõ videok esetén van. De néz körbe az útobbi 10 év játékai között és rájössz: ez sem tesz egy címet sem halhatalanná.
A poliponok számához pedig nem hiszem, hogy sok köze lenne a tárolókapacításnak! 😊 Ami pedig a texturáat illeti... mekkora is a ps3 videomemóriája? Vagy talán a lassú blue-ray diszkrõl tölt majd? 😊 9MB/s... 😊) Ki ne égesse majd a retinádat a Loading... esetleg majd installálhatsz a hdd-re... üdv a PC világában! Az xbox 360 GPU-ja gyorsabb, a dvd-rom 12x, azaz 16MB/s fog olvasni...
Nézd meg a mai ps2 játékokat, hány százalékuk használja ki a teljes dvd kapacítást! Nem mondom, hogy nem jó a nagyobb tárkapacítás, de inkább látom benne egy marketinges stratégia eszközét, mintsem valódi elõnyt a játékosoknak).
A poliponok számához pedig nem hiszem, hogy sok köze lenne a tárolókapacításnak! 😊 Ami pedig a texturáat illeti... mekkora is a ps3 videomemóriája? Vagy talán a lassú blue-ray diszkrõl tölt majd? 😊 9MB/s... 😊) Ki ne égesse majd a retinádat a Loading... esetleg majd installálhatsz a hdd-re... üdv a PC világában! Az xbox 360 GPU-ja gyorsabb, a dvd-rom 12x, azaz 16MB/s fog olvasni...
Nézd meg a mai ps2 játékokat, hány százalékuk használja ki a teljes dvd kapacítást! Nem mondom, hogy nem jó a nagyobb tárkapacítás, de inkább látom benne egy marketinges stratégia eszközét, mintsem valódi elõnyt a játékosoknak).
Külföldrõl rendelted?
A játékok minõsége, és a méret között van összefüggés. Minél nagyobb textúrákat, több poligonból álló modelleket használ, annál nagyobb tárhelyre van szüksége.
Lucasarts kiemelést kih is hagytam fénykardozás power 😄
* A Nintendo nyilvánosságra hozta a 3rd-party fejlesztõk teljes listáját; az összegzés utáni számadat 104,
-ennyien készítik el saját portékájukat a Wii - piac egyre szélesedõ vevõkörének kiszolgálására.
Íme a lista:
A2M, Activision, Amaze Entertainment, AGFRAG, AQ Interactive, ASNetworks, Artdink, Atari, Atlus, Backbone Entertainment, BANPRESTO, Barking Lizards, Blitz Games, Buena Vista Games, Capcom, Cellien Studios, Cing, Codemasters, Compile Heart, Conspiracy Entertainment, Coresoft, Crossbeam Studios, D3Publisher, Day 1, Edge of Reality, eGames, Eidos, ElectronicArts, Eko, Emerging Entertainment, EPOCH. Epyx, From Yellow to Orange, FromSoftware, GearboxSoftware, Genki, GrandPrixGames, Grasshopper, High Voltage, Hudson, Ignition Entertainment, Interactive Brains, Interchannel-Holon, IR Gurus, JALECO, Koei, Konami / Kojima Studios. (Wii mgs 😄) Krome Studios, Left Field Productions, Lucasarts, Majesco, Marvelous Interactive / Natsume, Mastiff, Matsuno - Unknown Studio Name, Midway Games, Milestone, MTO, Namco Bandai, Nippon Ichi, Nissimo, Neko Entertainment, NIBRIS, oeFun, Inc, Page 44, Papaya Studios, Pipeworks Software, Planet Moon Studios, Pronto Games, Pyro Studios, Raven Software, Red Tribe, Route24, SEGA, Sensory Sweep, Shiny Entertainment, Smart Bomb Interactive, SNK-PlayMore, Spike, Square Enix, Starfish SD, Stormfront Studios, Success, Taito, Take-Two / Rockstar Games ( manhunt útán gta? 😄), Tecmo, Telltale Games, Terminal Reality, The Game Factor, THQ, TOMY, Torus, Totally Games, Tuna Technologies, Twelve Interactive, Ubisoft, Vicious Cycle, Viracious Visions, Virtual Toys, Vivendi Universal Games, Sierra Online, Warner Bros. Interactive, Wayforward, Wideload Games, Yukes, Zoonami.
wihun
-ennyien készítik el saját portékájukat a Wii - piac egyre szélesedõ vevõkörének kiszolgálására.
Íme a lista:
A2M, Activision, Amaze Entertainment, AGFRAG, AQ Interactive, ASNetworks, Artdink, Atari, Atlus, Backbone Entertainment, BANPRESTO, Barking Lizards, Blitz Games, Buena Vista Games, Capcom, Cellien Studios, Cing, Codemasters, Compile Heart, Conspiracy Entertainment, Coresoft, Crossbeam Studios, D3Publisher, Day 1, Edge of Reality, eGames, Eidos, ElectronicArts, Eko, Emerging Entertainment, EPOCH. Epyx, From Yellow to Orange, FromSoftware, GearboxSoftware, Genki, GrandPrixGames, Grasshopper, High Voltage, Hudson, Ignition Entertainment, Interactive Brains, Interchannel-Holon, IR Gurus, JALECO, Koei, Konami / Kojima Studios. (Wii mgs 😄) Krome Studios, Left Field Productions, Lucasarts, Majesco, Marvelous Interactive / Natsume, Mastiff, Matsuno - Unknown Studio Name, Midway Games, Milestone, MTO, Namco Bandai, Nippon Ichi, Nissimo, Neko Entertainment, NIBRIS, oeFun, Inc, Page 44, Papaya Studios, Pipeworks Software, Planet Moon Studios, Pronto Games, Pyro Studios, Raven Software, Red Tribe, Route24, SEGA, Sensory Sweep, Shiny Entertainment, Smart Bomb Interactive, SNK-PlayMore, Spike, Square Enix, Starfish SD, Stormfront Studios, Success, Taito, Take-Two / Rockstar Games ( manhunt útán gta? 😄), Tecmo, Telltale Games, Terminal Reality, The Game Factor, THQ, TOMY, Torus, Totally Games, Tuna Technologies, Twelve Interactive, Ubisoft, Vicious Cycle, Viracious Visions, Virtual Toys, Vivendi Universal Games, Sierra Online, Warner Bros. Interactive, Wayforward, Wideload Games, Yukes, Zoonami.
wihun
Elvileg március elején (vagy február végén) bennt lesz a chip a gépemben(cyclowiz). Majd megírom a tapasztalatokat.
Majd a wii mgs 😄
Sziasztok!
Van egy SD Gecko-m eladó.
Aki nem ismerné:
ez egy Gamecube-hoz és Wii-hez való SD kártya adapter.
KÉP
4.000.- az ára.
Akit érdekel írjon PÜ-t!
Van egy SD Gecko-m eladó.
Aki nem ismerné:
ez egy Gamecube-hoz és Wii-hez való SD kártya adapter.
KÉP
4.000.- az ára.
Akit érdekel írjon PÜ-t!
A grafika meg igaz hogy nem x360
de a wii teljesítménye picit nagyobb mint az x1 ami sima tvhez bõven elég (alig észrevehetõ lesz a különbség) csak a wii nem támogatja a hd tv hd felbontását.
de a wii teljesítménye picit nagyobb mint az x1 ami sima tvhez bõven elég (alig észrevehetõ lesz a különbség) csak a wii nem támogatja a hd tv hd felbontását.
A
A zelda az fpsek az rpgk az rtsek jók egyedül is. Az irányításuk wiin valósághûbb/jobb mint pcn.
A
Sony elmehet a francba, végre alázza be a NIntendo, de csúnyán, ne csak a PSP esetében. Igenis a konzolok harcában is verje meg. Megérdemli, bár picit jobban is összerakhatták volna a Wiit. Ha már drágább lett, akkor már nagyobb teljesítményt is adhattak volna neki és akkor tutira az lenne a befutó.
Töltsük le az internetet!
A játékok minõsége és az általuk nyújtott élmény és a méret között semmilyen függvényszerû kapcsolat sincs. Ennek a gerenációnak bõven elég a 9 giga, persze jobb a nagyobb, de akkor méginkább jobb a gyorsabb! Az xbox optikai olvasója gyorsabb a ps3-énál. Szóval a lényeget összefoglalva: vegyetek Wii-t! 😊