Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így kell örülni egy NINTENDOnak😊)

http://www.videobomb.hu/video/Karacsonyi_Nintendo
hol a sensor bar? 😄D

-the invisible-

<#eljen><#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

KILLER2
Hát ez kész!<#banplz>

Töltsük le az internetet!

ColdFire
-18 szem becsuk, nagyon lol 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

mondjuk igazad van, ha az eladással nem vesztesz sokat, akkor minek álljon benne a pénzed, ha nem használod. remélem kb fél év múlva amikor már lesz pl. metroid meg mario, meggondolod majd, hogy veszel újra. 😉

-the invisible-

szando már bánom, mert egyébként a koncepcióját nagyon megszerettem, de ahoz drága hogy ennyi pénz álljon benne nekem amíg majd tényleg kijönnek olyan játékok mint amit vártam. És legalább valaki más örül majd neki hogy nem 80e ért kell megvennie + 15-17e/játék.
nagyon meg fogod ezt még bánni 😛

-the invisible-

ja és itt egy mail: [email protected]
nos most beszélgettem a párommal és eldöntöttük hogy eladjuk.

Van egy Wii ugye, Rayman, Zelda és decemberi blokk tehát garis, megvan a doboz is, sérülésmentes a cucc. Van egy második kontroller is, de azt megtartom PC-hez. A masinát odaadom 70ért, a két game 10e/db
Sry a félreolvasásért, de szerintem/remélem nem kell éveket várni.

0ckh4m nem 12 éve programozom hanem 12 éves korom óta... 19 éve 😊
nem kifogás ez a nem volt idõ rá, mivel huzócímnek szánták felvettek volna egy plusz embert az megírja az algoritmust addig amíg a többiek az engine-t írják. Egyszerüen nem volt szándékukban. Van közeli ismerettségem olyanokkal akik keményen benne vannak a játékiparban és nem egy programozó párhavi fizetésén múlik ez. Lehet hogy "ráálnak" majd de nincs kedvem éveket várni 😊
Red Steelben azért lett szar a kardozás, mert nem volt ideje megírni rendesen a programozóknak. 12 éve programozol? Akkor tudhatod, hogyha nincs idõd befejezni a projektet, akkor félkész, bugos munkát kell beadnod. Majd tuti, hogy lesz star warsos jedis játék a Wii-re. Abban lehet majd igazán kardozni! Lesz biztosan rendes tenisz játék is rá. A Wii sportsban lévõ bowlingot könnyû kivégezni, de abból is készül egy normálisabb fajta <#finom> Meg ez egy új konzol, ilyen még nem volt. Nehéz még a fejlesztõ stúdióknak ráállnia. Nézd meg, hogy milyenek voltak az elsõ playstation játékok.

amúgy pedig kipróbáltam hogy direkt totál összevissza irányítottam, csak a mozgás idejére figyeltem hogy akkor üssön és láss csodát simán teniszezgettem.
Nem kizárt hogy el fogom adni, mert az újszerü irányítást pont hogy nem használják ki rendesen a legtöbb cuccnál. Azt nekem ne magyarázza meg senki hogy milyen iszonyat nehéz pl. egy rendes kardozást csinálni, mivel 12 éves korom óta programozom 😊
Ami miatt még nem döntöttem el hogy eladom az az hogy ki akarom próbálni a fejlesztést rá azzal a flash extensionnel amit letöltöttem, csak még nagyon sok munkám van 😊
na jó, akkor tisztázásképpen: ütésnél 5 dolog van: tenyeres/fonák, sebesség, irány, magasság, pörgetés.

a tenyeres/fonákot nem te válaszod, az adott.
a sebességet a wiimote tartásával befolyásolod.
az irányt azzal, hogy mikor ütsz.
a magasságot szintén a wiimote tartásával.
pörgetésre meg még nem jöttem rá 😄

szóval most melyikkel nem értesz egyet?

-the invisible-

Én a wii sportsról beszélek, ahol ahogy te mondod "pontosan, csak az ütés idõpontja számít. az iránynál" cseszheted, mivel az idõpont az egyik dolog de mellé megfelelõ irányba kell mozdítani a mote-ot. Próbáld ki hogy elõre hátra mozgatod a motet, párhuzamosan a szenzoros rúddal, megnézem hogy ütsz minden fajtát. Már pedig azt írtad csak az idõpont számít. Mindjárt összeadod hogy csavarni sem lehet és az is csak idõzítés kérdése 😄 mind1, én mást tapasztaltam meg te is 😊 a leírásában meg képecske van ahol a gyorsaság különbözõ szintjei mellett ott a képecske hogyan suhintsd a moteot, tehát ott sem arról van szó hogy az idõpont számít. Az IS számít. Mint az eredetiben 😊
te mirõl beszélsz?
a játék kézikönyvében is ott van világosan, hogy az iránynál az ütés idõpontja számít. átlós ütéshez vagy azelõtt, vagy azután kell megütnöd, hogy a labda melléd ér.

-the invisible-

Nem csak az idõpont számít az iránynál ez egy nagy hülyeség. Vigyétek el 1500 pontig és talán addig leesik hogy ez így nem igaz. Az igaz hogy minél késõbb ütöd meg annál egyenesebben üti vissza(igaziban is számít egyébként), de átlósat nem lehet úgy ütni hogy korán ütöd meg tökmind1 hogyan..vagy nincs wiitek vagy utáljátok 😄 akkor adjátok el ameddig még jó ára van 😊
pontosan, csak az ütés idõpontja számít. az iránynál. meg az hogy hogy tartod a kezed. az erõsségnél.
miért vagy ennyire maximalista? a sports egy nyitócím. ráadásul nem is a tökéletességre törekszik. ott van az EA, fejleszt wii-re, majd az csinál hiperreális teniszt, idõvel.

-the invisible-

"Meglátják, hogy Wii-n van WarioWare Smooth Moves."

A Smooth Movesnek megnéztem a dobozát és szinte felsikítottam hogy ezt az ocsmányságot hogy képesek produkálni.. Lehet hogy jók a feladatok de azért az idõben ennyire ne menjünk már vissza... A Zeldánál látszik hogy tud a gép ha akar.

A másik kedvencem: RS.. most játszottam Gears of War-t, RainbowSix Vegast és COD3-at Xboxon kontrollerrel, és sokkal jobban tudtam irányítani mint az RS-t de még ez se üti meg azt a szintet amit FPS-nek hívok..
"néha úgy tûnik hogy máshova megy a labda mint szeretném de ha lenézek a kéztartásomra el kell ismerjem hogy én vok a béna 😊"
ja mert rohadtul nem számít hogy tartod az ütõt hanem az ütés idõpontja... direkt teszteltem és rohadt nagyot csalódtam benne. A bowlingnál ugyanúgy..
zola2000
Egyébként a wii miért csak 480p-t vagy 576i-t támogat? Vannak rá olyan 2d cuccok mint a wii-play, wario ware stb. Azokat bírná a wii magasabb felbontásban is. A wii menüje is megjelenhetne magasabb felbontásban. elvileg a sima xbox1 is támogatta a magasabb felbontást, és pár játék ki is használta, igaz nem sok.

A

zola2000
Egyébként a wii miért csak 480p-t vagy 576i-t támogat? Vannak rá olyan 2d cuccok mint a wii-play, wario ware stb. Azokat bírná a wii magasabb felbontásban is. A wii menüje is megjelenhetne magasabb felbontásban. elvileg a sima xbox1 is támogatta a magasabb felbontást, és pár játék ki is használta, igaz nem sok.

A

koryne
Chip témához: a N-t a ds-en elharapódzott warez sem izgatja túlságosan, az ellen sem tesz semmit. Így is szárnyalnak az szoftvereladások 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

zola2000
Hogy ne kellene fejleszteni? Mondjuk 201X ben jön a wii2.

A

adam first
Chip meg ilyenenek nálam nem fontosak konzolos cuccokat mindig is eredetibe vettem meg.

adam first
Persze kifogom bírni eddig is ezután is,nem ez a probléma hanem az irányítás hogy mennyire hülyén van megoldva egy-pár játéknál(gondolom belsõ N fejlesztéseknél nincs ilyen gond,ott elég idõt fektettek a játékok és az irányítás optimalizására).De pl; Metroid is csúszik pont amiatt hogy nem tudták a fejlesztõk a megfelelõ irányítást eltalálni a játékhoz és azért a Metroid nem kis pálya.Marionál szerintem nem lesznek ilyen gondok ott csak a hangulaton van a lényeg, de ha Miyamoto saját maga csinálja akkor ott szerintem nem lesz gond se az irányítással se a játékkal.Tényleg van Wii marketplace??Már üzemel lehet letölteni 8-16 bites cuccokat/a PAL rendszer megmaradt azt tudom/???

Eddig kibírtad wii nélkül akkor ki fogod bírni az elsõ komolyabb játékokig is szerintem. A 70 szerintem is nagyon sok érte (én pl pénznyeremény miatt vettem meg),biztos hogy lejjebb megy az ára, ahogy a kereslet megcsappan! A fõ probléma a játékárak, az átiratok úgy néz ki 14k-ra állnak be a nagyobb címek meg 16-17k. Chippeltetni persze lehet majd úgy néz ki, de az is még sok idõ mire letisztulnak a dolgok és nintendo lépésére pl nagyon kíváncsi vagyok. Az irányításról én nem láttam reklámokat, videokat nézegettem mielõtt megvettem és nem csalódtam. A sportsban pl. a tennis teljesen korrekt(szerintem erre fektették a legtöbb idõt), néha úgy tûnik hogy máshova megy a labda mint szeretném de ha lenézek a kéztartásomra el kell ismerjem hogy én vok a béna 😊 De vannak játékok amiket elcsesztek rá pl. nfs carbon, sokak számára redsteel sem megfelelõ, de ezekre van ellenpélda (pl. cod), így az irányítás képes arra amire kitalálták csak kell hozzá fejlesztõi tudás is és a játékos oldalról meg kell érteni hogy bele kell tanulni, ha kimegy vki a teniszpályára nem lesz rögtön Feederer...de wiinél pár nap és már profi lehetsz 😊
Akkor nem szóltam 😊

adam first
Én szinte 10 éve csak konzolokon játszom,nagyon ritkán Pc-n is ez a nem kell gépet fejleszteni nálam alap.😊

A Wii olyan mint a reklámokban, videókban láthattad 😊 Van 1-2 dolog benne, hogy pl a golfnál a golfütõ nem mindig úgy mozog, mint a kontroller a kezedben. Ez egyszerûen csak azért van, mert ROHADT NEHÉZ leprogramozni rendesen. Kell még egy kis idõ a fejlésztõk oldaláról és minden rendben lesz. 70 perec tényleg sok pénz, de megéri rá. Fõleg úgy ha arra gondolsz, hogy többet nem kell gépet fejlesztened.

adam first
Hogy meglegyen a papírforma azért,meg hogy minimális munkával és sokkal nagyobb haszonnal eltudják adni így a játékokat.Minek jön Nfs,Godfather,POP vagy éppen valami aktuális szemét a gépre mert rá tudják fogni a fejlesztõk hogy igen itt egy új játék az új fajta hokizos irányítással.Inkább olyan multiplatform cucc kéne a gépre mint pl:Gta,Burnout,Black ezeknek lenne értelme.És most talán végre imáim meghallgatásra találnak mert jön a Manhut2 Ps2 mellett Wii-re is.Csak egy nagyon fontos dolgot tartsanak a fejlesztõk szem elõtt hogy ne két külön csapat vagy más csinálja a játékot hanem ugyanaz a csapat,mert ha nem így tesznek, akkor egy ugyanolyan szemetet fogunk kapni mint amilyet a Tony Hawk's esetében láthattunk.Természetesen ezek a példák is csak alternatívák hogy még többen vegyenek Wii-t,én inkább az exkluzív címeket részesítem elõnyben.Tehát nálam a Mario,Meroid,No More Heroes címû játékok jelentenek valamit,meg a sok-sok letölthetõ 8-16Bites tartalom.Csábít az újfajta irányítás(nálam grafika nem igazán számít,de azért nézzen valahogy ki az adott játék,nem kell nekem Higtech mindent elsöprõ vizuális élmény, elõször is ehhez kéne egy normális Tv az meg már úgy huzós lenne...)eddig 2 dolog tartott vissza Wii vételtõl 1.pofátlanul drága/lesz ez még olcsobb is,ennyit nekem nem ér meg/ 2.sokan panaszkodnak hogy nem olyan a Wii mint amilyen a reklámokban/videokbanti ezt hogy látjátok???
3.Egyenlõre nincs se Mario se Metroid se No More Heros mire ezek a játékok megjelennek várhatóan olcsóbb lesz a gép ára is./nem szoktam olcsó jani lenni de egy ilyen gépnél érthetõ hogy miért nem szórok ki csak úgy 70 ropit az ablakon/.:-)

Elsiették a gamet ,és hozzá kell tenni ,hogy elsõ nagyobb szabásu fps game wiin!
MOndjuk ez többször is volt már szó ,hogy a fejlesztõknek idõ kell még.
MAjd az rs2 kell megnézni! Ha ott is problémák lesznek akkor reménytelen 😄

Killer2:
Nembaromság mert akinek csak wii-je van õs is szeretne gamelni ezekel a gamekel!
Meg ilyen alapon fel lehetne tenni a kérdést a többi konzolnál is ,hogy miért a kevés egyedi game? 😄
2007 közép-végén ( errõl is volt már szó ,hogy jönnek a nagyobb cimek csak wii-re többségben)

Chipet megrendeled netrõl, csavarhúzóval egyetemben, szétkapod a konzolt (halál egyszerû, én már próbáltam). Elviszed a kivett dvd meghajtót egy tv szerelõhöz, és õ beforrasztja. Én legalábbis ezt fogom tenni.

lol! az aproneten már chippelt konzolt hirdetnek eladásra XD
kamu-e vagy nem, nem tom 😊
mindenesetre, nekem is kellene már egy chip (nameg valaki aki beszereli)

Nem kell félni. Szerintem bõven lesznek rá eredeti játékok, új innovációk. De akkor miért vannak átiratok? 3 betû. USA Sok kis primitív ember, hozzá van szokva a régi nagy címekhez. NFS COD Pop stb. Meglátják, hogy Wii-n van WarioWare Smooth Moves. Miaz?! Meg Cooing Mama?! Fõzök otthon. De NFS Carbon? Hûûûhaaaa. Ugyanaz a szutyok mint a gépen, de itt máshogyan kell kormányozni. Váááááá kell 3 példányban. Ez megy. Kicsit ülepszik a konzol, és lesznek rá húzócímek, ami miatt még több Wii fog fogyni. Ilyen címek pl mint a Zelda és a Sports. Mind a 2 átlépte az egymilliós eladást, és a Play is gyorsan lépked efelé az állapot felé.

KILLER2
Picit baromság ez az átírás. Minek annyi játékot átírni rá? Pl a PoP Rival Swords egy Two Thrones átirat. Inkább csináljanak rá valami egyedit.

Töltsük le az internetet!

Azért ez gáz hogy rs és cod is belassul a wii-n..ráadásul ilyen grafika mellett, bár rs szép de attól is többet vártam kicsit. Azt meg nem lehet mondani hogy rs átirat és nem wii-re írták, hiszen csak erre adták ki...de az igaz hogy bugosan és nem 100%-osan. Márciusban jön godfather és medal of honor, ha azokkal is néha belassul akkor nintendot meg kéne látogatni...😊
Az nem üthet be ,mert pl én nagy csé fan vagyok ,és teccik az rs 😊
Nem ugy kell felfogni ,hogy mindet verõ fps ,mert nem is annak készült! Hanem egy új hangulatú koncepciónak az eleje.

DE KIRÁLY!
Most megnéztem a forráskódját a wiikey-nek és simán ugyanaz a nyelv mint az Amigákba lévõ MC680x0-es sorozatu processzoroké!

nagyon remélem hogy lesz pár doksi hozzá mert szívesen kódolnék rá pár dolgot!
"A RS egy nagyon jó játék, azok mondanak ökörségeket, akik kipróbálás után fel is adták a próbálkozást. "
én pár órát próbálgattam, és egy nagy rakás fosnak tartom, persze az lehet a gond hogy PC-n túl sok FPS-el játszottam biztos 😊

Hozzáfûzöm azt is hogy nekem megbocsájthatatlan hogy egy konzolra írt szoftver játék közben belassul.
poen az iranyitasa megvan gemelek vele es poen csak van egy jo par bug es szaggatas ami szurja a szememet
mos valami amerikai fickoval kardozok es kurva nehez
baggins
Pontosan. A célzás is könnyebb lesz, a játék vége felé szinte mm pontosan tudsz majd lõni, akár kapásból is. FPS-re ennél kényelmesebb megoldást találni sem lehetne.

ja magától rendbe jött, lehet, hogy hosszabban nyomtam, de az a lényeg, hogy mûködik! 😄
Na egyébként végülis az RS mellett döntöttem és szerintem nem rosszul. Nem tudom, nekem az irányitás az elejétõl fogva nem okozott túl sok gondot, igy pár óra játék után meg már nem is vészes egyáltalán. Jó nem lehet vele Counter strike-os fél kilométeres fejeseket könnyen küldeni, de azért szerintem pont emiatt szórakoztató. Szóval nekem eddig pozitiv a játék, öröm látni, hogy azért a Gamespot, IGN meg stb teszteknek nem mindig van teljesen igazuk...

baggins
Volt már nekem is hasonló, akkor jött rendbe, mikor hosszabb ideig nyomtam rajtuk az A-t, úgy kapcsoltam be. Próbáld ki, talán mûxik.

Valami nem frankó a wii-mel! Vagyis inkább a mote-okkal! Nem tudom õket bekapcsolni, ha megnyomom valamelyik gombot rajtuk akkor ugyanúgy elkezdenek villogni a kék Led-ek, de atán szépen egyszerre az összes kialszik! Most raktam beléjük zsir új elemeket, szóval nem tudom mi lehet... PLIZ HELP!!!

baggins
Milyen tesztben?? OLvasd el EZT! A RS egy nagyon jó játék, azok mondanak ökörségeket, akik kipróbálás után fel is adták a próbálkozást. A COD3 sem rossz, de a RS sokkal egyénibb.

Jaj, elfelejtettem, Egy rendes kép a Wiikey-rõl.

Nem tesztelték még, mivel február 20.-án fogják kiadni. Gyanítom lesz olyan aki aznap, vagy 1-2 napon belül kézhez kapja és felrak netre egy tesztet. Vagyis inkább remélem :-)<#wink> Ha azt elolvastam és minden ok, azonnal nyomok a rendelés gombra <#papakacsint>