Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy szakma amirõl hajlamosak az emberek megfeletkezni... A TV szerelõkrõl beszélek <#idiota>#idiota> Van ismerõs TV szerelõ, majd õ megcsinálja.
Tenyleg, egy hogy okes, kivnacsian varom kinek mi a velemenye, vettem volna en is elso korben, de ha mar ti ramentetek... madj lecci meseljetek rola.
Masik kerdes, hogy ki hogy rakatja be? vagy siman tudtok ilyen jol forrasztgatni?
Masik kerdes, hogy ki hogy rakatja be? vagy siman tudtok ilyen jol forrasztgatni?
Megvan már a teszt wii key-rõl?
Majd akkor rendelek ha mindenki ki sírta magát ,hogy jóh vagy szar 😄
Majd akkor rendelek ha mindenki ki sírta magát ,hogy jóh vagy szar 😄
Õõõ hát izé,nem arra az oldalra értettem, hanem általánosságban mondtam <#idiota>#idiota>
Én nem merek olyan oldalon rendelni, ami nincs felsorolva a viszonteladókhoz a www.wiikey.cn címen
Sajna it nem lehet venni mellé kompozit kábelt.
http://www.eurasia.nu/shop/
Products
------------------------------------------------------
1 x WiiKey modchip = USD $36.00
1 x Tri-wing Screwdriver = USD $5.00
Sub-Total: USD $41.00
Shipping: USD $7.00 via Airmail
TOTAL: USD $48.00
Products
1 x WiiKey modchip = USD $36.00
1 x Tri-wing Screwdriver = USD $5.00
Sub-Total: USD $41.00
Shipping: USD $7.00 via Airmail
TOTAL: USD $48.00
http://www.agumi.hu/
Én ma rendeltem elõ véletlenül :S Te hol láttad 48 dolcsiért? Én 62-ért rendeltem.
-the invisible-
nekem meg eddig nem esett le, hogy vannak guest mii-k is, mindenkinek csináltam külön.. 😄 de már nagyon sok van, szal majd törlök párat.. 😊
-the invisible-
csak nekem meg se fordult a fejemben h vki nem csinál saját mii-t, nekem a volt az elsõ 😊
én csak olvastam vhol, nem próbáltam, szal lehet igazad van, nemtom... logikus amit mondasz, lehet csak a gép beállításaira vonatkozott
Már amikor irtad felált a hátamon a ször az összeget látva de most utána járva WiiKey + csavarnyúzó szállitással 48 dolcsi ami nálam 9300ft körül van.
Wii menü. Fent balról a 2. ikon. (Játék indítása mellett)
A gombelemes témához. Én úgy tudtam hogy flash memória van benne. Ahhoz meg nem kell áram, hogy megjegyezze az adatokat. A gombelem max egy-két beállításhoz, meg a belsõ órához kell.
A gombelemes témához. Én úgy tudtam hogy flash memória van benne. Ahhoz meg nem kell áram, hogy megjegyezze az adatokat. A gombelem max egy-két beállításhoz, meg a belsõ órához kell.
inkább az hogy nem csináltam saját Mii-t!
áramtalanítani nem szoktam
hol kell saját Mii-t csinálni??
wii menü vagy a wii sportson belül??
áramtalanítani nem szoktam
hol kell saját Mii-t csinálni??
wii menü vagy a wii sportson belül??
Vagy esetleg nem csináltál saját Mii-t. A beépítetteknek(Guest) nem menti, ki is írja.
hogy ne mentene? automatikusan menti... ha 1 miivel játszol, akkor mindig megjegyzi hogy hol jártál vele és kész... ha másik miivel játszol akkor megint 0ról indulsz. ha ugyanazzal akkor megjegyzi az eredményeid!
Ha mégis fenáll a baj, akkor az lehet a bibi, hogy gondolom mindig áramtalanítod mikor kikapcsolod a gépet és valszeg a kis gombelem le vn merülve ami benne van... mert ha totál áramtalanítva van a gép (gombelem is) akkor tünnek csak el a beállítások...
Ha mégis fenáll a baj, akkor az lehet a bibi, hogy gondolom mindig áramtalanítod mikor kikapcsolod a gépet és valszeg a kis gombelem le vn merülve ami benne van... mert ha totál áramtalanítva van a gép (gombelem is) akkor tünnek csak el a beállítások...
wii sports összes játékában nem ment semmi eredményt!
miaz hogy nem menti minden Mii eredményét??
melyikét menti??
nekem az a lényeg hogyha mondjuk teniszezek, és felmegyek az 1000es pontvonal fölé profi szintre akkor az maradjon is ugy ha legközelebb bekapcsolom a gépet!
miaz hogy nem menti minden Mii eredményét??
melyikét menti??
nekem az a lényeg hogyha mondjuk teniszezek, és felmegyek az 1000es pontvonal fölé profi szintre akkor az maradjon is ugy ha legközelebb bekapcsolom a gépet!
egy kicsit részletesebben plz 😊
mert automatikusan menti minden Mii-nek az eredményeit...
mert automatikusan menti minden Mii-nek az eredményeit...
-the invisible-
sada tay!
nem tudjátok hogyan lehet elmenteni a wii sportsban az eredményeket és a szinteket??
mert minden ujraindításnál a 0-ról kell kezdenem 😞 és már elegem van!
kösz a válaszokat
nem tudjátok hogyan lehet elmenteni a wii sportsban az eredményeket és a szinteket??
mert minden ujraindításnál a 0-ról kell kezdenem 😞 és már elegem van!
kösz a válaszokat
Sziasztok.
Tudnátok mondani nekem pár olyan Wi-Fi routert, amit támogat a Wii? és tuti hogy megy rajta a net.
Tudnátok mondani nekem pár olyan Wi-Fi routert, amit támogat a Wii? és tuti hogy megy rajta a net.
Hella all! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Wii-hez is lehet-e kapni Wii keyt? Ha valaki tudná a választ nagyon joo lenne, thx.
Tudom, de ha wiikey mellé rendelem akkor 3000 Ft.
Lehet nekem is kellene gyûjteni egy ilyenre XD
amúgy lehet mo-n kapni komponens kábelt
amúgy lehet mo-n kapni komponens kábelt
122.000 huf
mennyibe kerül?
ja, lehet... mert akkor még tényleg nem volt olyan kábel 😊
az rgb kábel szebb kéept ad sd tévén. mint amit alapból adtak hozzá?
az rgb kábel szebb kéept ad sd tévén. mint amit alapból adtak hozzá?
Meg fogom. Már kinéztem egy Samsungot. Majdnem úgy néz ki mint amit az 576ban az xbox360hoz állítottak ki. Komponens kábelt meg rendelek külföldröl (persze eredetit).
Ez nem igaz. Komponens kábellel gyönyörû a kép. Össze se lehet haszonlítani a sima vagy az rgb kábellel.Mielõtt nem volt meg a kábel tényleg szar volt a kép. Az meg köztudott, hogy ugyanazzal a kábellel (pl:rgb) sokkal rosszabb a kép HD-n mint a sima tv-n.
Q2w3:
Nyugogdtan vedd meg a hdtv-t ha tudod, mert a megfelelõ kábelekkel belõle hozhatod ki a legszebb képet.
Q2w3:
Nyugogdtan vedd meg a hdtv-t ha tudod, mert a megfelelõ kábelekkel belõle hozhatod ki a legszebb képet.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
azt mondják sdtv-n sokkal szebb a kép, mint hdtv-n (az alacsony felbontás miatt)
Hát ölég érdekes project 😊 Nem a Wiinja kódja fut benne, áááá....úriember írt egy tökújat. Ugyanmán. Mondjuk azért drukkolok is, a feladatot elláthatja egy ilyen ketymety is, de csak letisztult kóddal, stabil feltételek mellett. PS1-nél azért itt nagyobb a mutatvány.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
OFF!
Van itt valaki aki ért a HDTV bementekhez?
Mert nekem van egy LG monitorom és egy kis tv-m és arra gondoltam, hogy eladom õket és veszek helyette egy HDTV-t amibe mindent be tudok dugni és így kevesebb helyet is foglal és szebb is lenne.
Remélem valaki tud segíteni.
ON!
Van itt valaki aki ért a HDTV bementekhez?
Mert nekem van egy LG monitorom és egy kis tv-m és arra gondoltam, hogy eladom õket és veszek helyette egy HDTV-t amibe mindent be tudok dugni és így kevesebb helyet is foglal és szebb is lenne.
Remélem valaki tud segíteni.
ON!
igazi PS1 es korszak.
http://chiip.dl.am/
http://chiip.dl.am/
éncsináltam ^^
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Elõre köszi!!
Nekem is <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#wow1>#wow1><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2> !!!!
ok, majd várom a PÜ-det!
majd írj le mindent 😊
majd írj le mindent 😊
Én még nem, várok, hogy leteszteljék, de szerintem minden rendben lesz. Amúgy hétfõtõl lesz kapható, és ha egy bizonyos oldalról rendeled (PM-ben elárulom, ezt itt nem a reklam helye), akkor csavarhúzóval együtt kijössz 18-ból. A szállítás 3 ezer se. Légipostával jön. Ugyanennyi, ha Németországból rendeled, mert onnan is ugyanennyi a postaköltség a légiposta miatt, de ott onnan kb 5 ezerrel drágább a chip.
Valaki már megrendelte a WiiKey moschipet?
Ha igen, akkor mennyibe kerül a kiszállítás?
vagy majd lehet kapni MO-n is?
Ha igen, akkor mennyibe kerül a kiszállítás?
vagy majd lehet kapni MO-n is?
Én GC-n BBA PSO-van nyomtam a játékokat.
Nem tünik nagy bonyolultságunak.
Viszont ebbõl hozzá értök 2 perc olyan chipet készitenitenek ami minden gépen megy.
Nem tünik nagy bonyolultságunak.
Viszont ebbõl hozzá értök 2 perc olyan chipet készitenitenek ami minden gépen megy.
hát nemtom, túl bonyolult hétköznapi használatra... Sztem csak hardcore fanatikoknak való 😊
Akko inkább már warez.
mit szótok az új emulált chip hez?
Here is the so Awaited WAB-ModCheap Launcher for D2B WII VERSION
1/ turn ON your WII
2/ run WabModcheap(.exe)
3/ Insert disc when it ask
4/ Play
Notes :
- Cheap DVD-R sux sometime, if the game doesn't start and stop spinning eject it and reinsert it !!
- This code DONT USE WIINJA CODE !!
- This CODE IS OPEN SOURCED
- EXE win32 compiled version by Jurai
- FULLY TESTED UNDER LINUX WORK 100%
Important NOte :
Wab Fans : Next Release is on the Way
mit szótok az új emulált chip hez?
Here is the so Awaited WAB-ModCheap Launcher for D2B WII VERSION
1/ turn ON your WII
2/ run WabModcheap(.exe)
3/ Insert disc when it ask
4/ Play
Notes :
- Cheap DVD-R sux sometime, if the game doesn't start and stop spinning eject it and reinsert it !!
- This code DONT USE WIINJA CODE !!
- This CODE IS OPEN SOURCED
- EXE win32 compiled version by Jurai
- FULLY TESTED UNDER LINUX WORK 100%
Important NOte :
Wab Fans : Next Release is on the Way
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>