10948

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Prody
    LOL olyan jó nézni titeket =D =D =D =D =DDDDDDD
    kedvenc: "penzes nyomorek"
  • Sephi
    Hagyad mar, ez is egy penzes nyomorek akinek jobb dolga sincs mintsemhogy itt probaljon ervenyesulni.
  • Sephi
    Gondolom te soha az eletben nem irtal el egy szot. Annyira gyerekes vagy. Mind1, ezt beszoptad, es meg egeted is magad.

Akkoriban volt ra ertelmes, az emberek szotakoztak vele. Jo hogy nem josz nekem magyarazni, hogy a regi JVC Tv-n van e HDMI csatlakozo.

• Prody
    Am. te már eladtad a wii-t és vettél egy fosládát?:D
  • Prody
    Akkoristőlemloptak.
    Mért??
    Volt hozzá 1 csomó játék,meg a nintendo találta ezt ki először.
    Meg a 2 verseny játékra aztmondta hogy jó ott az irányítás meg minden.
  • Prody
    Akkor... '92ben születtem, alapötlet megvolt már nekem '95-ben... most lopnak tőlem

Bencő, hagyjuk azokat a videókat
  • kisgabo
    én pl semmit se tudok róla, de ha volt a nintendónak egy ien /elsőnek/ kezdetleges elképzelése, amire a wii kontroller épül.... akkor az alapötlet az övék, nem?

nem ritka, hogy a gyártók ötleteket lopnak egymástól... nintendo kvarcjátékom meg már akkor volt, mikor a sony még jó ha tévéket gyártott, nem konzolokat.
    1 vidi

2. vidi

Itt megmutatnak pár játékot rá.
    angry
  • Prody
    Az nem Globe hanem Glove D:D:D:D:D:SA:DS:SA:DS:A:SDS:A:DS Ennyit rólad is és az angol tudásodrol... látom sokat tudsz erröl az "eszköz"röl =D =D
    Lássuk csak... tényleg nagyon maradandó és híres, sokat tudni róla:( ( ) Valami értelmes játék rá? Hmmmmm??? =D =DDD

Ne égesd már magad ==DDDDDDD
    Jah még az agry video game nerdben is bemutaták:D
    Nézétek meg az nagy vidi:D
  • Sephi
    Az eszedben sem jutt, hogy a Ps2 elott a Nintendonak mar volt ilyen? Kicsit nezz mar utana neten mielott itt egeted magad, rendben? Power Globe a neve. Nintendo-nak kb minden elobb volt mint barmelyiknek.
  • Prody
    Imádom ahogy a sok Nintendo-s mondja "A Sony lemásolta a Wii-t a motion controller miatt"... de az eszükbe nem jut, hogy a Wii előtt volt már PS2-re motion controller + Eye kamerás játék/program... ennyit erről.
  • Tekken 6
  • kisgabo
    de, viheted. pm be megtalálsz.
  • kisgabo
    nekünk megfelel a wii, a ds is, és ez a lényeg.

ha neked nem az csak a te problémád, okoskodj máshol.

jóhogynem, nekiállsz itt vitatkozni, hogy a te homokozó lapátod a legmenőbb. az is a magányügyed.

pápá
  • CéZé
    A rune factory-t ds-re nem akarod eladni?
  • Beast Machine
    jólvan srácok, sztem nyomjuk be az [ignore] tag-et, aztán csak lekopik a kölyök.
  • Midas
    te meg azert trolkodsz mert neked meg ez sincs :D
  • Sephi
    Az jo erzes, hogy most mindenki szanalmasnak tart?
  • Bhalage
    köszönjük emese!
  • Beast Machine
    szia Vers, rég láttunk erre, hogy telnek napjaid? :)
  • zola2000
    Hát igen, én úgy szoktam általában, hogy vásárlásnál e-bay, eladásnál vatera, de nintendo cuccoknál pont fordítva kell csinálni (ezeknek magyarországon nincs olyan értéke, inkább a nemzetközi piacon), azért ez elég durva...
  • Sephi
    Targytalan.
  • Sephi
    Egy ideig nem lesz Wii-m, es Pesten leszek.

Surgosen eladnek Guitar Hero 5 + Guitar Wii-re. Tokeletes allapot.

Vagy cserelnem GH5 Ps3-mas verziora. Ha van akit erdekel ez akkor privi. Koszi.
    zavvin is elég olcsó lehet jó játékokhoz hozzájutni.
  • moonster
    Csak ne használt legyen, vigyázz!
  • Sephi
    Ja! voltam Pesten egy konzol boltban venni egy Wii-t ajandekba. Kihozzak haturol es a csoka mar mondja, hogy ez mar flash-elt. Mondom mivan???

Meg se kerdik... mar alapbol igy adjak.
  • kisgabo
    hmm, saturnba nem lestem, csak media... electroworld is útbaesik néha, de ott a legaljasabb árakat láttam eddig.
  • Anubys
    Mammut II-ben lévő Satrun-ban szoktak lenni elég jó akciók. Megjelenés után egy-másfél évvel Madworld, Dead Rising, Disaster, Resident Evil Umrella Chronicles 3990 (ezeket vettem, de volt még pár). Okami, Escape from Bug Island, Boom Bloxx 2990 (Szintén volt még pár cím ennyiért is).
    DS-re Oeration: Vietnam, Puzzle Quest meg még pár fiatalabbaknak való cím 1990...
    Annyira azért nem gáz a helyzet, csak jobban körbe kell nézni.
  • kisgabo
    fél év alatt 2 játékot tudtam eksönben elkapni, ds-re... mario kart 3990, és advance wars 1995 ft. ennyi. ja, metroidot wii-re 5000é.

amúgy, eredeti játékot ds-re 3k ért alig tudtam eladni, ugyanez érvényes wii-re is.

olyan szintű a warez, hogy 3 ropiért se veszik. ez azért durva... és nem kókány cimek voltak. azért, aki konzolra kiköhint 50-60-x ropit, nehogymá 3k sok legyen, rinyájjon. szal van egy magyar gyökszi mentalitás, alapból. szvsz, konzolbolt a fele cuccot, már csippelve okosítva tudja csak eladni.
  • solti
    hogy kötötted rá vezetékes routerre? vettél lan adaptert? Legjobban akkor jársz, ha veszel egy vezetéknélküli routert, de Bencővel ellentétben azért TP Linknél talán érdemes picit jobbat venni (linksys,d-link), ezeket is megvehetet 10e alatt.
    Ezek jó drágák:D
    Én 6-ért vettem a tp-linket és azóta semmi gondom nincs vele,nagyon jól megy:D
  • moonster
    Alapból Wifi (vezeték nélküli) adapter van benne. Ahhoz, h kábelen keresztül netezz kell hozzá vásárolni egy Vezetékes adaptert.
    Mivel ez sokba kerül, meghaladja egy vezetéknélküli router árát, ezért nem érdemes megvenni, hanem helyette egy vezetéknélküli routerbe beruházni,mert az mégis csak univerzálisabb.

ITT meglesheted a wii LAN adapterek árát.
  • solti
    MM-ben vannak néha jó akciók, de általánosságban tényleg drágák
  • Tex Murphy
    A Sega Nomad az ebay-en is nagyon drága, még több is, mint 40 pénz. Az már más kérdés, hogy megéri vagy sem.
  • zola2000
    ^_^
  • Sephi
    Nem kotekedek bejbi :D komolyan nem.

Epp ezt mondom, hogy aki 576 vagy MediaMark-ban vesz jatekot az meg is erdemli.
  • Beast Machine
    Ez sajnos így igaz, és nem csak DS-el, illetve a jelenlegi konzolgenerációval van így: van egy munkatársam, aki nagy Sega rajongó, és gyűjti a dolgokat, ahol lehet. Ő mesélte, hogy itt nemhogy pofátlan árak vannak pl. a Vaterán, de ezek ráadásul mesterségesen fenntartott árak, amik ellen csak akkor tehet bármit is az ember, ha nem tőlük vásárol (pontosabban még így se, mert egykét tájékozatlanabb vagy lustább ember így is megveszi tőlük a Sega Nomadot 40.000ért...)