Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, nekem sosem volt vele problémám. Lehet hogy leõltem mindig az összes embert, mielõtt egyszerre sok lett volna a képernyõn <#idiota>

akad? nekem is volt h belassult, szal leesett mondjuk kb olyan 20-25 fpsre, de az max 1-2 másodpercig tartott

Nem tom mi a bajotok a Far Cry-al. Wii grafikáját használja. Lehet, hogy nem a legszebb mégis a játékélmény sokkal jobb mind a Red Steelnél.
Például nálam van egy nagy baj, hogy akad az eredeti Red Steel játék és nem lehet normálisan célozni.
A Far Cryban semmi akadás és a fizika is jó.

sztem inkább privátbna 😊

CSOCSO
ocsemnek probalnek szerezni wii-t de sehol nincs😞
"A game cube játékok is szárnyalmak rajta ezerrel, mindegy hogy pal vagy ntsc."

Ezt azért én megkéerdõjelezem... sajnos nagyon sok GC ntsc alapból nem megy wiikey-vel jelenleg (a többivel meg még annyira sem 😊), bár tény, hogy GCOS-el a kompatibilitás majdnem 100 százalék.

A Ntsc Wii támogatás is parciális, szóval pal-t érdemes preferálni, de azért sok ntsc-s megy wii-n.
Azért az a GND nagyon anyagszegényesre sikerült! 😊

Ha a quicksolder módszert használjátok, akkor nem kell semmi szigszalag, mert az adatkábel pont alatta fut, de a forrasztási pontok tompák legyenek pont emiatt!

Én is kérdezném! ( ha gáz privibe ) elöre is thx 😄

Említettétek hogy Bp-n is van hely ahol már foglalkoznak chippeléssel.
Megtudnátok mondani a címet hogy hol?
baggins
Szintén a Red Steelre szavazok. De a COD3 ott lohol a nyomában.

Én eddig minden fps-el játszottam wii-n, de nekem spec. a red steel volt magasan a legjobb. A MOH-t viszont és is nagyon várom. Az valszeg jobb lesz mint az eddigiek.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Csibe001
Akkor a jelenlegi FPS felhozatal ezekszerint nagyon megosztja a népet mi? 😊 Mindegyikrõl olvastam már hideget-meleget 😊
Ezek után döntsön az ember mi kell...
Talán majd a Moh - Vanguard már jobb lesz vajon? 😊
De köv. hónapban jön a Super Paper Mario, na arra nagyon kiváncsi vagyok már. 😊

Én tegnap kezdtem el, de másolt a cucc. Hála az égnek. Egy akkora kapal szar, hogy na. Grafikailag egy 0, de tényleg. A játékmenet jó. Szal ha behunyod a szemed egészen jó játék. Eredetiben nehogy megvegye valaki.

üdv!
olvastam lenteb hogy vannak akik foglalkoznak chipeléssel Pesten (chippel együtt)
és ezt hol? vmi elérhetõséget tudna vki megköszönném!
még egy kérdés:
far cry-al jáccik vki??
Csibe001
Nem nincsen semmi, inkább köszi a felvilágosítást. 😊
Basszus, csak azért nem akarom egyenlõre chippeltetni a gépet, mert még nincs olyan sok játék amiért meggebednék plusz nem akarok úgy járni mint a DS-nél..hogy szinte semmit se jáccok végig, mert ugye a bõség zavara. 😄

kicsit rossz helyre szúrtam be az alkoholos mondatom 😄 bocs h érthetetlen lett a vége 😊
Aha, rawdump 2.0, rákeresel, biztos megtalálod

Nekem is keyt raktunk bele, és egybõl mûködött szépen... Íme egy kép:
http://wiihack.extra.hu/img/IMG_0893.JPG
ez pedig a menüje:
http://wiihack.extra.hu/img/IMG_0898.JPG
Bár ezt már biztos látta mindenki...
Tényleg nem illeszkedik jól, dróttal lett megoldva, örülök h nem álltam neki egyedül és hozzáértõhöz vittem, virtuálisan meg is hajlok elõtte 😊 Szigszalagot nem raktunk rá, mert vannak sokkal magasabb chippek is a meghajtón, biztos h nem érintkezik mással... És tényleg csakis márkás lemezt használjatok lassan írva... 13 lemez gond nélkül ment vele eddig, ami 5öt meg szar lemezre írtam 8szorosan, mind ki kellett dobnom...

Csibe001
Köszi a gyors választ, s ezeket a mûveleteket: unscramberelni kell rawdumppal - szóval ez a rawdump ez egy progi?

én simán neroval írtam ki mindent és gond nélkül mennek... de tényleg érdemes 4szeresen és jó minõségû lemezre írni, mert amit ridiscre írtam 8szorosan mindet kidobtam 😄
tdk+os, philips minuszos, és újraírható philips mind kifogástanaul megy
(azt meg csak zárójelben jegyzem meg h ha esetleg vmit letöltesz és wii
Amúgy én is próbálkoztam alkohollal, csak az szokott kérdezni ilyen beállításokat kiírásnál -mivel nem hagyományos isoról van szó-, nero meg nem, szal hülyébbeknek mint nekem a nerot ajánlom 😊
formátumban van azt mindenképp unscramberelni kell rawdumppal h isot kapj - ha vki nem lenne ezzel tisztában)

Csibe001
Hi, bocsi ha amatõr kérdés, de érdeklõdés szintjén, van valami speciális módja ahogy ki kell írni a DVD-ket Wii játéknál vagy egy alcohollal simán ki lehet írni?

Na tegnap visszakaptam a gépemet a wiikey-el beszerelve.
Nagyon faszán mûködik a dolog. 4 írott játékot kértem mellé 1 ntsc 3 pal-os. Mindegyik kifogástalanul mûködik. A game cube játékok is szárnyalmak rajta ezerrel, mindegy hogy pal vagy ntsc. Aki eddig csak gondolkodott rajta, az nyugodtan beruházhat rá. Megéri azt a 14 eft-ot beszereléssel együtt, mert a jelenlegi játékok wii-re (3 kivétel azért van) tényleg nem ér többet mint egy üres dvd lemez.

És kipróbáltál már valami írt játékot?
testerlnx
Nekem is bejön, csak meg akartam nézni miután megvettem, és a 13 pályát nyomtam le egybõl 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KillYou
Hát megbirkozom a forrasztással.
Már 2 féle progi van 12f629 chipre ami ugye 200ft azaz kétszáz forint.
Képet várom.

http://www.agumi.hu/

aha, de ha chipet is rendeled, akkor azzal 1ütt rendeld vhonnan máshonnan...
a forrasztáshoz meg nemtom mennyire értesz, de ha nemigazán, akkor véletlenül se kezdj neki magadtól... nekem ma rakta bele 1 srác, aki eléggé ért a chipeléshez és nem volt olyan 1szerü... majd rakok be képeket
Ha meg esetleg bp-i vagy, akkor ott páran foglalkoznak már ezzel, van csavarhúzójuk, van chipjük, szal ne szarozz a rendelgetéssel, sok idõt, és pénzt megspórolsz magadtól

KillYou

http://www.agumi.hu/

hát akármilyen gagyinak és egyszerünek hat ez a kororinpa a képek és videók alapján, esküszöm marhajó 😄

Köszi

Amúgy valaki nem tudja, hogy Bp-en van valahol nunnyuk raktáron? Mert adtak egy mótot a Pléyhez csak kéne egy nunnyuk is hogy minden gémet lehessen ketten játszani.

Hát az ötlet jó, de ha a képminõséget nézzük akkor elég gagyi! De az Xbox sem marad le a mozgásérzékelõs controller terén, csak kicsit jobb progikat ad hozzá: http://href.hu/x/2e8o

http://balhek.uw.hu A Cím magáért beszél

guardian hero
Nagyon jó kis összeállítás <#eljen>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

testerlnx
Én nem vagyok egyelõre elájulva a TP-tõl, használhatták volna többet benne a wiimote-ot, és a graf sincs a wii-hez igazítva, az meg lett volna inkább cel-shaded... Persze sokan nem így gondolják 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Az Óbudai MM-ben is 69990 volt (igaz csak 3 db, mikor leg közelebb voltam már a másik kettõ meg az 1 db nunchu se volt meg), és a nunchu meg 5990, én hülye meg otthagytam a nunchu-t!

Sikerült rátennem a kezem a Zeldára, egyszerûen hihetetlen hogy milyen jó! <#wow1>

Ezt már olvastam angolul.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

kihúzták a tv bõl az xbox ot és félre lökték😊 aztán jött a wii box bajnokság😊
Azért írtam véletlenül videókártyát, mivel egész életemben pc-s voltam, ez az elsõ konzolom (egy Sega Megadrive-ot leszámítva). Hagyjam bekapcsolva, menjen szét, és vigyem a vissza a boltba? Hát nem hiszem, hogy örülnének, ha meglátnák rajta a meghajtóra forrasztott chipet. Szerintem tutira megnéznék és nem cserélnék ki. Meg fenének hiányzik a macera, papírok stb.

Nem hitetlen vagyok, csakhát 100 más tipusú hibával is tele vannak a külföldi fórumok (az említettnél sokkal elterjedtebbekkel!), amit te mondasz, nem általános, ha 100000 Wii-nek van ilyen problémája, még akkor is csak a legyártottak két százalékát érinti. Persze ekkora számról nincs szó és tegyük hozzá, elsõszériás usa gépeket érinti leginkább.

AZ, hogy meleg az oldala, normális. (Vezetékes net esetén jóval langyosabb!)

Ha a GPU, a Hollywood tönkremegy (és nem a videokártya... 😊 az a PC), akkor az menjen is tönkre!!!! Lehetõleg még a garancia idõn belül! Szóval éppenhogy kapcsoljátok be, ha tönkremegy irány a bolt, mert szar Wii-t fogtatok ki.

Viszont azt alá kell írni, hogy bizony jó sokat fogyaszt ilyenkor, az EU ajánlott stand-by fogyasztásának a 10x-esét! 😊 Ez inkább ok a kikapcsolásra!
Amikor végre be lesz forrasztva a chipem, azon a 7végén átjönnek a haverok és nyomunk mi is egy nagy partyt, raymantõl kezdve smooth movesing <#idiota>

KILLER2
Jaaaa! Basszus, tisztára azt hittem XBOXra! Akkor azért volt olyan érdekes a szöveg!<#idiota> Az viszont az tényleg fasza lehetett!

Töltsük le az internetet!

Én ma este Wii-tlen lettem 😞 tegnap elkeltek a játékok, ma a masina. Azért sajnáljuk rohadtul, de nem használtuk ki rendesen és porfogónak drága. Most remélem az új tulaj legalább annyira fogja szeretni mint mi 😊
Beast Machine
-.-

itt a boxra, mint sportra gondol...

...vágod?

???????????????

KILLER2
Most akkor Wii vagy XBOX bajnokság volt?

Töltsük le az internetet!

Képzeljétek!😊 Tegnap este jártam a debreceni médiamarktban. Zárás elõtt kb 20percel. Pont a megfelelõ idõpontban érkeztem! Csak annyit hallottam hogy: '' blablablabla....blablabla.....Wii.....blablabla. Egybõl arra fordítottam a fejem! Volt kitéve egy nagy HDTV és vagy 10 alkalmazott gyûlt elé. Húú megnézem mi az ott. HÁT a Wii SPORT bajnokság!! nagyon kemény volt. ott tapostak a xbox360 kontrollereken én meg csak néztem: EEEEEE!!!!!! Pont box bajnokság volt! Ja meg a vásárlók is leskelõdtek! Közben meg vették fel a Wii rendeléseket!
egy pillanat alatt elfogyott v 10db! Már másik papírt kellett hozni😊
Hát de a tenis az valami állat!! 😊
Csibe001
Az milyen pofátlanság már, most jövök Árkád Media Markt-ból, Wii 89.900.- Ft ... pedig volt még vagy 5-6 darab belõle, megértem miért, Pólus Media-ba wii 69.900.- 😄
Meg az Árkádban a Nunchuk 10 vagy 12 ezer, Westend Mediaban 6990.- Nem normálisak.

CHEAPBOY
Kororinpa is erkezett Wiire.

Ball rolling maze game😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu