Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, én is tervezem (ha lesz egyáltalán belle valami) egy ps3 beszerzését 😊
de egyelõre rengeteg gátló ok van : drága, no warez, drága í ró + nyers lemez
majd talán 1 év múlva
most chip-re meg nunchuk-ra gyûjtögetek
ma vettem 4 db újratölthetõ elemet 6000ft-ért. jó drága (2600mAh)

Mi vagyunk a nevetõ harmadik fél <#beka3> De attól, hogy mWii-m van, lehet hogy jó pár év múlva, benevezek, egy ps3-ba, de ezt a kis fehér dobozt sosem fogom megcsalni <#vigyor3> Vagy ha ennyi idõ eltelik, akkor lehet hogy majd Wii 2 <#idiota>

baggins
A PS3 VS. X360 tulajok minden lehetséges fórumon szénné tépik egymást így a megjelenés elõtt pár nappal. Ugye, milyen jól megvagyunk, mi, Wii-sek? <#hehe><#worship>

Hûû az mekkora lehet! Azt én is ki akarom majd próbálni úgy egyszer 😊 társaságvan, csak nincs elég mote

Csibe001
Ezt én sem értem, b.nõmmel mentünk át ma haverhoz, a saját wiimote-jainkkal s kb. 5 órán keresztül Wii Sports-oztunk 😊
4-en nagy királyság tenniszezni 😊

Ma is átjöttek a haverok, hatalmasat játszottunk a Wii-vel, nem tudom, hogy valaki miért akar megválni tõle...

signs
Ez azért van, mert még mindig hiánycikk... Énis eladtam az enyémet, elég jó áron. Ha majd minden bolt polcán "tornyosulni" fog, már nem fogod/fogják tudni eladni ilyen áron.

www.sabian.com

Csibe001
Igen, tervezem a beszerzésüket (Resi 0-ról hol olvashatok bõvebben nem tudod véletlenül?)
Viszont milyen szomorú hogy a 2 és 3 viszont ugyanúgy gusztustalan grafikájú.. 😞
S még nem tudok normálisan jáccani mert még nem érkezett meg a gc memkártyám. 😞

És ugyanilyen pazar a Resi 0 meg a Resi 4 is, nekem is etalonok 😊 Erre a hülye wii-re dobnának már valami hasonlókat ki, amitõl nekem is "ficcen a cerka" 😊

(OFF: Ma szöget ütött a fejembe egy gondolat. Illetve elmélkedem. Miért akarnak 2 hónapos wii-ket 5 k-val a bolti ár alatt adni, illetve miért árulnak egyesek pl. többhetes-hónapos x360-at bolti ár felett még ha flashelve is van. Igenis, használt wii-ket nézegettem, illetve meguntakat, minden nélkül, mondván, reális árakat fogok látni. Fura, de nem. Most kaptam egy mailt egy érdeklõdésre, pár hetet használt gépet 64900-ért ideadná a tulaj. Kösz. 69ért én bontom ki. Bocs csak kiírtam magamból, de a használtpiac furán gondolkodik, még a vaterán is el-elnevetgélek mostanában)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az is jó amikor vagy 3-n állnak egymás mellet én meg a középsõ faszit lelövöm a többiek meg mintha mi sem történt volna dumálnak tovább. Ez számtalanszor elõfordul. Ai egyszerûen szuper. Az átvezetõ videókról meg ne is beszéljünk, hogy milyen szépek.

Bocs, hogy ennyit fikázom a progit, de ilyet kiadni 2007-ben nem semmi. Már tényleg annyira szar, hogy mindenkinek látnia kell.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Far Cry:
ott járok vele hogy vmi bombát kell hatástalanítani egy olajfúrótoronyban a tengeren.
mindenkit megöltem már csak a bombát kéne hatástalanítani, ami egy ajtó mögött van ahova egyszerûen nem tudok bejutni!!
szóval tuti rossz a szoftver (persze eredeti), meg néha le is fagy!
amugy nekem teccik a játék, vinném is tovább ha tudnám :S
Csibe001
Azért az nagyon durva,hogy a Resident Evil 1 GC game még most is sokkal szebb mint a legtöbb mostani játék...Most fejeztem be eddig toltam, de hihetetlen hogy milyen szép játék. 😊

Jaja. Normálon nyomom, odamegyek az ellenhez, 3 tárat belém lõ és nem talál el. Nagyon komoly <#wow1>

Állat ez a gyerek. Pont most nyomtam kb 2 órát az FC-t, de valami iszonyatosan gagyi ez a cucc.

Jaja. Amúgy http://renegadeofwii.blogspot.com/2007/03/farcry-review-wiitv.html ez egy Far Cry teszt. Ajánlom mindenkinek, hatalmas szövegek vannak alatta. Idáig nem akartam a Wii-n kipróbálni a Far Cry-t mostmár igen <#idiota>

HUNLonsdale
Red Steelt egyszerüen nem birom kiirni ugy hogy vigye a gép. Valami ötlet? Ja és még egy kérdés,ha kiírok egy régi gamecubos játékot normál alaku dvdre viszi a wii?

baggins
Nálam egyszer a RS-ben is elõfordult, össze-vissaz rezgett-mozgott a kurzor. Aztán rájöttem, hogy a TV mögül vakítóan süt be a nap az ablakon, az zavarta meg. Meg is szereltem rögtön, behúztam a függönyt. 😊

Az azt mutatja, hogy mekkora sebességgel menjen a meghajtó. A dvd-t 4x írd ki.

Hányszorosan ajánlott kiírni egy wii-s játékot?
mert a chip menüjében 3X és 6X-at láttam. De sztem így nem bírom kiírni.

DS is mennyire "buta" a PSP-hez képest. Ahogy nézegettem, még gyermeteg játékok is vannak rajta. De mégis, 2x annyi vagy még több DS van a játékosok kezében, mint PSP.

DS sikerének a tudatában ebben azért annyira nem lennék biztos...

testerlnx
Szerintem is az, a MonkeyBall-ra leszek még kiváncsi...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

ezt a gépet a gyenge proci-videókártya fogja "megölni" 😞
pedig nagyszerü a koncepció
Kororinpa... mennyire zseniális játék...
testerlnx
Nekem idáig csak a COD3-al volt ilyen bajom, de inkább azt tapasztaltam, hogy egy nagyobb terhelést okozó jelenetnél egyszerûen folytatta a mozgást amit elkezdtem, és nem "olvasta" a wiimote új pozícióit kb 4-5 mp-ig. Rohadtul utálom! Amúgy a WiiPlay, WiiSport, Kororinpa, Rayman, Zelda, Wario-nál nem tapasztaltam ilyet...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy neked nem volt olyan hogy a mote nem oda célzott ahova tartottad?
Mintha az egész képernyõ arrébcsúszott volna.
Vagy, célzol valahova egyszer csak meghülyül és a célkeresztet átrakja máshova.
Red steel powa! 😄

Ezért nem a fizetett anti marketingre kell hallgatni 😄

Valaki probálta a Trauma Centert?
Nekem DS-en van meg és azon nagyon jó.

testerlnx
Kár, hogy ezt nem tudtam elöbb, akkor nem vettem volna COD3-at, már a COD2-t is megbántam, és elpasszoltam, látom a COD3 se huzza nálam sokáig, de a 4-nek már tuti esélyt sem adok majd 😞

KillYou
Nincs még wii-m de a pic-el készült chipek felkeltették az érdeklödésem.
Vettem pár pic-et és épitettem egy programozot hozzá.
Ha valakit érdekel ilyen megoldás nagyon szivesen segitek.
Most
WiiFree 1.51 et tettem fel rá.

http://www.agumi.hu/

Igen, ennyire igénytelen a cég. A COD3 nagyon szarul van megírva. Nem csak hogy rondább mint a red stell, de szarabbul is megy. Amikor az RS-ben egyszerre robbant minden. a képernyõn lévõ rakás emberrel, akkor sem szagatott be, nemhogy elveszítsem az irányítást.

Ewergo
Normál Controlpad-dal is lehet irányitani vagy csak ezzel a érzékelös dologgal lehet?

baggins
Igen, igen, szóval nem csak nálam fordult elõ ez a gond. Más is volt így vele? Játszok a COD3-al, egyszer csak elkezd oldalazni a karakter, meg össze-vissza rángatja a kurzort, totál irányíthatatlan. Az elsõ pályákon nem volt vészes, de az utolsó pálya szinte teljes egészében játszhatatlan ez miatt! A legvége, a legizgalmasabb rész. Tegnap este szó szerint földhöz b@sztam az irányítókat, annyira felmérgesített a dolog. Hogy lehet ilyen igénytelen egy cég, hogy így piacra meri dobni a játékot? Egyszerûen elképesztõ.

HUNLonsdale
Hali.Becsippeltettem a wiit.Milyen progival érdemes a wii képfájlokat kiírni?Nero -val megy 1-2 de nem mindegyik és nem tudom ,hogy a néro tehet róla vagy egy másik prog. kell hozzá ,vagy esetleg egy másik verzió a néroból?
písz

A hardware-nek nem okoz problémát, csak a logikai rész sérülhet, jobb esetben csak az adott mentés, rosszabb esetben a "fat" tábla, ami persze nem fat, de a fileleíró rész.

Ilyenkor (lévén, hogy primitív a konzolokon az sw), szeretik az egészet formázni. És így azt is veszítheted, ami egyébként jó mentés...
nem lehetsz ilyen naív h bedõlsz ilyen piramisjátékoknak...

Attila8805
Akkor bizony neked a ....

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
Én ezt még DSen próbáltam ki. Ott törölte a mentést. Sdzeintem a többi esetben si ez van. Végülis mentéskor a mentés fájlját buzerálja, így ha félbemarad, akkor nem fog mûködni.

Töltsük le az internetet!

koryne
Ez kb minden konzolon így van és igen, azért, mert tönkre teheti a mentést.

Xbox Live gamertag: kilencnad

játék akar lenni nem rájét 😊

lehet, hogy volt már róla szó, de tudja vki, hogy miért annyira fontos, és miért írja ki minden rájét mikor ment h ne kapcsoljuk ki a gépet? Sztem ez alapvetõ, meg logikus, mégis minden qrva játéknál felkiáltójellel kihangsúlyozza... de miért? tönkreteheti a gépet? v csak annak a játéknak az összes mentését? v az összes játék mentéseit? v mi van ha mondjuk áramszünet lenne mikor ment a wii?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudna olyan helyet valaki ahonnan wii-s játékokat lehet letölteni? Nem baj ha fizetõs, csak az a lényeg, hogy ne torrent legyen!

Elõre is köszönöm!

testerlnx
Épp most akartam kérdezni, hogy nálatok is kiakad-e néha az irányítás a COD3-ban, az elsõ game amivel nem vagyok elégedett a Wii-hez, messze szokni kell ezt az irányítást, vazz pedig a Rayman-ben mikor a wcpumpákkal lõttem a nyuszmuszokat az pedig hogy tetszett... De itt, hogy a kamera mozgatását is a wiimote-al csinálom, az számomra nagyon idegesítõ 😞

ja nekem a lista total passzol. Sajnos.
Ja es nem akarok Flamet, igy nem merek irni a Ps3 forumra, de ai mar vett Wii-t es jar az agya hogy Ps3... na annak csak annyi hogy talan 1 ev mulva... Tegnap kiprbalhattuk... vagy osszecsaptaka ajtekokat vagy nemtudom, a csodakontroller meg egy ... Szoval ha Wii aron lenne is csak azert vennek hogy eccer majd talan jobb lesz, de most meg nagyon nem sikerutl. Egy hulladek! istentelen dragan!
baggins
Hát, játékosa válogatja. Nekem a RS irányítása nagyon bejött, bár eleinte fura volt. Most játszok a COD3-al, az ugyanerre az irányítási metódusra épült, és ugyanolyan jó (ok, egy kicsit furább, meg az irányító is hajlamos megbolondulni, ami a RS-ben nem volt). Akadozásra meg emlékezetem szerint példa nem volt, legalábbis nálam. Csak azon a nyüves vívós részeken finomítottak volna még egy kicsit....<#boxer>

Gyûjtögetik, de nem a wiikey függetlenítõjével tesztelve, hanem ezekkel a szoftveres patchelõ progikkal, bár sztem ua-t csinálja a 2...
Itt a lista:
kompatibilitási lista

waspika: mi minden megy? Nem kene vhol gyutjogetni hogy mik kompatibilissek, mik nem? vagy vhol gyujtik.
Nekem sajnos se SSX Blur, se Bleach nem ment, pedig azokat nagyon vartam, kivancsi voltam/lettem volna ra.
Az teny, Pal-os cuccok fullosan mennek, mondjuk Wii play-nel kattogot, ezt nem tudom miert.(Fuji 6-16x minuszoson)
Ha ennyi lenne a wii grafikája le is döfném magam. Ez egy akkora nagy szar port, hogy le kéne törni mindkét kezét az összes programozónak aki ebben a projektben részt vett.

Toporgyán:
Ami nekem megvan wii-re és ntsc az nálam megy (csak azért állítottam, nyilván nem próbálhattam ki mindet). A gc-s stuffok is mind mennek ami otthon van, akár pal akár ntsc.. Elsõre szerintem nagyon jó a wiikey.