Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de egyelõre rengeteg gátló ok van : drága, no warez, drága í ró + nyers lemez
majd talán 1 év múlva
most chip-re meg nunchuk-ra gyûjtögetek
ma vettem 4 db újratölthetõ elemet 6000ft-ért. jó drága (2600mAh)
4-en nagy királyság tenniszezni 😊
www.sabian.com
Viszont milyen szomorú hogy a 2 és 3 viszont ugyanúgy gusztustalan grafikájú.. 😞
S még nem tudok normálisan jáccani mert még nem érkezett meg a gc memkártyám. 😞
(OFF: Ma szöget ütött a fejembe egy gondolat. Illetve elmélkedem. Miért akarnak 2 hónapos wii-ket 5 k-val a bolti ár alatt adni, illetve miért árulnak egyesek pl. többhetes-hónapos x360-at bolti ár felett még ha flashelve is van. Igenis, használt wii-ket nézegettem, illetve meguntakat, minden nélkül, mondván, reális árakat fogok látni. Fura, de nem. Most kaptam egy mailt egy érdeklõdésre, pár hetet használt gépet 64900-ért ideadná a tulaj. Kösz. 69ért én bontom ki. Bocs csak kiírtam magamból, de a használtpiac furán gondolkodik, még a vaterán is el-elnevetgélek mostanában)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Bocs, hogy ennyit fikázom a progit, de ilyet kiadni 2007-ben nem semmi. Már tényleg annyira szar, hogy mindenkinek látnia kell.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
ott járok vele hogy vmi bombát kell hatástalanítani egy olajfúrótoronyban a tengeren.
mindenkit megöltem már csak a bombát kéne hatástalanítani, ami egy ajtó mögött van ahova egyszerûen nem tudok bejutni!!
szóval tuti rossz a szoftver (persze eredeti), meg néha le is fagy!
amugy nekem teccik a játék, vinném is tovább ha tudnám :S
mert a chip menüjében 3X és 6X-at láttam. De sztem így nem bírom kiírni.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
pedig nagyszerü a koncepció
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Mintha az egész képernyõ arrébcsúszott volna.
Vagy, célzol valahova egyszer csak meghülyül és a célkeresztet átrakja máshova.
Nekem DS-en van meg és azon nagyon jó.
Vettem pár pic-et és épitettem egy programozot hozzá.
Ha valakit érdekel ilyen megoldás nagyon szivesen segitek.
Most
WiiFree 1.51 et tettem fel rá.
http://www.agumi.hu/
písz
Ilyenkor (lévén, hogy primitív a konzolokon az sw), szeretik az egészet formázni. És így azt is veszítheted, ami egyébként jó mentés...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Töltsük le az internetet!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudna olyan helyet valaki ahonnan wii-s játékokat lehet letölteni? Nem baj ha fizetõs, csak az a lényeg, hogy ne torrent legyen!
Elõre is köszönöm!
Itt a lista:
kompatibilitási lista
Nekem sajnos se SSX Blur, se Bleach nem ment, pedig azokat nagyon vartam, kivancsi voltam/lettem volna ra.
Az teny, Pal-os cuccok fullosan mennek, mondjuk Wii play-nel kattogot, ezt nem tudom miert.(Fuji 6-16x minuszoson)
Toporgyán:
Ami nekem megvan wii-re és ntsc az nálam megy (csak azért állítottam, nyilván nem próbálhattam ki mindet). A gc-s stuffok is mind mennek ami otthon van, akár pal akár ntsc.. Elsõre szerintem nagyon jó a wiikey.