Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.maj.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=137184 itt vannak a képek a Wiikeyrõl, bocsi a minõségért, de nincsen digitális fényképezõm, ezek digitális videó kamerával készültek.

ColdFire
tékkkk😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Beast Machine
www.maj.com

...vágod?

Büszkén jelentem be, hogy az elsõ magyarországi Wiikey tulajdonosok egyike vagyok. Ha valaki megmondja, hogy a fenébe rakjak be képeket, mert a képfeltöltés.hu-t nem engedi a fórum, rakok fel képeket is.

Esetleg ha valakit pont érdekel: zeldát szeretném red steelre vagy cod3-ra vagy far cry-ra cserélni, Bp-n. Akit érdekel privátot írjon, red steelre +1 ezrest még rádobnék, cod3,far cry egy az egyben.
A wii connect24-et ki kell kapcsolni, amikor nem használod, vagy legalábbis a stand by on-t vagy hogy is hívjákot. Vagyis azt, hogy sárgán vilûgítson 😊 Páran nem tették és elfüstölt benne a videó kártyának a chipje. Én sem hittem benne, egy napig így hagytam, másnapra felmelegedett a wiim oldala. Én inkább nem kockáztatok, ti tudjátok. A hitetlenek meg olvassanak utána külföldi fórumokon!

testerlnx
Én mindig kihúzom a konnektorból 😊 Persze nem emiatt, hanem azért, hogy a gyerekek ne piszkálják...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Mit kell egymást idegesíteni???

Túlmelegedés... 😊

Be sa kapcsoljátok, mert akkor aztán még nagyobb a veszélye a túlmelegedésnek...

Bizzunk benne, hogy 5 millió legyártott darab után megelõlegezhetõ az a feltételezés, hogy a wiiconnect24 nem nyírja ki a wii-t. 😊
Elõfordulhat, mert nekem most is forró az oldala. Gondolom ha nagyon sokáig így megy azért az lehet hogy nem egészséges
Csibe001
Ez komoly?Azért az elég vicces lenne. 😮

És hogy tudom kikapcsolni?
De nem érdemes használni mert túlmelegedéshez vezethet!

Ahaam értem, köszi.
azért, mert be van kapcsolva a wiiconnect24
folyamatosan tölti le a friss híreket a konzolodra, hogy amikor megynitod, ne kelljen rá annyit várni

Az miért van, hogy kikapcsolom a Wii-t és a zöld led nem piros lesz, hanem sárga?
KILLER2
Én is mindig ilyet akartam 😄

Töltsük le az internetet!

Ez nem semmi! Tevékeny volt a gyerek.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

És ezt hol? Van már wii modchip emberek? 😄
Vagy tv szerelõ ismerös kell( ami nekem nincs 😞

na ez meg a nem ecceruecceru
Aaa, en is ha ez a 14-es moccer bejon, inkabb az, az tuti, "szagember" beheggeszti, mert azt is azert tegyunk hozza jol el lehet kurjantani, meg szetcseszni a csavarokat... szoval a 14es moccer... jo az. Mit kell sirni a 4e-en, mikor a franko megoldas a 17/gamme lenne!
jah :S de mikor lesz MO-n chip :S

KILLER2
Én egyszer egy elsõbbségis, borítékba rakott játékra vártam 1,5 hónapot. Közben meg máshonnan megszereztem. Tiszta ideg voltam, amikor megjött.

Töltsük le az internetet!

Ha nem akarsz vele tökölni itthon is megcsinálják 14eft-ért. Igaz így 4eft-t buksz, de nem fordulhat elõ az az eset mint velem is, hogy a csomag a magyar posta jóvoltából 1,5 hónapig bolyongott az országban mire ideért és még felis volt bontva.
Hiába ez még mindig a jó öreg Mo.

aha, csak úgy 1-2 hét mire ideér, a feladástól számítva (és még mindig várnod kell h legyen újra készleten). De igen, kijön 1 tizesbõl

tehát akkor kijön a chip 10e-bõl postakültséggel együtt?

CHEAPBOY
Hétvégére (szombat vasárnap hétfõ) ismét érkezik Wii szállítmány, ha esetleg vkinek még aktuális kérem szóljon.

Az ár a szokásos: 70.000 jómagyar forint.

[email protected] emailcimen vagy privátba lehet érdeklõdni.

Valószinûleg Excite truck, Wario Ware játékok is lesznek mellé.

Köszöntem a figyelmet.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

de amúgy eurasian meg már kifogyott, szal ott is csak következõ körbõl tudsz rendelni...

na el is postázták 😊
banki átutalással fizettünk (Bank Wire Transfer), mert a dombornyomott mastercarddal folyton hibát nyomott, többivel meg nem kísérleteztünk, ez bevált... csavarhúzóval együtt kijön 8e ftból, és légipostaként kb 2 hét mire ittvan, mi gyorspostával rendeltük, azzal kb 3-5 nap. Az átutalási díj külföldre devizában otp direkttel 2e ft, szal ennyi a plusz költség

Nekem hétfõn lesz meg a wiikey-es gépem. Majd írom a tapasztalatokat.

Na akkor lehet ramegyek az Eurasias temara, mert a EU-s nagyon nem muxik ahogy nezem sehol se, csak elorendeles.
Ti WesternUnionoztatok? Vagy kartya?
keyt vettünk 0ckH4M-mal mind2en, már megkapták a pénzt, gondolom 1-2 nap és postázzák, aztán 5 napon belül ittvan... eurasian már kifogyott a key...
tesztek alapján a key 1értelmûen a legjobb, cycloval elég sok gubanc volt (rossz sorozat, dre, játék inkompatibilitás, a frissíthetõséget is 1 hónapja próbálják bizonyítani stb...)

huuu, mostnezem hogy Europai boltokban marc 12 -re elorendelesre mennek a dolgok. Eurasianal ez hogy van?
ki melyikre szavaz amugy, hoy melyik Ch a jobb. Nezem nemeteknel egy ekt botlba, nagyon a Cyclo-ra vanak raallva. miert?
Amugy tenyleg melyiket vetted? Wiikey?
Nagyon szemezek vele, bar sajnos ahogy haladok elobb erkezne meg a modCh mint hogy ki tudnal barmive is probalni 😞
KillYou
Szerintem ez kész.
Beteg emberek az az 5 pontot kivezetik a gépbõl és az több chipet cserélgetik.

http://www.agumi.hu/

Nem hiszem, hogy megtennék, mert nagy pénzkiesés lenne. Meg ott van a Pokemon battle arena ami az online módra épül. Szerintem no para. Vagy ha mégis gáz van, akkor fogom a Wiimote-ot és bedobom vele a nintendo ablakát 😄

Csibe001
Ehhe...remélem én is hogy nem igaz.Bár tény hogy haverokkal is eszméletlen jó de azért jó lenne egy kis online 😊

Épp ma olvastam 😞((
remélem nem igaz

forrás: GameStar

Csibe001
Jöhetnének már az online játékok, biztos beindulna a topik is. 😊

ColdFire
mire várunk? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

én is így vagyok vele :-) és ha szeretnétek, akkor majd egy rövid ismertetõt is írok róla a fórumba :-)

remélem minél elõbb megkapod 😊

Eurasia -ról rendeltem, csütörtök este ment el a pénz a bankomtól, idõ amíg megérkezik Thaiföldre.

vazz az enm ecceru, mondjuk siman elkepzelheto 😞
Még mindig nem ért oda az átutalással a pénz.

Na vkinek megjott a chip, berakta, kiprobata...? Vmi tapaztalat?
Ha valakit érdekel, láttam egy pár gépet a budaörsi mediában a hét végén de kiegésszítõk, játékok is voltak szép számmal.
Eladó 3 db wii játék. Angol nyelvûek teljesen karcmentesek. COD III, Red steel, Rayman. 9000 ft/db áron.

Eredetibõl is van 1019 blokkos. Nekem is az van.