Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Jó lenne, ha megírnátok - megírnánk, hogy ki, hol, mennyiért látott Wii kiegészítõket (pl. Nunchuck) és szoftvereket. Így meg lehetne tudni, hogy hol érdemes vásárolni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tegnap megkaptam a sonic-ot, exite truck-ot, monkey ball-t és az ssx-et. Végre el tudom mondani, hogy ezekre a játékokra már öröm ránézni. 480p-ben kompi kábellel plazmán nagyon szépek. Már eléri az xbox szintû grafikát (persze még messze van tõle) és nem kell becsukott szemmel játszani. Valami javulás végre elkezdõdött a grafika terén is.

A játékok közül az exite truckot emelném ki ami k jó. Szupergyor és az irányítás is tökéletes, grafika szintén. Ezt tényleg megéri megvenni.
Sonic szintén nagyon szép, irányítás jó, de csak sonic fanoknak ajánlott.
Super monkey ball, nagyon szép, irányítás isteni, szokásos stílus.
SSX nagyon szuper kicsit összetett az irányítás, meg lehet szokni.
Ennyit nagyon röviden. Ezekért már tényleg érdemes pénzt kiadni, persze aki megtetheti az inkább csak irassa meg.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

EndreMan
Csak preview van IGN-n ,de abban kerek perec leirják hogy sokkal jobb lesz mint a cod.Nem egy világmegváltó,de jobb

Igen már átfutottam, köszi a linket, ezt veszem meg a gép garanciás ügyintézése után.
Csibe001
Pedig Godfathert eléggé jóra értékelték.. Godfather review

Meg se jelent de már van róla teszt? Godfatherrõl nem láttál? Engem az érdekelne, de videok alapján a grafikát is botrányosan lebutították (zelda osztva kettõvel) és az irányítás se meggyõzõ, így biztos olvasok pár tesztet mielõtt megvenném. A medal viszont szebbnek néz ki mint cod videok alapján, de én még mindid többet várok a géptõl, de úgy néz ki xbox1 szintet se akarnak elérni vele.
ha vkit esetleg érdekel a wii play játék egymagába kontroller nélkül, az írjon

EndreMan
Az IGN-es tesztelés szerint az már sokkal jobb lesz.

baggins
Csak a neve más:
www.gamestore.hu

Jah hát az elsõ games portok ilyenek 😞
A moha-ra leszek kivancsi ,hogy legaláb ebben jobb lesz?

cheapboy sitejaval mi lett, megszutn vagy mi? hogy lehet elerni?
Az átiratokkal semmi bajom, ha az irányítás korrekt lesz. Call of dutyt nagyon elcseszték. Godfatherbõl néztem videot, ott meg úgy tûnt hogy nem lesz ellenségbefogó gomb mint zeldában a z gomb, pedig ezt mindenképp megveszem majd. Igényes átiratok jöhetnek ezerrel, de cod szerûek húzzák le magukat, mind1ik teszt leszólta hogy elmegy az irányítás és egyéb finomságok.
Teljesen igazad van.

2007 végén jönnek a nagyobb címek igazán!( pl az emlitett resident evil wii exlusiv)
A portokal meg nemtudom mi bajotok? Wii -n álltalába élvezetesebb a gamelés mint mondjuk ps2-en( kitalálható miért)
Meg akkor a többi konzolnál is felroható lenne ,hogy az össz gamek 80% -aléka port...
Fél év allat nemtudom mit vártok egyébként is? A legtöbb kiadó most ugrik ,hogy a wii lassan eléri a 10 millát eladásba..

A másik a ms nyugodtan hozhatja az új kiadású x-et,és evvel olcsobb lesz mondjuk a premium.
Evvel nem érnek sokat ,mert akkor röhögve a nintendo leviszi a wii árat 40-50k-ra ha romlanak ez miatt a kereslett. És evvel megint ugynaz van mint most 😊

Okes, egyetertek! Nem kene feszegetni a temat amugysem meg a vegen az "okosok" itt fogjak olvasgatni a topikot.

Van egy Elado Rayman-en ha vkit erdekel. Termeszetessen eredeti!
Amúgy sry a dupla posztért, de szerintem hanyagolni kéne a warezos témát, mert ennek a topiknak nem arról kéne szólnia, hanem a Wii-rõl. Akik warezolnak, meg errõl akarnak beszélni nyissanak maguknak egy saját témát szerintem....

Amúgy amiban is van warez, de ott csak arra használják, hogy megnézzék, hogy jó-e a játék, és ha igen, akkor megveszik, ha nem törlik a géprõl. Az lenne jó ha magyarországon is így mûködne. De sajnos amíg a játékok nem a magyar pénztárcához vannak méretezve nem így van. Mondjuk szerintem egy 5 ezer forintos játékonkénti ár tökéletes lenne. Ennyiért ki nem rohanna a boltokba egy új játékért, amit folyamatosan nyúz?

Aki olyan hülye hogy kiírja hogy a másolt játékokkkal együtt árulja az az õ baja, ha meg nem írja ki a hirdetésbe, de otthon van 10000 másolt dvd-je akkor sincs bünti, ha nincs bizonyíték a terjesztésre. Az idézett szövegben ps2 mint kisebb baj szerepelt és a pc átkutatása jelentette a fõ bajt ha jól vettem ki, miközben az meg nem törvényellenes így kamu a szöveg fele.
Szerintem a köztes megoldás a jó warez ügyben, a komoly játékokat meg kell venni eredetibe(zelda, metroid), de egy átiratot amit csak pár óráig szeretne nyúzni a gamer az mehet warezba. Az meg hogy külföldön nincs warez nem igaz, pl a gazdag nagy amcsik anno nagyon kiakadtak a ps3 árra is már.
guardian hero
Majd ha Te leszel az az egy, remélem akkor is megnyugtat ez a tudat.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Igen, ez így van. Ha warez van a gépeden, de nem terjeszted, nbem törhetik rád az ajtót, de a srác terjesztette, el akarta adni a ps2-vel együtt a másolt játékokat is. De az is mocsok, aki így ráuszítja a vám és pénzügyõrséget. Amúgy tényleg sántít a dolog, de 10 millióból lehet 1 ilyen ember.

baggins
Ehhez nem kell messze menni. Még a PS1-es korszakban felhívtak szüleim a munkahelyemen (kórházban dolgoztam akkor, és éppen ügyeltem), hogy kinn van nálunk a rendõrség. Valami majom PS-t lopott és feldobott engem is, hogy szabaduljon (azt sem tudom, ki a srác, vagy honnan tudta, hogy nekem ilyenem van). Lefoglaltak 92 db PS játékot meg a gépet irányítókkal, memóriakártyákkal együtt. Nekem is kihozták, hogy mekkora a károkozás mértéke.
Szerencsés vége lett az ügynek, azt mondtam, hogy a Bazárban vettem a gépet (ez igaz is volt), és hogy nem tudtam, hogy ez illegális. "A jogszabály nem-ismerete nem mentesít a felelõsség alól", bla bla bla, de végülis felmentettek. A gépet soha, de soha nem kaptam vissza. Ennyit a warezról, nekem elég volt egy életre. Egy jó példa, hogy milyen könnyen le lehet bukni.

Kicsit sántít a dolog, mert én úgy tudom hogy a letöltött wareztartalom után nem jár büntetés, sokkal inkább a terjesztésért. Biztos valahol a 2 között van az igazság..

Azt szeretném kérdezni, hogy van vmi tipp a mii-m kimentésére a géprõl? Viszem garanciába vissza de nem tudom hogyan lehet kimenteni ha lehet a mentéseket és mii-ket, sajna csak 1 mote-om van és azt is viszem vissza garba, mivel kiküldik németbe és kicsit hosszadalmas dolog lenne ha utólag mondanák hoyg azt is kérik így megy az egész pakk.
Én a warezról valód beszéddel mert lehet, hogy eladod valamid és holnap a te ajtódon kopogtat a pénzügy õrség stb. PC Guruból másoltam ide:
"AZ így járás esete

Történt nyáron, hogy feladtam a ps2-met a neten néhány hirdetési oldalon. Persze leítam, hogy chippelet, sok játékkal meg minden. Néhány nap múlva jött a telefon. Megörültem, hogy milyen hamar sikerült találni rá valakit. Pár napm múlva jöttek is érte. Csak az a baj az egészben, hogy a vevõ a vám- és pénzügyõrség kíséretével érkezett meg. Házkutatás, lefoglalás következett. A ps2-t ésa játékokat természetesen lefoglalták ez a kisebb baj. Mert ott volt a gépem, amit tüzetesen átnéztek, beleolvastak a magánleveleimbe, msn beszélgetéseimbe ... Elvitték azt is. Jaj és majd elfelejtettem a kicsiny 700 valahány db-os filmgyüjteményemet is. Jött a kihallgatás, utána megint berendeltek aláírni az összes lemezt, és azóta volt még egty kihallgatás. Eddig a gépen talált programok és egyéb dolgok összege eredményeként egy 3.260.000 Ft-os károkozás van idáig a számlámon. És ebben a filmek benne sincsenek, mert azt talán nem veszik majd figyelembe. Azért gondoltam, hogy ezt megosztom veletek, mert ennyire soha az életben nem voltam még rosszabb helyzetben és mindez amiatt, hogy letöltöttem egy rakat olyan programot aminek 90%-át nem is használtam soha az életben. Úgyhogy vigyázzatok minden ilyen dologgal, mert vastagon fog a ceruza ilyen esetben. Ha véget ér az ügy, szerintem majd még írok ha élek."

baggins
Cheapboynál vettem a gépemet (ha esetleg nem tudnád, Gamestore), ott ajánlgattak nekem külön Wiimote-t. Kérdezz rá, hátha.

Nem tudjátok h itthon a Moteot csak playel 1ütt lehet venni? Magába nem?
V ha igen, akkor hol és mennyiért? Vagy van vkinek eladó Moteja csupaszon? 😊

mondjuk ez elég gyér eszmefuttatás.. ha ennyibe kerül, akkor a magyarok szép szeméért nem fogják feleennyiért adni. még így is veszteséges a sonynak a gép... aki megteheti, az vegyen. aki meg nem, az ne háborogjon. nekem ez a véleményem.

-the invisible-

baggins
Ebben igazad van: nem a gépek és a játékok drágák, hanem mi keresünk nagyon keveset.
(A PSP-DS dolog is relatív: számomra a Monster Hunter Freedom és a Monster Hunter Portable 2 annyi élményt nyújtott, amit semmi más. Talán ezért is szeretem annyira).

(PSP-rol csak zarojelben 😉 a DS-hez kepest ... , csak kinezet, semmi tobb, de meg eselye sincs ra hogy tobb legyen. Egy PDA filmnezesere, zenere, es a DS osszesegeben tobbet nyujtott, na es az ara ... )
Jaja, persze ez csak az en velemenyem, meg max az a 10-12 ember aki itt votl kiprobalni, ettol fuggetlenul masoknak lehet mas velemenye.

Bar ez a ne legyen olscobb... ez eleg druva. Azert 170 mityinka a gep, okes legyen, ed akkor ne legyen mar 17e egy game! Az itthon elo emberek atlagfizesenek 17-20% egy jatek?! a gep meg majd kethavi full fizetese! Okes, csal lop itthon mindeki, de meg ezek tekinteteben is ez lazan a valos fizetesek tekintetben is 1 ho fizu! Kicsit tulzas ez! Kinn is csak azert vesznek eredetit a nepek, mert megtehetik, mert a fizuja 5% se egy jatek! Ez inkabb itt a gaz! nem a hely gazdasagi alapotahoz igazitottak az arakat!
baggins
Hú, banyeg, de nehéz elolvasni amit írsz...nem bántásból mondom, az ékezetek miatt.
No. Kinek a papné, kinek meg a papé. Ahányan kipróbálták, annyiféle véleményt mondanak. Az általad lealázott Sixaxis a legtöbb játékos számára kellemes csalódás volt. A "csipp" és a warez? Na igen, ez Magyarország! Ne vedd piszkálásnak, de azért nem venni meg egy konzolt, mert egyenlõre nem lehet ELLOPNI a játékokat, épp elég szegénységi bizonyítvány. A PSPS-t eladtad? Hát, ehhez is gratulálok. Akárki akármit mond, a legjobban sikerült kézikonzol.
Ezek szintém magánvélemények, és nehogy az legyen, hogy flamelni akarok, de õszintén szólva, remélem is, hogy nem megy lejjebb a PS3 ára (ahogy egy ideig nem is fog). A konzolozás nem olcsó mulatság, aki nem engedheti meg magának, az ne vegyen. Emberek, mit várunk, hogy a Sony/N/MS ingyen fogja osztogatni a gépeket és a játékokat? Pontosan, ez a sírás is egyedül ránk, magyarokra vonatkozik. Legyen sok pénzem, de fizetnem ne kelljen semmiért. Aha, persze...
Meg aztán végülis nekem tökmindegy, ki mit vesz magának, de kategórikusan azt kijelenteni mindenkinek, hogy "hé, ne vegyetek PS3-at, mert szar" elég durva dolog. Embere válogatja. Nekem kell. Ahogy a Wii is kellett, annak ellenére, hogy kb. kétszázan próbáltak lebeszélni róla. Megbántam? Nem. A PS3-at meg fogom? Tuti, hogy nem. Az X360 is vonz, de milliomos én sem vagyok, tehát az most kimarad.
Most inkább hagyjuk abba, mert ez már elég erõsen OFF, és tényleg nehogy magadra vedd, amit leírtam, csak a saját véleményem volt. A lényeg, hogy mindenkinek megvan a maga kedvence, és legfõképpen VÉLEMÉNYE mindenrõl.

A játékfelhozatallal kapcsolatban, nem kell félni, lesz rá bõven játék, csak még magukhoz kell térniük a fejlesztõknek, hogy megismerjék a hardvert meg az abból fakadó lehetõségeket, és minden rendben lesz. Sokkal több fejlesztõ fejleszt Wii-re mint GC-re. Én nem idegeskedem, hanem várok <#ravasz1>

hogyhogy? Okositott votl, vagy gari akkor meg lesz ra? mi tortent?
Pont most filozom hogy beujitok egyet magamnak is, vagy majd a felujitott feketebol, vagy azon farvizen kialakult olcsobbhasznaltakbol 😉
amugy az ido bebizonyitja, de arra meg a tetves mikrofos kidob egy ujabb X-et, es az megitn jobb lesz, szoval ... ki tudja. Madj emglassuk,e gy tuti, mindekit ova intek emg igy az elejen a PS3-tol. De most az elejen csak.
hat hallod ennyiert.... nekunk mutlheten idehozak tesztre, eleinte, az elso 5 perc az erdke volt, 1080p, szep kis bravia-n. Aztan ugy fel ora mulva mikor most a 3dik gamat tolod bele es egy otvar ... motorstorm a demohoz kepes, a sok trailer, egybekhez kepes otvar. Mert amugy jo, de jatek ugy a Flat Out-ok sonys verzioja, es ahhozkepest karcsura sikeredett, messze enm nez ki olyan jo, az a remek Wiimote lopott sixaxis meg egy taliga kaki, alapbol messzenem pontos, lassu ... szoval meg azert tobb sebbol verzik, efogadom a hardver kemeny, de meg sokat kell fejlodni a progi szinten, mondjuk min. 1 evet. na emg a nevetseges 170e-es ar! aztan se csipp semmi warez kilatas... ez azert itthon elegge bezara a kort. Persze lesz sok emberke akik ramennek, mert hogy egy jatekkkal, mad cserelgetik... legalabisd a terv ez lesz aztan... par honap es lesz nekem occon toluk ps3-am max 😉
Amugy a grafikat meg messze lesz.rom mig tok unalmas az egesz, elcsepelt bevett alapsemakkal toljak. Volt nekem PSP-m meg DS-em is. DS kesobb lett, a PSP-t cirka 3 het utan ugy adtam el miutan DS-em lett. Szinte semi ertelme, csak hogy nezegessem hogy huuu haaa, de szep, de nem jo 😞
Akkor ezeken kívül: Sonic, Godfather, MoH:V, Cooking Mama, SSX Blur, Wing Island, MK: Armageddon, Koronripa, Paper Mario, Mario Party 8, HAMMER, Driver

Ennyi van tavaszra ami érdekel. Nemtom te hogy vagy vele, de nekem ennyi bõven elég 😊
Ja és akkor még ott van 2007-re a már említett Super Mario Galaxy, Metroid, Sadness, Manhunt 2, stb stb.

-the invisible-

KILLER2
Nekem pon tegnap ment tönkre az XBOX 3360om 😞

Töltsük le az internetet!

baggins
Pedig nekem pl. a Wii mellé pont az kell. És lesz is pénteken. Szerintem közel sem ótvar, baromi bicós kis gép, ennek a konzolgenerációnak õ lesz a legütõsebb tagja. De ezt majd az idõ bebizonyítja.

Nemtom, nekem Tigerwoods eleg fura, de meg nem tudtam elmerulni benne teljsen.
Excite Truck meg egy uj nezopont az autos gammekben, hangsebesseg repkedes...eleg erdekes, jo jatek
Legjobb a Wing Island, Kororinpa csak hogy egy ketto kiemeljek, ellenben a Wario smoth a grafikajaval total lelombozott, na meg a total Flash jellegu gagyi gammakkal 😞
Jo ez a Wiii,melle max egy X360-an 😉 PS3-on senki ne gondlkozzom (sikerutl meg mutlheten kiprobalnom, meg otvar... de hozzateszem meg!,s draga)
guardian hero
Valójában fõleg az Excite Truck-nak szólt az irónia. A Wiimote-ot szinte golfozásra találták ki, biztos jó a Tiger Woods is (ha el nem b*szták 😊). Viszont kissé kiábrándító számomra, fél évvel a launch után ez a Wii felhozatal krémje.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Csibe001
Jah, bocsi azt hittem irónikusan írtad. 😛

guardian hero
Pont errõl beszélek 😄

Csibe001
Mirõl beszélsz??Golf a legnagyobb királyság eddig wii-re nekem 😊

guardian hero
Ezek a jó címek? Meg se merem kérdezni, mik a rosszak 😄

woohoo!

kijött az excite truck és a tiger woods 2007 😊 végre jönnek a jó címek!

mariot meg metroidot még a népnek és elvagyunk karácsonyig!

-the invisible-

No sajna kikaptam egy hibás wii-t, the system files are corrupted vagy mi a franc hibaüzenetet dobál ki menüben 😞 , megy garira.

Egyébként mostanában nagyon kezd laposodni a wii lendület, várható volt, de semmi komolyabb cím bejelentés vagy valami :/ én komoly wii exkluzív játékokat is szeretnék, nemcsak ps2 átiratokat meg zeldát. Bár a the godfather-t mindenképp beszerzem majd 😊
igen

teljesen mindegy hogy milyen a wireless routerem, a wii fel fogja ismrni?
mindenképp vidd el vki máshoz, ne kockáztatsd meg hogy elrontod... azt a kicsit megéri rászánni, hogy biztos menjen a dolog

Aki vett vikit az mennyiért, én németoból találtam elõrendelést, kiszállítással együtt 16 körül..., és a wkit érdemes egyedül beszerelni vagy inább szakértõ kell hozzá, én nem szívesen kontárkodnék bele az enyémbe...<#vigyor2><#nemtudom>