Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha próbáltam, de nagyon gyengus szerintem... mész és ütsz, kb ennyi... 5 perc után kiléptem...
Volt régen egy játéktermi gép biciglit kellet tegerni és jukasztgatni a lufikat arra emlékeztet nagyon ez a játék.
Zseniális ötletnek tartom, csak kiváncsi vagyok én is a megvalositásra.
Zseniális ötletnek tartom, csak kiváncsi vagyok én is a megvalositásra.
http://www.agumi.hu/
Csak nem warez megint a téma <#ejnye1>#ejnye1>
Úgyértem, hogy maga a slideshow az indirekt mód...
Valószínû, hogy lesz elõbb-útobb valami saját médiacenter channel, legalábbis nagyon remélem!
Szívesen! 😊
Valószínû, hogy lesz elõbb-útobb valami saját médiacenter channel, legalábbis nagyon remélem!
Szívesen! 😊
Figy, én csak azt nem értettem, hogy miért nincs ennek valmai külön channel? én sem a Photoshoppal, vagy a képnézegetõmmel hallgatok zenét. Ha azt akarom, hogy egyszerre menjen a kép meg a zene is, arra ott a Windows Movie Maker, aminek szerintem valamikoppintása nemsokára a Wii-n is lesz. ennyi.
...vágod?
Köszi, így már tényleg érzékeli és le isd játsza. Csak kár hogy SlideShow modban lehet. Indirekt módom hogy lehet lejátszani? úgy hogy átnevezem az .mp3-at .jpg-re?
amúgy köszi!
Beast, jobb lett volan ha csöndben maradsz
amúgy köszi!
Beast, jobb lett volan ha csöndben maradsz
Megint megy a bazmegelés! Hihetelten!
Igen, bármilyen furcsa, a Photo Channelen keresztül tudod hallgatni az mp3-okat, indirekt módon. Reméljük ez változik.
Nyomj rá képeket a kártyára és indítsd el a slide show-t és ott tudsz egyedi zenét beállítani a meglévõ elõre definiáltak helyett... na ezek lesznek az mp3-ak, amiket rávettél.
Igen, bármilyen furcsa, a Photo Channelen keresztül tudod hallgatni az mp3-okat, indirekt módon. Reméljük ez változik.
Nyomj rá képeket a kártyára és indítsd el a slide show-t és ott tudsz egyedi zenét beállítani a meglévõ elõre definiáltak helyett... na ezek lesznek az mp3-ak, amiket rávettél.
lehet h alapvetõen nem viszi, hanem csak ha játékok támogatják (pl excite truckban van ilyen fícsör h sd kártyáról lejátsza az mp3akat... Meg ha alapbõl vinné, akkor nemtom miért találták volna ki a WiiCR programot és annak mp3 lejátszó részét... bár én még nem próbáltam meg nem olvastam a kézikönyvet szal lehet vhogy rá lehet bírni hogy vigye csak találgatok...
talán azért mert a kézikönyve írja hogy le bírja játszani :/
Szóval csak át kell nevezni a .mp3-akat .jpg-re! <#idiota>#idiota>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
................nabazmeg
Szerinted miért Photo Channel a neve?? Amikor a Photoshoppal akarsz megnyitni valamit, az se érzékeli a dll fileokat, csak a képeket...
Szerinted miért Photo Channel a neve?? Amikor a Photoshoppal akarsz megnyitni valamit, az se érzékeli a dll fileokat, csak a képeket...
...vágod?
wii-n lehet mp3-at hallgatni? Mert amikor beraktam az sd kártyát és utána a phot channelbe, akkor nem érzékelte a zenéket...
ez mitõl lehet?
ez mitõl lehet?
Inkább mint az ovisok 😄 "vonjad vissza!" Ezt is régen hallotam már 😄
azt cisnáljátok mint 2 hisztis csaj 😊
Ezek után mondja bárki, hogy csak warez-rõl folyik a téma! 😄
A fórum célja, hogy egymást segítsük, tanácsokat adjunk. Emberek vagyunk, senkinek sem tökéletes a tudása, ha valamelyikünk, akár én, akár te, akár bárki faszságot ír, akkor szóljunk neki! Csak könyörgöm ne bántó, kioktató módon! Na ennyi.. és valóban: peace! 😊
mert felesleges.. amit en irtam lent is felesleges.. szoltam a modi topikban is hogy toroljek ki a hsz emet..remeltem hogy kitorlik mielott megjelensz.. talan megsporoltam volna egy ket fejfajast de nem tettek.... hurra..
en felreneztem mert azt hittem hogy az alap componens az rgb.. kozben nem mert az alapkomponens az YPbPr .. csak bezavart hogy ennek a YPbPr a kabelei is RGB szinuek!! soot.. en az xbox360 kabeleimet is az RGB csatlakozoiba dugtam.. es ment is tokeletesen😊 azota tudom hogy azok is YPbPr kabelek szal at is dugtam oda.. bar kulonbseg nem lett csak egy channellel tovabb kell nyomkodnom 😊
de a mondanivalomban felig igazat irtam: el vagytok tajolva hiszen az rgb is komponens😊 nahde mindegy. ne menjunk bele.. mar vilagos mindenkinek😊 remelem
en felreneztem mert azt hittem hogy az alap componens az rgb.. kozben nem mert az alapkomponens az YPbPr .. csak bezavart hogy ennek a YPbPr a kabelei is RGB szinuek!! soot.. en az xbox360 kabeleimet is az RGB csatlakozoiba dugtam.. es ment is tokeletesen😊 azota tudom hogy azok is YPbPr kabelek szal at is dugtam oda.. bar kulonbseg nem lett csak egy channellel tovabb kell nyomkodnom 😊
de a mondanivalomban felig igazat irtam: el vagytok tajolva hiszen az rgb is komponens😊 nahde mindegy. ne menjunk bele.. mar vilagos mindenkinek😊 remelem
OKé
Miért vonjam vissza? Tettem benne rád csunya megjegyzést? Én nem!
De a kettönk vitáján túl az is cél, hogy mindenki tisztán lásson. imho
és ne legyen kavar senkinek a fejében se
De a kettönk vitáján túl az is cél, hogy mindenki tisztán lásson. imho
és ne legyen kavar senkinek a fejében se
Jólvan! Én a béke hive vagyok! 😊
Szóval akkor összefoglalva:
technikailag nagyon sok komonens vidoejel van, ilyen svideo, pc es az rgb is!
De a gyakorlatban és itt EUban mindenképpen komponens alatt nem az rgb-t értik.
Remélem akkor ezzel lezárható a dolog! 😊
Szóval akkor összefoglalva:
technikailag nagyon sok komonens vidoejel van, ilyen svideo, pc es az rgb is!
De a gyakorlatban és itt EUban mindenképpen komponens alatt nem az rgb-t értik.
Remélem akkor ezzel lezárható a dolog! 😊
mondtam hogy ne olvasd el.. irtam privatban nem?😊 ki voltam akadva, ez van. azotam mar minden tiszta😊 nah remelem lenyugszik mindenki, sallala trillili van. btw en is fogalom zavarban voltam.. en azt hittem hogy az RGB hez adott kabel is RGB komponens kozben nem, mert tegnap meglestem ez az is YPbPr.. szal hurra lol, megegyszer bocs az egesz miatt.. ahogy a priviben is irtam elotte felbasztak az egyemet, erre te is nekemestel.. ahh mindegy. pisz van.
Nagyrészt igazad van DE:
Magyarországon (vagy talán egész európában) ezek a kifejezések kicsit mást takarnak. Ha komponens kábelt kérsz a boltban, egy Y'PbPr kábelt kapsz 3 különálló csatlakózóval (esetleg + 2 a hangnak), ha RGB-t akkor egy Scart csatlakozós kábelt.
Fõleg abból adódik a keveredés, hogy sokan össze-vissza keverik a videójel és csatlakozó típusok megnevezéseit, ezek nem különülnek el élesen egymástól. És ez nem csak a vásárlókra igaz, hanem a "szakmára" is.
Magyarországon (vagy talán egész európában) ezek a kifejezések kicsit mást takarnak. Ha komponens kábelt kérsz a boltban, egy Y'PbPr kábelt kapsz 3 különálló csatlakózóval (esetleg + 2 a hangnak), ha RGB-t akkor egy Scart csatlakozós kábelt.
Fõleg abból adódik a keveredés, hogy sokan össze-vissza keverik a videójel és csatlakozó típusok megnevezéseit, ezek nem különülnek el élesen egymástól. És ez nem csak a vásárlókra igaz, hanem a "szakmára" is.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
nemtom ezen miért kell anyázásig elmenni... nem lehet nyuogdtan érvelni?!...
nah mostmar hogy lenyugodtam.. leirnam akkor normalisan hogy mizu:
tehat:
* RGB Analog Component Video
* Y'PbPr Analog Component Video
* S-Video Analog Component Video
ez mind komponens video kabel.
azzal nem irtam hulyeseget hogy nincs nem rgb komponens kabel..hiszen az rgb maga egy komponens kabel es ezt arra irtam hogy vki irta hogy lehet venni rgb es lehet venni komponens kabelt is.. holott a ketto ugyan az!
tehat:
* RGB Analog Component Video
* Y'PbPr Analog Component Video
* S-Video Analog Component Video
ez mind komponens video kabel.
azzal nem irtam hulyeseget hogy nincs nem rgb komponens kabel..hiszen az rgb maga egy komponens kabel es ezt arra irtam hogy vki irta hogy lehet venni rgb es lehet venni komponens kabelt is.. holott a ketto ugyan az!
Az primtív stílusod és az ostobaságodat sikerült ötvöznön a hozzászólásodban!
Olyan stílust engedsz meg magadnak, amit még akkor sem lenne ildomos, ha történetesen igazad lenne!
DE NINCS!
Igen valóban: az RGB kompons kábel, ahogy minden olyan video jel, amiben a képi információ kettõ vagy több részletben, komponensen továbbítodik (s-video, rgbs, YCbCr, YPbPr, rgbhv, stb.) ellentétben ugye a kompozíttal, ahol egyetlen jel továbbit minden információt.
És most idézet neked a wiki-rõl! EZ ITT A LÉNYEG!!!
"However, the term 'component video' has effectively been hijacked by the makers of modern consumer electronics to refer only to Y'PbPr component video. Hence, in everyday use, the phrase 'component video' has come to be a convenient term used to refer to the less easily memorised Y'PbPr."
Lehet, hogy amikor az egyik elhagyatott és lepusztult harlemi sikátorban megvetted a gagyi dvd lejátszodat, akkor te vagy az eladó azt rgb-nek mondtad/mondta, de attól az még nem lesz az!
Ismét idézet!
Y'PbPr Analog Component Video
"Y'PbPr Analog Component Video do not use R,G,B components but rather a colorless component, termed luma, combined with one or more color-carrying components, termed chroma, that give only color information."
Egyébként neked a sztereo=RW???? Végülis piros (RED) és fehér (WHITE) általában a rca csatlakozók szine!?
Ne oktass ki senkít fölényesen, ha nincs fogalmad amirõl írsz...!!! "nem letezik nem rgb komponens de komponens rgb sem!!!!!" Hogy lehet ilyet leírni... aztán meg jössz, hogy az s video meg komponens, de akkor az s video is ezek szerint a te olvasatodban rgb??? Szóval akkor komponens = rgb = s video??? De miért vagy ilyen zsugori, legyen az RF is rgb! Miért is ne? 😊
És mostmár belédkötök, a képeke szabványos csatlakozók vannak, nem video jelek, persze én értem. De ha ennyire okos vagy, fogalmazz pontosan! Nem kompozit, hanem RCA, ami akár kompozit jel is mehet, ahogy azonban én egy s video csatlakozó (4 pin mini DIN) is ráforraszthatok bármit... az csak csatlakozó!
És mi az, hogy vegyen scartot? Az is jobb, mint a kompozit? Dehát ha a scartban mondjuk kompozit tud csak menni, mert a tv vagy a csatlakozó nem teljes bekötésû, akkor is jobb, mint az s video? Okos tanács!
Szállj magadba! És tartsd meg magadban az obszcén kifejezéseid!
Olyan stílust engedsz meg magadnak, amit még akkor sem lenne ildomos, ha történetesen igazad lenne!
DE NINCS!
Igen valóban: az RGB kompons kábel, ahogy minden olyan video jel, amiben a képi információ kettõ vagy több részletben, komponensen továbbítodik (s-video, rgbs, YCbCr, YPbPr, rgbhv, stb.) ellentétben ugye a kompozíttal, ahol egyetlen jel továbbit minden információt.
És most idézet neked a wiki-rõl! EZ ITT A LÉNYEG!!!
"However, the term 'component video' has effectively been hijacked by the makers of modern consumer electronics to refer only to Y'PbPr component video. Hence, in everyday use, the phrase 'component video' has come to be a convenient term used to refer to the less easily memorised Y'PbPr."
Lehet, hogy amikor az egyik elhagyatott és lepusztult harlemi sikátorban megvetted a gagyi dvd lejátszodat, akkor te vagy az eladó azt rgb-nek mondtad/mondta, de attól az még nem lesz az!
Ismét idézet!
Y'PbPr Analog Component Video
"Y'PbPr Analog Component Video do not use R,G,B components but rather a colorless component, termed luma, combined with one or more color-carrying components, termed chroma, that give only color information."
Egyébként neked a sztereo=RW???? Végülis piros (RED) és fehér (WHITE) általában a rca csatlakozók szine!?
Ne oktass ki senkít fölényesen, ha nincs fogalmad amirõl írsz...!!! "nem letezik nem rgb komponens de komponens rgb sem!!!!!" Hogy lehet ilyet leírni... aztán meg jössz, hogy az s video meg komponens, de akkor az s video is ezek szerint a te olvasatodban rgb??? Szóval akkor komponens = rgb = s video??? De miért vagy ilyen zsugori, legyen az RF is rgb! Miért is ne? 😊
És mostmár belédkötök, a képeke szabványos csatlakozók vannak, nem video jelek, persze én értem. De ha ennyire okos vagy, fogalmazz pontosan! Nem kompozit, hanem RCA, ami akár kompozit jel is mehet, ahogy azonban én egy s video csatlakozó (4 pin mini DIN) is ráforraszthatok bármit... az csak csatlakozó!
És mi az, hogy vegyen scartot? Az is jobb, mint a kompozit? Dehát ha a scartban mondjuk kompozit tud csak menni, mert a tv vagy a csatlakozó nem teljes bekötésû, akkor is jobb, mint az s video? Okos tanács!
Szállj magadba! És tartsd meg magadban az obszcén kifejezéseid!
Nekem otthon egy 112-es projektoros tv-m van. Sajnos ez még nem hd ready, ezért rendes crt tv felbontást tud csak. De ennél is csak 1-2 játéknál zavaró a felbontás. Ha 640*480-ban tudnám élvezni a Wii-t szerintem az bõven elég lenne, nem kéne 1080*akárhányas felbontás...
Ja az rgb-t ne keverd a kompival. Itthon ugyans scartból is kettõ van.Van a sima meg van az rgb-s. Amin sokkal jobb a kép.
Lényeg az, hogy hd-n kompi kábel kell. Sima tv-n scart.
Ennyi.
Lényeg az, hogy hd-n kompi kábel kell. Sima tv-n scart.
Ennyi.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
mirol beszelsz???
igazabol az s video is komponens.. keress ra googleon de ha komponens kabelrol beszelsz egy hifi szakuzletben vagy barmelyik uzletben akkor egyertelmu hogy az RGB kabelekrol beszelsz. keress ra googleon.. ird be hogy component cable.. majd ird be hogy rgb cable.. UGYAN AZ A KET KABEL! azert hivjak rgb nek mert a komponens kabel egy piros , zold es kek kabelbol all!!!! a hang meg ugyanugy megy a fekere/feher avagy piros es feher szinu kabeleken... ennyi.
rgb nem tud 720at??? mirol beszelsz??
igazabol az s video is komponens.. keress ra googleon de ha komponens kabelrol beszelsz egy hifi szakuzletben vagy barmelyik uzletben akkor egyertelmu hogy az RGB kabelekrol beszelsz. keress ra googleon.. ird be hogy component cable.. majd ird be hogy rgb cable.. UGYAN AZ A KET KABEL! azert hivjak rgb nek mert a komponens kabel egy piros , zold es kek kabelbol all!!!! a hang meg ugyanugy megy a fekere/feher avagy piros es feher szinu kabeleken... ennyi.
rgb nem tud 720at??? mirol beszelsz??
a scart csatlakozok nem lehetnek nagyon hosszuak.. ha hosszu kell akkor mar "erositot" kell rakotni vagy mit.. nem bizti hogy igy hivjak.. en neten olvastam.. amcsiba vagyok utoljara az n64 el scartoztam otthon..
mondtam hogy markasat kell venni!
mondtam hogy markasat kell venni!
NO komment. RGB=KOMPONENS
Itt/komponens/ az audio jelek is szét vannak választva a színjelektõl.
Az RGB nem tud 480p-t,ez az SD tv-k max felbontása.
Itt/komponens/ az audio jelek is szét vannak választva a színjelektõl.
Az RGB nem tud 480p-t,ez az SD tv-k max felbontása.
Mármint jó vélemény sry
Nekem a scart kábelekrõl nincs véleményem. A hûzimozi meg a tv között scart kábelek futnak és elõreszerettel veszik át a mellettük lévõ kábel képet, és zajos lesz tõle a kép (ezt fõleg a 2 méter hosszú scart kábel csinálta).
jólvan, my bad, sry.
-the invisible-
Az a kompozit, de nyilván tudod, hogy ott a csak a sárgán megy a videójel, a piros és a fehér pedig a sztereo audio két csatornája.
és hol van a piros-fehér-sárga kábel?
-the invisible-
beszarok.. ti meg mindig kibaszottnagy fogalomzavarban vagytok!!! RGB= KOMPONENS kabel!
nem letezik nem rgb komponens de komponens rgb sem!!!!!
nagyon jol figyeljetek egyszer irom le:
KOMPOZIT:
S VIDEO:
SCART:
RGB alias Red Green Blue AZAZ KOMPONENS:
remelem felfoghato!!!!!
scart europaban van.. kompozit, rgb avagy S video jelet tovabbit audioval karoltve!
amerikaban sem azsiaban sincs scart csatlakozo. van kompozit, s video es komponens azaz rgb!!! rgb azaz komponens kabel van az xbox360 platinumhoz is csatolva.
magyarorszagon ha fasza kepminoseget akarsz elerni akkor RGB avagy a komponens a legjobb .. ha a tv-d nem tudja akkor vagyel scart ot ( abbol is csak markasat) vagy s videot.. mindharom termekkel boldogabbak lesztek mint a kompozittal es az isten szerelmesere:
FONTOS: S video nem tud 720p-t megjeleniteni!!!
szal komponens vagy scart ot vegyetek ha tudja a tvtek!
nem letezik nem rgb komponens de komponens rgb sem!!!!!
nagyon jol figyeljetek egyszer irom le:
KOMPOZIT:
S VIDEO:
SCART:
RGB alias Red Green Blue AZAZ KOMPONENS:
remelem felfoghato!!!!!
scart europaban van.. kompozit, rgb avagy S video jelet tovabbit audioval karoltve!
amerikaban sem azsiaban sincs scart csatlakozo. van kompozit, s video es komponens azaz rgb!!! rgb azaz komponens kabel van az xbox360 platinumhoz is csatolva.
magyarorszagon ha fasza kepminoseget akarsz elerni akkor RGB avagy a komponens a legjobb .. ha a tv-d nem tudja akkor vagyel scart ot ( abbol is csak markasat) vagy s videot.. mindharom termekkel boldogabbak lesztek mint a kompozittal es az isten szerelmesere:
FONTOS: S video nem tud 720p-t megjeleniteni!!!
szal komponens vagy scart ot vegyetek ha tudja a tvtek!
Minõségi sorrendben:
RF - borzalmas minõség, mono hang (tudtommal nincs is hivatalos adapter Wii-hez)
Kompzít - (a gyári mellékelt), sokkal jobb, mint RF, stereo hang, a szín és villágosság információ egy kábelen, szelleméép, futás, stb.
S-Video - nagyságrendi különbség kompzíthoz képest, szín és fényerõsség info külön kábelen
RGB - kicsit jobb, mint az S-Video, plussz szolgáltatások a scart adpternek köszönhetõen (átkapcsolás, automatikus képarány választás), de scart nem egyenlõ rgb!!! TV-n ellenõrizni.
Komponens - kb. RGB szintû minõség, progssziv scan csak ezen megy. Én ezt ajánlom, ha tv-den van ilyen bemenet, egyébként rgb-t.
Lcd, plazma tv-n a szar képminõség sokkal inkább tetten érhetõ, mint hagyományos tv-n.
RF - borzalmas minõség, mono hang (tudtommal nincs is hivatalos adapter Wii-hez)
Kompzít - (a gyári mellékelt), sokkal jobb, mint RF, stereo hang, a szín és villágosság információ egy kábelen, szelleméép, futás, stb.
S-Video - nagyságrendi különbség kompzíthoz képest, szín és fényerõsség info külön kábelen
RGB - kicsit jobb, mint az S-Video, plussz szolgáltatások a scart adpternek köszönhetõen (átkapcsolás, automatikus képarány választás), de scart nem egyenlõ rgb!!! TV-n ellenõrizni.
Komponens - kb. RGB szintû minõség, progssziv scan csak ezen megy. Én ezt ajánlom, ha tv-den van ilyen bemenet, egyébként rgb-t.
Lcd, plazma tv-n a szar képminõség sokkal inkább tetten érhetõ, mint hagyományos tv-n.
A különbözõ kábelekkel kapcsolatban felvilágosítana valaki? Komponenes meg kompozit vagy mik vannak, a lényeg hogy az egyik lcd/hdtv-khez kell, a másik meg a hagyományos tv-ken dobja meg a képminõséget? Nekem hagyományos tvm van és örülnék az élesebb képnek ha lehetõség van rá, mert mostanában nem lesz jobb tv (meg szerintem hülyeség is, majd jönnek az igazi hd felbontásúak vagy mi, meg új fajta technológiák, kontrasztosabb kép)
valaki tud olyan helyet ahol lehet venni nunchukot???
mert se a media martkban nincs de az 576-ban... legalábbis azt írjták :/
mert se a media martkban nincs de az 576-ban... legalábbis azt írjták :/
Na emberek lassan beszerezhetõ a Godfather is,aminek messze a legjobb verzoja a wii-s, és ugye Tiger woods.
halo mindenki!
nem tudjátok hol lehet komponens kábelt szerezni??
meg tudja vki hogy van e már és foglalkoznak e már chippeléssel nálunk??
biztos leírtátok már párszoor ezeket, de én nem tudom.
köszi elõre is!
nem tudjátok hol lehet komponens kábelt szerezni??
meg tudja vki hogy van e már és foglalkoznak e már chippeléssel nálunk??
biztos leírtátok már párszoor ezeket, de én nem tudom.
köszi elõre is!
Wii eladás!
"6 millió db eladott (nem a leszállított, hanem az értékesített mennyiség!) konzol, alig négy hónap leforgása alatt."
"6 millió db eladott (nem a leszállított, hanem az értékesített mennyiség!) konzol, alig négy hónap leforgása alatt."
na még1szer utoljára😊
"Eredeti vadiúj wii play játék egymagába kontroller nélkül eladó 3000 ftért. akit érdekel írjon privátot "
"Eredeti vadiúj wii play játék egymagába kontroller nélkül eladó 3000 ftért. akit érdekel írjon privátot "