Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
holnap, azaz 31-én szombaton 10-13 óra között 65.000Ft-ért lehet Wii-hez jutni az Überkonzolnál
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Néhány net shopon "véletlenül" felrakták a resident evil 4 wii edition (júniusi megjelenésel)!
Capcom nem erõsitette meg ,de nem is cáfolta...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Bár pontos wii spec infok hivatalosan nem keültek ki ,de ennnél kevesebb nemvalószinü,hogy tud a wii!
A láthatóan grafikai fejlödés meg a fejlesztõktöl függ ami talál eljön egy wii resivel 😊 ( bár sima tv-é felbontáson nagy változások nem nagyon lesznek...)
Szerintem ha nem is lesz nagy változás mondjuk resi 4,és az új rész grafja között? Akkor is szerintem részletesebb lesz néhány dologba wii- versionál pl fizika,helyszin ilyesmi.
Majd elválik egyelöre várni kell 😞
mindazonáltal csak a software számít, az fog dönteni...
Prince_Of_Persia_Rival_Swords_PAL_Wii-WiiZARD
errõl mi jót hallottatok??
vki megmondaná hogyan írjak feltört gammát wii-re?
neroval mint a ps2-re?? vagy decrypter? vagy clone cd??
A "kárt is tegyenek a készülékben" pedig a szokásos laikusijesztés! 😊
Játsza valaki a Godfathert?Én most kezdtem el de nagyon bejön, hihetetlenül eltalálták.Ez az irányítás kegyetlenül jó. 😊
Töltsük le az internetet!
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
akkor a 82 centis tv bõven meg fog felelni, vagy a 20"-os wide tft-m
tényleg, arra rá tudom kötni, vagy esélyem sincs rá?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szépen látszódnak a pixelek.
Próbáltuk sima képcsöves TV-n is, ott egyáltalán nem lehet észrevenni a kis felbontást, de HDTV-n zavaró.
Mondjuk a WiiSportsban és a Warioban meg egyáltalán nem...
-the invisible-
Én csak egy 82-esen nyomom, de már ott nagyon zavaró a kis felbontás (pláne a box mellett). Nagyon jót tenne neki a 720p...
most már csak egy 116 centis tft-re egy kanapéra és persze egy wii csomagra volna szükségem a zelda mellé
potom 1 misi, mi az nekem 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szal én is szerintem késöbb lesz egy kisebb media center chaenel ( ami annyibol áll max ,hogy zenék ,meg dvd lejátszás )