Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TW nekem is nagyon tetszik, szerintem szuper a grafika (az eddig látottakhoz képest), az irányítás is jó, és sok a pálya.. Egy dolog van ami zavar, hogy sokszor nem a szélirányba megy a labda, hanem pont ellenkezõleg (úgy hogy elvileg egyeneset ütök). Tudom ilyenkor kell csavarni, de van amikor az sem segít.

-the invisible-

Csibe001
Godfather-el egyet értek, szerintem is szuper, hangulatos s nem is csúnya.
Tiger Woods, hm szerintem annyira nem szép, én többet vártam tõle lehet pont ez volt a baj. 😊
Moh - szerintem annyira azért nem rossz, én bele tudom élni magam eléggé.Irányításra is eléggé jó, bár én Cod-al nem jáccottam a sok negatív kritika miatt.
Kipróbáltam végre a Red Steel-t ami nálam viszi a pálmát, 1-2 apróság zavar benne csupán de azokon túl tudom tenni magam.De legtöbbet a Wario Ware volt játszva nálam, olyan játékból kell még sok-sok 😛 Persze azt csakis akkor ha többen vagyunk.. 😊

Tegnap beszereztem a godfather-t, tiger woods-ot meg a MOH vanguard-ot.

A godfather egy nagyon fasza kis játék, irányítása szuper. Nagyon eltalálta az EA (a folytogatás, lefejelés, falhoz verés, asztalhoz verés, üvegen való kidobás, mind szuperul van megoldva, komolyan élmény vele játszani). Grafikailag szerintem eddig a legszebb (xbox-hoz nagyon közeli)ami megjelent wii-re (480p-ben). Aki esetleg még nincs becsippelve és szeretne venni egy jó játékot és szereti ezt a gta féle stílust akkor mindenképp vegye meg.

Tiger woods is nagyon szép és egy komoly golf program. Irányítása szerintem szuper.

MOH, hát ez szerintem egy kaka. Grafikailag sem egy nagy szám, godfather simán lekörözi. Irányítása jó, de maga a játék nagyom rövid. Tegnap 2 órát játszottam vele és a 4 fõ küldetésbõl 2-t meg is csináltam. Szóval nem egy hosszú játék. COD szebb volt, de ott az irányítás néha meghülyült. Ilyen itt nincsen. De szerintem a játék tartalmilag sem egy nagy cucc. Menni lõne, semmi jármû. Az meg végképp nagy baromság, hogy minden misszió úgy kezdõdik, hogy lezuhan a gépem, mert mindíg szétlövik. Eddig sose tudott belõle normálisan kiugrani a faszi ejtõernyõvel.

Röviden ennyi.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Eddig letojták az online most már az is valami ,hogy emlitik a hardcoret 😄

ez kb semmit sem mond 😞

-the invisible-

Wii online erõsödés
/Komment/

Legutóbb épp a Gamepro faggatta mindenki kedvenc Shiggy-jét (Shigeru Miyamoto) a Wii-vel kapcsolatos online elképzeléseirõl. "Hiszem, hogy a Wii igenis képes a nagyobb hangvételû csatamezõkön is felvenni a harcot a játékosok kegyeiért. Van néhány igen nagyot durranó fejlesztésünk, amit pontosan még nem tártunk a nyilvánosság elé, sõt: további bõvítések várhatóak a Wii felhasználói felületét és a benne rejlõ lehetõségeket illetõen, amellyel a szórakoztató játékainkat még közelebb hozhatjuk a hardcore játékos rétegekhez. Nagyon sok ember félreértette azon korábbi kijelentésünket, hogy a Nintendo-t nem érdekli az online hálózati játék fogalma."
576.hu

Csibe001
Legyen igaz. 😊

Mondjuk az atari-nak szerintem elfogyot a zséje már akkor ,és csak kiadták ahogy van 😄
Ez az új parralines vagy mi állitolag jó

Csibe001
Igen ezt hallottam én is ill olvastam de inkább hiszem ha látom.PC-re is Drv3r-t annyira vártam, néztem a videókat, gyönyörû, képek eszméletlen aztán mit kaptunk? 😮 Kb 5 perc után töröltem ...
Pedig szeretem a drivert, legalábbis az 1-et, az még jó volt. 😊
Remélem újra jó lesz.

Ha jól tudom az ingame volt 😊? Ubisoft kiemelte ,hogy szebb lesz a graf az ataris félével szembe 😄

Csibe001
Tudtommal az június környékén várható.Bár furcsa hogy még csak néhány kép jelent meg róla s azok is inkább renderelt képek.De ha valaki tud képeket ne adj isten videót szóljon 😛

A drivernek is elméletileg mostanság kémne jönnije?

Csibe001
Hmm, nem is tudtam eddig hogy Scarface is lesz Wii-re, ha az is olyan jó irányítású lesz mint a Godfather, akkor már bõven nem bánom hogy pc-n nem vittem végig ezeket.. 😛
Plusz elvileg a hónapban jön a Super Paper Mario meg a Mario Party 8 is 😄
Csak hogy picit játékokról is legyen szó...bár Far Cry-t még nem próbáltam de nem is akarom nagyon..

😄DD Nekem is ez jutott az eszembe 😄D

-the invisible-

ez kész... 😄

Kissjuni
/off FECO gondolt egyet és miután 3 topicot nyitott FAR CRY egyedi megnevezéssel (Gondolom biztosra ment hogy még nincs ilyen topic) és mindenki csúnyán elküldte a jó büdös p..ába szóval gondolt egyet és inkább eladja 😄 <#banplz><#lama> /on

Amúgy bocs ha beszóltam.

www.apronet.hu

itt talán érdekel vkit

VAN ELADO WII 80ÉRT 3 PROGIVAL MEG 1 ROUTERREL MEG MÉG 1 WII MOTTAL KELL VALAKINEK???

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

A Wii grafikai képességei nem rosszak. Csak sok, sokak szemében gyerekes stilusú játék jön ki rá.

Jó grafiájú játékból tengernyi van, jó játékból meg sajnos kevés! 😊

Remélem a Wii mégtöbb embert ráébreszt arra, hogy egy játékban a grafika csak EGY és nem A komponens! Bár különbözõek vagyunk, van aki másra helyezi a hangsúlyt... ezért jó, hogy jelenleg 3 cég van és nem egy... mindenki megtalálja azt, ami számára preferált!

Számomra a Wii a preferált. Ha meg valósághû grafika kell, akkor kikapcsolom a kozolokat/számítógépeket! Izgalam és adrenalinnövelõ helyzetet ott is találni... 😛
mote be van kapcsolva
de mihez telepitsek drivert
hm szép a manhunt 2 doboza :
mh2 box

Drivert feltelepítetted? Bekapcsoltad a mote-ot?

Valaki segitsen mar nekem kerem.
Letoltottem hl2wii modot.
Zsir lenne ha tudnam mit kene tenni annal a resznel amikor a bluetooth berakom az usbebe, de nem talalja a wiimotet.
artschiatwork
Mike
engem spec soha nem a grafika érdekelt
másrészrõl szerintem a wii grafikája annyira nem vészes
inkább az a bajom a wii-vel hogy kéne egy nagyobb lakás mert hol hadonásszak 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

edios
bolt/kontroller + blútúsz adapter + driver install

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

blootooth-on keresztül mûxik géppel, de játékot nem kapsz a PC-re ami kihasználná 😊)

-the invisible-

Gerygrey
Sziasztok, nem tudja valaki hogy lehet-e PC-hez a wii "hadonászós" kontrollerjéhez hasonló megoldást kapni, vagy valami átalakítót amivel magát a wii kontrollert lehetne PC-hez kapcsolni? Mert egy videót láttam a wiirõl és nagyon megtetszett a dolog, viszont annyi pénzt sajnálnék rá, fõleg hogy nemrég vettem új PC-t.
SA szint + meg 1 városra is futná talán a wii memje miatt 😊
A story meg lehetne ilyen szokásos verzió között össze köttõ exlusiv történet 😄

😮
😄 hat ez nagyon lol😄
Amugy sztem siman attudnak portolni a san andreast a wiire, eddig van egy rakas szar portunk, valtozatossag kedvver lehetne egy specko portunk is.
Hihi. Mekkora kamu <#idiota> GTA3 meg Vice City-bõl összevágott jelenetek... Pedig kezdtem már örülni <#rinya>

guardian hero
LOL ez jó 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hop most jöna nagy meglepi mégis jön gta wii-re!
gta wii teaser

Hogy ne legyen annyira gyanus szokták 31-dikén elöbb felrakni ilyen dolgokat 😊

Nekem megvan Wii-n a Godfather és nagyon jó! Tényleg megéri a pénzt! Amúgy nem lehet áprilisi tréfa, mivel márcuis 31-én rakták fel a zelda future postot. Hmm akkor március 31.-ei tréfa... Ennek is bedõltem, meg a fõoldalon lévõ e-mail adónak is.... <#idiota>

The Godfather wii
Vazz ez egész jó... 😄 Eddig hogy hogy nemvolt szó errõl nagyon? Maga a jaték nemnagyszám tudom ,de igy wii-vel tuti próba !!!

KILLER2
De jó, ghogy nem vagyok resi fan.

Töltsük le az internetet!

Tuti kamu a kommenteknél is mindenki fakezi.. Vezér hír lenne mindenhol ha igaz lenne 😊 Egyébént is tiszta Star wars filing inkább az egész igy... 😊

Aprilisba viszont lesz talán egy komolyabb rendes bejelentés is! Hogy végre umbrella crhonicles mikor jelenik meg...?
Ha ebben az évben mint ígérik akkor az a resi fan aki vér ps3 vagy xbox360-as csorogni fog a nyála egy wii-ért 😄

Zelda a jövõben?

Egyenlõre csak ezen az egy oldalon láttam róla híreket, de remélem igaz :-)
http://www.wii.tv/ <== a legfelsõ videó! (Wii.tv Exclusive: New Title Announcement)

KILLER2
Én amúgy sem értem, hogy miért jó az valakinek, hogy bejön egy konzol topicjába és elkezdi fikázni. Asszem nyárra beszerzek egy Wiit is. PS3 meg úgy látszik végleg eltûnik terveim közül (bár így is elég halovány volt).

Csibe001
Szerintem nem rábeszélés kérdése, én csupán videókat láttam róla s egyszer valaki nagyon jó ajánlatot tett itt a topikban s kaptam az alkalmon, azóta sem bántam meg.Hibátlan grafikájú játékokra ott a pc, bár hozzá se nyúltam játék terén amióta van wii...szóval mindenki egyénileg döntse el de nincs értelme bejönni s fikázni a gépet..

KILLER2
Nos igen. Ha azért jössz, hogy rábeszéljünk, akkor nyílván azt szeretnéd a legjobban. Szóval ez nyert ügy.

Ha akarsz nagyon wiit minek rábeszélni? Meg egyébként is magánügyed 😄

KILLER2
Nagyon másak. ekem van 360om és nagyon elvagyok vele, piszok jók a játékok. A Wiit ahogy nézem a graf elég gyengusnak néz ki, viszont nagyon szórakoztató lehet (én sajnos még nem tudtam egyet sem kipróbálni)

james69holden
attól függ neked mi számít jobban
ha inkább a grafika akkor box, ha a játékélmény akkor wii

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

akarok nagyon wii-t,kérlek beszéljetek rá!!
kurva jók a játékok?
xbox360 nem jobb ugye?

Csibe001
Nem is értem az ilyenekre miért figyeltek egyáltalán?Ki nem szarja le hogy mi a véleménye? 😊

Társadalom pusztito velemenyed van, amire a szar sem kivancsi.
Szegyelld magad.
csituljon (t kimaradt)
Na szóval!
akinek nem teccik a wii, az menjen vegyen egy ps3-at, egy blu-ray írót, meg találjon fel hozzá egy warezt vagy chipet!
de ha mindezt túl drágának találja mert elvinné a fél éves fizetését, akkor fogja vissza magát és csiuljon el!
meg ne beszéljen hülyeségeket!
na sada tay!