Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
(most spanyol.)
valaki segíthetne aki játszik a far cry-al,
mert el vagyok akadva az olajfúrótornyos résznél!
nem tudok bemenni a szobába hatástalanítani a bombát!
kösz a segítséget, remélem akad vki!
PAL Users:
1. Just be sure you have atleast 2.1E
2. Put the game on Wii
3. Upgrade via SPM
4. Play
5. That's it
Tested and confirmed.
Amen.
Eddig annyi van, hogy mivel USA-s így NTSC fríssítést erõltet a Pal-os wii-re, de van aki azt mondja hogy opera böngészõt erõltet.Van akinél meg probléma nélkül elindul.Ill akkor indult el a legtöbb embernek ha legfrisseb firmware van a wii-n s online a gép is amikor beteszi a SPM-t.
Firmware-t el tudja cseszni.
http://www.agumi.hu/
felvilágosítanál 😄
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
1. Super Paper Mario (SPM) USA is out.
2. SPM comes with a Wii firmware update. Update is compatible with Wiikey mod.
3. UNCONFIRMED: Wii Firmware update will allow future DS-Wii Connectivity.
Gondolom tudjátok melyik részre gondolok.. 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A
Classic controller virtual consolnak van maradjon is annak! Mai világba elavult már az a régi ,az n se hiába váltott.
-the invisible-
amúgy is, fps-t a legszarabb kontolerrel irányítani + sztem az exkluzív játékokat direkt a kontoller miatt fejlesztik és nem hiszem hogy abban nagy üzlet lenne, hogy sima kontollerrel is lehessen irányítani
Okfejtésem lényege: az új irányításnak VÁLASZTHATÓ-nak kellett volna lennie, és mégtöbb WII kerül eladásra. Mert van pár öregebb harmincas motoros (mint én) aki szívesen játszana WII játékokkal HAGYOMÁNYOS módon. A 360-am és a PS2-m mellé így én nem teszem oda a WII-t, ha a tendencia nem javul, ennyit akartam mondani. Amit te mondtál sok tartalommal nem bír 😊 hiszen egy konzolt a játékai adnak el, és bizto vagyok benne hogy pár WII exkluzív game miatt több ember venne WII-t mint aki meg is veszi. Jó példa a COD3: abban miért nem lehet hagyományos irányítást is használni? Tudod, a választás lehetõsége amirõl én beszéltem.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Az ára korrekt, itt lesz csak 14990 ft 😄DD
Release Date: 6/25
Price: $29.99
Features:
* Wii-mote Action! – Moving the Wii-mote allows players to aim weapons, slash with the knife, control action sequences and much more.
* “Separate Ways” – Play as Ada Wong in five new chapters that reveal startling insight into the original storyline!
* Supports true 16:9 widescreen and Dolby Pro Logic II.
30 dollárért ez korrekt.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
THX (visszafele 😄)
:Umbrella cronicles
Gc-és félét portolják át, bele rakják ps2 kibövitést meg még lesz valami meglepi..
Mindesetre még ha róka bõr Wii motel állat lesz resi 4 az tuti 😄
Útána jön a rendes új rész umbrella chorincles amire most már nagyon kiváncsi leszek 😊