Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár 😞 pedig jól indult...

-the invisible-

én a videók alapján beleszerettem a wing islandba, meg az irányítás miatt, de mindenhol azt írják h nagyonkula, innentõl inkább kihagyom 😞

Wing Islandról mi jót hallottatok? http://www.thewiire.com/ -on eléggé le van húzva...

fuck( 😞 )

Hustler_hu
mindenki nyuzza szerintem 😊
Hustler_hu
az a multi nem multi hanem nemet/francia/(spanyoool ???) , van angol is , azt kell megvenni 😊
Nem tudjátok, hogy a Heatseekerben hol lehet átállítani a nyelevet? Mert a leírás szerint multi a nyelv, de én nem találom.
(most spanyol.)

Csibe001
Nálam aztán nem ült el sõt.. 😊 De igazából nincs most mit beszélni, látod én próbáltam játékról de ha más inaktív akkor nem fogok erõlködni 😊

hy all!
valaki segíthetne aki játszik a far cry-al,
mert el vagyok akadva az olajfúrótornyos résznél!
nem tudok bemenni a szobába hatástalanítani a bombát!
kösz a segítséget, remélem akad vki!
Mintha leült volna ez a wii topik.. másnál is befulladt a Wii téma úgy mint nálam korábban? 😞 igaz hogy eladtam, de szerettem és szerettem volna ha jobban pörög
CSOCSO
elnezest a keslekedesert...
Csibe001
Egyenlõre ez az állás:

PAL Users:

1. Just be sure you have atleast 2.1E
2. Put the game on Wii
3. Upgrade via SPM
4. Play
5. That's it

Tested and confirmed.

Amen.

Csibe001
Ez így nem pontos..még nem derült ki mit is okoz s miért s kinek ill kinek nem.Sztem még a héten kiderítik hogy mi a baj.
Eddig annyi van, hogy mivel USA-s így NTSC fríssítést erõltet a Pal-os wii-re, de van aki azt mondja hogy opera böngészõt erõltet.Van akinél meg probléma nélkül elindul.Ill akkor indult el a legtöbb embernek ha legfrisseb firmware van a wii-n s online a gép is amikor beteszi a SPM-t.

KillYou
Ne nagyon probágasátok az amcsi Super Paper Mariot a gépeteken.
Firmware-t el tudja cseszni.

http://www.agumi.hu/

a Pólus Médiamarktban láttam classic fazonu wii controllert 4-5e között ma.
Csibe001
Leginkább az 1-es pontra gondolok 😛

Csibe001
Ne hallgass rájuk, ilyen egyszerû...Én csak ajánlani tudnám, de ha neked fontos a 2 féle irányítás akkor várjál hátha tényleg több játék jön ki ilyen jellegû "támogatással". 😊

nem. nem tudom 😄
felvilágosítanál 😄

Hát ezaz....én mindegyik játéknál meghagytam volna. De már említették hogy ne vegyek wii-t 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Csibe001
Azt nyilatkozták a Mortal Kombat készítõi, hogy választható irányítás lesz.Classic GC controllert is támogatni fog. 😊

Csibe001
Ez azért érdekes lehet ill lesz :

1. Super Paper Mario (SPM) USA is out.
2. SPM comes with a Wii firmware update. Update is compatible with Wiikey mod.
3. UNCONFIRMED: Wii Firmware update will allow future DS-Wii Connectivity.

Gondolom tudjátok melyik részre gondolok.. 😊

Mike at home
naja, de úgy tudom jelenleg még nem tudnak annyit gyártani mint amire igény van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kellemes húsvéthi ünnepeket az összes fórumozónak!

zola2000
Sokkal több wiit nemigazán tudtak volna eladni, hiszen így is amennyit legyártanak azt el is adják ^_^

A

ha jól tudom szinte az össze gamebe van classic támogatottság ( kivétel a nagyon mote partys jatékok?)

És ez miatt nem is lesz kihasználva a mote...
Classic controller virtual consolnak van maradjon is annak! Mai világba elavult már az a régi ,az n se hiába váltott.

nem kell mindig hadonászni vele, csak minimális módon, esetleg max célozni kell a mote-tal. lásd zelda vagy fps játékok.. vagy mondhatnám az autós játékokat is, pl excite truck, ott csak takargatni kell az irányítót, mint egy kormányt.. nemhinném hogy bárkinek ez megerõltetõ lenne - és ráadásul sokkal nagyobb fun.

-the invisible-

Eredeti zelda játékomat cserélném red steelre vagy kororinpia+2ezer hufra. Bp, ha valakit érdekelne jelezze, köszönöm!
Anno én kérdeztem meg és arra alakult ki a kábelharc, de ugyanúgy sötét maradtam hogy a hagyományos tvkhez mi a jó...rgb ha támogatja kb ennyi jött le 😄 még1szer nem mertem kérdezni, látom vannak még bátor emberek =)
😊 nekem sokkal inkább bejön az FPS irányítás xboxon mint wii-n a RedSteelé annó
toportyán na

@toportány és csocso: Ha már multkor olyan jól elveszekedtetek a kábeles témán, akkor még1szer utoljára összefoglalhatnátok úgy is, hogy a halandó is megértse, minden kábelnek minden neve oda lenne írva, képpel illusztrálva?! 😊 Jó tudom nagy igény, csak ha kedvetek van 😊 Csak a multkori veszekedésen sztem páran nehezen igazodunk el, fõleg mikor bejöttek már az olyan megnevezések amikrõl sose hallottunk 😊 Ha megtennétek kiraknám a wiihun-ra mint kábel útmutató a nevetek alatt 😊

ööö értelek én, de pl egy-két (sõt sok) játéknál nagyon jó ez az irányítás. mondjuk a baseball-t nehezen lehetne kontolleren játszani. amúgy sztem nem fogják megcsinálni amire te gondolsz, mert a wii-ben épp ez a lényeg, hogy "hadonássz" (bár pl a moh: vanguardban nem sokat kell)
amúgy is, fps-t a legszarabb kontolerrel irányítani + sztem az exkluzív játékokat direkt a kontoller miatt fejlesztik és nem hiszem hogy abban nagy üzlet lenne, hogy sima kontollerrel is lehessen irányítani

Igen, ez az egyszerû válasz egy olyan embertõl aki szeret hadonászni 😊
Okfejtésem lényege: az új irányításnak VÁLASZTHATÓ-nak kellett volna lennie, és mégtöbb WII kerül eladásra. Mert van pár öregebb harmincas motoros (mint én) aki szívesen játszana WII játékokkal HAGYOMÁNYOS módon. A 360-am és a PS2-m mellé így én nem teszem oda a WII-t, ha a tendencia nem javul, ennyit akartam mondani. Amit te mondtál sok tartalommal nem bír 😊 hiszen egy konzolt a játékai adnak el, és bizto vagyok benne hogy pár WII exkluzív game miatt több ember venne WII-t mint aki meg is veszi. Jó példa a COD3: abban miért nem lehet hagyományos irányítást is használni? Tudod, a választás lehetõsége amirõl én beszéltem.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ha nem akarsz hadonászni akkor vegyél xbox360-t vagy ps2-t

Classic controllerrel is lehet játszani.

Ha ebben is CSAK wiimote meg nunchuck vagymi 😄 kontrollerrel lehet majd menni, sose lesz wii-m az tuti. Én nem értek vele egyet hogy CSAK az új irányítással lehet egy játékot játszani, classic controllerrel nem. Ha nincs meg a választás lehetõsége, kisebb a felhasználói bázis ami megnyerhetõ. Félig off de szerintem nagy igazság, vagyunk páran akik vennénk/vettünk volna WII-t de nem akarunk hadonászni 😊
Az ára korrekt, itt lesz csak 14990 ft 😄DD

Resi 4 Wii részletek:

Release Date: 6/25
Price: $29.99

Features:

* Wii-mote Action! – Moving the Wii-mote allows players to aim weapons, slash with the knife, control action sequences and much more.
* “Separate Ways” – Play as Ada Wong in five new chapters that reveal startling insight into the original storyline!
* Supports true 16:9 widescreen and Dolby Pro Logic II.

30 dollárért ez korrekt.

guardian hero
Ugyanolyan elõre letárolt mozdulatok lesznek benne, mint a Red Steelben.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nekem scriptes cuccnak tunik😞!
Jogos, a régi trailerekkel összevágva ... akkor most se tudjuk meg, lehet e normálisan kardozni a wiimote-al vagy csak "rángatni" kell-e?

az egy inteview
nah találtam oldalt 😊 remlélem minél elõbb feltölti a gyerek a cuccosokat 😊

Beast Machine
);tézs zzén nokaladlo tnerroT

...vágod?

Csibe001
Umbrella Chroniclesvárjuk már nagyon várjuk.. 😊

.se-SMS sé ennel raygam ah ennel óJ ?inetölet tehel takokétáj s-iiW nannoha tladlo naylo dut ikalaV
THX (visszafele 😄)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kép scan minõségü ,de ez téleg jól fog kinézni azthiszem 😄
:Umbrella cronicles

Igaz volt a hír! május végén jön a resident evil 4 wii version!
Gc-és félét portolják át, bele rakják ps2 kibövitést meg még lesz valami meglepi..
Mindesetre még ha róka bõr Wii motel állat lesz resi 4 az tuti 😄

Útána jön a rendes új rész umbrella chorincles amire most már nagyon kiváncsi leszek 😊