Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Mondjuk így megértelek, de azért nem teljesen. 😊 Egyedül is van mit jáccani Excite Truck,Godfather,Pop többek között.Bár mostanság GC-vel játszok legtöbbet, pótolom a lemaradást.Resi remake, Resi 0 és még Paper Mario elsõ körben 😛

Nyugi rosszul olvasod.
November 30... 😞

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Super Paper Mario

Platform: Nintendo Wii
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Ügyességi

Várható megjelenés: 2007.11.30.

Ez az 576.hu-ról származik. Ugye csak én olvastam rosszul, hogy a megjelenés szeptember 30?

😊 az hogy belesek ebbe a topikba az azért van mert sajnálom, és érdekel hogy mi történik ezen a fronton. A párom nem játszott velem és egyedül meg nem kötött le a wii 😞
Csibe001
"kedves Csibe, teljesen VÉLETLENÜL van fogalmam a design-ról" - Én ezt nem vontam kétségbe.Csak azt írtam, hogy ha ismernéd a Wario Ware "történelmét".
S én se támadólag írtam.Ezért is írtam, hogy várunk vissza ha már megéri neked is. 😛

Csibe nem általánosítottam csak a saját benyomásaimat írtam le, ha megnézed abban amit írtam van pro és kontra is mert nem mondhatom azt hogy nem szerettem meg a wii-t mert nagyon nehéz szívvel adtam el, viszont úgy érzem annyira nincs kihasználva a gép tudása hogy pocsékolás ennyi pénzt beletenni, reménykedve abban 1 év múlva már lesznek olyan stuffok amiért megéri nekem... a ps3 valószínü nagy durranás lesz ha megtanulnak rá programozni rendesen 😊) , de jelenleg azért se adnék 50e forintnál többet. ja hogy a blueray.... ki nem szarja le, a blue ray filmek sehol 😊 és pont errõl beszélek a wii-nél is. egyébként kedves Csibe, teljesen VÉLETLENÜL van fogalmam a design-ról, mivel 93 környékén már csináltam olyan game-t amirõl írt itthoni szaklap 😛 és grafikai munkákkal is foglalkozom (web). Azt szoktam mondani a feleségemnek hogy tulzás nélkül amikor õ még pelenkásan rohangált, akkoriban írtam az elsõ programjaimat.
Ízlések és pofonok, nekem az xbox és a ps kontrollere is kézre áll. Amúgy nekem nagyon bejött a red steel, irányítás terén is.

wario ware pl elég jól kiahsználja a mote( ha valaki arra vágyik,hogy virit a mote akkor azt nézze meg)

Egyébként szerintem fölösleges emlegetni állandoan ,hogy miért nincs kihasználva fullra mote... A graf mindenhol ki van használva fulloson máshol? (Nah ez egy ilyen dolog.)

nem is az xbox verziórol beszéltem 😄
( wii-n egy külön exklusiv rész van)

Csibe001
Ha csak kicsit is ismernéd a Wario Ware "történelmét" tudhatnád hogy nem véletlenül sikeredet "c64"-es szintûre..ami szintén nem igaz.Olyanról biztos hallottál már hogy Design...s Wario Ware-nek ez a design jutott, s rengeteg embernek bejön.
RS irányítás pocsék lenne?Nem hinném, azért mert neked nem jött be..de ehhez nem szólok hozzá mert ízlések és pofonok ugye.
Szerintem hamarosan jönnek a szebbnél szebb játékok, amik most jönnek/jöttek ki azok mind-mind megsürgetett játékok.Pl. Red Steel, Cod3 eléggé optimalizálatlanok mert az igaz, hogy néhol belassulnak, de sztem már több idõ fog jutni egy-egy játék fejlesztésére.
Sztem a többi játék is elég jól használgatja a mote-ot pl.Excite Truck-nál is van 1-2 jó ötlet, Pop-nál kamera forgatás tetszik, Cooking Mama (teljes egészében mote-os),Kororinpa isteni irányítás nagyszerû játék s még sorolhatnám.
Szóval remélem visszatérsz az említett fél év múlva. 😛

0ckH4m: nekem x-box360om van, meg PC-hez Logitech joypad. Az X-box formatervezése nekem nagyságrendekkel jobban bejött mint a ps-é, azokat csak kipróbáltam MédiaMarktokban és xbox után eléggé kényelmetlen volt. A Wii kontrollere más tészta teljesen, mondjuk ott amikor joypad-ként kellett használni az nekem nem volt zavaró. Wiire az a koncepció nagyon jó volt amit én a Wiisports-ban és a Wiiplay-ben láttam, no meg a Rayman használta még a wiimote-ot rendesen. A Zeldában igazából a pecázásnál láttam "értelmét" azon látszott hogy ezt kurvajól meg lehetne csinálni minden játéknál. A Red Steel (FPS) irányítása pocsék volt.. .😞 a szomorú az hogy az X-boxos FPS-t kb fél óra alatt megszoktam mert amúgy az FPS=bill+egér híve vagyok, de az RS több óra játszás is után több volt mint idegesítõ. Nem kizárt hogy kiforr a játékokban a wiimote használata, de én nem vártam erre fél-egy évet. Jópofa lehet a smooth moves is, de miután a Zelda azért szépre sikeredett nem tudom hogy lehet C64 szintü grafikával 2007ben kiadni valamit.
Sonico
közlöm veled fehérváron a mediaban csak kiállítva van egy wii,
eladásra már 3-4 hónapja nem is nagyon kaptak (vagy ha kaptak elfogyott)
kipróbálni ki tudod csak szólni kell egy eladónak, (bár én még nem láttam bekapcsolva) a playtation-ok, meg xbox az bevan kapcsolva szinte mindig. véleményem annyi hogy engem a grafika nem érdekel, jó ez így is LCD + kompo 480as felbontás, az elsõ konzol amivel élvezet a játék 😉
a sonic nekem is megvan, de még nem próbáltam ki.
remélem mihamarabb jön egy tennisz game!
Ps3 irányító zsír ugyanaz mint ami a ps2-nek volt, csak az l2 r2 gombok nagyobbak lettek. Ha neked kényelmetlen, akkor nem szoktad meg ezt az irányító típust a régebbi playstationoknál 😊

Zenty: én x-boxon játszottam Sonic-al... nagy kalap szar volt 😊
Sonico: a Wii-nek van sajátos hangulata ami nagyon jó, más kérdés hogy a játékok (amiket én láttam) nem igazán használták ki az irányító lehetõségeit, viszont a grafika elég gyenge (kb ps2 szintü szerintem). Várható hogy késõbb jóval fejlettebb játékok is lesznek rá és szépen kiforr, de a személyes véleményem az hogy a gép amit tud nekem nem ér meg 30-40e forintnál többet, pláne hogy x-box esetében csak annyi a hátrány ledolgozása hogy csinálnak hozzá egy mozgásérzékelõs irányítót és kész. Nézegettem amúgy ha érdekel valakit a PS3-at is, ami szerintem kurvanagy bukás, mivel xbox szintü grafikákat láttam vagy rosszabbakat, 1,5x annyiba kerül, és az irányító nekem kényelmetlen volt.
sonico
😊

köszi, megfogadom a tanácsokat, elnézek fehérvárra,amint tudok. majd jelzek 😉

wii van a legjobb 3d sonic, ez már eldönti? 😄DD

Sonico mindenképpen próbáld ki mindkettõt...
Ha ki akarod próbálni, hogy milyen az xbox, akkor vedd fel maxra a grafikát a pc-n, felejtsd el a szaggatást, és használd játékra a haverod joypadjét. Na olyan az xbox. Wii-t így hirtelen nem tudom, mihez hasonlítsam, az egyszerûen jó 😊

sztem menj el egy közeli media marktba és próbáld ki!
Nekem bejött a Wii, másoknak nem. Bár nekem semmi bajom a Box-szal.
Ha a grafika számít akkor egyértelmûen box,
ha az irányítás és a játékélmény + a parti hangulat, akkor Wii
your choise

sonico
Sziasztok!

érdelne pár ember véleménye, fõként olyano akik Wii tulajdonosok, h megéri-e megvenni, mindenkinek nagyon bejött, csak bejött, v inkább el is adta...most vok gondolkodóban, h egy ilyet, v pedig XBOX 360-at vegyek...(?) sajnos kipróbálni egyiket sem tudom sehol, ezért kíváncsi lennék a véleményetekre. köszi szépen. hello.

most nemhiszem ,hogy meg fog jeleni valami hasonló ,de virtual tennis 3 vagy a következõ része szinte biztos.

én is csalódtam tigerben... és azért mert a csavarás tök randomra mûködik, pedig direkt 1 csomót kísérleteztem vele...

nem tudjátok, valami fejlesztõi tenisz nem jelenik meg wii-re??
wimbledon vagy valami?
mint pl a wii golf - tiger woods

resident evilrõl csak annyit:
öröljünk hogy legalább lesz 😉
Az a szar benne, hogy nem attól függ az ütés erõssége, hogy milyen erõsen ütöd, hanem, hogy mennyi ideig tartod hátul...

nekem nincs ilyen problémám... 😊 jól veszi be az ütéseket általában... gyakorolj többet 😊 😛

-the invisible-

Tiger Woods: hatalmas csalódás :_((
Baromira vártam, mert a WII sporton a golf az egyik legnagyobb kedvencem. De az EA sajnos nagyon elcseszte az irányítást. Meg sem közelíti a WII Sport golf játszhatóságát. Pedig lehetett volna nagyon jó is. Rengeteg pálya és játékmód van benne, de ezzel az irányítással játszhatatlan. Egyáltalán nem úgy viselkedik a wiimote, ahogy kéne, pl. teszt ütés tökéletes, szép egyenes, 110 % power, ütöd élesben, ugyanúgy, precízen ügyelve mindenre, és borzasztóan irányt tévesztett, gyenge alig 60% poweres suhintás lesz a végeredmény. Talán majd a Tiger Woods 2008 :_((
capcom probálkozik elválik ,hogy bejön ez ,de szerintem az egy jó dolog ,hogy a wii-sek ( ha tartják a megjelenést) 1 ével elöbb kapnak egy új resi gamet ,mint a másik 2 konzolon talán 2008 közepén ,végén!
Igaz az új rész nemjön ,bár a capcomot ismerve lesz resi 5 mellék szállal wiin... 😄
Ahogy nézem wii rejtett erejét is kostolgatják! Poén ez a mindet szét lehet lõni... 😊 Meg állitolag a lámpákat is lehet majd likvidálni ,és akkor ful sötétbe zombik se látnak meg te se azt bujocska alapon lövészett 😄D

Csibe001
Egyáltalán nem érzem magam telhetetlennek 😊 Egyáltalán miért lennék az?
Csak nem szeretem annyira a céllövöldét, nyilván lehet jó is mint ahogy láttuk azt videóban, ill nagyon hangulatos, de mégse az igazi..persze ez csak az én véleményem.

Csak azt sajnálom, hogy a resi 5 nem jön ki Wii-re. Mondjuk resi 4 graf enginenel elfogadnám 😊

Telhetetlen vagy.

A Resi 4 is eléggé céllövölde jellegû.
15-20 órás játékot ígérnek, a Resi 0-3 helyszínei után az Umbrellát kell szétzúzni a saját erõdjükben.

Ez egy teljes értékû új rész.

Csibe001
Miért ne??Mert sokkal jobb lett volna egy új részt kapni, hamarosan kiderül milyen lesz a Resi4 Wii edition, irányítása ami szerintem teljesen jó lesz, s akkor inkább még egy olyat szeretnék s nem egy céllövöldét...
Nem lenne bajom vele, ha mondjuk külön kiadnák vagy ilyesmi egy normális Residenthez méltó rész mellé vagy után.
Ugyanígy jött ki egy Silent Hill céllövölde, de az legalább játékterembe...s nem új részként bejelentve...

Miért ne?

Csibe001
Én is örülnék ilyennek, persze, de miért pont a resi... 😞

Próbáltátok már a Tony Hawk-ot?Az elején még kicsit fura az irányítás, de aztán jó. Szerintem elég szórakoztatóra sikerült.

Volt egy másik resi is anno ps2-n ami ugyan ilyen, house of the dead stílusú volt. Amúgy én már egy ideje vágytam egy ilyen játékra Wiin...

Csibe001
Engem azért az idegesít, hogy az Umbrella Chronicles, kb House of the dead stílusú lesz.. 😞((

A link jó! Egyébként én az umbrella erõdre leszek kiváncsi ha helyszínrõl van szó 😄

Kaplan
Apropó azzal, hogy nem mutattak még a rezidencián kívûl más helyszínt, egyre jobban felcsigáznak 😄 Karácsonykor Wii vásár lesz úgy érzem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Mintha kicsit rossz lenne a linkelés :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Umbrella Chronicles demo
kurva jó ,pedig állitolag elég kezdetleges..

Akkor ezek szerint nyugodtan mehet a letöltés.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Èn most frissitettem a wii-t. Alapbol nincs az fwben a full opera hanem le kell tolteni. Ami most meg ingyenes.Sokkal jobb mint a test.Nekem nagyon tetszik.

wiihun fent van az új umbrella chronicles mov!

igen

ha jól tudom a wii key-re nyugodtan lehett fw is frissiteni?

Csibe001
Én is tegnap frissítettem a firmware-t, 2.2E-re , tudtommal csupán az internet channel-t frissíti.S azt írták hogy június vagy július végéig ingyenes az opera, gondolom most akkor azt is újra le kell tölteni.

Jó hír, úgy néz ki megoldódott a Super Paper Mario elindítása. 😊

Tegnaptól letölthetõ az végleges opera. Kérdésem az lenne, hogy ez szoftver frissítéssel is jár vagy csak simán letölti magát a böngészõt.
Szal wiikey-re ártalmas, vagy sem??

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

te meg vedd meg faszikám

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

nem multi3-as vagy hasonlo, mert sok helyen sko "kedves" ember foltette ugy multi3 meg multi 4 descritionnal hogy angol nem volt a 3-4 nyelv kozott. De mar letezik angol is no para.
Igen? az miben nyilvanul meg? mert hallottam sokat errol.