Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Szeretjük? 😊 Imádjuk! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csibe001
Tetszetõs, szertjük a horror játékokat 😊

Kaplan
"Emlékszik még valaki az Obscure-ra? Nem? Sebaj, mi igen: erõs közepes anyag volt, túlélõ-horror, a pár éve divatos kaszbolós tinifilmeket gyúrta át játékformába. A folytatás hasonlónak ígérkezik: a második rész az elsõ epizód után két évvel játszódik, az eredeti történések színhelyén (egy egyetemen) ismét furcsa dolgok történnek.

Az elsõ felvonás egyik legfõbb vonzereje a kooperatív játékmód volt: a folytatás megõrzi a "rettegjünk együtt a sötétben" lehetõséget, ezúttal hat karakter közül választhatunk. Meglepetés: a második rész nem ugrik nagyot a következõ generációba, inkább egy óvatosat lép felé - a PS2 és PC változatok 2007 harmadik negyedévében várhatók, valamint jön Wii-re is, de csak valamikor év végén. Az elsõ képek odalent várakoznak"

bY : Gamer365

Képek

Meglátjuk, elsõ tetszett, ezzel az irányítási metódussal elméletileg még jobb lesz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

majd ha másnak is adsz tiszteletet
Neked egyébként viszket, hogy ide kell írnod mindig mindenre? Ha igen szerintem máshol vezesd le

Te nem fejezed be! Valami késztetésed van ,hogy elcsesz egy egész topicot..
"Csak nem hiszed, hogy ezt a sok szutykot itt fogom hagyni a topikban? "
A saját szutykodat takarids el,de ne mást zaklasál ( nem csak engem zavarsz itt fel kéne fogni)

Kaplan
Csak nem hiszed, hogy ezt a sok szutykot itt fogom hagyni a topikban? Ezért van a moderáció, de esetleg már befejezhetnénk, mert a végén még kõkemény szankciók lesznek.

tipikus menyél sírjál...( ha már saját magadat nemtud kontrolállni) Egyébként a másik: Ne beszélj másnak tiszteletrõl ha te nem tudod megadni másnak!

Kaplan
szintett 😊
Na én most kitöröltetem ezeket a kommenteket ahonnan elkezdtük, és majd a modik eldöntik kapunk e büntipontot!

ON (újra) 😄

1.Olyan ugason helyesírásról aki minimális szintett eléri( te nem)
2. ki akar veled beszélni? Igéreted szerint már rég be kellet volna fejezned!De te még mindig itt pampogsz, iqu harcos..

Kaplan
Ha ismernél tudnád, hogy nem vagyok Xes 😊 Látod, látod. Túl gyorsan ítélsz... Volt SNES-m, N64-m, és most van GC-m. S ahogy megjelenik a RE : UC veszek Wii-t is.

Takarodj már a picsába te szar keverõ ixes! Senki sem kiváncsi, a szaros offozásodra

hagyjátok már abba a vinnyogást, mint 2 hisztis picsa azt csináljátok! Beszéljétek meg msnen de ne basszátok már szét a fórumot...

Kaplan
Majd miután kétszer helyesebben fogsz írkálni és eléred azt az értelmi szintet ami alapján érdemes valakivel 'vitát kezdeményezni' akkor majd beszélek veled.

ON

Csibe001
Félig off.Valaki nincs otthon LCD TV témában?

teddymac
Már irtam nekik ,visszairtak,hogy ott van 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

MM-be probáld

pff bagoly mondja, neked kéne illeszkedi! Manapság nem divat az értelmetlen anti emberek..
Remélem már huzol ,és nem offolod szétn a wii topicot vagy menyünk át az x-eshez? 😄

teddymac
Magyar testvéri szeretet ez kell nekünk !!!

Kaplan
Kezded nagyon fel*aszni az agyam, te csövesbúvár 😊
Kicsit próbáljál meg beilleszkedni a társadalomba, tudom nem könnyû de hát ez van 😞

ugyanaz lamer 😊 ( nembaj probáltál valamibe bele kötni ,ha már a tényekbe nem lehett..
Máskor ügyesebben !

Kaplan
elõszõr is IQ nem iqu, másodszor nem az IQ helyzetemet kéne ismerned hanem az álláspontomat az ügyben, és, hogy legyünk szókimondóak, ne csak burkoltan beszéljünk : én is szarok rád 😉

A te iqu helyzetete honnan ismerném? Ha pedig venni akarsz ,inkáb hagyd ki foglamad sincs az egészrõl ,és csalódnál 😞 ( bár ez engem mit zavar? 😄)

Kaplan
Biztos iszonyatosan félek a Wiitõl ha épp szeptember környékén fogok venni különbözõ címeért te nagyon suta, uram isten. Csak beszélsz a levegõbe és nem tudod a helyzet lényegét 😞

öh nem mentél már?
Szó kiforgatás powa...
Bármelyik fórumon ,vagy hírnél m1 egyes wii címet állandoan szidod! ( még a legjobbakba is bele kötsz)ez nem wii félelmi fóbia? 😄,mert a gamer 365-on valamelyik iqu tag felvetette ,hogy félni kell a wii-tõl ,mert ha túl sikeres lesz nem lesznek ps ,meg xbox360 gamek...
De egyébként te dolgod,hogy mit csinálsz, csak ne várd ha hülyeségeket állitasz ,hogy ne javitsalak ki akkor 😄!

Kaplan
Majd ha egyszer befogod nekem idézni, hogy én valaha is ilyet mondtam, hogy a Wii szar akkor majd lesz valami fajta jogod vádolni, de addig psszt 😊 Én a RE4re mondtam, hogy parasztvakítás nem a Wii-re.

Helyes!
Majd gyere vissza vinyogni ,mikor a wii 15 millánál fog tartai jobb gameivel,és akkor is fejds ki miért sz@r az egész, meg mekkora átverés a szegény emböröknek 😄!

Egyébként vissza térve:
Kojima ,és suda51 össze állnak ( wii project) ha minden jól megy?
snatcher 2

Kaplan
Ki megy, te nagyon... uram isten 😄 Én lezártam.

egyébként felsorolásból ezek ugyanazt az élmény nyújták ( láccik sokat gameltél pc-én..) ha wii-nél nem érzed a különbséget hát akkor mehetsz nyomkodni ,vagy hasonló a wii-hez normális pc egér irányitást használni 😄

pc resi portjába nincs egér ,bill csak elcseszett kontroller
A másik a lenti mondandomba kihagytam ,hogy ez(is)a lényege.

Kaplan szerinted parasztvakitás... Mindesetre én nem megyek x meg ps topicba állandoan nyabajogni ,hogy mi szar meg mi nem szar....

Kaplan
Miért kellett kiszaggatni a gyereket? :/ 😄DD

Zenty, egyálatlán nem vagyok Wii ellenes, csak épp van eszem, és nem megyek bele mindenbe ami parasztvakítás, ennyi.

AKCIÓ! ! ! ! ! ! ! NINTENDO WII SPORTS 66555, - FT. CSAK A MAI NAPON! ! ! 1DB MARADT RAKTÁRON! ! ! NE SZALASZD EL A LEHETÕSÉGET! ! ! RAYMAN, MARVEL, SCDA, NFS CARBON 14500, - , WII PLAY 13000, - ÜBERKONZOL, 1143 BP. ÕRNAGY U. 8. 06- 1- 220- 7002, 10- 18- IG. VÁRUNK SZERETETTEL ! ! !

guardian hero
Akkor vedd meg mindenképpen PC-re is a Resi 4-et, hiszen az egeres irányítás is egy új élmény. Sõt, vidd végig aztán laptopon is, hiszen a touchpad is más tészta. Aztán vegyél trackball-t is. Javasolnám továbbá a fejmozgással irányítható TrackIR verziót, valamint egy Amiga portnak is örülnék, hogy Quickshot joystickkal is végigvihessem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

jah, és még annyit nem a nintendo ,hanem wiit pártolom

neked meg fizetnek az anti wii-jért..

csibe001 : nem csak lehet hanem igaz.
A legtöbb ocsárolt port wii-n normális game lesz. ( ez tapasztalatból) Wii-nek meg ez a lényege,hogy ugyanaz a gamet máshogy nyujták ( sokak szerint jobban igy)

Csibe001
Májusba már menekülhetünk bogár szigetrõl.. 😊

Escape from bug island

Csibe001
A játékélményben igaza lehet.

Kaplan
És te vagy akkor most a Nintendo hivatalos magyar hû fórumozók vezére? :/

teddymac
Hol tudok venni Wii-t részletre?

jól bepiáltam szal alig tudok gépelni ,de talán sikerül 😄

most olvasom ,hogy a producer "elszolta magát" ,hogy az online mod is elképzelhetõ az umbrellába. Egyre jobb lesz ez a game 😊

Tanulj már meg olvasni, mondom újra resi 4...!
És egyébként is már 20 szor leírtad máshol is ,hogy nem vennéd meg ( magán ügy )
De sokan már csak a wii mote írányitása miatt is megveszik
mg1 én is elmondom:
Rá kéne jönni ,hogy ez nem simán egy port hanem + jaték élmény motel!
Szal ps2 újra verzió egy sima port lenne ,de a wii írányitása miatt egész más hangulat ad majd a gamenek az egész.
Ezért hülyeség állandoan ez a port dumák minden egyes gamere... ( fel kéne fogni ,hogy ha valami jön wiire nem ps2-re jön ...

Ne is engedd 😊

Kaplan
Az már más tészta aki nem játszott vele, de engem mégegyszer nem húznak le minimális változtatás árán 😊

De ezzel nem sokan vannak így. Pölö én is csak pc-n próbáltam havernál, és ott nem jött be az írányítás miatt. Hiányzott az egeres célzás. De Wii-n szerencsére nem lesz ilyen probléma 😊

Kaplan
Resident Evil 4-t akkor sem venném meg ha 10 ft-ért adnák. Nem kell nekem még egyszer az, már két platformra megvan. És nem is új rész. Csak egy port.

metroid 3 , umbrella, újra resi 4 hm
most a wii-nek nincs szezonja ,de év végére kitör a revolution hardcore 😄

Köszi srácok!

consolecorner.hu, 6500 huf
0ckham hívd fel a Pólus Mediamarkt-ot, idõnként látok ott ilyeneket
Amúgy valaki tudja, hogy budapesten hol lehet nunnyukot szerezni? öthéthatban azt mondják, hogy nincs készleten.