Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az elsõ felvonás egyik legfõbb vonzereje a kooperatív játékmód volt: a folytatás megõrzi a "rettegjünk együtt a sötétben" lehetõséget, ezúttal hat karakter közül választhatunk. Meglepetés: a második rész nem ugrik nagyot a következõ generációba, inkább egy óvatosat lép felé - a PS2 és PC változatok 2007 harmadik negyedévében várhatók, valamint jön Wii-re is, de csak valamikor év végén. Az elsõ képek odalent várakoznak"
bY : Gamer365
Képek
Meglátjuk, elsõ tetszett, ezzel az irányítási metódussal elméletileg még jobb lesz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Neked egyébként viszket, hogy ide kell írnod mindig mindenre? Ha igen szerintem máshol vezesd le
"Csak nem hiszed, hogy ezt a sok szutykot itt fogom hagyni a topikban? "
A saját szutykodat takarids el,de ne mást zaklasál ( nem csak engem zavarsz itt fel kéne fogni)
Na én most kitöröltetem ezeket a kommenteket ahonnan elkezdtük, és majd a modik eldöntik kapunk e büntipontot!
ON (újra) 😄
2. ki akar veled beszélni? Igéreted szerint már rég be kellet volna fejezned!De te még mindig itt pampogsz, iqu harcos..
ON
Remélem már huzol ,és nem offolod szétn a wii topicot vagy menyünk át az x-eshez? 😄
Kicsit próbáljál meg beilleszkedni a társadalomba, tudom nem könnyû de hát ez van 😞
Máskor ügyesebben !
Szó kiforgatás powa...
Bármelyik fórumon ,vagy hírnél m1 egyes wii címet állandoan szidod! ( még a legjobbakba is bele kötsz)ez nem wii félelmi fóbia? 😄,mert a gamer 365-on valamelyik iqu tag felvetette ,hogy félni kell a wii-tõl ,mert ha túl sikeres lesz nem lesznek ps ,meg xbox360 gamek...
De egyébként te dolgod,hogy mit csinálsz, csak ne várd ha hülyeségeket állitasz ,hogy ne javitsalak ki akkor 😄!
Majd gyere vissza vinyogni ,mikor a wii 15 millánál fog tartai jobb gameivel,és akkor is fejds ki miért sz@r az egész, meg mekkora átverés a szegény emböröknek 😄!
Egyébként vissza térve:
Kojima ,és suda51 össze állnak ( wii project) ha minden jól megy?
snatcher 2
A másik a lenti mondandomba kihagytam ,hogy ez(is)a lényege.
Kaplan szerinted parasztvakitás... Mindesetre én nem megyek x meg ps topicba állandoan nyabajogni ,hogy mi szar meg mi nem szar....
Zenty, egyálatlán nem vagyok Wii ellenes, csak épp van eszem, és nem megyek bele mindenbe ami parasztvakítás, ennyi.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
csibe001 : nem csak lehet hanem igaz.
A legtöbb ocsárolt port wii-n normális game lesz. ( ez tapasztalatból) Wii-nek meg ez a lényege,hogy ugyanaz a gamet máshogy nyujták ( sokak szerint jobban igy)
most olvasom ,hogy a producer "elszolta magát" ,hogy az online mod is elképzelhetõ az umbrellába. Egyre jobb lesz ez a game 😊
És egyébként is már 20 szor leírtad máshol is ,hogy nem vennéd meg ( magán ügy )
De sokan már csak a wii mote írányitása miatt is megveszik
mg1 én is elmondom:
Rá kéne jönni ,hogy ez nem simán egy port hanem + jaték élmény motel!
Szal ps2 újra verzió egy sima port lenne ,de a wii írányitása miatt egész más hangulat ad majd a gamenek az egész.
Ezért hülyeség állandoan ez a port dumák minden egyes gamere... ( fel kéne fogni ,hogy ha valami jön wiire nem ps2-re jön ...
most a wii-nek nincs szezonja ,de év végére kitör a revolution hardcore 😄