Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon már túl vagyok. 😞 Az enyémnek nem lett baja, mert folyamatosan frissítettem (Vote channel mindenki kedvence), és állítólag a 2.1E-re veszélytelen volt, de mondjuk beavatkozási idõm nem volt, mire észrevettem már rá is nyomta.
Lehet tudni, hogy a "super paper" féle frissítés mit csinált vele? Illetve így is rányomhatom a 2.2E-t?
Van még 1100 pontom, szívesen megnézném az N64-es zeldát, mivel a Twilight Princess teljesen magával ragadott...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
S tényleg, olyan kérdésem lenne, hogy széthúzza 16:9-re a GC képet is az LCD?Vagy ocsmány 4:3-omba kell játszani?Mármint ocsmány egy szélesvásznú tv-n 4:3-ba játszani.Mert a DC-t széthúzta s nem volt vészes, úgyhogy gondolom ennél se lesz gond.
A gc-én is még elmentek viszont ps2 számomra elég elmosottnak tünt az egész hd-én... ( gondolom a nem túl gyuros vgaja miatt?)
Meg pl.PS2-n a Black nagyon is jól nézett ki, kicsit recés volt de az még simán belefér kategória, na remélem olyan lesz a Wii is, az nekem megfelel.
Csak a felbontás kicsi, nagyon látszódnak a pixelek.
S annyira recés lesz majd a kép hogy már zavaró is pl. Rayman-ben van olyan hogy rajzolni kell a mote-al s akkor az is tiszta rece lesz vagy hogy képzeljem el?Mert láttam LCD TV-n DreamCast játékot (Shenmue) s nekem az a minõség megfelelt pedig még csak nem is volt speciális kábel.
S lehet ez is hülyeség, de ha a leendõ LCD TV-m tud ilyen progressive scant, azzal nem mossa szét valamennyire hogy ne legyen annyira recés?
Meg kiváncsi leszek hogy a GC játékokat hogy adja vissza majd az LCD TV..félek mert azt mondták hogy hányadék lesz... 😞((
Szóval szebb a kép, de recések az élek.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Mondjuk nekem jobban tetszik a képe SD-n, mint az otthoni HDTV-men.
HDTV-n nagyon kijön a kis felbontás, a ricegõs élek, SD-n viszont nagyon szép a képe (a katódsugárcsõ elmosási tulajdonsága miatt).
Úgyh aki LCD-n akarja nézni, és azt várja h húdeszéplesz, csalódni fog... 😞
Mennyiért árulod a HD Tv-t?Privibe is jó a válasz.Köszi.
láccik a különbség kompozit és komponens között!
Egyébként van egy ELADÓ SAMSUNG 82es alig Használt(fél éves) HD TV-m 😉
már csak hátha érdekel vkit, mert nem nagyon kapkodnak érte 😞
Az indulópakkhoz nem kell venned semmit.Indulópakkban van 1db Wiimote, 1db Nunchuck, 1db Wii Sports (5db sportjáték) meg minden ami a TV-vel való összekötéshez kell.Memóriakártya nem kell, mert beépített memóriára ment a wii.Ha Game Cube játékot akarsz játszani akkor kell GC irányító meg GC memóriakártya de csak ahhoz.
Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel. 😊
szal én azt sem tudom mi kell ahoz h játszhassak rajta... vágom az ilyeneket h bekötöm stb, de pl memóriakártyáról fingom nincs... SEMMI! nem tudom mennyibe kerül, hogy HOGY NÉZ KI... sorolhatnám 😊
szal nekem ez az oldal nem segít légyszi te tedd meg helyette 😊
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
olyan kérdésem lenne hogy:
-Hogy lehet a lehetõ legolcsóbban kapni Wii-t? Magyarországon belül kéne. 😄
-Aztán olyat is kérdezek hogy ha veszek egy Wii-t akkor mit kell hozzá még vennem? (pl memória kártya... errõl kép kéne! :S )
KÖSZI!
Jövõ héten veszek smasunkg hd ready tv-t és akkor végre azon nyomom a wii-t.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az elsõ (és utolsó) figyelmeztetés megvolt, lehet továbbra is meghúzódni a sötétben!
Elnézést kérek a normális topiclakóktól és további kellemes fórumozást kívánok!
P.S.
Van flémtopic, ott a konzolos dühöngõben tessék intézni az ilyesmit! Vagy inkább ott SE!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
-the invisible-
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
szal
kérhetnék pár képet/videót külömbözõ játékkoról? minden stimmel a fejemben csak játékokról nem tudok sokat...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Sadnessel csak átmenetileg van gáz, amíg nem találnak neki másik kiadót.
Én ezt a játékot várom a legjobban egyébként. 😛
Teddy: Én a csillárba zúztam bele egyszer, s akkor picit megsérült de egyébként még nem volt komolyabb személyi- ill tárgyi sérülés. 😊