Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a gyors választ.
Azon már túl vagyok. 😞 Az enyémnek nem lett baja, mert folyamatosan frissítettem (Vote channel mindenki kedvence), és állítólag a 2.1E-re veszélytelen volt, de mondjuk beavatkozási idõm nem volt, mire észrevettem már rá is nyomta.
Lehet tudni, hogy a "super paper" féle frissítés mit csinált vele? Illetve így is rányomhatom a 2.2E-t?
Van még 1100 pontom, szívesen megnézném az N64-es zeldát, mivel a Twilight Princess teljesen magával ragadott...

Az égvilágon semmi :-) Ha csak nem a super paper mario ntsc verziója akarja frissíteni. Annak ne engedd, mert tönkreteszi!!

Üdv., Wiikey-jel szerelt géppel nem lesz gond a 2.2E verzióra való frissítés után?

igy nem néztem ,de szerintem nem zavaró,akárhogy is 😊

baggins
Kénytelen vagyok eladni a Wii-met, ha van érdeklõdõ, privátban jelezze. Garanciális, egy Wii Play játékkal és egy plusz Wiimote-el, valamint komponenes kábellel együtt eladó.

Csibe001
Hogy miért?Mert láttam videókat s engem nagyon zavart 4:3-asba.De lehet megváltozik a véleményem ha "élõbe" látom, bár mondom ha a DC játék nem tûnt aránytalannak/torznak akkor csak nem lesz gond egy GC játéknál, bár ki tudja, ez a baj ha nem értek valamihez 😞 De majd fogok érteni hozzá idõvel.

Miért akarnál egy 4:3-mas játékkal 16:9-re széthúzva játszani? A torz képarány sztem nem éri meg azt a pluszt amit a 2 oldalsó fekete csík eltûnése ad. A 4:3-mas wii jáékokat (POP, Wario) széthúzza 480p-ben, GC-vel nem próbáltam de gondolom ott is hasonló a helyzet.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Csibe001
Ne viccelj, akkor ez jó hír 😛
S tényleg, olyan kérdésem lenne, hogy széthúzza 16:9-re a GC képet is az LCD?Vagy ocsmány 4:3-omba kell játszani?Mármint ocsmány egy szélesvásznú tv-n 4:3-ba játszani.Mert a DC-t széthúzta s nem volt vészes, úgyhogy gondolom ennél se lesz gond.

wii ati vga miatt nem lesz gáz hd. ( a sz@r lenne nem állandoan hd tv muttanák a gameket 😄)
A gc-én is még elmentek viszont ps2 számomra elég elmosottnak tünt az egész hd-én... ( gondolom a nem túl gyuros vgaja miatt?)

Csibe001
Jól van most megnyugodtam picit 😊
Meg pl.PS2-n a Black nagyon is jól nézett ki, kicsit recés volt de az még simán belefér kategória, na remélem olyan lesz a Wii is, az nekem megfelel.

Annál jobb lesz 😊
Csak a felbontás kicsi, nagyon látszódnak a pixelek.

Csibe001
Értem s köszi a felvilágosítást.Akkor azért türhetõ lesz ezzel is...
S annyira recés lesz majd a kép hogy már zavaró is pl. Rayman-ben van olyan hogy rajzolni kell a mote-al s akkor az is tiszta rece lesz vagy hogy képzeljem el?Mert láttam LCD TV-n DreamCast játékot (Shenmue) s nekem az a minõség megfelelt pedig még csak nem is volt speciális kábel.

Progressive scan nem képmosás hanem azt jelenti, hogy teljes képkockákat kap a tv, nem pedig váltottsoros a megjelenítés. Gyakorlatban az a különbség hogy a gyors mozgásoknál nem fog "csíkozódni" a kép. Ez a csíkozódás CRT-n szintén nem jön ki (az mindent elmos), csak LCD-n (érdemes pl a híradót megnézni, ha a bemondó oldalra mozdítja a fejét, látszik az interlace csíkozása).

Csibe001
Én azt várom hogy jó legyen úgy, nem várok HD felbontást vagy ilyesmit 😊
S lehet ez is hülyeség, de ha a leendõ LCD TV-m tud ilyen progressive scant, azzal nem mossa szét valamennyire hogy ne legyen annyira recés?
Meg kiváncsi leszek hogy a GC játékokat hogy adja vissza majd az LCD TV..félek mert azt mondták hogy hányadék lesz... 😞((

Ezt én is megerõsíteni tudom. Sajna a 480p nem egy nagy felbontás. Nem tudom miért nem a 720p-t szereti a gép.
Szóval szebb a kép, de recések az élek.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Sokkal szebb komponensen.
Mondjuk nekem jobban tetszik a képe SD-n, mint az otthoni HDTV-men.
HDTV-n nagyon kijön a kis felbontás, a ricegõs élek, SD-n viszont nagyon szép a képe (a katódsugárcsõ elmosási tulajdonsága miatt).
Úgyh aki LCD-n akarja nézni, és azt várja h húdeszéplesz, csalódni fog... 😞

Csibe001
Komponens kábellel szebb?Bocsi ha láma kérdés de nem értek hozzá.
Mennyiért árulod a HD Tv-t?Privibe is jó a válasz.Köszi.

szép a kép LCD tv-n, a hozzáillõ kábellel!
láccik a különbség kompozit és komponens között!

Egyébként van egy ELADÓ SAMSUNG 82es alig Használt(fél éves) HD TV-m 😉
már csak hátha érdekel vkit, mert nem nagyon kapkodnak érte 😞
22Barna22
köszönöm szépen 😊 asszem veszek egy Wii-t 😊
jó szórakozásnak tûnik 😊

22Barna22
KÉSZ! WII-T KELL VENNEM!

Csibe001
69990.- Ft a Wii, ha apróneten nézed akkor néhány hónapos gépet tudsz venni 65.000.-Ft körül.
Az indulópakkhoz nem kell venned semmit.Indulópakkban van 1db Wiimote, 1db Nunchuck, 1db Wii Sports (5db sportjáték) meg minden ami a TV-vel való összekötéshez kell.Memóriakártya nem kell, mert beépített memóriára ment a wii.Ha Game Cube játékot akarsz játszani akkor kell GC irányító meg GC memóriakártya de csak ahhoz.
Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel. 😊

22Barna22
azért kérdeztem meg ennyiszer mert reméltem h valaki leírja nekem és nem kell ezt az oldalt nézegetnem, mert vagy lami vok vagy télleg nem elég kielégítõ azoknak az embereknek akik 2 napja érdeklõdnek a Wii után...

szal én azt sem tudom mi kell ahoz h játszhassak rajta... vágom az ilyeneket h bekötöm stb, de pl memóriakártyáról fingom nincs... SEMMI! nem tudom mennyibe kerül, hogy HOGY NÉZ KI... sorolhatnám 😊

szal nekem ez az oldal nem segít légyszi te tedd meg helyette 😊

de van ám mért kel???

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Csibe001
Aztán majd beszámolót írj ám, hogy milyen LCD TV-n 😛

22Barna22
Üdv... megígértem h állandó fórumozó leszek 😊 legalábbis amihez hozzá tudok szólni ahoz hozzászólok 😊

olyan kérdésem lenne hogy:

-Hogy lehet a lehetõ legolcsóbban kapni Wii-t? Magyarországon belül kéne. 😄

-Aztán olyat is kérdezek hogy ha veszek egy Wii-t akkor mit kell hozzá még vennem? (pl memória kártya... errõl kép kéne! :S )

KÖSZI!

Mikor adják már ki a Mortal Kombat Armageddont?
Jövõ héten veszek smasunkg hd ready tv-t és akkor végre azon nyomom a wii-t.

Kaplan
Teljes mértékben igazat adok, kicsit elszálltam, sajnálom SQJ!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sir Quno Jedi
Le lehet állni a flémmel, sõt, ahogy látom már meg is történt! Ha legközelebb is ideáig fajulnak a dolgok, akkor büntipontesõ (vagy inkább pár hetes ban, mert az hatásosabb) következik!

Az elsõ (és utolsó) figyelmeztetés megvolt, lehet továbbra is meghúzódni a sötétben!

Elnézést kérek a normális topiclakóktól és további kellemes fórumozást kívánok!

P.S.
Van flémtopic, ott a konzolos dühöngõben tessék intézni az ilyesmit! Vagy inkább ott SE!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én egy spotlámpát törtem össze a wiimote-al tennisz közben 😊
testerlnx
Minden Wii-s game regiocode-os?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Ez a kérdés viccnek is rossz volt <#idiota>

Far Cry van? <#idiota><#idiota><#idiota>

-the invisible-

Csibe001
Akkor Zenty kolléga által ajánlott linket látogasd sûrûn.

22Barna22
nekem vagy magyar oldal kéne vagy a ti véleményetek h mennyire éri meg és h mit kell venni a csomaghoz pluszba

Csibe001
Egyik legjobb , igaz itt DS is van.

SZEVASZTOK ELADNÁM A NINTENDO WII-MET 3 PROGIVAL 2 WIIMOTTAL AKIT ÉRDEKEL PRIVIZZEN.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

wiihun.extra.hu 😄

mario foci ,ami az "elsõ online game lesz" mostanág kéne jönije

22Barna22
hello... mostanában gondolkodtam egy Wii vásárlásán... új vagyok a topicban de megígérhetem h folyamatosan leszek 😊

szal
kérhetnék pár képet/videót külömbözõ játékkoról? minden stimmel a fejemben csak játékokról nem tudok sokat...

Érdekes, hogy a Nintendo játékokról mekkora csönd van. Volt Excite Truck-unk, Zelda portunk gc-rõl, meg Super Paper Marionk, ami novemberben jön Európába... Lesz még egy Mario Party valamikor nyáron. De ez édes kevés! Hol a Metroid Prime? Remélem az azért késik, mert online lesz... Mario Galaxy? Donkey Kong? Pokemon? Mondjuk azt csak azért várom, mert online lesz. Érdekes, hogy a 3rd party fejlesztõk árasztották el játékokkal a Wii-t.

Kaplan
Maga az alapkoncepció szerintem zseniális volt, csak a megvalósítással lehettek gondok. A másik ami nagyon érdekel a Disaster!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Ha tényleg olyan jó lett volna, akkor találnak még kiadót. Én sajnos attól tartok, valami nagyon félrecsúszott a fejlesztés közben, azért húzták ki alóluk a szõnyeget. De ne legyen igazam!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

teddymac
ÁÁÁ még nincs Wii.-m csak xbox360, de tervezem a wii vásárlást a napokban.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

én párszor úgy odab*sztam szekrényhez stb, h az 1ik led kiment benne 😊

Csibe001
A bogaras horrort én se szeretem de adok neki egy esélyt.
Sadnessel csak átmenetileg van gáz, amíg nem találnak neki másik kiadót.
Én ezt a játékot várom a legjobban egyébként. 😛

Teddy: Én a csillárba zúztam bele egyszer, s akkor picit megsérült de egyébként még nem volt komolyabb személyi- ill tárgyi sérülés. 😊

Kaplan
Hát az a játék szerintem elég amatõr 😞 😊 Sadness lett volna jó, de sajnos kihúzták alóla a szõnyeget 😞

Miért, neked már sikerült? 😊

teddymac
Valaki tõrt már össze valamit a wii irányitóval ?
<#eplus2>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Csibe001
Akkor nézd meg amit linkeltem a mai nap 😊