Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ott van a mario, amivel mamámmal tudnánk játszani:) Kérdés: Az endless ocean-hez kell a remote controller. A mariohoz is az kell vagy elég a klasszikus kontroller? És két játékoshoz két kontroller kell, vagy a Marioval nem is lehet ketten játszani?
Jo a Wii a haznal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
anti hero
De ez ugy megvaltozott, mert sporoltam sokat, es most megvan minden konzol. Nekem megerte. Igaz valamelyiken mindig van por egy ido utan de legalabb nem kell cserelgetni oket.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sakura Wars:
A fragilet meg a #10324 hozzászólásban linkeltem.
Nekem nagyon bejön az ilyenek miatt a wii...
A
anti hero
A
Jah és van ez az ingyen 500 Wii pont, ami úgy lesz hogy cserélni kell Wii numbert egymással, abban is bennelennék, mert még nem 30 napja volt az elsõ kapcsolódásom.
Amugy figyelmeztetes volt, mert warezrol mertem kerdezni asszem 2 eve.
anti hero
Egyébként, áttolták Április 30-ra :(
http://www.gamekyo.com/newsen35117_no-more-heroes-2-a-new-release-date.html
anti hero
remélem majd tényleg olyan ügyesen tanitod a gyerekeket, mint ahogy elméletben oktadod, most...
jó, hogy valaki mindig megmondja a frankót. üjl le, egyes.
A
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://thelegendofzelda.blog.hu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A
ha valóban biztonsági másolatról beszélünk?
vagy tudsz megoldást arra, hogy a gépbõl ki be rakosgatott /gyerek, asszony / és összekarcolódott olcsó -10/15k- lemezt, valahol fillérekért, de egyáltalán.... újra cserélik? <#guluszem1>#guluszem1>
ugye hogy nem. tehát engedtesség meg, a drága játékok biztonsági másolatának futtatása.
A
A
És azt nem tudni hogy honnan lehet kapni egy ilyen wiifi -t?
wifi usb / eredeti nintendo 5 használtan 10k újonnan / ap módban megy, néha kínszenvedés hozzá csatlakozni, telepíteni.
inkább egy kompatibilis -és nem a legolcsóbb szutyok- wifi rúter.... pl. linksys wrt54gl. és az jó máshoz is.
Az lenne a kérdésem, hogy ha bemegyek a Wii shop -ba akkor nem enged be és kiírja, hogy System update. Nos, az én Wii -n chipelve van. Szabad updatelni?
ömmmmm