10948

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• solti
    én nem árulokilyet tudod. Az egy dolog, ha én esetleg letöltök netről és kiírom a saját szórakoztatásomra...Pontosabban az eredetiről készített biztonsági másolattal játszom..:D
    viszont SOHA de SOHA nem adnék tovább ilyet főleg nem pénzért vadidegennek. Egyébként tőlem venni te soha nem fogsz semmit, max kapni...
    egyébként meg a kedves fórumadmin igazán kbiaszhatna téged már innen ( WAREZ = azonnali BAN! )
    NE ITT ÁRULD AZ ÍROTT SZARJAIDAT, OKÉ?:)
  • hairdresser
    vennék tőled játékot ennyiért,remélem nem csak a paraszt szád nagy és megcsinálod ennyiért
  • solti
    nevetségesen drága ár egy írott DVD-ért. Én kb ~50 forintért szoktam venni, és valszeg a gép áramfelvételét, amortizációját és a netelőfizetést is beleszámítva, legyen 200 ft, de abba már tok is van. Ha a házhozszállítást is beleszámolom, akkor is 1100 ft, 10 % haszonnal is megáll az egész 1200 ft környékén. ÚGyhogy menj te a pi**ába...
  • moonster
    annak wii-je sincs :)

No meg az ár is pofátlan.
  • Sephi
    Hat talan az, akinek nincs internet hozzaferese, vagy nincs DVD iroja :D
  • CharrDen
    Úristen eleve ki venne írt játékot...
    Alkudni lehet?
    Hülye gyerek
  • Sephi
    Fail.
  • moonster
    warez = ban

hirdesd az expressben :)

• hairdresser
    eladó 4 írt wii játék dvd tokban borítóval egyben 2500ft-ért érd:[email protected]

1 red steel
    2 nfs pro street
    3 scarface
    4 prince of persia:rival swords
  • kisgabo
    http://www.ntorrents.net/register.php

hajrá, jó oldal.
    ez szívás
  • Sephi
  • CSOCSO
    Tekken 6 nak uzenem, hogy menjen vissza a plejsztesonos topikjaba mert ha itt tovabbszennyezi a topikot akkor bunti lesz.
  • TomBond
    A rendszer verzió 4.2E és a frissítés úgy tűnik működne mert kiírja hogy nincs frissebb!
  • TomBond
    Ezeket hol lehet bekapcsolni? Nem találok ilyen lehetőséget! Ha a beállítások között belépek a WiiConnect24-be akkor ezt kapom:
    WiiConnect24 and Wii Shop Cannel service is not currently begin offered.
    Sajnos angolból nem vagyok jó.
    Köszi a segítséget!
  • Sephi
    This error is caused the WiiConnect24 service being disabled.
    To solve this error:
    Ensure the WiiConnect24 service is turned on.
    Set the WiiConnect24 service to Standy Connection mode.

Akkor probald meg ezt :

- Legyel benne biztos, hogy a WiiConnect24 legyen bekalcsolva!
    - Alitsd be, hogy a WiiConnect24 Standy Connection mod-ban legyen.

Irj vissza, ha ez sem mukodik.
  • TomBond
    Vezetékes a router és nincs beállítva jelszó!
  • Sephi
    Jo de van a routeren passwrodod nem? En ugy tudom, hogy azt nem szereti a DS! Probald meg a routerrol kivenni a passwordot (persze szamolj azzal, hogy igy konkretan barki csatlakozhat hozza WIFI-n keresztul).

Biztos van ra mas megoldas, de aztat en nem tudom, ennyire nem ertek a routerekhez.
  • TomBond
    Nekem egy D-link DIR-100 routerem van. Amikor csatlakozni akar akkor a routeren is világít a lámpa aztán kiír valamit angolul valami WiiConnect24-ről meg hogy error code: 109139.
    Mivan elgurult a pirulád??
    Amúgy a ps3-ból eddig alig adtak el mert 1 kalap szar,már senkinek se kell.Főleg linux nélkül nem.
  • Sephi
    Asszem az is baj, hogy ha passwordos a router akkor a regebii modellek nem is hajlandoak kapcsolodni.
  • TomBond
    Igen van egy LAN adapterem. Elméletileg be is van állítva a router is meg a wii is de mindig hibát ír ki.
  • Sephi
    Meg kell erteniuk hogy ez nem SPAM topik es mi nem a Nintendo Front vagyunk, hogy vedenunk kene a masinat. Csak sokan elvezik ezt...
  • Sephi
  • moonster
    Hol van ilyenkor a moderátor?
    Toljon már nekik ban-t.

Szétcseszik a topicot. Tajgetosz-szökevények :)
  • kisgabo
    prody és tekken 6, mivel hasonló beállítottságú embereknek tűntök, nyomjatok egyet a népligetben valameik padon, de ne itt szennyezzétek a tudatot. 2 .
  • Midas
    sony boven nem annyira jo gep mint amilyen draga ezert is szoritotta ki az xbox nehez ra jatekot fejleszteni etc. Raadasul innovacioban is elmarad pl az xbox live vagy a nintendo mozgas vezerlos kontrollere ehhez kepest a a ps3 kicsit kerekebb mint a ps2 kb ennyi.
  • Tekken 6
    én igasság szerint a sony-ra esküszöm és harcolok érte, énvagyok SONY BOY és ha elbukik a ds én győzök vahhahahahahaha
    na mivan ds bu@ik égnek áll a hajatok :D
  • Prody
    Lol.... :)
  • Sephi
    Kar eroltetni. Remelem maskor gondolkosz mielott irsz.

pisz
  • Midas
    troll farm XDD
    Nem,inkább visszatértem rá,kipróbáltam ezt a konzolos világot,csak nem jött be:)
  • Prody
    Lol igen:D
    PC-re tértél ?

Sephi:
    Volt Wii-m is, DS is, DSi is. És imádom a régi nintendos játékokat, meg ma is vanegykét game amit végigtolnék Wii-n...de nem éri meg azért vennem még1 konzolt, főleg Wii-t mégegyszer
    Nem irtátok, csak egy "magyar" Wii-s oldalon láttam kommentben hogy HÚÚÚ A SONY MÁSOLJA A NINTENDO-T és ott trollkodtak a pistik...
    Pénzes vagyok? Jaj a FullHD monitoromat oda sem írtam... kösz hogy szoltal... :)
    Akkor a háromnegyed SG egy penzes nyomorek, mert ugye majdnem mindenkinek van egy eros PC-je, 1-2-3 konzolja, HDTV-je... jó megállapítás haver :)) =D =D
  • Sephi
    Mi vesszuk komolyan? Te jottel be olyan teruletre okoskodni, amirol fogalmad sincs.

Irtuk mi itt, hogy szar lesz a Ps3 move? Nem irtuk. Sot szo sem volt rola milyen lesz, tehat mar megint felrebeszelsz.

Honnan tudom, hogy penzes vagy? Olvasd el az alairasod, te mahad irtad "haver".

Ciki mi?
    Jaa az xboxra gondolsz?:D
    Eladtam már azt is mert kijátszottam rajta mindent amit akartam,és most 1 full hd-s moncsit veszek az árából+befejezem a vízhűtést a gépembe.
  • Prody
    Annyira komolyan veszitek ezt az egészet :D Nyugi, a PS3 Move kijövetele után... hoppá :D
    Honnan tudod megállapitani hogy pénzes vagyok? mondjad már el kérlek. haver...
  • Sephi
    Hat mi negyen rohogunk rajtad. Te egyedul rajtunk semmi ok nelkul mert olyas valamivel kotekedtel amirol fogalmad sem volt. Hardware-rol volt szo. Buktad. Miert te rohogsz rajtunk?