Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra pedig hogy szerinted élvezetesebbek a régi játékok igazat tudok adni bizonyos feltételek mellett!
Pl kipróbálva az elsõ két Zelda részt, mosolyogtam 1et, de rájöttem h ha kínoznának se vinném végig, mert annyira gáz, 1szerü, monton az egész h nagyon...
Érdekes módon a "nemsokkal" fejlettebb 4. részt, ami gameboyra jött ki, elõvéve qrvára jól éreztem magam és végig is toltam. Miért? Mert azzal játszottam régebben, az megvolt nekem is és a nosztalgia marhajó dolog. Most eléraknám 1 olyannak aki még nem játszott 1ik zelda résszel se, undorodva tolná el h mi ez a gyopi játék...
Oda akarok ezzel az egésszel kilyukadni, hogy annak biztosan megéri a VC aki nosztalgiázik ezekkel, mert ismeri ezeket a játékokat, felidézi azt az idõszakot amikor ezeken csüngött. Azoknak akik viszont fiatalabbak, vagy csak 1szerüen nem konzolon/nintendon játszottak akkoriban, ezek a játékok értéktelenek, mert élvezhetetlenek mai szemmel nézve.
Feltételezem neked is azért érnek többet ezek a régi játékok mert játszottál velük régen és így 10enév távlatából rohadt nosztalgikus érzés és marhajó lehet, de gondolj azokra is akiknek ez új. 1 mai srác aki a 3d-s grafikán nõtt fel pl, soha nem fog pénzt adni a 2d-s pacman szintü játékokért...
Pl kipróbálva az elsõ két Zelda részt, mosolyogtam 1et, de rájöttem h ha kínoznának se vinném végig, mert annyira gáz, 1szerü, monton az egész h nagyon...
Érdekes módon a "nemsokkal" fejlettebb 4. részt, ami gameboyra jött ki, elõvéve qrvára jól éreztem magam és végig is toltam. Miért? Mert azzal játszottam régebben, az megvolt nekem is és a nosztalgia marhajó dolog. Most eléraknám 1 olyannak aki még nem játszott 1ik zelda résszel se, undorodva tolná el h mi ez a gyopi játék...
Oda akarok ezzel az egésszel kilyukadni, hogy annak biztosan megéri a VC aki nosztalgiázik ezekkel, mert ismeri ezeket a játékokat, felidézi azt az idõszakot amikor ezeken csüngött. Azoknak akik viszont fiatalabbak, vagy csak 1szerüen nem konzolon/nintendon játszottak akkoriban, ezek a játékok értéktelenek, mert élvezhetetlenek mai szemmel nézve.
Feltételezem neked is azért érnek többet ezek a régi játékok mert játszottál velük régen és így 10enév távlatából rohadt nosztalgikus érzés és marhajó lehet, de gondolj azokra is akiknek ez új. 1 mai srác aki a 3d-s grafikán nõtt fel pl, soha nem fog pénzt adni a 2d-s pacman szintü játékokért...
Sokak szerint az egész Wii egy nagy lehúzás, és akik megveszik, azok idióta balekok.
Te szívesen olvasod ezeket a véleményeket?
Te szívesen olvasod ezeket a véleményeket?
Nem hinném h nem engedtem meg, akinek megéri az vegye meg, leírtam a véleményem, az egész postomat a "Sztem" szóval kezdtem, innentõl nem értem mirõl beszélsz.
Nekem ez a véleményem, így nem is veszek ilyen játékot. Téma lezárva, nincs értelme errõl veszekedni, elmondtuk a véleményünket és kész.
Nekem ez a véleményem, így nem is veszek ilyen játékot. Téma lezárva, nincs értelme errõl veszekedni, elmondtuk a véleményünket és kész.
Ilyen egyszerû lenne, de úgy látszik te mindent személyes sértésnek élsz meg. <óvatosan a lehúzás és undorító szavakkal>óvatosan a lehúzás és undorító szavakkal> <#kuss>#kuss>
Te meg engedd meg másnak is hogy leírja a saját véleményét.S tanulj meg privát üzizni..mert erre senki sem kiváncsi, sõt már egyszer leírtad.
Te meg engedd meg másnak is hogy leírja a saját véleményét.S tanulj meg privát üzizni..mert erre senki sem kiváncsi, sõt már egyszer leírtad.
Ha neked nem éri meg, akkor nem veszed meg, ilyen egyszerû.
Azért engedd meg, hogy másnak más legyen az értékrendje, és ne féltsd õket a "lehúzástól".
Szerintem például azok az "élvezhetetlen" NES játékok többet érnek, mint a maiak.
Azért engedd meg, hogy másnak más legyen az értékrendje, és ne féltsd õket a "lehúzástól".
Szerintem például azok az "élvezhetetlen" NES játékok többet érnek, mint a maiak.
Azért szidják az N-t, mert félnek tõle. Tûl sikeres a Wii és attól félnek, hogy ezért nem lesznek jobb grafikájú játékok. Ezt a gamer365 egyik podcastjában lõttél asszem, és ezen az oldalon lehet találni egy aranyos kis N kifigurázó, fricskázó cikket. Ezen csak mosolyogni tudok, mert ha valaki kicsit is utána nézett a játékoknak tudja, hogy ez nem igaz...
Sztem meg nagyon is lehúzás a VC mert pofátlanul sokba kerülnek a régi játékok...
Amíg a boltban 1990ért lehet kapni fullos pár éves pc játékokat pl, addig elkérnek egy 1000 éves, mai szemmel "élvezhetetlen" NESes játékért 5 eurót és meg is tapsolják magukat h milyen faszán megoldották a visszafelé kompatibilitást, és még jól le is húzzák az embereket...
Kb úgy lenne reális ha fognának 20-30 játékot, rádobnák 1 lemezre és kiadnák 2000ftért, mint olscool "minijáték" gyûjteményt... na úgy reális lenne az ár-érték arány...
És nem vagyok N ellenes -mert úgy látszik ez mostanában mindenki vesszõparipája- csak éppen a VC tényleg irreálisan drága
Amíg a boltban 1990ért lehet kapni fullos pár éves pc játékokat pl, addig elkérnek egy 1000 éves, mai szemmel "élvezhetetlen" NESes játékért 5 eurót és meg is tapsolják magukat h milyen faszán megoldották a visszafelé kompatibilitást, és még jól le is húzzák az embereket...
Kb úgy lenne reális ha fognának 20-30 játékot, rádobnák 1 lemezre és kiadnák 2000ftért, mint olscool "minijáték" gyûjteményt... na úgy reális lenne az ár-érték arány...
És nem vagyok N ellenes -mert úgy látszik ez mostanában mindenki vesszõparipája- csak éppen a VC tényleg irreálisan drága
Ne felejtsuk el hogy nem mindenkinek volt 64e vagy super nintendoja.
Azoknak van ez a funkcio sztem akik valami titokzatos oknal fogva lemaradtak az akkori jatekokrol.Es lam mos be tudjak hozni esetleg a lemaradast.
Azoknak van ez a funkcio sztem akik valami titokzatos oknal fogva lemaradtak az akkori jatekokrol.Es lam mos be tudjak hozni esetleg a lemaradast.
Srácok, ne szidjátok egymást, megint szólni fog egy admin, és nehogy warn legyen a vége...
- VC egy kényelmi funkció lényegében ,hogy akinek nincs kedve ,se pc-je annak nem kell töltegetni ,meg keresni az emuk útán.
- A grafon azthiszem legtöbbnél javitanak? ( valami 480 p rémlik mintha abba raknák õket?) Szal lényegében egy kis remake miatt van a kes.
- A yoj meg szerintem a gomb kiosztasok, meg a forma terv másága miatt ,nem lehet wii motal gamelni. ( m1 iknék külön kellet volna megtervezni akkor)
Egyébként jó lenne ez a vc ,ha mondjuk gc gameket is le lehetne szedni + dreamcast,de ugy vinyo kellet volna alapból 😞
- A grafon azthiszem legtöbbnél javitanak? ( valami 480 p rémlik mintha abba raknák õket?) Szal lényegében egy kis remake miatt van a kes.
- A yoj meg szerintem a gomb kiosztasok, meg a forma terv másága miatt ,nem lehet wii motal gamelni. ( m1 iknék külön kellet volna megtervezni akkor)
Egyébként jó lenne ez a vc ,ha mondjuk gc gameket is le lehetne szedni + dreamcast,de ugy vinyo kellet volna alapból 😞
Nem foglak békén hagyni addig, amíg indokolatlanul használsz ilyen erõs szavakat.
Nem fogok hozzád igazodni s ha így gondolom akkor így írom le.S akkor mostantól hagyjuk egymást békén. 😊
Akkor máskor mellõzd a lehúzás és az undorító szavakat.Köszi.
Te beteg vagy, miért inzultálsz?
Fogd fel, hogy te így látod én másképpen, nehéz?
Azt hiszem elég türelmes voltam.
S ne akard már megmondani nekem mi a kényelmes ill kényelmetlen irányítás számomra.Köszi.
Fogd fel, hogy te így látod én másképpen, nehéz?
Azt hiszem elég türelmes voltam.
S ne akard már megmondani nekem mi a kényelmes ill kényelmetlen irányítás számomra.Köszi.
De miért akarnál rosszabb irányítást?
Csak azért gyártasz ideológiákat, hogy jobban aludhass emulátorozás után.
Csak azért gyártasz ideológiákat, hogy jobban aludhass emulátorozás után.
Igen, mondjuk N64-nél TALÁN igazad van, de a többiben sztem nem.
S a lényeget nem érted, már fizettem értük 2X-er is nem akarok harmadszorra is, úgy hogy még csak nem is úgy irányítom ahogy akarom.
S nyílván kényelmesebb az all-in-one DE évek folyamán kellett cartridge-okat cserélni ugyanis a wii még nem volt jelen...
Jah, adjam el õket 1500Ft-ért kb?Meg amit megvettem azért vettem meg hogy meglegyen, hülye lennék eladni.
S a lényeget nem érted, már fizettem értük 2X-er is nem akarok harmadszorra is, úgy hogy még csak nem is úgy irányítom ahogy akarom.
S nyílván kényelmesebb az all-in-one DE évek folyamán kellett cartridge-okat cserélni ugyanis a wii még nem volt jelen...
Jah, adjam el õket 1500Ft-ért kb?Meg amit megvettem azért vettem meg hogy meglegyen, hülye lennék eladni.
Szerinted jobb lenne az SNES-es és különösen az N64-es játékokat wiimotetal irányítani?
Az SNES és GBA játékot pedig eladhatod, ha már nem kell.
Kényelmesebb egy gépet tartani a TV alatt, mint hármat, nem kell cartridgeokat cserélgetni, menübõl indíthatod a játékokat.
A Star Fox 64-nél a grafikán is javítottak az N64-eshez képest.
Az SNES és GBA játékot pedig eladhatod, ha már nem kell.
Kényelmesebb egy gépet tartani a TV alatt, mint hármat, nem kell cartridgeokat cserélgetni, menübõl indíthatod a játékokat.
A Star Fox 64-nél a grafikán is javítottak az N64-eshez képest.
Ezt írtam, de látom csak a warez érintett meg. 😊
Azért nem éri meg nekem, mert ha már fizetek egy ezer éves játékért amit már megvettem mondjuk snes-re meg gba-ra azért megint fizessek, szóval már harmadszorra fizetem ki ugyanazért a játékért a pénzt, akkor elvárom hogy legalább az irányítás legyen új.S pontosan a mote-al akarom irányítani s nem a GC joy-al.Sokat várok el?Sztem nem.
Azért nem éri meg nekem, mert ha már fizetek egy ezer éves játékért amit már megvettem mondjuk snes-re meg gba-ra azért megint fizessek, szóval már harmadszorra fizetem ki ugyanazért a játékért a pénzt, akkor elvárom hogy legalább az irányítás legyen új.S pontosan a mote-al akarom irányítani s nem a GC joy-al.Sokat várok el?Sztem nem.
Akkor meg miért nem éri meg neked a VC?
Én arról beszéltem, hogy nem lehúzás és nem undorító, de úgy látszik hiába.
Ha nincs GC-joyod, akkor hogy akarsz játszani a Paper Mario 2-vel?
Ha nincs GC-joyod, akkor hogy akarsz játszani a Paper Mario 2-vel?
Akkor mirõl beszélünk?Én pont azt írtam elsõnek, hogy nem fogom, mert ugyan megérné nekem, de nem így ahogy megvalósították.S ennyi.
Miért lenne lehúzás?
Ha neked megérnek annyit, amennyiért adja, akkor megveszed, ha nem, akkor nem.
Az SNES-játékok irányítását wiimotetal talán meg lehetet volna oldani, de körülményesen, de az N64-játékokét semmiképpen.
Ha neked megérnek annyit, amennyiért adja, akkor megveszed, ha nem, akkor nem.
Az SNES-játékok irányítását wiimotetal talán meg lehetet volna oldani, de körülményesen, de az N64-játékokét semmiképpen.
Hello, valaki van Veszprém környékén aki wiikey-t használ, esetleg be is szerelné nekem?
Most ezt miért?Ami tetszik azt igenis megveszem de ez a VC tényleg lehúzás.Amúgy semmi bajom a N-val.
Szerinted nem lehúzás ez a része?
Szerinted nem lehúzás ez a része?
Ez az!
Warezoljál rogyásig DS-re, Wii-re, emulátorozzál, aztán ugasd le az erkölcsi magaslatról az N-t, hogy mekkora lehúzós geci!
Warezoljál rogyásig DS-re, Wii-re, emulátorozzál, aztán ugasd le az erkölcsi magaslatról az N-t, hogy mekkora lehúzós geci!
Huh, ez a Virtual Console mekkora egy lehúzás, soha nem fogok letölteni onnan semmit.Undorító.
1.Ha már fizetek egy játékért ami SNES v. N64-es lenne, (többi nem érdekel) akkor elvárom hogy a Wiimote-al irányítom, de nem, még vegyek hozzá egy Classic controllert...vagy játszak GC irányítóval...szánalom.
Inkább leszedek egy gyûjteményt amin az összes snes,nes,sega stb. játék rajta van s játszok GC kontrollerrel,ingyen.Azért minimum lett volna hogy belepakolják a Mote irányítást s nem csupán classic meg gc ... 😞
1.Ha már fizetek egy játékért ami SNES v. N64-es lenne, (többi nem érdekel) akkor elvárom hogy a Wiimote-al irányítom, de nem, még vegyek hozzá egy Classic controllert...vagy játszak GC irányítóval...szánalom.
Inkább leszedek egy gyûjteményt amin az összes snes,nes,sega stb. játék rajta van s játszok GC kontrollerrel,ingyen.Azért minimum lett volna hogy belepakolják a Mote irányítást s nem csupán classic meg gc ... 😞
20 euroért kaptok ha kell 2000 pontos wii kártyát.na ez kb 4800 ft a mostani árakon.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Köszi!
Persze, hogy bankkártyával, de ha bemész a wiishop csatornába, akkor ott magad is láthatod.
lesz Star Wars wii-re, olvass bõven vissza, már volt róla téma.
Sziasztok!
Eladó egy kiváló állapotban lévõ Wii alapfelszereltséggel,1joy,1 nunchuk,kábelok,Wii Sports,dobozában(szal minden).
Érdeklõdõket priviben várok.
Petya
Eladó egy kiváló állapotban lévõ Wii alapfelszereltséggel,1joy,1 nunchuk,kábelok,Wii Sports,dobozában(szal minden).
Érdeklõdõket priviben várok.
Petya
Láttam a Youtube-on egy tök jó videót ahol éppen ezt valósították meg Wii-re.<#vigyor3>#vigyor3>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Bocsi a dupla postért, megnéztem ebayen, onnan 22,50$-ért lehet 2000 pontos kártyát rendelni.
Gyorsan szemmel végigfutottam az oldalt, tényleg minden részletesen le van írva, csak az nem, hogy végülis, hogyan lehet venni. Hogyan vegyek Wii-n keresztül? Bankártyával?
Azaz nem kártyát, hanem pontokat vehetsz a wii-n keresztül online.
100 Pont 1 Euro. (látható, hogy nem éri meg 2000 pontos kártyáért 6900 ft-ot fizetni)
Itt minden le van írva:
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Console
Ezek a játékok vannak:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Virtual_Console_games_%28Europe%29
100 Pont 1 Euro. (látható, hogy nem éri meg 2000 pontos kártyáért 6900 ft-ot fizetni)
Itt minden le van írva:
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Console
Ezek a játékok vannak:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Virtual_Console_games_%28Europe%29
Szerintem kártyát a Wii-n keresztül éri meg a legjobban venni, online. Azt is akkor, ha német-re állítod. Egy 2000 pontos kártya áráért így 3000 pontot tudsz venni.
Hol lehet venni ilyen kártyát amivel fel tudom tölteni a pontjaimat a Shop Channel-en vagy min?Ill mennyibe kerül?
Húúúú, akkor mázlim volt. 😊 (beavatkozni nem nagyon volt esélyem, mert olyan hamar megtörtént, mindenféle kérdezés nélkül)
Ami a lényeg felment és rendben mûködik a 2.2E.
Letöltöttem az Ocarina of Time-t. Nagyon aranyos, most még egyátalán nem zavar a 9 éves grafika, viszont az irányításhoz annyit, hogy most látni, hogy mennyire profi irányító a remote... 😊
Ami a lényeg felment és rendben mûködik a 2.2E.
Letöltöttem az Ocarina of Time-t. Nagyon aranyos, most még egyátalán nem zavar a 9 éves grafika, viszont az irányításhoz annyit, hogy most látni, hogy mennyire profi irányító a remote... 😊
Tudtam én is hogy ez így van, csak lusta voltam leírni. Köszi, hogy megtetted helyettem 😊
Nem pontosan így van, a SPM felteszi a frissítést ha nem nagyobb verziószámú a PAL-os wii, s ekkor teszi tönkre a wii-t.Ha 2.1E van fent a gépen akkor már nem, ha meg 2.2E (ami egyébként csak az internet channelt frissíti) akkor sem természetesen.S így is úgy csinál mintha frissítene de igazából senki sem tudja mit csinál, azt mondják, hogy ellenõriz csak éppen az update szöveg van kiírva s olvastam már olyat aki 2.1-es géppel játszott SPM-et s mégis frissíteni tudta a gépét 2.2-re pedig neki is update-elt a SPM.A lényeg hogy mindenki csak saját felelõsségére tegye fel.Én még nem tettem de már megtettem volna csak elõbb ki akarom játszani a Thousand year door-t GC-n 😊
Helyes :-) És a Wiimote legyen veled <#idiota>#idiota>
Értem, köszönöm szépen!
Beszámolok, hogy mire jutottam... ;-)
Beszámolok, hogy mire jutottam... ;-)
Ha neten keresztül frissíted, akkor nem lesz semmi baja, akármelyik verzióra frissíted. A paper marioval az a baj, hogy az ntsc játék, és elméletileg nem lehetne lejátszani pal wii-n. De mivel meg van chipelve, ezért megy. És az frissíteni akar egyet, és ha te ezt engeded, akkor ntsc firmware-t nyom a pal wii-dre, ami hazavágja a gépet. Ha majd lesz pal paper mario annál simán lehet engedni a frissítést.
tehát akkor ha manuálisan frissítem akkor nem lesz semmi baja?
mert nekem is a 2.2 van fent (de nincs meg a paper mario)
mert nekem is a 2.2 van fent (de nincs meg a paper mario)