Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A wiihun-hoz gratulálok, majdnem indítottunk elõttetek egy wii-s portált, de ahogy kiábrándultam a gépbõl letettem róla. Hozzáteszem x-box360-ra is jelennek meg olyan játékok hogy amikor megnézem ÉN KÉREK ELNÉZÉST!😊 hogy 2007ben ilyen silány, debil mind grafikailag (ami azért az xbox erõssége) mind tartalmilag, mintha 10 éves gyerekeknek csinálták volna. A nálam járt játékok kb 2/3-ada ilyen selejt volt 😊, PS3-ra amit eddig láttam az pedig nem volt jobb mint a normális x-boxos játékok. A lényeg hogy a vásárlók száját mindhárom cég "sebesre szopatja"
téged idézlek:

"© Zenty
2007. máj. 09. 13:41 | privát | válasz erre | #4691
azért az elsõ hullám el kezdödõt."

én fél éve vettem a wii-t majdnem. nem tudom, neked ez kicsit sok a kecsegtetésbõl, amit lehet hogy kibírtam volna ha nem lett volna olyan gyengén megcsinálva a wiisports irányítása
zzzZZzzzz

egyébként talán wii-sek inkább játszanak mint pofáznak 😄 ,de ahogy többször el lett mondva már itt is készülnek a gamek. Olvasd a wiihun szinte már mindet be jelentenek ,de ezek nem hip hopra jönnek

Hát skacok olvasgatom a topikotokat, és látom hogy naponta mennyi hozzászólás van itt és az x-box topikban, és nem bántam meg hogy eladtam a wii-t. Az egész tiszta állówiiz, és nem látom itt a "hûû de kurvajóóó ez a game" lelkesedéseket. Nem flame-elni akarok, hanem nagyon sajnálom, és nem értem miért jó a Nintendónak ez az uborkaszezon az eladások után.. valaki megmagyarázná?
Super Paper Mario
2007.11.30.

forrás: www.576.hu

Én sem tudom, mi a fenéért kell eddig várni. De legalább itt európában lesz legelõször on-line játék, Mario Strikes Charged Football (2007.05.25.)

ZOMFG?EZ MOS KOMOLY?MIER KAPJUK MEG ILYEN KESON?????X(
Kulfoldon mar egy ideje vigyorog a polcokon.
Sajnos november végén.

Mikor lesz Paper Marionak pal verzioja?
Sziasztok!

www.konzolpiac.hu

Használt gépek és kiegészitõk hihetetlen árakon.

honnan lehet leszedni iso wii játékokat???

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Beast Machine
õõõ...

namindegy.

...vágod?

PHILIPS LCD TV 32” Black
82 cm 16:9
2 HDMI bemenet
2 Tuneres kép a képben
Komponens bemenet
2 Scrart bemenet
S-Video bemenet
Virtual Dolby Surround
HD Ready
Méret: 924 x 511 x 118 mm
Sértetlen, doboz nélkül
6 hónapos
Ár: 130.000- HUF

Részleteket priviben!
Ez az elsõ egyfajta kísérleti adás lesz. Utána lesznek majd fent különbözõ szavazások a podcasttel kapcsolatban, hogy megtudjuk, mi tetszik a hallgatóknak, miben változtassunk. De ha esetleg most is van valakinek ötlete nyugodtan megírhatja. És ha a többi adminnak is tetszik, akkor betesszük a mûsorvázlatba.

A podcastot viszont nagyon varom mar, kivancsi vagyok milyen lesz!
Alone in the dark is multiplatform.
Jah, komolyodtunk. Hamarosan érkezik az elsõ Podcast adás is a WiiHUN-ra! Végülis ez a második lesz... Az elsõnek a felvétele megtörtént, csak baj történt a felvevõ progival, ezért felvett 3/4 órányi sistergést. Kisebb fajta idegbaj... De sebaj. A tervek, programok, minden megvan már a podcasthoz, csak kell egy kis idõ, hogy adminok össze tudjunk ülni, hogy felvegyük megint az adást. Amúgy szavazzatok az oldalon, hogy milyen hosszú legyen a podcast ha érdekel titeket!

jah és egyébként megváltozott az oldal címe wiihun.hu ( komolyodtunk 😄D)

azért az elsõ hullám el kezdödõt.

Alone in the dark 5 jön wii-re, Soul Calibur csak wii-re, és nem sokára ki rakom hírbe( ha meg nem elõznek 😄) ,hogy mennyire idegroncs a Namco Bandai ps3 miatt ,és hogy hány címet szándékozik ki adni Wii-re a kiadó 😊

Az a vicc, hogy eredetileg én is úgy akartam, de miután rányomtam a mehetre, utánna vettem észre, hogy nem azt sikerült 😄😄

Csibe001
Én a szart tettem volna idézõjelbe. 😄

Azért éri meg portolni, mert több rajta a kereset, mint amennyi a munka. Ergo megéri nekik átnyomni a szar "játékokat"

Csibe001
Hm, az USA-ban...

Azt mondtad nem egyszeru portolni, sok vele a munka😊
Szarert dolgozni kinek eri meg😊
Paper mario meg hola feneben van!
Csibe001
Igazából én sem értem mire írta...
Meg amíg jönnek a jobb játékok azért el vagyunk látva, legalábbis én nem érzem, hogy nincs mivel játszanom, mégha átirat is, akkor is van Godfather,PoP,Excite Truck,Super Paper Mario,Wario s még sorolhatnám...

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem tudom, hogy a fenébe jön ide ez a hasonlat.

Csibe001
Na ez nem felesleges ha Standby-on van a wii-d...akkor keményen melegszik.

Tudod ez olyan hogy 3 oran keresztul dolgoztam a 4 oldalas fogalmazason, majd kaptam ra két kettest es egy karot.Sztem nem mindenkinek eri meg szarert dolgozni.
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&y=13031
Nem kell félni, jönnek majd a jó játékok, de nekem is elegem van abból, hogy minden egy port... Türelmes vagyok, és várom a Wii-s uborkaszezon végét.
Miért rakták át? Azért mert nem haladtak elég gyorsan. Nem vagyok valami nagy programozó,de nem abból áll az egész átkonvertálás, hogy csak úgy "áthúzzák" a dolgokat. Meg nem lehet egy egyszerû dolog kidolgozni egy Wii-s irányítást. Amúgy lenne bejelentés, hogyha lenne benne on-line. Volt egy régebbi interjú, abban kijelentették, hogy nem lesz. Jah, meg persze, N most adta ki a fejlesztõ csomagot a héten a többi fejlesztõnek, azért aki 3/4 hónap alatt összerak egy mûködõ on-line módot úgy, hogy az nem laggol, és még elõtte nem volt semmi azon a porton, amibõl dolgozhatna... Nos az szerintem megérdemel egy arany Mario szobrot, de egy Polkamonosat legalább...

Ruhellem hogy minden egy szar port.
Vanguardm,rival swords, cod2, spiderman3!!!!
Úgy értettem megváltoztatni 😊 😊 😊

Akkor miért rakták át áprilisról júniusra amikor már egy csomót mutattak a játékból. Meg "csak" a grafikát és az irányítást kellett áthozni ps2-rõl wii-re.

Csibe001
Áhh, nem izgat, verekedõs játéknál nem izgat ez az irányítás úgyse.Dragonball is egy fos szerintem. 😊

Hiába reménykedünk, nem lesz benne multi, nem fogják beleépíteni. És már vagy 2 hónapja május vége van bejelentve amerikában, június eleje eu-ban.

Csibe001
Nagyon helyes...2D-s mortal óta úgyse létezik jó MK. 😞

igen, teljesen normális 😊

Lehet, hogy azért késik az MK Armageddon mert nem rég küldték el az online játékhoz való eszközöket és most azt építoik a gamebe. Mert már április 26-án mg kellett volna jelennie.

sztomy69
De egy ollan ember megmondhatná, aki játszik backup gamekkal, h neki is így csinál-e a PC-ben.

lckrz.try.hu

Gondolom nem PC formátum, tehát normális lehet...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

sztomy69
Peace all!
Az normális, h kiírtam egy gamet, és amikor berakom a PC-mbe ez a hibaüzenet ugrik fel, mikor meg akarom nyitni a lemezt?

lckrz.try.hu

Csibe001
Ez nem játékfüggõ...legalábbis a PAL-ok nem azok.
Attól függ mire írod ki.Meg az írótól is függ.
Excite Truck pl nekem verbatim+r-es lemezen nem indult, -r -el igen, máskor kiírtam újraírható dvd+r -re s megint csak elindult..

ilyen játék nemolvasás nekem is volt a 30ból 2õt nem játszott le, ugyanígy befagyott se ki se be, semmi csak ha kihuztam a konnektorból. utoljára a spiderman 3at írtam ki és tökéletesen ment, pedig az elég friss game.
Én smc routert csatlakoztattam, és tökéletesen megy.

moon08
Az a problema,hogy smc router-en nem tok csatlakozni.Ha valaki tud segitsen.Thx.
Ui;Wiiszont latasra. 😉
moon08
WIIgyazz muxi a WII!
be baszni nem baszhat be töle ,ha minimum wii key ( én is fogom hamarosan sajátomba 😊 mindet lehet müvelni vele ,csak annyit kell vigyazni ,hogy egy palos gépel ,ne amcsi,japos regios gamel jacc ( vagy legalábis elötte frissisd a gépet ha netre is akarsz lépni) 😄

de ugyanazokra a lemezekre írtam mint a többit :S
nah mind1 majd a haveromhoz elviszem az iso-t és kiíratom vele a pioneer írójával

gyerekek ez a mii chanel hogyan mûködik nekem még egyetlen spanom sincs pedig már a gép megjelenése napjátol megvan a gépem meg a neten is fentvan .????ja meg azt is hogy a kõzvéleménykutatos programon mikor érem el a háza most 45m de volt ez már 225-is és ha elérem mi van???

gyerekek ez a mii chanel hogyan mûködik nekem még egyetlen spanom sincs pedig már a gép megjelenése napjátol megvan a gépem meg a neten is fentvan .????ja meg azt is hogy a kõzvéleménykutatos programon mikor érem el a háza most 45m de volt ez már 225-is és ha elérem mi van???

HA JOL TUDOM TOPORTYÁN barátunk vállal ijen dolgokat 14 rugoért, szokott forumozni nézz utánna .de jol gondold meg mert lehet hogy bebaszik a gép tõle.