Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A wiihun-hoz gratulálok, majdnem indítottunk elõttetek egy wii-s portált, de ahogy kiábrándultam a gépbõl letettem róla. Hozzáteszem x-box360-ra is jelennek meg olyan játékok hogy amikor megnézem ÉN KÉREK ELNÉZÉST!😊 hogy 2007ben ilyen silány, debil mind grafikailag (ami azért az xbox erõssége) mind tartalmilag, mintha 10 éves gyerekeknek csinálták volna. A nálam járt játékok kb 2/3-ada ilyen selejt volt 😊, PS3-ra amit eddig láttam az pedig nem volt jobb mint a normális x-boxos játékok. A lényeg hogy a vásárlók száját mindhárom cég "sebesre szopatja"
téged idézlek:
"© Zenty
2007. máj. 09. 13:41 | privát | válasz erre | #4691
azért az elsõ hullám el kezdödõt."
én fél éve vettem a wii-t majdnem. nem tudom, neked ez kicsit sok a kecsegtetésbõl, amit lehet hogy kibírtam volna ha nem lett volna olyan gyengén megcsinálva a wiisports irányítása
"© Zenty
2007. máj. 09. 13:41 | privát | válasz erre | #4691
azért az elsõ hullám el kezdödõt."
én fél éve vettem a wii-t majdnem. nem tudom, neked ez kicsit sok a kecsegtetésbõl, amit lehet hogy kibírtam volna ha nem lett volna olyan gyengén megcsinálva a wiisports irányítása
zzzZZzzzz
egyébként talán wii-sek inkább játszanak mint pofáznak 😄 ,de ahogy többször el lett mondva már itt is készülnek a gamek. Olvasd a wiihun szinte már mindet be jelentenek ,de ezek nem hip hopra jönnek
egyébként talán wii-sek inkább játszanak mint pofáznak 😄 ,de ahogy többször el lett mondva már itt is készülnek a gamek. Olvasd a wiihun szinte már mindet be jelentenek ,de ezek nem hip hopra jönnek
Hát skacok olvasgatom a topikotokat, és látom hogy naponta mennyi hozzászólás van itt és az x-box topikban, és nem bántam meg hogy eladtam a wii-t. Az egész tiszta állówiiz, és nem látom itt a "hûû de kurvajóóó ez a game" lelkesedéseket. Nem flame-elni akarok, hanem nagyon sajnálom, és nem értem miért jó a Nintendónak ez az uborkaszezon az eladások után.. valaki megmagyarázná?
Super Paper Mario
2007.11.30.
forrás: www.576.hu
Én sem tudom, mi a fenéért kell eddig várni. De legalább itt európában lesz legelõször on-line játék, Mario Strikes Charged Football (2007.05.25.)
2007.11.30.
forrás: www.576.hu
Én sem tudom, mi a fenéért kell eddig várni. De legalább itt európában lesz legelõször on-line játék, Mario Strikes Charged Football (2007.05.25.)
ZOMFG?EZ MOS KOMOLY?MIER KAPJUK MEG ILYEN KESON?????X(
Kulfoldon mar egy ideje vigyorog a polcokon.
Kulfoldon mar egy ideje vigyorog a polcokon.
Sajnos november végén.
Mikor lesz Paper Marionak pal verzioja?
Sziasztok!
www.konzolpiac.hu
Használt gépek és kiegészitõk hihetetlen árakon.
www.konzolpiac.hu
Használt gépek és kiegészitõk hihetetlen árakon.
honnan lehet leszedni iso wii játékokat???
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
PHILIPS LCD TV 32” Black
82 cm 16:9
2 HDMI bemenet
2 Tuneres kép a képben
Komponens bemenet
2 Scrart bemenet
S-Video bemenet
Virtual Dolby Surround
HD Ready
Méret: 924 x 511 x 118 mm
Sértetlen, doboz nélkül
6 hónapos
Ár: 130.000- HUF
Részleteket priviben!
82 cm 16:9
2 HDMI bemenet
2 Tuneres kép a képben
Komponens bemenet
2 Scrart bemenet
S-Video bemenet
Virtual Dolby Surround
HD Ready
Méret: 924 x 511 x 118 mm
Sértetlen, doboz nélkül
6 hónapos
Ár: 130.000- HUF
Részleteket priviben!
Ez az elsõ egyfajta kísérleti adás lesz. Utána lesznek majd fent különbözõ szavazások a podcasttel kapcsolatban, hogy megtudjuk, mi tetszik a hallgatóknak, miben változtassunk. De ha esetleg most is van valakinek ötlete nyugodtan megírhatja. És ha a többi adminnak is tetszik, akkor betesszük a mûsorvázlatba.
A podcastot viszont nagyon varom mar, kivancsi vagyok milyen lesz!
Alone in the dark is multiplatform.
Jah, komolyodtunk. Hamarosan érkezik az elsõ Podcast adás is a WiiHUN-ra! Végülis ez a második lesz... Az elsõnek a felvétele megtörtént, csak baj történt a felvevõ progival, ezért felvett 3/4 órányi sistergést. Kisebb fajta idegbaj... De sebaj. A tervek, programok, minden megvan már a podcasthoz, csak kell egy kis idõ, hogy adminok össze tudjunk ülni, hogy felvegyük megint az adást. Amúgy szavazzatok az oldalon, hogy milyen hosszú legyen a podcast ha érdekel titeket!
jah és egyébként megváltozott az oldal címe wiihun.hu ( komolyodtunk 😄D)
azért az elsõ hullám el kezdödõt.
Alone in the dark 5 jön wii-re, Soul Calibur csak wii-re, és nem sokára ki rakom hírbe( ha meg nem elõznek 😄) ,hogy mennyire idegroncs a Namco Bandai ps3 miatt ,és hogy hány címet szándékozik ki adni Wii-re a kiadó 😊
Alone in the dark 5 jön wii-re, Soul Calibur csak wii-re, és nem sokára ki rakom hírbe( ha meg nem elõznek 😄) ,hogy mennyire idegroncs a Namco Bandai ps3 miatt ,és hogy hány címet szándékozik ki adni Wii-re a kiadó 😊
Az a vicc, hogy eredetileg én is úgy akartam, de miután rányomtam a mehetre, utánna vettem észre, hogy nem azt sikerült 😄😄
Azért éri meg portolni, mert több rajta a kereset, mint amennyi a munka. Ergo megéri nekik átnyomni a szar "játékokat"
Azt mondtad nem egyszeru portolni, sok vele a munka😊
Szarert dolgozni kinek eri meg😊
Paper mario meg hola feneben van!
Szarert dolgozni kinek eri meg😊
Paper mario meg hola feneben van!
Igazából én sem értem mire írta...
Meg amíg jönnek a jobb játékok azért el vagyunk látva, legalábbis én nem érzem, hogy nincs mivel játszanom, mégha átirat is, akkor is van Godfather,PoP,Excite Truck,Super Paper Mario,Wario s még sorolhatnám...
Meg amíg jönnek a jobb játékok azért el vagyunk látva, legalábbis én nem érzem, hogy nincs mivel játszanom, mégha átirat is, akkor is van Godfather,PoP,Excite Truck,Super Paper Mario,Wario s még sorolhatnám...
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem tudom, hogy a fenébe jön ide ez a hasonlat.
Tudod ez olyan hogy 3 oran keresztul dolgoztam a 4 oldalas fogalmazason, majd kaptam ra két kettest es egy karot.Sztem nem mindenkinek eri meg szarert dolgozni.
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&y=13031
Nem kell félni, jönnek majd a jó játékok, de nekem is elegem van abból, hogy minden egy port... Türelmes vagyok, és várom a Wii-s uborkaszezon végét.
Miért rakták át? Azért mert nem haladtak elég gyorsan. Nem vagyok valami nagy programozó,de nem abból áll az egész átkonvertálás, hogy csak úgy "áthúzzák" a dolgokat. Meg nem lehet egy egyszerû dolog kidolgozni egy Wii-s irányítást. Amúgy lenne bejelentés, hogyha lenne benne on-line. Volt egy régebbi interjú, abban kijelentették, hogy nem lesz. Jah, meg persze, N most adta ki a fejlesztõ csomagot a héten a többi fejlesztõnek, azért aki 3/4 hónap alatt összerak egy mûködõ on-line módot úgy, hogy az nem laggol, és még elõtte nem volt semmi azon a porton, amibõl dolgozhatna... Nos az szerintem megérdemel egy arany Mario szobrot, de egy Polkamonosat legalább...
Miért rakták át? Azért mert nem haladtak elég gyorsan. Nem vagyok valami nagy programozó,de nem abból áll az egész átkonvertálás, hogy csak úgy "áthúzzák" a dolgokat. Meg nem lehet egy egyszerû dolog kidolgozni egy Wii-s irányítást. Amúgy lenne bejelentés, hogyha lenne benne on-line. Volt egy régebbi interjú, abban kijelentették, hogy nem lesz. Jah, meg persze, N most adta ki a fejlesztõ csomagot a héten a többi fejlesztõnek, azért aki 3/4 hónap alatt összerak egy mûködõ on-line módot úgy, hogy az nem laggol, és még elõtte nem volt semmi azon a porton, amibõl dolgozhatna... Nos az szerintem megérdemel egy arany Mario szobrot, de egy Polkamonosat legalább...
Ruhellem hogy minden egy szar port.
Vanguardm,rival swords, cod2, spiderman3!!!!
Vanguardm,rival swords, cod2, spiderman3!!!!
Úgy értettem megváltoztatni 😊 😊 😊
Akkor miért rakták át áprilisról júniusra amikor már egy csomót mutattak a játékból. Meg "csak" a grafikát és az irányítást kellett áthozni ps2-rõl wii-re.
Áhh, nem izgat, verekedõs játéknál nem izgat ez az irányítás úgyse.Dragonball is egy fos szerintem. 😊
Hiába reménykedünk, nem lesz benne multi, nem fogják beleépíteni. És már vagy 2 hónapja május vége van bejelentve amerikában, június eleje eu-ban.
igen, teljesen normális 😊
Lehet, hogy azért késik az MK Armageddon mert nem rég küldték el az online játékhoz való eszközöket és most azt építoik a gamebe. Mert már április 26-án mg kellett volna jelennie.
De egy ollan ember megmondhatná, aki játszik backup gamekkal, h neki is így csinál-e a PC-ben.
lckrz.try.hu
Gondolom nem PC formátum, tehát normális lehet...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Peace all!
Az normális, h kiírtam egy gamet, és amikor berakom a PC-mbe ez a hibaüzenet ugrik fel, mikor meg akarom nyitni a lemezt?

Az normális, h kiírtam egy gamet, és amikor berakom a PC-mbe ez a hibaüzenet ugrik fel, mikor meg akarom nyitni a lemezt?

lckrz.try.hu
Ez nem játékfüggõ...legalábbis a PAL-ok nem azok.
Attól függ mire írod ki.Meg az írótól is függ.
Excite Truck pl nekem verbatim+r-es lemezen nem indult, -r -el igen, máskor kiírtam újraírható dvd+r -re s megint csak elindult..
Attól függ mire írod ki.Meg az írótól is függ.
Excite Truck pl nekem verbatim+r-es lemezen nem indult, -r -el igen, máskor kiírtam újraírható dvd+r -re s megint csak elindult..
ilyen játék nemolvasás nekem is volt a 30ból 2õt nem játszott le, ugyanígy befagyott se ki se be, semmi csak ha kihuztam a konnektorból. utoljára a spiderman 3at írtam ki és tökéletesen ment, pedig az elég friss game.
Én smc routert csatlakoztattam, és tökéletesen megy.
Az a problema,hogy smc router-en nem tok csatlakozni.Ha valaki tud segitsen.Thx.
Ui;Wiiszont latasra. 😉
Ui;Wiiszont latasra. 😉
be baszni nem baszhat be töle ,ha minimum wii key ( én is fogom hamarosan sajátomba 😊 mindet lehet müvelni vele ,csak annyit kell vigyazni ,hogy egy palos gépel ,ne amcsi,japos regios gamel jacc ( vagy legalábis elötte frissisd a gépet ha netre is akarsz lépni) 😄
de ugyanazokra a lemezekre írtam mint a többit :S
nah mind1 majd a haveromhoz elviszem az iso-t és kiíratom vele a pioneer írójával
nah mind1 majd a haveromhoz elviszem az iso-t és kiíratom vele a pioneer írójával
gyerekek ez a mii chanel hogyan mûködik nekem még egyetlen spanom sincs pedig már a gép megjelenése napjátol megvan a gépem meg a neten is fentvan .????ja meg azt is hogy a kõzvéleménykutatos programon mikor érem el a háza most 45m de volt ez már 225-is és ha elérem mi van???
gyerekek ez a mii chanel hogyan mûködik nekem még egyetlen spanom sincs pedig már a gép megjelenése napjátol megvan a gépem meg a neten is fentvan .????ja meg azt is hogy a kõzvéleménykutatos programon mikor érem el a háza most 45m de volt ez már 225-is és ha elérem mi van???
HA JOL TUDOM TOPORTYÁN barátunk vállal ijen dolgokat 14 rugoért, szokott forumozni nézz utánna .de jol gondold meg mert lehet hogy bebaszik a gép tõle.