Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma kiírtam 3 játékot és egyiket sem viszi.... sõt, amikor berakom a lemezt és másikat rakok bele (ami alapból mûködik) azt sem viszi.
és mélg ráadásul kikapcsolni sem lehet :S:S
de áramtalanítás után viszi az eddig megírt játékokat.
szóval ha berakok egy ma írt játékot akkor begalydul az egész Wii :S:S
valami tipp?? (én az íróra gyanakszom, hogy azt ment tönkre)
-van calami chip a gepbe amitol mennek a boot dvd-ek.
Bekapcsolhatom a wifi-t hogy onlineozak (updet letoltes stb) ha van benne chip vagy inkabb ne?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kiírtam már egy bootlemezt és az megy... de lehet hogy az másik chip esetén is megy....
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Hátha valakit érdekel.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Wiiszont friss a levegõ.Mainap folyamán ujjab Wiihar várható.
Valaki megtudja mondani nekem, hogy Budapesten hol lehet chipeltettni a Wii-t? És kb mennyiért?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Oké?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Most vettem egy wii-t!Érdekelne,hogy milyen lemezre lehet kiírni a játékokat,milyen íróval,milyen progival szóval minden?
Válaszokat elõre is kösz!
woooow nah még 1 nagy cím wii-re!!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
azt csak át kell ugrani, nem eccerû, de meg lehet csinálni, ezután következik a mesterlövészes rész, ami szintén nehéz, kell hozzá a hõérzékelõ képesség!
fõleg hogy legtöbbször õk nyernek 😊
amugy énis többet vártam a sonictól, de hát ez van. helyette att a kororinpa, vhogy az jobban le tud kötni (2órás tenisz szettek között persze) <#taps>#taps>
A Sonic Heroest PC-n játszották, az nagyon tetszett nekik.
A mostanival inkább csak a party játékokat nyomjuk, de ott is felettébb idegesítõ az állandó menü be/ki töltés még akkor is, ha ugyanazzal a játékkal akarunk többször játszani. Pl van olyan minijáték, aminél a be/ki töltögetés tovább tart mint maga a játék.
Arra még nem sikerült rájönni, hogy 2-3 fõ hogy tud vele játszani, mert jelenleg ha ketten játszunk vele, akkor a másik kettõt a gép irányítja, amiben meg az a zavaró, hogy meg kell nézni, hogy mit szerencsétlenkedik az AI.
Szóval én azt mondom, hogy szép, lehet, hogy valakinek jó is, de nagyon hiányzik belõle a profizmus.
De az is lehet, hogy a gyerkõcök nem elég kitartók, de elég hamar megunták és visszatértek a Zeldához, a Wariohoz és a WiiSports-hoz.
Mondjuk a Sonic Heroes-ra is kellett jópár hét, hogy rákattanjanak.
(de nem ilyen mariosra gondoltam) fifa vagy pro evo 😊 jó kis magyaros kommentel .D
fontos kérdés: wireless internet elosztótt akarok venni, de mindegyik jó a wiihez, bármilyen tipusú lehet...? - csak az válaszoljon aki tényleg tudja ksz
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
priviben! <#wow3>#wow3>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64