Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Nekem ilyesmi problémám nem volt.

Nekem is ezt csinálta. Kettté törtem a lemezeket, hogy még véletlen se rakjam be többet. 😄 😄 Semmi baja az íródnak egyszerûen rossz az iso amit kiírtál, vagy más fajta dvd-re írtad ki mint a többit. Én TDK DVD-RW-re írom ki õket és tökéletes. Jobb mint a Verbatin. Nálam azon volt a Rayman és mostmár mindig azt írja ki játék indítása után, hogy nem tudja olvasni a dvd-t.

de érdekes... amikor meglett a gépem, kiírtam egy csomó játékok... simán vitte az összeset és azóta is mûködnek...
ma kiírtam 3 játékot és egyiket sem viszi.... sõt, amikor berakom a lemezt és másikat rakok bele (ami alapból mûködik) azt sem viszi.
és mélg ráadásul kikapcsolni sem lehet :S:S
de áramtalanítás után viszi az eddig megírt játékokat.
szóval ha berakok egy ma írt játékot akkor begalydul az egész Wii :S:S
valami tipp?? (én az íróra gyanakszom, hogy azt ment tönkre)

Nekem OpenWii chip van benne de nekem is ment az update. De viszont még sosem próbáltam benne backup játékokat (kivéve egy GC játékot, de fel sem ismerte), mivel nem is tudom, hogy kellene csinálni. Ha valakinek van ilyen chipes gépe és tudna segíteni, szívesen venném.
Csibe001
Nekem wiikey van s nyugodtan frissítettem, persze sikeresen 😊

Sephi
Gyerekek en nem ertek ezekehez azert kerdem es plz help :

-van calami chip a gepbe amitol mennek a boot dvd-ek.

Bekapcsolhatom a wifi-t hogy onlineozak (updet letoltes stb) ha van benne chip vagy inkabb ne?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hogyan lehet ellenõrizni hogy tényleg Wiikey chip van-e a gépemben?
kiírtam már egy bootlemezt és az megy... de lehet hogy az másik chip esetén is megy....

Na ezaz h azokból meg már régóta maxon vok...

Bocs 2* ment a gép.<#gunyos1>

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Eladó egy alig használt gép wiikey-es gép+mote (wiiplay)+kompi kábel+eredeti N lan átalakító+10 játék. 90eft.
Hátha valakit érdekel.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Hustler_hu
nem nagyon nyomtam a red steelt , de valahol olvastam, hogy a prestige vagy honor (?) pontokat szamolja %nak.
Vmelyik red steel fan tudja h hogy lehet az h 77%nál járok és mégis vége van a játéknak? 😊 Pedig sztem minen küldetést elvállaltam, meg azért nem 5-10 %ról van szó hanem majdnem 25rõl... A játék negyedét alig ha hiszem h kikerültem volna 😄

Madness? This is WIIIII!
moon08
Idõjárás jelentés:Az éjjel Országszerte Wiiharok voltak,
Wiiszont friss a levegõ.Mainap folyamán ujjab Wiihar várható.
Csibe001
Szuper.

most 69990 volt
Sziasztok.
Valaki megtudja mondani nekem, hogy Budapesten hol lehet chipeltettni a Wii-t? És kb mennyiért?
Csibe001
Tudtommal még hiány van csak mm-be én mikor láttam akkor 2DB wii volt csak 79.990-ért s így aki valamennyit konyít hozzá tudja hogy lehúzás... 😊

most láttam a pólus mediamarktban 4 darab wii-t, nunchuk-ot irányítót stb. már nincs hiány?
Csibe001
Nem, ha Sports-al átélve játszol akkor simán lehet fogyni...pl box.

testerlnx
Erre reagál mindenki a 2mm-es csukló mozdulatokkal 😊 Amúgy aki ettõl komolyan lefogy az egy nem semmi HCGamer 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Miért, rakattál bele chip-et? Mert ahol bele rakták gondolom meg tudják válaszolni ezeket a kérdeseidet. Ha megvan akkor ne felejts el vissza jönni és leírni milyen chip-et és hol rakattál bele, és hogyan írod a lemezeidet, és mivel!! Akkr majd bekerül a faq-ba, és a következõ ilyen kérdezõt már oda tudjuk irányítani...

Oké?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hi!
Most vettem egy wii-t!Érdekelne,hogy milyen lemezre lehet kiírni a játékokat,milyen íróval,milyen progival szóval minden?
Válaszokat elõre is kösz!
Devil king 2 Heroes
woooow nah még 1 nagy cím wii-re!!

neeeem, azért mert japánban a legnagyobb érték a hely
Balazs15
a nindento wii azért találták ki hogy azok a dagadt amerikaik lefogyjanak

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

hogy tudok a wiirõl üzenetet küldeni, mert vmi olyat ír hogy...:The address has been registered. To exchange messages, you must both register one another and configure your Internet settings., hiába fordítom le nem neon értemm mire gondol...?????
Hali! Megvettem végre valahára a Wii-met. Használt vétel volt, a srác akitõl vettem azt mondja chip-es a gép. Csak a Wii Sports van hozzá igy nem tudom hogy tényleg az-e. Esetleg meglehet nézni valahogy szétszedés nélkül? Nincs semmi menüje ezeknek a chipeknek? Ha nem chippelt akkor sem esem kétségbe, max nem fogok rajta másolt játékot használni. (árban még ugy is jó)
nah megnéztem a pályát, sztem te a rizsföld utáni hídra gondolsz ami ilyen sziklás.
azt csak át kell ugrani, nem eccerû, de meg lehet csinálni, ezután következik a mesterlövészes rész, ami szintén nehéz, kell hozzá a hõérzékelõ képesség!
sztem is zavaró a sonicban hogy a másik 2 játékost a gép irányítja!
fõleg hogy legtöbbször õk nyernek 😊
amugy énis többet vártam a sonictól, de hát ez van. helyette att a kororinpa, vhogy az jobban le tud kötni (2órás tenisz szettek között persze) <#taps>
A porontyoknak nem nagyon jött be, pedig nagyon várták.
A Sonic Heroest PC-n játszották, az nagyon tetszett nekik.
A mostanival inkább csak a party játékokat nyomjuk, de ott is felettébb idegesítõ az állandó menü be/ki töltés még akkor is, ha ugyanazzal a játékkal akarunk többször játszani. Pl van olyan minijáték, aminél a be/ki töltögetés tovább tart mint maga a játék.
Arra még nem sikerült rájönni, hogy 2-3 fõ hogy tud vele játszani, mert jelenleg ha ketten játszunk vele, akkor a másik kettõt a gép irányítja, amiben meg az a zavaró, hogy meg kell nézni, hogy mit szerencsétlenkedik az AI.

Szóval én azt mondom, hogy szép, lehet, hogy valakinek jó is, de nagyon hiányzik belõle a profizmus.

De az is lehet, hogy a gyerkõcök nem elég kitartók, de elég hamar megunták és visszatértek a Zeldához, a Wariohoz és a WiiSports-hoz.

Mondjuk a Sonic Heroes-ra is kellett jópár hét, hogy rákattanjanak.

Csibe001
Szép és szórakoztató, bár 2D-s sonic a best, nem rossz próba wii-re.Ráadásul van benne társas is 😛

Milyen a sonic and the secret rings?
Huh, egyenlõre csak amerikai focis jön csak ki sajnos. Bár mondjuk érdekelne, hogy milyen egy rendes focis port Wii-re... Pl szögletnél lógatod a mote-ot és bele kell rúgni egyet <#idiota>

nem tudja vki hogy jön majd ki vmi jó focis játék wii-re?
(de nem ilyen mariosra gondoltam) fifa vagy pro evo 😊 jó kis magyaros kommentel .D
Az országot Hungaryról állítsd át united kingdom-ra

hello, épp most csatlakoztam access pointtal az internezhez, de mit csináljak utána, mert azt írja ki, hogy a shop channel meg a wiiconnect 24 "pillanatnyilag nem elérhtõ"...
Én electro world-ben vettem azt a routert. De ha bemész egy számítógépes boltba, akkor ott is tudnak segíteni.

ja meg mégegy: hol vatted electro w.ben vagy media m.ben?? máshol???
kösz a segítségetíget, én is akkor egy ilyet veszek mellé, uccsó kérdések: kb mennyi? és ugye akkor a wii venni fogja biztosan az adást...?
Nekem itthon szintén D-Link adsl modemem van. Az utp kábellel megy bele a gép hálózati kártyájába. Én egy SMC wifi routert vettem mellé. Ebben van direkt egy utp bemenet az adsl modem részére, és a maradék 4 hely egyikébe bedugtam a gépet. A router telepítésénél megadtam neki a netszolgáltatóhoz való becsatlakozási adatokat, és a router mindig felcsatlakozik netre. UPC modemekkel, ahol usb kábellel kell összekötni a gépet a modemmel, ott gõzöm sincs, hogy lehet routerre kötni :-S

yo, most akkor vki aki ért a routerekhez kicsit segítsen...: nekünk d-link modemünk van és ha veszek egy (wireless) routert azt akkor majd a géphez kell kapcsolni (esetleg USB alapon) vagy a modemhez??? - a másik meg. hogy gondolom d-linkhez d-linket érdemes venni szóval akkor a rúterem is legyen az, és a titkosítás küzöl vegyek akkor olyat, ami wpa titkosítású...?
Mind1iknek jónak kell lennie.. a wii-hez való usb-s hálókártya nem mind1 de a wifi menni fog. Érdemes olyan routert venni ami nem csak wep titkosítást tud mert az kaka hanem wpa-t is mondjuk
Tudtommal mindegyik jó. De netem van valami oldal is, ami ezzel foglalkozik. Hirtelen nem jut az eszembe, nézd meg google ban.

hello
fontos kérdés: wireless internet elosztótt akarok venni, de mindegyik jó a wiihez, bármilyen tipusú lehet...? - csak az válaszoljon aki tényleg tudja ksz
Borgi
looll.
hát ez fun lehet ^^

porki fagyok fállalon

szeva én is lassan meguno mert nem tudok atmenni a 3.pája vége felé ahol le van szakadva a hid hogzan lehet ekkorát ugorni?vagy nem is ugrani kell???válaszodat elõre is köszönöm.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

meguntam a Far Cry Vengenance-ot, ha vkit érdekel eladnám!
priviben! <#wow3>
Ha vki megunta az RRR-t és ócsón eladná (Bp.), az írjon má' privit! Kösz!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

a harmadik pont az éneklõs rész 😊