Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy másik emberrel wii számot cseréltek, akkor tudtok egymás üzenetet küldeni, egymáshoz vándorolnak a Mii-k meg hasonlók.
csak azert, mert chippelt a gep
Hello, mire is jo a wii szamM
Semmi baj :-) Amúgy nemcsoda. Majd PM-ben küld el a kódot. Holnap, amikor lesz idõm, én is elküldöm neked.
red steel miatt kérte el , aztán tegnap hív ,hogy jobban bejön neki az RS mint a ps3-mas ressitance( tuti gázul írtam) fps game lol 😄
van net ,majd megadom csak most nincs nálam 😞
( olyan haverom könyörögte el egy pár napra aki vér sony fan 😄)
( olyan haverom könyörögte el egy pár napra aki vér sony fan 😄)
Nem csak te vagy mérges, hanem a mortal fejlesztõi is, hogy a Nintendo késve adta ki a multihoz szükséges fejlesztõi eszközöket, ezért nem tudták beépíteni. Nekem a középiskolám telt el mortal 4-ezéssel :-) Van a polcomon még egy régi sega megadrive (mûködõ állapotban!!!) én meg azzal toltam a mortal 2-t. Amúgy neked is netre van kötve a Wii-d? Nincs kedved Wii számot cserélni? Meg majd szívesen kihívnálak egy kis mario focira amikor megjelenik 😛
Tudom a megjelenéseket.
Ezek közül a mortal, meg a resi érdekel igazán , a többi kiprobálás szint lesz.
Mondjuk mortalnál mérges vagyok a multi elhagyása miatt 😞 ( de muszály ,mert régen snesen a legtöbbet mk2 toltam! Egyszerüen nosztalgia alapból is már kell 😄
Ezek közül a mortal, meg a resi érdekel igazán , a többi kiprobálás szint lesz.
Mondjuk mortalnál mérges vagyok a multi elhagyása miatt 😞 ( de muszály ,mert régen snesen a legtöbbet mk2 toltam! Egyszerüen nosztalgia alapból is már kell 😄
Jah... Nehezen, de leesett. Amúgy matek elõadáson néztem meg azt a filmet. Szerintem kritikán aluli (igen, szeretem a képregényeket, és éppen ezért). És az emo Peter Parker kiakasztó. Amúgy gyûjtöttem 1-2 megjelenést:
May 22, 2007 Pirates of the Caribbean: At World's End
May 29, 2007 Mario Party 8
May 29, 2007 Mortal Kombat: Armageddon
June 11, 2007 Big Brain Academy: Wii Degree
June 12, 2007 Scarface: The World is Yours
June 12, 2007 Sims 2: Pets, The
June 19, 2007 Escape from Bug Island
June 19, 2007 Resident Evil 4: Wii Edition
Csak azokat gyûjtöttem ki június közepéig, amik engem érdekelnek (ezen kívül lesz még 5 cím, de pl tamagochi engem nem hiszem, hogy megfogna). Ezek amerikai megjelenések, vagyis 1-2 napra (talán egy hétre) rá lesznek az európai megjelenések.
May 22, 2007 Pirates of the Caribbean: At World's End
May 29, 2007 Mario Party 8
May 29, 2007 Mortal Kombat: Armageddon
June 11, 2007 Big Brain Academy: Wii Degree
June 12, 2007 Scarface: The World is Yours
June 12, 2007 Sims 2: Pets, The
June 19, 2007 Escape from Bug Island
June 19, 2007 Resident Evil 4: Wii Edition
Csak azokat gyûjtöttem ki június közepéig, amik engem érdekelnek (ezen kívül lesz még 5 cím, de pl tamagochi engem nem hiszem, hogy megfogna). Ezek amerikai megjelenések, vagyis 1-2 napra (talán egy hétre) rá lesznek az európai megjelenések.
azt hittem másodiknál veszed a lapot.. ezu a pokember 3 alapján van hogy a jó és a rossz én 😄
Ps3 azért nem lesz annyira sikeres, mert nem lehet rajta warezolni, és eszement drága a tulajdonságaihoz képest, úgyhogy a kép, amit beszúrtál az sosem fog megtörténni.
ha addigra vissza változik
most jönnek a jó címek nyáron, nem kell félni.
pont az ,hogy senki se jaccik mert nem tud 😞 Abba az idõszakba van a konzol, hogy uralnija kell az erejét, és ameddig ezt nem teljesíti addig sajnos nincs gamelés ,mert nemüködnek a jatékok amig vissza nem változik 😞

Elég csöndes a topic. Mindenki játszik? 😄
de melyikben? akarmelyikben? 😊
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Media Markt
hol tudnek kiprobalni egy wii-t?
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
nah beszereztem egy új írót és mostmár tökéletesen mennek a játékok 😊
ideje volt már lecserélni a régi LG-t egy jó kis Pioneer-re 😉
ideje volt már lecserélni a régi LG-t egy jó kis Pioneer-re 😉
En annyit mondok hogy minden eggyes fajta konzolom van es megis a Nintendo arzenal volt a leghasznaltabb. Vajon miert ?😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sziasztok! nem tudjátok, hogy merre tudnám chippeltetni a wii-met és mennyiért? elõre is thx!
nem csak ha netre van kötve ha narancssárga a világitás akkor standby ha võrõs akkor meg simán ki van kapcsolva.bár akinek tulmelegedett az vigye vissza az enyém fél éve a neten van mégse melegedett tul eddig 1 szer sem.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
nemrég vettem egy Wii-t. ha kikapcsolom akkor standby üzemmódban lesz?
ahhoz hogy ne melegedjen ki is kell húznom a konnektorból? <#confused>#confused>
ahhoz hogy ne melegedjen ki is kell húznom a konnektorból? <#confused>#confused>
jah ok, köszi 😊
ezt nem tudtam
ezt nem tudtam
igen, körönként a 4bõl 3 feladatot kell megoldani a továbbjutáshoz.
de ha nem csinálom meg, attól még tovább tudok lépni?
(mert már 90 valahány %-nál járok)
(mert már 90 valahány %-nál járok)
Ricardo: Az egy BUG, én is szenvedtem vele..., azt a feladatot kihagytam
wii maxa nem a godfathernél vagy a red steelnél kezdõdik 😊,ahol akad az valszeg bug 😞
Resident evil umbrella ,meg a jövõbeni exkluziv gamek amire azt lehet mondani ,ez már valszeg közelit a maxhoz.
Pl a nem régen bejelentett project rygan ( lehet a nintendo rendelt egy saját god of wart? 😄) stilusa tök ugyanaz ,a game teljesen új lesz ,és csak wii-re ,és az artworke elég minõségi ,gyanus 😊
Resident evil umbrella ,meg a jövõbeni exkluziv gamek amire azt lehet mondani ,ez már valszeg közelit a maxhoz.
Pl a nem régen bejelentett project rygan ( lehet a nintendo rendelt egy saját god of wart? 😄) stilusa tök ugyanaz ,a game teljesen új lesz ,és csak wii-re ,és az artworke elég minõségi ,gyanus 😊
Nem gondolom hogy a Nintendo szopatná a népet tény hogy bár kevés a game ebben az évben de ez tuti változni fog.lehet hogy az x-box ontja a játékot akkor akinek az tetszik vegyen azt akinek a ps3 az meg azt ha van rá dellája.ja és ha megnézed a gamecube játékait melléveszed amit a netrõl le lehet szedni már nem is olyan kevés a játék.jah a játékok grafikájárol meg annyit:mMEGMONDTÁK ELÖRE HOGY A WII NEM 1 ERÕMÛ inkább az irányitásra adták a hangsujt mint a grafikára ez van .akinek meg nem tetszik azvegyen amásik 2 konkurens közül amit akar.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
az orsázgot állítsd át pl UK-ra
Sziasztok!
Nemrég csatlakoztam a wii-sek táborához, nagyon király, viszont van egy problémám.
Amikor megpróbálok csatlakozni wii-n keresztül a netre, pl. a "News Channel" vagy "Forecast Channel", akkor valami olyat ír, hogy "WiiConnect24 currently not offered", aztán meg egy hosszú számot. Elõre is köszi a segítséget.
Nemrég csatlakoztam a wii-sek táborához, nagyon király, viszont van egy problémám.
Amikor megpróbálok csatlakozni wii-n keresztül a netre, pl. a "News Channel" vagy "Forecast Channel", akkor valami olyat ír, hogy "WiiConnect24 currently not offered", aztán meg egy hosszú számot. Elõre is köszi a segítséget.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Azért külföldön más a játékkínálat mint itthon. Egyébként én végigvittem zeldát, sportsal jáccogattam, godfatherrel jáccogatok és red steelt amit most játszok. Kororinpia is kell majd. Nekem nem kevés a játék, inkább a minõségieket hiányolom. Ott a red steel grafika, most kaptam meg cserével és godfather meg zelda elbújhat mögötte. Igaz hogy néha belassul, lehet hogy ez a max amit bír a wii, de akkor is grafikailag hihetetlen igénytelenség megy wii vonalon. Számomra red steel színvonal simán okés lenne, de jó ha a fele megvan általában.
mario strikers
itt az oldala ,aki még nem látta volna. Poén stuff ,de azért nem ezen kéne mulnija a dolgoknak 😄
itt az oldala ,aki még nem látta volna. Poén stuff ,de azért nem ezen kéne mulnija a dolgoknak 😄
Elméletileg jah.
A nintendo azt mondta már mindenkinek elküldte az ehez szükséges dolgokat. Pár jövõ gamenél már meg is emlitették pl sega arcade fps-nél ,hogy lesz coperative online támogatása,és még red steel 2-nél emlitették ,hogy fõleg erre fog épülni.
Majd elválik ,de addig nem lehet semmi ,még mario focival nem arcoskodik a nintendo .... 😄
A nintendo azt mondta már mindenkinek elküldte az ehez szükséges dolgokat. Pár jövõ gamenél már meg is emlitették pl sega arcade fps-nél ,hogy lesz coperative online támogatása,és még red steel 2-nél emlitették ,hogy fõleg erre fog épülni.
Majd elválik ,de addig nem lehet semmi ,még mario focival nem arcoskodik a nintendo .... 😄
Ez az jelenti ha mondjuk jelenik meg egy uj fps abban mar lesz kerdesnelkul online?
hát nemtom, lehet h tényleg nincsennek nagy címek, de 2 hetente jön sztem azért 1-1 kellemes játék, amikkel bõven el lehet lenni még mostanában is...
Hát jah, ez jó nagy kibaszás... (elnézést a kifejezésért, de tényleg az...)
online már meg fog indulni , a mario focival 😄 ,és érdekes modon europba adják ki elöször a gamet..
De volt egy kis vita az online körül ,mert nintendo ott is taktikázott üzletileg. Ugye elejénél nem merte ki adni ,mert hát ha nem neteznek a wii-sek akkor + pénz fölöslegesen. Ki várt ,de most más arra se a babért? Nah ne! MIvel aki elöször adja ki az online támogatottságu gamejet ,az valszeg biztos nagy eladásra számithat. Mortal kombad vezére ezért mondta ,hogy útálja nintendot ezért ,hogy direkt akkor adta oda a fejlesztési eszközt mikor már nem volt idejük megcsinálni a jatékba ezt..
De legaláb most már adot az alap online gaming
De volt egy kis vita az online körül ,mert nintendo ott is taktikázott üzletileg. Ugye elejénél nem merte ki adni ,mert hát ha nem neteznek a wii-sek akkor + pénz fölöslegesen. Ki várt ,de most más arra se a babért? Nah ne! MIvel aki elöször adja ki az online támogatottságu gamejet ,az valszeg biztos nagy eladásra számithat. Mortal kombad vezére ezért mondta ,hogy útálja nintendot ezért ,hogy direkt akkor adta oda a fejlesztési eszközt mikor már nem volt idejük megcsinálni a jatékba ezt..
De legaláb most már adot az alap online gaming
azt tudom, de valamikor ütök a kontollerrel és mégse üt :S:S és a vége felé már eléggé idegesítõ :S
Megvan, hogy milyen zenére melyik nyulat kell leütni. Azt a nyulat üsd le amelyik táncol. Érzékeléssel ninc semmi.
a rayman-hez szeretnék segítséget kérni.
van egy olyan feladat, hogy a magnüt be kell kapcsolni és kiütni a nyulakat a "nyeregbõl" és jön mindig egy nagy nyúl és az kikapcsolja közben a rádiót.
az elején még jól érzékel az ütéseket, d a vége fele, akárhog ütök nem reagál... ez mitõl lehet??
van egy olyan feladat, hogy a magnüt be kell kapcsolni és kiütni a nyulakat a "nyeregbõl" és jön mindig egy nagy nyúl és az kikapcsolja közben a rádiót.
az elején még jól érzékel az ütéseket, d a vége fele, akárhog ütök nem reagál... ez mitõl lehet??
Nekem is teljes mértékben elegem van ebbõl az uborkaszezonból, és teljesen megértem az emiatt felháborodott Wii tulajokat. De aki ezért eladja a gépét, és nem képes várni, az majd magára vessen. Meg az igazi Wii játék áradat kb 1 év múlva fog beindulni, és akkor egymás után a jobbnál jobb címek fognak kijönni. Ez az év sajnos ilyen lesz.
Amúgy kevés a hozzászólás? Én inkább játszom, mint hogy irogassak a játékokról :-)
Amúgy kevés a hozzászólás? Én inkább játszom, mint hogy irogassak a játékokról :-)
Az x-boxosokat amúgy keményen szivatják az online témákban, a fasza live -rendszert nem lehet itthon legálisan használni, csak kamu régió megadással, most meg nekiállnak a kamukat kitiltani tudtommal, mert volt egy verziófrissítés. A hardware konstrukció szar, egy csomó orig xbox karcolja a dvd-ket, elmelegszik stb. Mondjuk a Wii is melegedett ha hagytam hogy kikapcs után standby-ban legyen vagy mi volt. A Wii azzal robbanthatott volna, és akkor lehet hogy nem adom el, ha az online részt megcsinálják legalább annyira mint az x-boxét és nem hónapokat kell várni egy Forecast channel-re stb hanem szolgáltatások zöme várt volna ott. Már várom hogy a ps3-ban milyen szopatások lesznek, de azt nem fogok venni 😛
Szerintem nyugodtan rakhatnátok ide a logó alá egy linket a wiihun-ra!
Én meg nem bánnám, ha tudnék venni egyet 😊, de most sajnos egyszerûen nem engedhetem meg magamnak. 😞
jah és thx igyekszünk az oldalal 😄
Ezért is szoktam írni akik kérdezik ,hogy mikor érdemes wiit venni? hát nem most az biztos 😄
Disasterbe bizok ,meg a procjet hammerbe mint új nagy üdvöske, de pl idegesitõ ez a kevés info róluk...
umbrella majd meglátjuk , metroidot meglátjuk ( ha nem rakják bele online modot nem is fogok vele gamelni)
devil king 2 bejön , manhunt 2 okés lesz talán, sega arcde gameje videok alapján bejön ,de ezek is mind majdnem év végénél jönnek..
Soul Calibur rpg ez is csak év vége
És fogadok hamarosan jön egy nagyobb hullám ,amikor bejelentik a tikos gameke özönlését ( 2008 -2009 megjelenésel)..
Disasterbe bizok ,meg a procjet hammerbe mint új nagy üdvöske, de pl idegesitõ ez a kevés info róluk...
umbrella majd meglátjuk , metroidot meglátjuk ( ha nem rakják bele online modot nem is fogok vele gamelni)
devil king 2 bejön , manhunt 2 okés lesz talán, sega arcde gameje videok alapján bejön ,de ezek is mind majdnem év végénél jönnek..
Soul Calibur rpg ez is csak év vége
És fogadok hamarosan jön egy nagyobb hullám ,amikor bejelentik a tikos gameke özönlését ( 2008 -2009 megjelenésel)..
oh erre a szövegemre már nem is emlékeztem <#wow1>#wow1>,de megtisztelõ ,hogy igy követed az oldalt 😄
Elõtte pletykák voltak csak a jatékoról ,most meg hivatalos bejelentések, ezért írtam " elsõ hullámot". Sajna, de ezt már tudni lehetett elõre ,hogy az elsõ fél év be ennyi lesz max<#gunyos1>#gunyos1>
Én meg ugy éltem túl ,hogy van mellete pc-ém 😄D ( csak egyedül wiit tuti nem 😄)
Elõtte pletykák voltak csak a jatékoról ,most meg hivatalos bejelentések, ezért írtam " elsõ hullámot". Sajna, de ezt már tudni lehetett elõre ,hogy az elsõ fél év be ennyi lesz max<#gunyos1>#gunyos1>
Én meg ugy éltem túl ,hogy van mellete pc-ém 😄D ( csak egyedül wiit tuti nem 😄)