Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.smashbros.com/

baggins
Eladó egy garanciális Nintendo Wii, akit érdekel, priviben érdeklõdhet.

moon08
Baxamegakurtaélet!
Köszönöm a segítséget.<#worship><#worship><#worship>
huzd ki a nuchak ot a wiimotbol aztan indul

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

90eft.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Nagyon köszönöm az értékes infot
Csibe001
Vannak ilyen ivó kutak s ott lehet menteni a játékot.

moon08
Hali!
Hogyan lehet beizzitani a Wii Sports-ban a gamekat,nem indul csak a box,meg a gyakorlasnal se megy! 😞
THX.
Sziasztok . 1 kis segítségre lenne szükségem . Szegény kisfiam egész hétvégén nyüstölte
A Prince of Persiat , és megint kezdhette elölrõl mivel nem tudtuk elmenteni a játékot,
Ha valaki esetleg már játszott vele kérem árulja el , hogy kell elmenteni a játék állást .
Köszönöm
Hustler_hu
wii számok jöhetnek hozzám is , persze privátban ...
ugy hogy valaki megadja a WII számát te meg megadod neki aztán amikor mindketten beirjátok a gépetekbe egymásét akkor rõvidessen megjelenik a másik MII je a wiiden mint barát persze csak ha elfogadod.ha szeretnél cserélni számot irj privit.

cserélnék wii számot mii vándorláshoz ill majdan onlin-hoz is valaki?privát.hogy minnél tõbben legyûnk.

Sephi
En meg mindig nem vagom a dolgokat. Pl a Mii s cuccnal hogy lehet latni azt hogy tobben vannak az en terememben?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nekem is service unavaible-t ír ki, ha ki van kapcsolva az standby kapcsolat. De az everybody votes szépen mûködik....az egész attól függ, hogy mennyi ideig van bekapcsolva, és letudja-e húzni az adatokat? néha még órák után se megy a weather...
Sephi
Es ez mind kostal?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hátha kell valakinek.
Alig használt gép (2 napot)+wiikey+wiiplay+mote+hd kábel+net adapter+10 játék.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Állítsd át az országot UK-ra. Úgy jó lesz.

Sephi
Nem tudom... en ha bekapcsolom a 24-es cuccot akkor aszonyga hogy szervice meg nem avaible.

pl amikor megnézed a news channelt, akkor nem kell várni arra hogy letöltse az adatokat, mert már le vannak (készenléti idõben tölti le)

Sephi
Az miert jo hogy a Wii Conncetben van?

Nem, nem. Nem a Wii-mottal való kikapcsoláson múlik. A Wii connect 24-nél be van kapcsolva a stand by connection. Szerintem kapcsold ki, mert volt arra példa, hogy valakinél folyamatosan be volt nyomva, és túlforrósodott a wii-je és szétment. Nálam is a stand by ki van nyomva de a wii connect be van.

semmit köze a wiimote hoz 😄😄
ha piros, akkor nincs bekapcsolva a wiiconnect24, tehát nem szed le a netrõl adatokat, de ha narancssárga, akkor igen

Sephi
Gyors kerdes amit most fedeztem fel.

Amikor kikapcsolom a Wii-t akkor piros a szine a kikapcs gombnak. Amikor Wiimote-rol kapcsolom ki akkor narancssarga... mi a lenyege ?😄

Sephi
Jah meg foleg hogy nem kell adom kombinaciokat muvelni a gombokkal hanem minden csel par jo mozgas 😄

Nekem is kell majd. Nagyon durva lesz. Meg amúgy is, mortalon nõttem fel 😄

mortal egyre jobban bejön , jött egy pár új movie ( most már tuti beszerzem majd 😄)

Sephi
Ember tegnap Tiger Wood-oztunk negyen... pofai mekkora izomlazam van 😄

576-nál is annyiba kerül már.

én az elektroworld katalógusban láttam most 66 körül
mennyi az olcso????????????????????????????????

james69holden
hol lehet most legolcsóbban új Wii-hez jutni?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nekem asus 636N PDA-am van. Jó hogy van rajta internet böngészõ, de kicsit más tészta, hogy mit is hoz be igazából... A Wii böngészõje nagyon jó, szinte tökéletes.

Csibe001
Forumokon olvasok. Pl. gbatemp.net

Sephi
Fogjuk ra hogy az 😄

PDA? 😄

Sephi
Keresi a banat , orulok ha betolti felig. Sajos nem PC-rol netezek 😄

Ezt onnan lehet tudni, hogy ide a fórumra kb 10x meg volt írva. Legalább heti egyszer megkérdezik ezt újra. Nagyon szívesen válaszol neked bárki a kérdésedre, de kérlek, néha használd a lap alján lévõ keresõt.

Sephi
Ok de ezeket pl te honnan tudod? Nincs valami oldal ahol ezeket en is olvashatnam hogy ne itt farasszalak ?😄

Csibe001
Azert nem cseszheti el mivel a Super Paper Mario 2.1U frissitest tartalmaz, tehat nem irhatja felul a 2.2E-s firmware-t.
De allitolag a 2.1E-s verzioszamu wii-t sem irja felul, mivel az meg megegyezik a SPM-s firmware-el.

Red steel vége felé járok már és bizony ez a grafika nekem bõven jó a hagyományos tv-re. De nem értem, hogy a bejelentett játékok illetve az eddig megjelentek miért nem használják ki kicsit jobban a grafikai képeségeket? Resident evil ami még szépnek tûnik meg 1-2 játék elvétve, talán tomb raider. Szerintem kicsit túlzásba vitték ezt a játékélmény mindenek felett dolgot, no more heroes se valami szép, mindenesetre red steel 2-õt biztos meg fogom vásárolni 😊 Nekem nagyon bejön az irányítás, sokkal jobban mint az egér, stalkert egyszer indítottam el 5 percre amióta megvan a rs 😊
csak ugy nem szabad frissiteni mikor bent van a game is a konzolba, mivel akkor azt hiszei ,hogy ntsc wii van és ntsc fw tölt rá a pal gépre ,és ezért cseszi el.
Ezért ugy kell frissiteni ,hogy semmi ne legyen benne 😄

Sephi
Es ha mondjuk valoban 2.2E van fent akkor miert is nem cseszheti el a gepet?😄

Csibe001
Options-be bemesz s ott az elso oldalon jobb oldalt fent van kiirva a firmware, vagy masodik oldalon.Most nem tudom megnezni mert nem vagyok otthon.

Sephi
Nem igazan ertek hozza. Nekem most alap wii van chip nelkul de ahavernek valami Wiiskas chip van benne.

Hol nezhetem meg hogy milyen FW van fent? Azt tudom hogy updetelve van , sot pont a tegnap nyomtam ra es aszonta no new updates ...

Csibe001
Ha frissitve van a wii a 2.2E firmware-el akkor elvileg nem cseszheti el a geped.

igen.
de neten ha updateled a wii-t, akkor jó

-the invisible-

Prince of Máté
víííí 😄

Sephi
Wii scene-el kapcsolatos forumok... tud valaki ajanlani egy jot?

Sephi
Gyerekek. Par kerdes :

Fotam a Super Paper Mario-t ami ugye NTSC es atkonvertaltam PAL-ra. Igaz hogy nem szabad updetalni a jatekot mert megmegy a gep?

Tovabba mire kell meg vigyazi?