Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Erre nem tudok mást mondani minthogy én is kirángatok egy hozzászólást:

"pal wii, system FW 2.2e wiikey base disc 1.2 override region code on, not working patched and un patched, 60hz n 50 soz guys guess its a wait till 22nd of june."

Talán 1-2 ember írta hogy megy PAL-osan, s inkább hiszek a régiós oldalnak meg a tömérdek nem mûködik hsz-nek, mint 1-2 embernek hogy megy nekik. 😊

Meg amúgy is június 22 környékén jön a PAL verzió. 😊

Sephi
Csibe :

"Works Great !!, Stop messing with these settings (Confirmed with wiikey)"

Ez nem azt jelenti hogy nem megyen. Ez azt jelenti hogy jol megyen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Nem igazán tudtam kivenni pontosan mire célzol, de ha a Mario Party-ra akkor az tuti nem megy sehogy PAL gépeken..

Itt nézhetsz utána: Regiók

Más.Kijött a Resi4 Wii edition japán verzió is.

mario fociba csak a MII frendsekkel játszhatok vagy másokkal is akik nincsenek a listán????

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Sephi
Nos mondjak hogy megyen a USA-s verza ha atizeled PAL-ra... mi igaz ebbol?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Igen megy rendesen, nincs frissítés stb. trükk.

Viszont a PAL-osok várhatnak még a Mario Party -ra mert az USA-s sehogy sem megy nekünk.. 😞

Inquisitor: Ezt nem tudtam, de én élvezkedek is vele 😄

Sephi
Gyerekek... MK Armageddon-rol valami hir? Mehet a NTSC -> Pal rendesen?

Abban az a vicc, hogy eredetileg a PSP verziót úgy akarták kiadni, hogy járt volna hozzá egy mozgásérzékelõ, van a neten olyan video ahol így játszik rajta valaki PSP-n. Aztán maradt a "sima" irányítás, a Wii tulajok meg élvezkedhetnek. 😄

Hi, A Mario Strikers Code amit akkor kell hasznalni ha egy friend-et adok hozza a listahoz, az nem ugyanaz mint a Wii code ugye? Hol tudom megnezni az en Mario Strikers code-omat? (Lehet hogy egyertelmu, de most nem vagyok Wii kozelben azert kerdezem)...
Egyebkent tetszik a jatek, nyomhatjuk online, csak az a baj hogy en mas idozonaban vagyok...
/T (5207-8548-5724-8526)
Csibe001
Mercury Meltdown is kötelezõ darab, már 2 és fél órája toljuk haverokkal, abbahagyhatatlan!! 😄

No para, újra próbálod jó lesz. Vagy áramtalanítsd és úgy próbáld újra. Utána jó lesz.

Nektek volt mar olyan hogy kiirta jatekbetoltes elott hogy a Disc-et nem tudja olvasni? (wiikey)
Van olyan tipusu lemez amit "nem eszik meg"?
Forumozik itt valaki szegedrõl akinek van Wii-je is?

Privátban várom a Wii kódokat... nemsokára beüzemelem a wifi-routert :]

Csibe001
Nem tudom, nekem se volt neten a wii ill a lehetõség ott volt de ehhez nem kell neki a wifi sztem.De én addig nem is próbálom ki a wifis lehetõséget a játékban amíg meg nem szerzem az eredetit.Nehogy bant kapjak vagy ilyesmi. 😊

persze Pal-os a wiim és a játék is... a 2.2e van fetn, ezért is lepõdtem meg, hogy kér frissítést... igaz akkor nem volt netre "kötve" a wii...
lehet hogy azért akarta frissíteni, vagy nem tom :S

Csibe001
Mi a Wii-d firmware verziója?Mert nekem 2.2E s nekem nem kért system update-et, simán indult s kész.Hülye kérdés de ugye PAL-os a wii-d?

12 900 Ft

Re4 wii verzio elorendelheto a gameparkban,de 30 euro nem 13 rongy!
NA TOVÁBRA IS WÁROM A WII KODOKAT MERTGYÛJTÕM A SPANOKAT MEG A MIIKET UGYHOGY AKI MÉG NEM KÛLDTE EL A FRENDS KODJÁT TEGY MEG PRIVÁT AZTÁN ÉN IS KÛLDÕM AZ ENYÉMET.

Mario.Strikers.Charged.Football.Pal.Wii-Allstars
kiírtam ezt a játékot és kért system updatet... (biztonság kedvéért nem engedtem neki) most engedjem hogy firssítsen, vagy inkább manuálisan csináljam?

VAlaki megtudná mondani hogy ez a THE.WIICUBE_COLLECTION -ök mit is tartalmaznak? mert van többfajta is (pl zelda, disney)
sok gamecube-os játékot?
elõre is thx

Csibe001
Tényleg hangulatos ez a Mario Strikers, pedig nem is szeretem a focis játékokat. 😛

TDC Geronimo
Köszi közbe már rájöttem 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Semmi para, velem is volt ilyen. Áramtalanítsd a Wii-t, várj egy kicsit, dugd visssza a konnektorba és jó lesz.

TDC Geronimo
Srácok az mitõl van, hogy bekapcsoltam a gépet és hiába nyomogatom a wiimoteot csak villog a 4 led rajta de nem csinál semmit. Tegnap este még semmi baja nem volt :Y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem szóltam, fennt van a weboldalukon...
Strikersbe hogy kell a multiplayer-t beállítani? addig ok, hogy bejelentkezek, de utána csak "friend"-ekkel játszhatok?
mellesleg télleg baromi jó játék....és ha valaki játszana, akkor:
1400732998602509
Sephi
Nos az este toltam par Strikers meccset es valami hihetettlen micsoda fiilingje volt!!

Volt par ember akiktol ugy kaptam ki hogy alig ertem labdahoz... volt pl egy csavo aki levegobe basszolta a labdtat es ollo mozdulattal rogta a golokat 😄DD

"Wii NTST-J cut pins, you can't MOD it any more

It is a latest news from a shop in 188. The latest lots of Wii NTSC-J can't be modded. Why? It's because 3-pins are physically cut from a surface-mounted IC. There are still some Wii NTSC-J unaffected in 188 and Golden, but price will go up soon once this news spreads out and everyone is struggling to be the last one to have it. So hurry if you have not gotten one yourself yet. Of course, if you only play legitimate games, then it doesn't bother you anyway.

Luckily, Wii NTSC-U is not affected yet."

Forrás: http://psx-scene.com/wii

Nyers, és tömör magyar fordításban:

Japánban megjelentek olyan Wii-k amiket már nem lehet chipelni, annál az egyszerû oknál fogva, hogy a 3 tû, amire forrasztani kéne fizikailag nem hozzáférhetõ. Szerintem idõ után biztos lesz valami megoldás, de jelenlegi állás szerint azokat nem lehet chipelni (forrás szerint sose).

16 jegyû a regiszter kod aval tudz ismerõst szerezni persze csak ha tudja a számodat meg te is az õvét

Sephi
Tevedtem. Az a Wii kodja 😄

Sephi
Friend code :

Bementek a Levelhez jobb also sarokk. Ott Create a mesage majd kozepso level icon majd click ra es - gombot. Es ott a cimed. Adagolni meg nem tudom pontosan hol kell... valaki kudgye el a cimet privibe es megnezem.

Sephi
Hol is kell azt a freind kodot megnezni?

moon08
Inernet chanelbe irjatok be;http://mariostrikers.nintendo-europe.com/enGB/
van egy mini game,ki kell vedeni idore a loveseket.
jah, hát sajnos én az ilyenekhez nem értek, de nem is ismerek olyat aki értene 😊

még egy valami: komponens kábele van még valakinek? asszem Toportyán volt, aki hirdetett kompit.

-the invisible-

Sephi
Ismerosnek sajat kezuleg barkacsolt improvizacioja van Cyclowiz bios-al. Neha ad DRE-et de azt is ha tobb mint 5 percig stand by... es csak neha.

wiikey-t.

-the invisible-

Na nem kell 😄
Már rendeltem, kiszállítással együtt 45 dollárért Kanadából. Remélem nem basztak át 😄

-the invisible-

Priviben valaki lenne oly kedves és küldene infot a chippeléssel kapcsolatban? Honnan érdemes rendelni, milyet és mennyibe kerül - fõleg erre lennék kíváncsi, htx 😊

-the invisible-

Sephi
Jovanna aszitem EU-s. Bocs.

Szal akinek megvan az kudozgesse a friends kodjat!

A hivatalos megjelenés péntek, amiban lesz egy hónap múlva.

Sephi
Jah es aki nem ertene hozza :

Wii Wiki

Sephi
Gyerekek csinaljunk mar egy olyat hogy akinek mar megvan a Mario Strikers (tegnap vettem Becsbol - nem poen) az kudgye mar el nekem privibe a friend kodjat es jaccunk mar eggyett 😄

Sephi
Hogy menne mar amikor a hivatalos megjelenes egy jo honap mulva lesz?

Majd mesélj, hogy megy-e az in-line mód!

Mario.Strikers.Charged.Football.Pal.Wii-Allstars

na ezt megnézzük, kiváncsi leszek millen
moon08
Thx.
Legalább nem kell álandóan zúgnia a PéCének
Ügyes vagy! Grat!

moon08
Sikerült bekonfigoznom a SMC routert,még a DS is megy rajta.Jesss!
Pedig kuka vok ezekhez a dolgokhoz.<#taps><#violent>
Csibe001
Hehe, eddig tartott a láz? O_o