Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"pal wii, system FW 2.2e wiikey base disc 1.2 override region code on, not working patched and un patched, 60hz n 50 soz guys guess its a wait till 22nd of june."
Talán 1-2 ember írta hogy megy PAL-osan, s inkább hiszek a régiós oldalnak meg a tömérdek nem mûködik hsz-nek, mint 1-2 embernek hogy megy nekik. 😊
Meg amúgy is június 22 környékén jön a PAL verzió. 😊
"Works Great !!, Stop messing with these settings (Confirmed with wiikey)"
Ez nem azt jelenti hogy nem megyen. Ez azt jelenti hogy jol megyen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Itt nézhetsz utána: Regiók
Más.Kijött a Resi4 Wii edition japán verzió is.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont a PAL-osok várhatnak még a Mario Party -ra mert az USA-s sehogy sem megy nekünk.. 😞
Inquisitor: Ezt nem tudtam, de én élvezkedek is vele 😄
Egyebkent tetszik a jatek, nyomhatjuk online, csak az a baj hogy en mas idozonaban vagyok...
/T (5207-8548-5724-8526)
Van olyan tipusu lemez amit "nem eszik meg"?
lehet hogy azért akarta frissíteni, vagy nem tom :S
Re4 wii verzio elorendelheto a gameparkban,de 30 euro nem 13 rongy!
kiírtam ezt a játékot és kért system updatet... (biztonság kedvéért nem engedtem neki) most engedjem hogy firssítsen, vagy inkább manuálisan csináljam?
sok gamecube-os játékot?
elõre is thx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mellesleg télleg baromi jó játék....és ha valaki játszana, akkor:
1400732998602509
Volt par ember akiktol ugy kaptam ki hogy alig ertem labdahoz... volt pl egy csavo aki levegobe basszolta a labdtat es ollo mozdulattal rogta a golokat 😄DD
It is a latest news from a shop in 188. The latest lots of Wii NTSC-J can't be modded. Why? It's because 3-pins are physically cut from a surface-mounted IC. There are still some Wii NTSC-J unaffected in 188 and Golden, but price will go up soon once this news spreads out and everyone is struggling to be the last one to have it. So hurry if you have not gotten one yourself yet. Of course, if you only play legitimate games, then it doesn't bother you anyway.
Luckily, Wii NTSC-U is not affected yet."
Forrás: http://psx-scene.com/wii
Nyers, és tömör magyar fordításban:
Japánban megjelentek olyan Wii-k amiket már nem lehet chipelni, annál az egyszerû oknál fogva, hogy a 3 tû, amire forrasztani kéne fizikailag nem hozzáférhetõ. Szerintem idõ után biztos lesz valami megoldás, de jelenlegi állás szerint azokat nem lehet chipelni (forrás szerint sose).
Bementek a Levelhez jobb also sarokk. Ott Create a mesage majd kozepso level icon majd click ra es - gombot. Es ott a cimed. Adagolni meg nem tudom pontosan hol kell... valaki kudgye el a cimet privibe es megnezem.
van egy mini game,ki kell vedeni idore a loveseket.
még egy valami: komponens kábele van még valakinek? asszem Toportyán volt, aki hirdetett kompit.
-the invisible-
-the invisible-
Már rendeltem, kiszállítással együtt 45 dollárért Kanadából. Remélem nem basztak át 😄
-the invisible-
-the invisible-
Szal akinek megvan az kudozgesse a friends kodjat!
na ezt megnézzük, kiváncsi leszek millen
Pedig kuka vok ezekhez a dolgokhoz.<#taps>#taps><#violent>#violent>