Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Várj, ez már tuti hogy nem lesz multi a Metroidba? 😮
Pedig szerintem van esély rá, hogy ráállnak az online részre, egyszerûen muszáj nekik, mert elbukják keményen a wii-t ha ilyen karcsú online támogatás lesz...ez tuti.

én voltam hülye, hogy kölcsön adtam ,mert õ a nagy sony fan majd ugy is kidobja elsõ nap elven....
Hát persze francokat jobban bejön neki, mint kéne... 😄

Nemhiszem ,hogy onlinet nyomatnák, ettõl is ki lehetnek akadva ,hogy fejleszteni kell majd + ezt a mario focit.
Onlinet ahogy nézem ds mintára akarják ,hogy 4 fõnél ne legyen több ,mert az már üzletileg huzos nekik... ( az multira épülõ nagy pokémon gamejük és 4 fõs max..)
Metroid is szerintem ezért nem kap multit ,mert azért egy fps gamenél 4 fõs player szám elég szégyen lenne.
És ugye nintendorol beszélünk akik semmit se kockáztatnak 😄

Csibe001
Állítólag az E3-on a Nintendo nagy dobásra készül, 576 szerint lehet egy nagy szoftverfrissítés lesz ez, ami az online dolgokat fogja nagymértékben javítani, hiszen ráfér.. 😊

Haverod vegyen wii-t s nem lesz ilyen gondod 😛

valakinek el sem indul az online lehetõség ne rinyálj már 😄

Nintendo hamarosan felnyomja a server parkját ( muszáj lesz neki), és akkor jó lesz.
Egyébként ez várhatóm volt ,hogy gáz lesz az elején, szinte m1 multi gamenél ez van.
Türelem!

Én meg a wiimet nem kapom vissza hülye haverom még nem jatszotta ki a red steelt ,de most már vissza csorom 😄

kiabálok hátha valaki tudja a megoldâst.☆☆☆☆☆☆☆☆☆ώ

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

FECOKING!
Kapcsold már ki a Caps-lockodat! Egy fórumon illetlenség csupa nagybetüvel írni, olyan mintha valahol kiabálnál..
de mennyit fÉl ora alatt sem ment.

Wiikey-t valakii tudna szerelnii?
tul terheltek a serverek még nem muxi minden ezért kell várni.

HÁÁT NEKEM LEGALÁBB FÉL ORÁT KERESTE SEMMIT NEM TALÁL VALAKI JO LENNE HA SEGITENE BELÉPEK A RANKED-BE OTT RÁNYOMOK AZ ELSÕRE AZTÁN SEARCHING DE NEM TALÁL SENKIT NYOMTAM MÁR ONLINE DE AZ KODDAL VOLT.JA AMIKOR AZ ELEJÉN MIKOR FELMEGYEK A WFC-RE AKKOR OTT KINEK A MIIJÉRE KELL NYOMNON AZ ENYÉMRE VAGY MÁSÉRA. AZ ORSZÁG UNITED KINGDOMON VAN MÁRMINT A WIIBE BEÁLLITVA VAGY LEHET A PROGRAMON IS??????IRJATOK MERT MÁR A FA..OM KI VAN EVVEL.JA EGYÉBKÉNT A WII FOJAMATOSSAN A NETEN VAN UGYHOGY MÉG AZ SEM LEHET HOGY NINCS KAPCSOLAT MÁSHOL BELÉP MINDENBE GONDOLOK ITT SHOP CHANEL VAGY A NET.MI LEHET A GOND IRJATOK..

Nekem is kb ugy fel percig szokott keresgelni.
Egyebkent az szamit hogy orszagnak UK vagy mas van beallitva?
Nekem UK van beallitva, de viszont Japan-ban vagyok. Azt hittem a ranked az valami globalis dolog...
Max fél percig szerintem. UK-hoz vagy csatlakozva?

ès mennyi ideig keresi

Sephi
Ranked. Ott kivalszt neked masokat is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KÉRDÉS A KÕVETKEZÕ MARIO FOCIBAN CSAK A FRENDEKKEL LEHET NYOMNI AKIKNEK MEGVAN A SZÁMUK VAGY ESETLEG MÁSOKKAL IS MÁS ORSZÁGOKBOL.EHHEZ KÉREM A SEGITSÉGÉT ANNAK AKI TUDJA A VÁLASZT.ELÕRE IS KÖSZI.JA ITT A SZÁMOM A FOCIHOZ......... ..7505 2221 2646 0873....VÁLASZOLJATOK.

Vannak olyan játékok amik nem gyerekeknek készülnek. Ilyen a Manhunt is. Ha egy 14 éves játszana vele, utánna nem csodálkoznám, ha legyilkolná a családját. De aki 18 év felett tenne ilyet Manhuntozás után, annak az elmeházban a helye. Nem hülyeség ez az ESRB besorolás.

Sephi
A Manhunt egy nagy baromsag volt. Marha elvezetes agyon gyilkolni embereket. Nem mondom hogy mas jatekokban ilyen nincs de nem ilyen szinten. Oszt csodalkozol miert jaccik a gyereked kessel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Na igen, tipikus.. 😊

Én is igy értettem sh félelmetes pshio game! A nintendo mario miyamotoya sírva meneküln elõle...
Manhunt 2 nél is mondták jöhet ,de elzárkozunk elöle ( kifejezetten ki emelve : nem mi csináljuk!!!!😄DD)

Csibe001
Jaa, nem úgy értettem, de a manhunt sokkal brutálisabb míg a silent inkább pszichósabb, egy manhunton nem tudnék félni mivel az akció inkább de a silentnek története van amit nagyon imádok s ezért át tudom élni, még egy játéknál sem féltem annyit mint SH-nál..pedig a Silent 1-el játszottam szinte legutoljára mégis az volt számomra a legfélelmetesebb pedig hát a háromszög hamu meg a karakterkidolgozás nem igazán teszi félelmetessé de az az atmoszféra...háát.. 😊

Senki nem Mario Striker-ezik?
It az en kodom, ha valaki szeretne: 154719 695076
Azért a silenthez képest egy manhunt gyerek jaték 😊
SH wii verziojának doboza aljára, oda lenne írva:
Ha pshio mellékhatásokat észlel, kérem keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét 😄

Sziasztok!
Ha valaki tud kérem segítsen priviben, hogy hol és mennyiért tudnám wiikey-el felruházni konzolomat. (Kecskemét és környéke elõnyben) Köszönöm!
Csibe001
Szerintem egy Manhunt után nem lesz durva a Silent Hill sem...Igen nekem is gyanús volt az érvelése, konkrétan hülyeségnek tartottam...csak bosszant, hiszen kedvenc szériámról beszélünk 😄
Meg Sadness sem hiszem hogy gyenge lesz egyébként.. 😊
Amúgy meg wiimote-ból kiszûrõdõ hörgéshangok királyok lennének..

hörgészések , meg ki tudja milyen beteg hangok... 😄

nem kell túl komolyan venni ez kicsit Masashi Tsuboyama ellenszenve a nintendo íránt.
(ezért nem raktam ki hírnek ,mert fanboy dumákat fölösleges 😄)
Miért? Több helyen sántit a véleménye pl a zelda mióta családi game? Meg hogy nagy mamival silent hillezni kéne,és ezért nem adjuk ki, na ne vicceljünk már 😊 ( tisztára mintha egy magyar anti fanboyok hsz lenne...)

Resident evil , manhunt 2 , midway csak eröszak gameket csinál wii-re, mert szerinte annak van piaca, a red steelbõl 1 millió kelt el, és még lehetne sorolni...
Nem csodálkoznék ,hogy 1 hónap mulva jelentenék be ,hogy jön.( bár lehet az kicsit már túlzás lenne wii-re nem? Szerintem a manhunt 2 re is forradalom fog ki törni , nah de egy silent kaszabolás wii-vel hörgészek a hangszorobol.....

Csibe001
Milyen értelemben volt nehéz?A logikai feladatok?Vagy a gyilkolászás?

Sephi
Rohogni fogol de nekem a 3 es a 4-es tulsagosan neheznek tunt 😞

Csibe001
Elsõ rész a legfélelmetesebb, történetre s hangulatra (meg ha legjobbat választani kéne akkor) a 2.rész a favorit, a harmadik rész jó folytatása volt az 1-nek, a 4.rész pedig szintén tetszik, mert nagyon jó a története s kis felüdülés volt, tény hogy más mint a többi de nekem nagyon tetszett!!

Sephi
En a harmadik resszt ota nem jaccom. Szerintem az elso ketto volt a utos.

http://gizmodo.com/gadgets/how-hot-is-it/crystal-chameleon-case-for-wii-shows-its-colors-when-the-heat-is-on-264402.php
Csibe001
Most nem szeretem a konamit... 😞(((

Silent Hill most likely isn’t coming to Wii

“While Nintendo Wii sales are very high, and I applaud Nintendo for their success, I don’t think Silent Hill is a game that would sell as much on the Wii worldwide when compared to a game like Zelda. This by no means says that we will not consider the idea, but the general opinion is that Wii is for family games…and I’m sure the fans don’t play Silent Hill with their grandma.” - Silent Hill 5 chief designer Masashi Tsuboyama

Forrás: GoNintendo

hmm, akkro nezzunk ra?
En potn amguy ezt olvastam hogy nem megy 😞

amugy Paper Marioval mi a baj? nekem sima ment, update es kesz. Amugy meg erdemdes mindig updatelve tartani a gepet
Csibe001
Egy ismerõsöm Resi megszállott s mondta õ is hogy nagyon jó, én PC-n majdnem elkezdtem de szerencsére nem tetszett hogy nincs egér..s emlékszem pont utána tudtam meg hogy lesz wii-re, onnantól kezdve nem erõltettem s nemsokára itt lesz 😄
Addig meg Resi Remake és Resi 0-t végigviszem az elõbbit a felújított graf ill másmilyen logikai feladatok miatt az utóbbit meg azért mert nem rég szereztem be. 😄

Pootie, oks csak így félreérthetõ lehet valakinek.

azért írtam hogy PAL mert hozzászólásoknál ez volt:
WORKING on PAL with Wiikey!

de az infoban meg ez van: REGION: JAPAN (NTSC)
Seth
hát a kastélyos rész kicsit monoton volt szerintem

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Ahh kurva nagy gama. Az a jo benne hogy minnel messzebb vagy benne annal erdekesebb es faxabb.

Csibe001
Ha megnézed én csak azt írtam, hogy jobban várom az UC-t. 😊
Szerencsére nekem teljesen új lesz minden tekintetben a RE4 is 😉

Sephi
En varom a RE4-et Wii-re mert engem mindig is a celzas zavart 😄

Csibe001
#4856 ...

Egyébként én például az Umbrella Chronicles-t jobban várom. 😊

Amúgy a PAL-t levehetted volna a végérõl..mert JAP verzió.

Megy az MK , s a Mario sem szúrja el a géped ha megfelelõen próbálkozol. 😉

Biohazard_4_Wii_Edition_JAP_WII-TMD (PAL)

ez az amire mindenki vár?? <#gun>

lenne pár kérdésem:
megy az usa mortal kombat wiikeyel?? nem bassza szét? nem olyan mint a paper mario? várjunk a palosra?
Csibe001
Egyébként a házigazda pedig betehetné linkbe a wiihun.hu-t...

Csibe001
Ok, elfogadható válasz 😛

Sephi
Mert nincs nalam?

Csibe001
Ha olyan fos az irányítás mint ahogy azt sokan írják, miért nem próbáljátok GC irányítóval? 😊

Sephi
Nem rossza a gama de szokni kell.

Amugy a intro az valami ultrabrutal faxa lett.

De amugy mikor is halt meg Liu Kang ?😄

nem, elég szutyokul érzékeli h mit akarsz csinálni... soxor mást csinál, vagy be se veszi... de ha ráérzek volt 4 szer is be tudtam adni vmit!!!! Ez nagy szó! 😊

Sephi
En is neztem a Feketeket de nem volt semmi stabil 😛
Nem baj!

Amugy MK-zik itt valaki? A kerdesem az lenne hogy csak en vok annyira szerencsetlen hogy nem vok kepes egyetlen egy mozdulatot sem elsobol megcsinalni ?😄

Csibe001
Ok, amit meg én az meg a fekete macskáról s ott szinte az összes hsz errõl szól.De nem vitatkozom.Én megvárom az EUR release-t. 😊

Sephi
De Csibe ezt amit bemasoltam a gbatemp wiki-rol van...