Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig szerintem van esély rá, hogy ráállnak az online részre, egyszerûen muszáj nekik, mert elbukják keményen a wii-t ha ilyen karcsú online támogatás lesz...ez tuti.
Hát persze francokat jobban bejön neki, mint kéne... 😄
Nemhiszem ,hogy onlinet nyomatnák, ettõl is ki lehetnek akadva ,hogy fejleszteni kell majd + ezt a mario focit.
Onlinet ahogy nézem ds mintára akarják ,hogy 4 fõnél ne legyen több ,mert az már üzletileg huzos nekik... ( az multira épülõ nagy pokémon gamejük és 4 fõs max..)
Metroid is szerintem ezért nem kap multit ,mert azért egy fps gamenél 4 fõs player szám elég szégyen lenne.
És ugye nintendorol beszélünk akik semmit se kockáztatnak 😄
Haverod vegyen wii-t s nem lesz ilyen gondod 😛
Nintendo hamarosan felnyomja a server parkját ( muszáj lesz neki), és akkor jó lesz.
Egyébként ez várhatóm volt ,hogy gáz lesz az elején, szinte m1 multi gamenél ez van.
Türelem!
Én meg a wiimet nem kapom vissza hülye haverom még nem jatszotta ki a red steelt ,de most már vissza csorom 😄
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Kapcsold már ki a Caps-lockodat! Egy fórumon illetlenség csupa nagybetüvel írni, olyan mintha valahol kiabálnál..
Egyebkent az szamit hogy orszagnak UK vagy mas van beallitva?
Nekem UK van beallitva, de viszont Japan-ban vagyok. Azt hittem a ranked az valami globalis dolog...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Manhunt 2 nél is mondták jöhet ,de elzárkozunk elöle ( kifejezetten ki emelve : nem mi csináljuk!!!!😄DD)
It az en kodom, ha valaki szeretne: 154719 695076
SH wii verziojának doboza aljára, oda lenne írva:
Ha pshio mellékhatásokat észlel, kérem keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét 😄
Ha valaki tud kérem segítsen priviben, hogy hol és mennyiért tudnám wiikey-el felruházni konzolomat. (Kecskemét és környéke elõnyben) Köszönöm!
Meg Sadness sem hiszem hogy gyenge lesz egyébként.. 😊
Amúgy meg wiimote-ból kiszûrõdõ hörgéshangok királyok lennének..
(ezért nem raktam ki hírnek ,mert fanboy dumákat fölösleges 😄)
Miért? Több helyen sántit a véleménye pl a zelda mióta családi game? Meg hogy nagy mamival silent hillezni kéne,és ezért nem adjuk ki, na ne vicceljünk már 😊 ( tisztára mintha egy magyar anti fanboyok hsz lenne...)
Resident evil , manhunt 2 , midway csak eröszak gameket csinál wii-re, mert szerinte annak van piaca, a red steelbõl 1 millió kelt el, és még lehetne sorolni...
Nem csodálkoznék ,hogy 1 hónap mulva jelentenék be ,hogy jön.( bár lehet az kicsit már túlzás lenne wii-re nem? Szerintem a manhunt 2 re is forradalom fog ki törni , nah de egy silent kaszabolás wii-vel hörgészek a hangszorobol.....
Silent Hill most likely isn’t coming to Wii
“While Nintendo Wii sales are very high, and I applaud Nintendo for their success, I don’t think Silent Hill is a game that would sell as much on the Wii worldwide when compared to a game like Zelda. This by no means says that we will not consider the idea, but the general opinion is that Wii is for family games…and I’m sure the fans don’t play Silent Hill with their grandma.” - Silent Hill 5 chief designer Masashi Tsuboyama
Forrás: GoNintendo
En potn amguy ezt olvastam hogy nem megy 😞
amugy Paper Marioval mi a baj? nekem sima ment, update es kesz. Amugy meg erdemdes mindig updatelve tartani a gepet
Addig meg Resi Remake és Resi 0-t végigviszem az elõbbit a felújított graf ill másmilyen logikai feladatok miatt az utóbbit meg azért mert nem rég szereztem be. 😄
Pootie, oks csak így félreérthetõ lehet valakinek.
WORKING on PAL with Wiikey!
de az infoban meg ez van: REGION: JAPAN (NTSC)
Szerencsére nekem teljesen új lesz minden tekintetben a RE4 is 😉
Egyébként én például az Umbrella Chronicles-t jobban várom. 😊
Amúgy a PAL-t levehetted volna a végérõl..mert JAP verzió.
Megy az MK , s a Mario sem szúrja el a géped ha megfelelõen próbálkozol. 😉
ez az amire mindenki vár?? <#gun>#gun>
lenne pár kérdésem:
megy az usa mortal kombat wiikeyel?? nem bassza szét? nem olyan mint a paper mario? várjunk a palosra?
Amugy a intro az valami ultrabrutal faxa lett.
De amugy mikor is halt meg Liu Kang ?😄
Nem baj!
Amugy MK-zik itt valaki? A kerdesem az lenne hogy csak en vok annyira szerencsetlen hogy nem vok kepes egyetlen egy mozdulatot sem elsobol megcsinalni ?😄