Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Most lettem wii tulajdonos és azt olvastam, lehet v.mi chipeket beletenni, megéri, hogy chipeled a wii vagy nem? Ha igen akkor milyen chipet érdemes beletenni mi(k) az(ok) a plusz dolgok amiért megéri. Egyáltalán a garival ilyenkor mi lesz? Ha nem szeretnétek ide a fórumba, akkor privátba válaszoljatok elõre is köszi.
Sephi: Igen, amennyiben akarsz menteni is akkor venni kell,de mondom potom pénzért lehet szerezni jó nagy memóriát. 😛 Meg persze GC gamepad is kell.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ára 2000Ft/db, postázok is. PM-ben részletek
Fotó:
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=1tde
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
csak akkor jelennek meg az mp3-as fájlok amik az SD kártyán vannak
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Most olvastam a wiihun-on hogy a SD kártyára amit beleteszel lehet rá tenni videót ,képet és a wii lejátsza. és a zenével mi van?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Bocs hogy megint zaklatlak benneteket
de még olyat kérdezék hogy errõl a chip dologról hol tudhatok meg többet
ui.: ezértkérdek meg ennyi mindent mert vásárlás elõtt vagyok és nem tom hogy egy tuti kis wii legyen vagy a rivális xbox360
a válaszokat köszi
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
már van multis játék, a mario foci
Lehet biztonsági másolattal játszani rajta, de ahhoz kell egy chip
még olyan kérdésem lenne hogy ezt ugye netre lehet kötni és hogy onnan mit lehet leszedni vagy csak a multi miatt?
ja és nem eredeti játékkal is lehet rajta jáccani?
lehet hülyének hangzanak a kérdések de nekem az utolsó konzolom egy SEGA volt utánna meg már csak PC
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Beirjuk a nick-et es a friend kodot. Lehetne olyan is hogy milyen jatekhoz van a friend kod es kesz.
Tegnap este Strikereztem picit online , es kifogtam egy 1 csavot. En nem tudom , de a csavo 23 - 1 re vert el engemet. Volt neki a kalapacsot cdavo... azzal hogy lehet olyat csinalni hogy egyenkent baxa le a kalapacsokat? Mert mindig igy jott felem es mindenkit kivegzet.
lécci mondjatok már valami címet ahol a wii-rõl részletes leírást találok (lehetõleg magyart). Olyasmit is ami full kezdõ konzolosoknak való.
elõre is köszi a válaszokat
20th-27th - Nintendo Wifi Connections May 28th 2007 ( Wii , ds)
1. Pokémon Diamond - 1,460,474 connections
2. Pokémon Pearl - 1,007,074 connections
3. Mario Strikers Charged Football - 399,569 connections
4. Animal Crossing: Wild World - 360,855 connections
5. Mario Kart DS - 294,993 connections
6. Metroid Prime Hunters - 201,480 connections
7. Jump! Ultimate Stars - 128,872 connections
8. Dragon Quest Monsters: Joker - 108,299 connections
9. Tetris DS - 71,347 connections
10. Pokémon Battle Revolution - 51,781 connections
Nekem kapasbol berakja a jatekost.
hát téleg nem jó elõjelek ami metroidnál folyik ( sírva fakadás 😞(
Ezert vettem volna meg talan egy X360-at, de lez Wii -reee 😊)
Jó, persze ott van erre az Eledees meg a Wario meg társai de akkor is a legtöbb játék osztott képernyõs 2 személyesen s azt meg utálom.
Evvel nem csak te vagy egyedül, a mario focira is azért zudolnak rá ,mert ki vannak éhezve a multi gamere mindenki 😄
A játékot nagyon várom de azért no multi..ezt nem gondoltam volna.
Ubinak meg hajrá, mert én már online szeretnék játszani.. 😄
hivatalosan meg ez van:
Metroid Prime® 3 Corruption
Format: Wii™
Launch Date: 08/20/07
ESRB: RP (Rating Pending)
Game Type: First-Person Adventure
Accessories: Wii Remote and Nunchuk™ controllers
Players: 1
Developer: Retro Studios
Website:
Game Information
sajna én már nem számitok rá, ha talán késöbb jelene meg mondjuk karácsonyra akkor még biznék benne, de amit mondtam wiihunon is hírbe a nintendo üzlet politika= kill multi metroid 😞
Ubisoftol lehet várni ilyen térõl forradalmat ,mert vagy a rs 2 vagy valami más game ,de tuti valami aaa fps cím lesz nagy multival.