Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biziclop
Ez a chip kérdés engem is érdekelne,milyen fajtát érdemes betenni,lehet-e firmware-t frissíteni,stb.
Köszi

biziclop
Ahogy mondod,tapasztalatból tudom.

Sziasztok

Most lettem wii tulajdonos és azt olvastam, lehet v.mi chipeket beletenni, megéri, hogy chipeled a wii vagy nem? Ha igen akkor milyen chipet érdemes beletenni mi(k) az(ok) a plusz dolgok amiért megéri. Egyáltalán a garival ilyenkor mi lesz? Ha nem szeretnétek ide a fórumba, akkor privátba válaszoljatok elõre is köszi.

Csibe001
Ez utángyártott kari?Mert ha igen akkor inkább ajánlom az e-bay-t, ott 3500Ft-ért (Szállítással együtt) 128 megás karit vehet aki akar..szinte az összes GC játék mentése ráférne egy karira.

Sephi: Igen, amennyiben akarsz menteni is akkor venni kell,de mondom potom pénzért lehet szerezni jó nagy memóriát. 😛 Meg persze GC gamepad is kell.

Sephi
Varjal. Szal ha GC jatekot akarok tolni azt nem menti le a sajat memoriajaban hanem kell venni GC-es memkartyat???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bendy
Ha gamecube játékot is akarsz tolni a Wii-n és memkártyát szeretnél ami kompatibilis akkor nálam eladó 2db 4megás formázatlan zsírúj memkártya!
Ára 2000Ft/db, postázok is. PM-ben részletek
Fotó:
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=1tde

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

2 usb port van a wii hátulján. Egyenlõre nincs semmi nagy dolog amire fel tudod használni õket. Maximum aktív hûtõre, vagy lan adapterre arra az esetre ha nincs wi-fi-d a lakásban. Amúgy a videó meg az mp3 miatt ne fõjön a fejed, úgyse nagyon használnád erre a konzolod mivel úgyis van asztali dvd lejátszód meg számítógéped.

2 port az egyik a kábeles nethez persze ha veszel hozzá csatlakozòt oda bedugod de azt nem tudom hogy a másik minek!!!!

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

de lehet venni hozzá mgnyugtatlak ès ugy hirdetikhogy akkor mâr filmet dvd-t is elvizi meg az mp3at is legalâbbis osztrákoknál kaphato a program kifjezetten wiire.

aha akkor most belezavarottam egy kicsit hogy most proggal vagy anélkül is megy a zene de mind1. úgy tom hogy van rajta 2 USB port de nem mûködik benne a pendrive akkor minek van vagy talán lehet Pc-hez kötni vagy digitális fényképezõgépet. És a wii hátulján milyen csatlakozófelület van mert nem találtam sehol képet róla még googléban sem.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

mp3-at asszem csak úgy bírsz hallgatni, ha nézegeted a képeket és közben zenét váltasz alatta.
csak akkor jelennek meg az mp3-as fájlok amik az SD kártyán vannak

Húúúha én azthittem ez ennél egyszerûbb dolog de azt nem értem hogy ha videót és képet viszi alapból hát akkor már a zene lejátszását nem lenne nehéz megoldani. Mivel szerintem egy mp3 sokkal egyszerûbb lejátszani mint egy mpg 1 vagy 2-tõt.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Nem kell venni hozzá programot, netrõl szedhetõ GC módban futó média lejátszó. De ehhez meg kell chipelni a gépet.

ja ha veszel hozzá programot akor megy.

Teljes mértékben igazad van de én e kettõ között nem tok választani (wii or xbox360) és azért írtam ,hogy "rivális"<#vigyor2>
Most olvastam a wiihun-on hogy a SD kártyára amit beleteszel lehet rá tenni videót ,képet és a wii lejátsza. és a zenével mi van?

lgrafikában mondhatjuk rá..................

testerlnx
Szerintem a 360 riválisa a PS3, a Wii az teljesen más 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

hali
Bocs hogy megint zaklatlak benneteket
de még olyat kérdezék hogy errõl a chip dologról hol tudhatok meg többet
ui.: ezértkérdek meg ennyi mindent mert vásárlás elõtt vagyok és nem tom hogy egy tuti kis wii legyen vagy a rivális xbox360
a válaszokat köszi

CSÁVOKÁIM NEKEM NEM MEGYEN A MARIO FOCI HA RANKEDRA MEGYEK NEM TALÁL ELLENFELET MOST ÁTVITTEM A ROUTERT A NINTENDO MELLÉ EGYSZERRE MEGTALÁLT 2 ELLENFELET IS AZTÁN VÉGE, LEJÁTSZOTTAM A 2 MECCSET AZOTA SEMMI MINTHA ELVÁGTÁK VOLNA MI LEHET AZ OKA?????????????????????NEM EREDETI A ROUTEREM.MÁRMINT NEM AZ A WIIFIS NINTENDOS CUCC.EZ OKOZHATJA??VÁLASZAITOKAT ELÕRE IS MEGKÕSZÕNÕM.ja bocs a nagybetûkért.irjatokmit vegyek hozzá a kábeles vagy a wiifis a jobb irjatok persze ha csak az a baj.

testerlnx
frankó 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sajnos gc-s játékokat nem lehet vele játszani 😞 és GC-s játékokhoz GC-s memória kártya is kell.

testerlnx
A "Nintendo Wii Classic Controller"-t lehet GC-s játékokhoz használni? Felismeri a Wii ha GC-s játékot futtat, és meg van az összes gomb is?

Ha úgy gondoltad, hogy netrõl letölteni lehet-e, a biztonsági másolatokat leszedheted netrõl :-) Meg van Virtual Console szolgáltatás, aminek köszönhetõen egy kis pénzért újra végigjátszhatod a SEGA-s kedvenceidet Wii-n.

opera böngészõvel lehet netezni, viszont letölteni nem lehet
már van multis játék, a mario foci
Lehet biztonsági másolattal játszani rajta, de ahhoz kell egy chip

HY kössz a linket
még olyan kérdésem lenne hogy ezt ugye netre lehet kötni és hogy onnan mit lehet leszedni vagy csak a multi miatt?
ja és nem eredeti játékkal is lehet rajta jáccani?
lehet hülyének hangzanak a kérdések de nekem az utolsó konzolom egy SEGA volt utánna meg már csak PC

Csak küldeni kell neki egy PM-et.

Sephi
Jo akkot beszeljuk meg a adminnal. Esetleg ismeri valaki?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elég régóta van wiihunon ilyen funkció: belemész a taglistára a fõmenüben és bárkinek a nevére kattintva láthatod az adatait és ha kitöltötte a wii kódját akkor láthatod is...

jár még ide a házi gazda? Mert téleg ki lehetne rakni wiihun linket a banner alá.

Sephi
Tudd meg ez nem is rossz otlet.

Beirjuk a nick-et es a friend kodot. Lehetne olyan is hogy milyen jatekhoz van a friend kod es kesz.

Tegnap este Strikereztem picit online , es kifogtam egy 1 csavot. En nem tudom , de a csavo 23 - 1 re vert el engemet. Volt neki a kalapacsot cdavo... azzal hogy lehet olyat csinalni hogy egyenkent baxa le a kalapacsokat? Mert mindig igy jott felem es mindenkit kivegzet.

jah tényleg.... a wiihun-nál lehetne egy külön menüpontot csinálni neki, vagy kiegészíteni az adatlapot egy Friend Code-dal...

Valaki csinalhatna egy olyan oldalt, ahol regelsz es beirhatod kulonfele wii-s jatekod friend codejat. Vagz egyszeruen mindenki irja le. Az enyem Mario fociban: 276324-726103

www.wiihun.hu

HY mindenkinek
lécci mondjatok már valami címet ahol a wii-rõl részletes leírást találok (lehetõleg magyart). Olyasmit is ami full kezdõ konzolosoknak való.
elõre is köszi a válaszokat

PRIVÁT.

én irtam de te nem válaszoltál ennyi

Oké! De akkor mailben írhatna valaki.
Hogy ne tudná? 😊 csak az a topic nem arról szól 😊

Komolyan senki nem tudja chipelni a konzolunkat?
hm pár nap allat nem semmi 😄

20th-27th - Nintendo Wifi Connections May 28th 2007 ( Wii , ds)

1. Pokémon Diamond - 1,460,474 connections
2. Pokémon Pearl - 1,007,074 connections
3. Mario Strikers Charged Football - 399,569 connections
4. Animal Crossing: Wild World - 360,855 connections
5. Mario Kart DS - 294,993 connections
6. Metroid Prime Hunters - 201,480 connections
7. Jump! Ultimate Stars - 128,872 connections
8. Dragon Quest Monsters: Joker - 108,299 connections
9. Tetris DS - 71,347 connections
10. Pokémon Battle Revolution - 51,781 connections

Sephi
Rakd at a orszagot Nagy Britaniara...

Nekem kapasbol berakja a jatekost.

még mindig search a foci csak frendekkel megy a rankedet csak keresi én már nem tudom mi lehet vele szar.......1 orája search

új hrek wiihunon, fõleg online részrõl...
hát téleg nem jó elõjelek ami metroidnál folyik ( sírva fakadás 😞(

TechBlog cikk
Ezert vettem volna meg talan egy X360-at, de lez Wii -reee 😊)
az en egyik cimbim is allandoan cseszeget 1 atjatszott wii-s ejszaka utan hogy csereljunk konzolt (x360), de eddig sikertelen, sot azt is hallottam hogy arulja<#pardon1>, de valyon miert?<#crazya>. en sem adnam vissza a wiidet mig a red steel nem 100%<#awink>
Csibe001
Persze, tudom, én is ki vagyok éhezve.Amúgy is leginkább úgy szeretek jáccani, amikor haverok is vannak aztán megyen a multi, de azért jó lenne már osztott képernyõ nélkül.
Jó, persze ott van erre az Eledees meg a Wario meg társai de akkor is a legtöbb játék osztott képernyõs 2 személyesen s azt meg utálom.

"Ubinak meg hajrá, mert én már online szeretnék játszani.. "
Evvel nem csak te vagy egyedül, a mario focira is azért zudolnak rá ,mert ki vannak éhezve a multi gamere mindenki 😄

Csibe001
Nos ez nem jó hír.. 😞(
A játékot nagyon várom de azért no multi..ezt nem gondoltam volna.

Ubinak meg hajrá, mert én már online szeretnék játszani.. 😄

pár hónap a megjelenés ,és egy fikarcnyi utalás sincs multira.
hivatalosan meg ez van:

Metroid Prime® 3 Corruption
Format: Wii™
Launch Date: 08/20/07
ESRB: RP (Rating Pending)
Game Type: First-Person Adventure
Accessories: Wii Remote and Nunchuk™ controllers
Players: 1
Developer: Retro Studios
Website:
Game Information
sajna én már nem számitok rá, ha talán késöbb jelene meg mondjuk karácsonyra akkor még biznék benne, de amit mondtam wiihunon is hírbe a nintendo üzlet politika= kill multi metroid 😞

Ubisoftol lehet várni ilyen térõl forradalmat ,mert vagy a rs 2 vagy valami más game ,de tuti valami aaa fps cím lesz nagy multival.