Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
próbálj meg másikfajta verziójú játékot beszerezni
amúgy pal-os vagy ntsc-s a gamma?
Az ûzenõ falba írta ,hogy munkálkodni fog majd az oldalal! ( írány a dutyi 😄)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Letiltottál priviben, úgyhogy itt köszönöm meg a segítséged. Kösz.
De ha egyszerüen túl vannak a serverek terhelve nincs mit tenni központi hiba van. Már pedig a rank lista a legjobban terheli a rendszert ezért van az hogy megy valakinek vagy nem megy.( probálj este fele gamelni olyan 12 körül akkor azért már nem lehet akkora forgalom) Egyébként nemtudom mennyit játszottál eddig online gamekel mondjuk pc-én? De ez egy bevett dolog ,hogy az új multis gameknél álltalába ilyen problémák vannak. ( új mmok pédúl)
WII-t keresek beszámítosdiban!
Ezek lennének cserére:
Fullos, gyöngyházfehér GameCube, 2 memókarival, 2 joyyal, AV és RGB kábellel, chippelve, nagylemezek fogadására átalakítva, gyönyörû állapotban, dobozával tartozékaival eladó. Jár mellé kb. 200-300 backup is.
MSI 7900GTO 512MB, garis.
Köszi!
En Japanban vagyok, viszon PAL Wii-m van, es orszagnak UK van beallitva, de nekem se kell varni fel percnel tobbet egy ellenfelre...
FECOKING ne add fel, probalkozz... 😊
Bar nem ertem oszinten hisz en tobb mint 1 percet soha sem vartam ellenfelre...
Jo az is lehet hogy jelenleg Amcsiban tartozkodom 😄
FECOKING kicsit irjal kevesebbet es ne hasznald a caps-et mert idegesito.
2. szvsz nem 😄
ja és a GTAIV-et kiadják wii-re? mert az nagyon jó lenne 😊
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
itt az ok, hogy miért nem mûködik rendesen:
"Nintendo Online Activity - June 3rd
A listában látható, hogy a mario strikers-ra picurit túl kereslet van. A legtöbb ds cím már régóta a piacon van, a foci meg csak pár hetes, és csak nõ ,és nõ a rekord gyorsaságú tábora... ( megjegyezném ,hogy ennyit még el sem adtak a jatékból ahányan használják a multit most, ez kérem hogyan lehet akkor? ) Szóval a multi problémákra ez a válasz( túl terlhetség) ,sajnos amíg nem rendezõdik a helyzet addig bizony lehetnek problémák." by Zenty (WiiHun)
valahol olvastam hogyha teszel bele chipet akkor nem lehet rajta majd netezni, és az sztem nem lenne jó😞😞 ez most igaz vagy nem?
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB