Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megszámoltad?eredeti pal-os cuccom van mivel europában lakom nem japánban nem ugy mint mások akik másolt gammel jeleskednek ugye és terhelik a szervert ntsc programokkal még megjelenés elõtt.na mind 1 majd csak menni fog, eredeti még csak nem is másolt ezért vagyok pipa az ember kidob 1 csomo pénzt aztán még nem is megy rendesen ez a kurva játék.másoljatok csippeljetek hajrá ti csináljátok jol.csáo

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

nem kell a mondtad végére hatvan klrdõjelet rakni -.-
próbálj meg másikfajta verziójú játékot beszerezni
amúgy pal-os vagy ntsc-s a gamma?

4 mbit/sec ez elég gyors szerintem ugyhogy a probléma nem itt van az eredeti nintendos cuccal se megy ugyhogy nem is a router.másnak fél megával simán megy nekem 8szorosa mégse megy csak 1szer2szer.????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nemsoká újraéled 1 ezzel foglalkozó oldal, amúgy meg 1000szer le lett írva minden warez dolog a topicba, olvass vissza

biziclop
Köszönöm a sok hozzászólást

nem kell a mellé beszélés tudjuk ,hogy maga a tettes..
Az ûzenõ falba írta ,hogy munkálkodni fog majd az oldalal! ( írány a dutyi 😄)

nem vállalom a merlényletért a felelõsséget, de az al kaida állítólag nyilatkozni fog az ügyben 😊

Úgy sem jön be.

igen pooh felrobantotta, ,és igy bezár a bazár , ez van

Csibe001
http://www.sg.hu/www.WiiHUN.hu - Lehet ezért.. 😊

Így talán.

sry a dupla postért a http://www.wiihun.hu/ nem mûködik

Valamiért nem mûködik a www.WiiHUN.hu

Sephi
Akko jo baze mert mar majdnem vettem eggyet...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Akkor mégse vezeték nélküli. 😛
Na már ezért sem kellene.

Meg a classic kontroller nem kábeles. Csak annyi kábel van hozzá, hogy összekösd a mote-tal. Onnantól vezeték nélküliként operál.

igen classic kontroller mindenre jó kivétel gamecube

Sephi
Hmm? most aszondod hogy olyan kabeles Wii kontrolerrel nem is mukodik?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
<#mf1><#mf2><#beka3> De azért ott volt 😛

Ha GC-s játékokkal akarom játszani a Wii-men akkor kell GC-s kontroller meg..... Na jó csak vicceltem <#idiota>

Csibe001
Már nem azért de minek járatom a szám? (#4955)

NeoMaN
GC memkari és GC kontroller kell tudtommal.

Sephi
Gyerekek. Vanna keredeti Game Cube jatekaim! Ahhoz hogy egy GC jatekot jaccani tidgyak Wii-n ahhoz kel GC-es memoria kartya is vagy siman lementi a Wii memoriajaba?

Ugyan nekem még nincs wiim de függhet szerintem ez a "searching" az interneted sebességétõl is,vagy lehet routeren kell állitanod ha lehet.

Szia! FECOKING!

Letiltottál priviben, úgyhogy itt köszönöm meg a segítséged. Kösz.
nem a csatlakozó a lényeg lehet kinai cucc is akkor is menni fog...,és már önmagában azt jelenti ,hogy müködik nálad akárhogy is ,hogy tudsz friendelni
De ha egyszerüen túl vannak a serverek terhelve nincs mit tenni központi hiba van. Már pedig a rank lista a legjobban terheli a rendszert ezért van az hogy megy valakinek vagy nem megy.( probálj este fele gamelni olyan 12 körül akkor azért már nem lehet akkora forgalom) Egyébként nemtudom mennyit játszottál eddig online gamekel mondjuk pc-én? De ez egy bevett dolog ,hogy az új multis gameknél álltalába ilyen problémák vannak. ( új mmok pédúl)

NeoMaN
az

mh nem kamuzok ez van bevittem az itteni nintendos boltba ott sem tudták beállitani ott is scak searchingelt mondom 2szer ment aztán ámen ennyi igen a csatlakozo eredeti ugyhogy ez van.probálom de...lehet hogy a szerver tényleg tele van mondjuk ha van fent ismerõs akinek megvan a wii frendkodja akkor megy mint a gép csak ugye ez a ritkább..hogy valaki épp akkor legyen fent mind én ugyhogy a kodotokat szeretettel várom priviben aztán én is küldõm az enyémet..na csáo skacok

Sephi
200-300 backup? Marmint mind Gc-es jatek?

biziclop
Warezrõl szeretnék érdeklõdni,hogy mûkszik,frissíthetõ-e,stb

biziclop
Warezrõl szeretnék érdeklõdni,hogy mûkszik,frissíthetõ-e,stb

Csak kíváncsiságból, hogy tudtad átalakítani nagy lemezek fogadására?

NeoMaN
Egy kis OFF, remélem megbocsájtotok:

WII-t keresek beszámítosdiban!

Ezek lennének cserére:
Fullos, gyöngyházfehér GameCube, 2 memókarival, 2 joyyal, AV és RGB kábellel, chippelve, nagylemezek fogadására átalakítva, gyönyörû állapotban, dobozával tartozékaival eladó. Jár mellé kb. 200-300 backup is.

MSI 7900GTO 512MB, garis.
Köszi!

NeoMaN
PS3-ad eladtad már??
😊)))

Hat igen, valoszinu hogy helyhez kotott a dolog.
En Japanban vagyok, viszon PAL Wii-m van, es orszagnak UK van beallitva, de nekem se kell varni fel percnel tobbet egy ellenfelre...
FECOKING ne add fel, probalkozz... 😊
Sephi
Eredeti csatlakozot vettel. Azzal menni kell de vedd figyelembe hogy irtak tisztan hogy jelenleg tul vannak terhelve a serverek es azert lehet hogy nem megy rendesen.

Bar nem ertem oszinten hisz en tobb mint 1 percet soha sem vartam ellenfelre...

Jo az is lehet hogy jelenleg Amcsiban tartozkodom 😄

hát akkor most mi van ?utáljatok mind.na.most jobb..azt hittem valaki tud rajtam segiteni de csak lassan kaptam választ a dologra mert ugye a csatlakozot is megvettem már és avval se ment.de ha jol tudom te mondtad hogy eredeti nintendos cucc keel...vagy nem????na mind egyy váltsunk témát..

Sephi
Igen de azt lehet rendesebben is leirni nem mintha valaki pisztolyt fogna a fejedhez.

akkor ne olvasd el....ha 1 szer nem megy irnom kell rola vagy nem?????????

FECOKING! Várok a prividre.
Sephi
En szoltam mar neki errol. Nekem is kuldott vagy 5-6 ilyen stilusu privit.

FECOKING kicsit irjal kevesebbet es ne hasznald a caps-et mert idegesito.

FECOKING: Szerintem add el a wii-d mert akkor nem írsz ide 😊 Az írásaid szinte kivétel nélkül a mentális környezetszennyezés fogalmát merítik ki.
Sephi
1. jah es naon nehez
2. szvsz nem 😄

valaki játszott már a carbonnal wii-n ? ha igen akkor milyen?
ja és a GTAIV-et kiadják wii-re? mert az nagyon jó lenne 😊

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Sephi
Erdekes , en minden nap tolom es egyszer volt par mp-es lagom a mult heten...

figyu, nem kell idegeskedni
itt az ok, hogy miért nem mûködik rendesen:
"Nintendo Online Activity - June 3rd
A listában látható, hogy a mario strikers-ra picurit túl kereslet van. A legtöbb ds cím már régóta a piacon van, a foci meg csak pár hetes, és csak nõ ,és nõ a rekord gyorsaságú tábora... ( megjegyezném ,hogy ennyit még el sem adtak a jatékból ahányan használják a multit most, ez kérem hogyan lehet akkor? ) Szóval a multi problémákra ez a válasz( túl terlhetség) ,sajnos amíg nem rendezõdik a helyzet addig bizony lehetnek problémák." by Zenty (WiiHun)

NAH.... jelentem miután routeren keresztûl nem ment a nintendo foci online vagyis csak egyszer most elbattyogtam a legkõzelebbi nintendo pontba és vettem johiszemûen 1 kábeles csatlakozot kissebb malõrök után belõttem aztán megy a net ami a routeren is ment meg minden de aztán elkezdtem keresgetni hátha valakivel nyomhatok eggyet online egyszer be is jött mint ugye a routeren is aztán nyomtam valakivel eggyet.szaggatott mint a kurvaannya az egész, 1 lõvés legalább 3 mp ig tartott miután megnyomtam a gombot szóval késett...na mind 1 gondoltam kipiccsantottam az ellenfelet kétszer, aztán ugye megint kerestem volna 1 másikat..és most jön a poén LÓ.ASZT SE TALÁL MEG UGYANUGY MINT A ROUTEREN SEMMI ELLENFÉL.ugyhogy minden megyen rajta a net meg minden de az ellenfél nincs sehol....hát én már nem megyek venni hozzá semmit valoszinû hogy a hiba nem nálam keresendõ mivel ez most már eredeti nintendos dolog..szerintem a nintendo szervere van gatyán...vagy a fene se tudja...azon kivûl a fociban kimutatja a jelenlegi állást vagyis ki hogy áll a ranglista szerint az aznapi elsõt ugye mellém rakja de az ellenfél marad SEARCHING és se kép se hang...na ijenkor mi van?????????????????????????????????????????????????UNITED KINGDOMON kivûl lehet más országban beállitva netezni vagy csak ezen mehet???

Sephi
Eggyenlore megen a net. Remelem nem fognak ezek is Xbox360 fele banokat muvelni... bar nem igazan tudom hogy csinalnak mivel nincs elofizetes. Max serial namberekkel vagy valami.

Csibe001
Nem.

Hy
valahol olvastam hogyha teszel bele chipet akkor nem lehet rajta majd netezni, és az sztem nem lenne jó😞😞 ez most igaz vagy nem?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

biziclop
Ja,a garanciát ilyenkor felejtsd el