Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát még egyenlõre változás nincs én õrûlnék a legjobban ha neked lenne igazad.de egyenlõre még igy is sokan nyomják.ez van

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

ügyeskedik az n

cserélgetrni fölösleges ha muxi , max ha majd valamit ügyeskedik az akkor kell .
De talán nem lesz ilyen, mert pl a mario strike az útolsó hetekbe le csúszott eléggé az aktiv online listán( már nem dobogos) Fecoking örülhetsz talán már jobb lesz a connectelés is , ha nem ugrik vissza 😄

Wiikey a legjobb, és minek cserélgetni? Ki lehet cserélni, ha leforrasztod.

ugy értem egyszer rá cuccozták utána már másik nem rakható rá?

amugy ezekt a chipeket lehet cserélgetni?

james69holden
melyik különben most a legjobb chip?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ha van neted, inkab onnan frissitsd a wiit (pl. u.k. regioval) az aktualis ver. 2.2e. ha nincs akkor mindenkepp pal-os sw-nek engedd meg a frissitest (a mario partybol szerintem meg nincs pal ver., azzal ne). a csip ok, nem szol bele (en is ezt hasznalom)😊
Sziasztok

Wiifree van beszerelve a gépembe..
Lenne egy olyan kérdésem amikor kiírja nekem ”Initiating a Wii system update”
Frisíthetem e a gépet vagy nem? (pontosaban a pokember 3 és a Mario Party 8 nál írta ki. Eddig.)

Elöre is köszönöm a segítséget.
reeedman
köszönöm a linkeket

kersõbe be írod itt ,hogy chip vagy warez ,és találsz választ..( nem oly régi a konzol ,hogy lett volna változás ilyen térõl)

privátban ûzentem

Ez van de most felesleges balhét verni.
Másik meg nem mindenkinek van 10-15 ezer ft ja eredeti dolgokra énsem fogom meg venni öket ha lesz wiim csak,afelöl érdeklödnék hogy mikell hogy nem eredeti játékok menjenek a wiin.

itt csak ijenek vannak én mondom.

wiihun.hu 😄

VAn itt olyan aki nem igazán eredeti játékkal játszik😄 .Légyszi küldjön privet.

PÁR JÁTÉKK

DE még van ennél sokkal több is fölmész pár oldalra ott találsz többet is ird be google be wii játékok stb És biztos találsz eleget

reeedman
sziasztok

nekem olyan kérdésem lenne h mennyi játék kaphato a wii-hoz és kb mennyi várható még? tehát hosszútávon megéri e? azon gondolkozom h majd x360-t vagy wii-t vegyek

köszi

Beast Machine
mert?

...vágod?

NeoMaN
TV2 most!

Kaplan
Könyörgöm fejezd már be..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem vagyok mmániákus csak nem fikázást hanem eggyûttérzést õsszetartást vártam tõled.de sebaj.azért sajnálom hogy tiltottál.

beõltõztem.azért látom van aki megérti a dolgot.kõszi.az egyetlen normáls.

ez nem PM volt... ide is beírta, csak megkértem a moderátorokat, hogy töröljék 😊
és még aznap meg is csinálták (köszönet érte 😊)

Sephi
Jah , ugy ir mindekinek mintha az elete fugne ettol a jatektol.
Hogy lehet valaki ennyire maniakus?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ejnye!Privátüzenetet kiadni nem szép dolog-de tanulságos!😄
Fecoking:ezen a fórumon,igen,jól látod,nintendósok vannak,egymásért,együtt,megbeszélni jót,rosszat,különféle problémákat,DE...
Nem csak Te körülötted forog a világ!Igen,sajnáljuk hogy így jártál,de azt tudom mondani neked hogy öltözz be Rambónak,kutasd fel az összes köcccssssög faxxxopó warezost és állj rajtuk kegyetlen véres bosszút,hogy ezt a csúfságot meg merik Veled csinálni!
Ébredj fel végre:ez van,ezt kell szeretni(bár nem muszáj),ha meg nem tetszik a dolog,hááát....
(Sephi:végig nagybetûvel mi?Csak mert tudja hogy idegesít?Lol😄DD
A kis hörcsög!)<#banplz>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Sephi
Ezt kaptam FECOKING baratnunktol :

"AKKOR SZÁJBABASZNÁM AZ OJAN FASSZOPOKAT AKIK AZ ELBASZOTT IRT PROGRAMJAIKKAL FENT VANNAK ÉS VIGAN NYOMJÁK.MIG MÁSOK 10SZER ANNYI DELLÁÉRT AZ ORIGIN GAMMEL SZOPJÁK A FASZT.MEG HASONLO DOLGOKAT VESZNEK HOZZÁ HOGY HÁTHA A ROUTER ROSSZ AZTÁN AVVAL SE MEGY GONDOLOK ITT EREDETI NINTENDO WIFIRE.NA ENNYI AZTÁN LEZÁRTAM NEM MEGY NEM MEGY DE AZÉRT NEHOGY MÁR ÉN LEGYEK A FASZ MERT VETTEM EREDETI GAMET, NEM MÁSOLTAM ÉS NEM MÛKÖDIK.UGYE NEM EZT AKAROD BEMAGYARÁZNI.AZT HITTEM HOGY EZ EGY FORUM AHOL A NINTENDOSOK SEGITIK NEM FIKÁZZÁK EGYMÁST DE LÁTOM TÉVEDTEM BOCS HA ROSSZ HEYEN KOPOGTATTAM.JA ÉS UGYE EZ EGY TOPIK AHOL MINDENKI LEIRHATJA A VÉLEMÉNYÉT .UGYHOGY MIELÕTT ORSZÁG VILÁG ELÕTT KIFIKÁZNÁL GONDOLJ BELE HOGYHA NEKED VENNÉ KI A ZSEBEDBÕL A PÉNZT AZ EGÉSZ DOLOG AKKOR HOGY ÉREZNÉD MAGAD ÉS UTÁNNA JÁRASSÁL LE MÁSOK ELÕTT.ÉS NEM HARAGBOL IRTAM CSAK HOGY TUDD EZ VAN.MOST JÕHETNEK A BÛNTETÕ PONTOK.szeva...."

Kerhetnek neki egy bant? Hatha kimegy kicsit levegozni es akkor elemulik neki az idegbaj.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NeoMaN
<#zavart2>pokémon<#zavart2><#wow1><#wilting>

végén bármi lehet

nemtudom egyik interjuba csak igy mondták röviden: simán együtt gamelés bárhogy ,de bárhgy lehet...

Sephi
Mar megint kondicionaljak a jatekokat? Ez volt a kurva Final Fantasy Chronicles-el is. Ahhoz hogy ketten jaccuk kellet volna GBA vagymi...

Élméletileg a Battle revolution olyan lesz, hogy a ds-rõl a pokemonokat rányomod wii-re, és azokkal harcolsz neten. Ha nincs ds-ed akkor bérelhetsz pokemont de az nem fejlõdik. Szerintem nem lehet majd olyat csinálni hogy alapról nevelsz pokemont ds nélkül. Az elõzetesekbõl nekem így állt össze a kép...

én nem játszottam még pokemon gamel ha jól rémlik, de a sorozatott ismerem. Ezt a revolutiont meg kiprobálom tuti, valamiért csak jó lehet ez a pokemon? Majdnem nagyobb tábora van , mint a marionak 😄

koryne
És ez mennyire jó lesz majd... Asszem lesz eredeti pokémonom már csak emiatt a fícsör miatt is ds-re és wii-re is 😊 Mellesleg feltünt, hogy mióta 1x kipróbáltam egy pokémon gamet, mindig van kedvem vele játszani és lassan már a dögök nevét is megtanulom... Betegség? :/

Xbox Live gamertag: kilencnad

mivan? 😄 az érdekes lenne, akkor mitõl lenni wiis game?
A pokemon battle revolutionál együtt játszhatnak majd neten.
Szal tök m1 hogy a haverodnak ds-e van vagy csak wiije, mert bárhogy együtt lehet gamelni. Így két tábor fog fel csatlakozni serverekre majd , és ezért írtam ,hogy érdekes lesz a terhelésre vonatkózoan 😊

Sephi
De miert a Wii-s pokemon az csak DS-el lehett majd jacaani? Mert valahol lattam ilyen jellegu kepeket is.

NeoMaN
add el a picsába és takarodj vissza a napközibe
ennyi

nah mg1, ha be indul pokemon online ds-ekel ,és wii-sekel akkor érdekes lesz , hogy birja majd el az egész? 😄

egyébkéntérdekes lesz pokemon revolution ha beidul fullra ds , és wiisek egyszere érdekes lesz 😄

warezolokat banolnám 😄DD

Sephi
Ha a te ceged ekkora lenne mint a Nintendo es kiadnal egy jatekot amibol leszalitanal 500.000 -et es felkeszitened a szervert ami birja az 500.000 de megjelennek a warezosok es hirtelen 1.500.000 user lep be akkor te mit csinalnal?

Legalabb ne mondj ilyeneket ha nem is ertel hozza.

olyan kérdezed akinél még midnig nem vilgáos( mint nálad) hogy túl van terhelve a rendszer .... 😄
Nem kell sírni még ha meg is vetted... Mit szóljon az aki havidíjat fizet egy mmo-ért, és annak elléére is problémázik?
Ha ennyire nemtudod elvisleni ,hogy nincs rankod vidd vissza gamet ,hogy nem muxi ,vagy írj a nintendo supportnak ,hogy külön neked személyi servert csináljanak....

jol van csak ne irjatok már annyit rola nem megy nem megy majd megyidõvel biztos.tudom hogy mi van szar az egész nintendorendszer azért nem megy.megértettem csáákány.

Csibe001
Nálad valami nem 100 az fix... 😞

Sephi
Leirom utoljara vilagosan.

Azert nem megy rendesen mert tulterheltek a szerverek. Es ennek a fo oka az hogy csomoan warezolnak es nem voltak felkeszulve ilyen magas erdeklodesre.

Az meg hogy masnak megyen szerintem sima szerencse. Nekem pl egybol bejon. Sima eredeti USB-es Wi-Fi-m van.

Ennyi.

akkor meg mi a fasznak lérdezgettek már rola ha leirom meg az a baj.basszátok meg.ugy és most jõhetnek a tilto pontok.hajrá házigazda.

Sephi
Ezt en is mondtam neki... asziszi mi vaunk a Nintendo techsupport 😄

kezdesz elég fárasztó lenni... már párszor leírtuk h ez tök normális, szinte minden népszerûbb netes játékoknál van ilyen fennakadás eleinte + a nintendonak nincs sok online tapasztalata eddig, tök várható volt... akkor meg miért is vered itt magad?!...

NeoMaN
menj aludni sztem