Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
De talán nem lesz ilyen, mert pl a mario strike az útolsó hetekbe le csúszott eléggé az aktiv online listán( már nem dobogos) Fecoking örülhetsz talán már jobb lesz a connectelés is , ha nem ugrik vissza 😄
Wiifree van beszerelve a gépembe..
Lenne egy olyan kérdésem amikor kiírja nekem ”Initiating a Wii system update”
Frisíthetem e a gépet vagy nem? (pontosaban a pokember 3 és a Mario Party 8 nál írta ki. Eddig.)
Elöre is köszönöm a segítséget.
Másik meg nem mindenkinek van 10-15 ezer ft ja eredeti dolgokra énsem fogom meg venni öket ha lesz wiim csak,afelöl érdeklödnék hogy mikell hogy nem eredeti játékok menjenek a wiin.
DE még van ennél sokkal több is fölmész pár oldalra ott találsz többet is ird be google be wii játékok stb És biztos találsz eleget
nekem olyan kérdésem lenne h mennyi játék kaphato a wii-hoz és kb mennyi várható még? tehát hosszútávon megéri e? azon gondolkozom h majd x360-t vagy wii-t vegyek
köszi
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és még aznap meg is csinálták (köszönet érte 😊)
Hogy lehet valaki ennyire maniakus?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fecoking:ezen a fórumon,igen,jól látod,nintendósok vannak,egymásért,együtt,megbeszélni jót,rosszat,különféle problémákat,DE...
Nem csak Te körülötted forog a világ!Igen,sajnáljuk hogy így jártál,de azt tudom mondani neked hogy öltözz be Rambónak,kutasd fel az összes köcccssssög faxxxopó warezost és állj rajtuk kegyetlen véres bosszút,hogy ezt a csúfságot meg merik Veled csinálni!
Ébredj fel végre:ez van,ezt kell szeretni(bár nem muszáj),ha meg nem tetszik a dolog,hááát....
(Sephi:végig nagybetûvel mi?Csak mert tudja hogy idegesít?Lol😄DD
A kis hörcsög!)<#banplz>#banplz>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
"AKKOR SZÁJBABASZNÁM AZ OJAN FASSZOPOKAT AKIK AZ ELBASZOTT IRT PROGRAMJAIKKAL FENT VANNAK ÉS VIGAN NYOMJÁK.MIG MÁSOK 10SZER ANNYI DELLÁÉRT AZ ORIGIN GAMMEL SZOPJÁK A FASZT.MEG HASONLO DOLGOKAT VESZNEK HOZZÁ HOGY HÁTHA A ROUTER ROSSZ AZTÁN AVVAL SE MEGY GONDOLOK ITT EREDETI NINTENDO WIFIRE.NA ENNYI AZTÁN LEZÁRTAM NEM MEGY NEM MEGY DE AZÉRT NEHOGY MÁR ÉN LEGYEK A FASZ MERT VETTEM EREDETI GAMET, NEM MÁSOLTAM ÉS NEM MÛKÖDIK.UGYE NEM EZT AKAROD BEMAGYARÁZNI.AZT HITTEM HOGY EZ EGY FORUM AHOL A NINTENDOSOK SEGITIK NEM FIKÁZZÁK EGYMÁST DE LÁTOM TÉVEDTEM BOCS HA ROSSZ HEYEN KOPOGTATTAM.JA ÉS UGYE EZ EGY TOPIK AHOL MINDENKI LEIRHATJA A VÉLEMÉNYÉT .UGYHOGY MIELÕTT ORSZÁG VILÁG ELÕTT KIFIKÁZNÁL GONDOLJ BELE HOGYHA NEKED VENNÉ KI A ZSEBEDBÕL A PÉNZT AZ EGÉSZ DOLOG AKKOR HOGY ÉREZNÉD MAGAD ÉS UTÁNNA JÁRASSÁL LE MÁSOK ELÕTT.ÉS NEM HARAGBOL IRTAM CSAK HOGY TUDD EZ VAN.MOST JÕHETNEK A BÛNTETÕ PONTOK.szeva...."
Kerhetnek neki egy bant? Hatha kimegy kicsit levegozni es akkor elemulik neki az idegbaj.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live gamertag: kilencnad
A pokemon battle revolutionál együtt játszhatnak majd neten.
Szal tök m1 hogy a haverodnak ds-e van vagy csak wiije, mert bárhogy együtt lehet gamelni. Így két tábor fog fel csatlakozni serverekre majd , és ezért írtam ,hogy érdekes lesz a terhelésre vonatkózoan 😊
Legalabb ne mondj ilyeneket ha nem is ertel hozza.
Nem kell sírni még ha meg is vetted... Mit szóljon az aki havidíjat fizet egy mmo-ért, és annak elléére is problémázik?
Ha ennyire nemtudod elvisleni ,hogy nincs rankod vidd vissza gamet ,hogy nem muxi ,vagy írj a nintendo supportnak ,hogy külön neked személyi servert csináljanak....
Azert nem megy rendesen mert tulterheltek a szerverek. Es ennek a fo oka az hogy csomoan warezolnak es nem voltak felkeszulve ilyen magas erdeklodesre.
Az meg hogy masnak megyen szerintem sima szerencse. Nekem pl egybol bejon. Sima eredeti USB-es Wi-Fi-m van.
Ennyi.