Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gneoka
Sziasztok engem az érdekelne hogy a régi SNES játék romokat valahogyan lehet a gépen futtatni? virtual consolon kívül? és N64 játékokat? rárakom SD kártyára vagy ilyesmi? <#pardon1>

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Csibe001
Olvass vissza.

hy
valaki tud torrentet wiihez?
Feco tolj 1 linket 😊

csá gyerekek kell valakinek chippeléshez egy teljes video?aztán othon is lehet mokerolni.ja lehet gamecubos mentést minisd re rakni vagy csak gamecubos memoria kártya jo hozzá?

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Csibe001
Ne aggódj, én is fogom, de tudod miért nem tudom még... 😞

Én azt majdnem 100%-osra végigtoltam :-)

Csibe001
Azt írták, hogy július 6.De még ráérnek, elõbb befejezem a Godfathert s utána jöhet 😉

TDC Geronimo
Európai megjelenés mikorra esedékes?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csibe001
Jó hír: Scarface The World Is Yours NTSC USA Wii-VORTEX
Rossz hír: PAL gépeken nem fut.

baggins
Sosem adnám el, de kell lakásfelújításra a pénz. Ha lesz megint lóvém, újra veszek egyet. Na meg ha lesz rá választék is bõven😉

Csibe001
Szerintem elég korán írtam ezt, hogy ez elkerülhetõ legyen, csak olvasnod kellett volna. ( #5090 )

Sephi
Ja ja ovatosnak kell lenni. Borzalmasan sok embernek jelent meg megduplazva a ket csatorna es meg senki sem tud megoldast. Minden megjelenes utan varni kell par orat hogy lassuk megyen e vagy sem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sonico
sziasztok,

kiburnöltem az academyt, még jó h volt 2.2E, meg netelérés, mert tutira hazavágta volna a gépet! így 'csak'megduplázta a forecast channelt, meg news channelt, vki tud rá vmi módot h han letöröljem õket?

más változást nem vettem hál' Istennek. De azért igencsak idegesítõ, h még reggel ITT!
azt írták h jó meg h megy palon, aztán mikor már vmiért is kipróbáltam, egybõl írták blackcatsen is h ja nem jó....szal azért vigyázni kell....

elég volt belõle? 😄

baggins
Nintendo Wii FULL PACK nagyon olcsón! Nintendo Wii gép, 2 játék (Wii Sports és Wii Play), 2 db Wiimote és 1 db Nunchuk kontroller, komponens kábel (HDTV-re köthetõ vele a gép a nagy felbontás elérése érdekében). Ár: 60000 Ft (fél év garancia van még rá).
Érd. priviben!

Sephi
Recognizes disc, locks up on load and risk of "bricking" if Wii is not fully up to date and online (with firmware v2.2E)

EHH.

Szal nem megyen 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Ezért mondtam hogy saját felelõsségre, mert mindenképp lefuttatja az update-t a lemez csak ha teljesen frissítve van a géped akkor elvileg nem tesz frissítést fel, csak akkor teszi fel, ha régebbi frimware-ed van mint ami a lemezen található, s azért vágja haza olyankor a wii-t, mert ugye USA verziót tesz a PAL gépre.Ezért fontos, hogy mindig a legfrissebb firmware-ed legyen a gépeden.S ezért érdemes wifin keresztül updatelned.Sztem nem érdemes játszani azzal, hogy tönkrevágja a wii-t, úgyis mire mindent kijátszol addigra jön palos Academy is.

Sephi
Te csibe lehet en vok hulye de nem ertem. Akkor most menyek haza , rakjam be a jatekot es semmire se mondjak YES-t hanem siman indistsam el es jaccam?

Csibe001
Ez nem kér frissítést, hanem csinál egyet mindenképpen.DE ha neked fent van a jelenleg legfrissebb eur frissítés ami most a 2.2E akkor nem frissíti az Academy DVD-rõl hanem csak lefuttat valamit (senki sem tudja mint) valószínûleg ellenõriz s mivel neked legfrissebb firmware-ed van így nem csinál semmi egyebet, s ezt csak elõször fogja futtatni, késõbb már nem.De ahol én olvasok fórumot ott azt írják hogy sok embernek nem megy s ráadásul csinál még egy Weather meg News channelt (duplikál), szóval én a helyedben ezt nem erõltetném.

Sephi
Akkor most nem ertem. Hazaerek , bekapcsolom a gepet , frissitem a menubol majd elinditom a Academy-t? Vagy az ker alapbol frissitest es ne tegyem?

Csibe001
Ez már saját felelõsség.Fórumokon ugyanazt írják mint a SPM-nál, hogy elvileg nem vágja haza a wii-t ha frissítve van a géped a legfrissebb firmware-el.

Sephi
Ez azt jelenti hogy ne updateljem ha keri ugye?

Csibe001
Tudtommal, jún-júl idõszakban jön.

Scarfaceröl vmi hír?

Csibe001
Egy review-t néztem, de csak a pontszámokat, eléggé lehúzták, de szerintem nekem akkor is tetszeni fog.
Tudni kell hogy ez még USA verzió s van rajta firmware update, szóval csak óvatosan, aki ki akarja próbálni.

Sephi
Brain Academy!!!!!!11

Kössz.
Jaaaah.... Így már értem. Nero például. Nem kell hozzá semmi különleges íróprogram.

Azt olvastam, hogy mien lemezek a jók. Engem az érdekelne, hogy mien íróprogramokkal lehet kiírni a játékokat.
dvd íróval <#idiota> olvass egy kicsit lejjebb ott lesznek hogy milyen lemezek a jók.

Igen.
Sephi
Chippelt?

Hi. Most vettem egy ilyen konzolt és azt szeretném kérdezni, hogy mien íróval lehet rá játékokat írni?
Nem tegnap meséltem neked, hogy formázni kellett a vinyómat és 170 giga adat tûnt el :-)

Csibe001
Akkor írd ki újra 😊

Én EMTEC +R-t használok, nekem tökéletesen megy. 1-2 írtam Fujifilmre, azok fagynak. Így sajnos a Zelda is a fõellenség elõtt :-(

Csibe001
Na ezekre még nem írtam, de Princo-ra nem is fogok akkor 😊
Már megvannak a favoritok. 😊

Sephi
Jah oksa. Kolega PRIMCO-ra tolta a Zeldat es egyfeszt fagyott. Majd Memorex-re tolta es azota siman megyen neki.

Csibe001
Ezt írtam, hogy tök változó, elvileg sõt gyakorlatilag is mindkettõ jó neki, meg az RW is, ezért le lehet tesztelni is a játékot mielõtt kiírnád normálisan.Eddig 1-2 játék kivételével én Verbatim +R -e írtam, aztán kaptam egy jó tippet, hogy a Traxdata mégjobb azóta azt használok s mind1 hogy + v. - De van TDK-n s mondom a kedvencem a Maxell +RW -s dvd, azon eddig minden elindult simán.

Sephi
Nem vagom. Akkor most Wii-re mi a jo? A minusz vagy a plus R???

Csibe001
Félre ne érts, nem kötözködésbõl mondtam de az #5062-es hsz-edbe kifejezetten azt írod, hogy a minusz r jó, holott ez nem igaz.
S utána felhozod példának a ps2-t.S ezért mondtam, hogy itt wii-rõl van szó.

Sephi
Odairtam hogy pl. Bocs hogy peldat mertem felhozni. Pff..

Ki probáltam végre mrio strikers téleg nagyon zsír nemsokára aktívan is nyomom.
Egyébként saját wiimemen probáltam ,de havernál mintha nem az enyém lenne 😄D

Most az a szitu ,hogy könyörögött, hogy még 1 hétig maradjon nála a kicsike, és helyette addig oda adta ps3...
Itthon most van egy ps3-mna hdtv nélkül pff. Nyitok egy új oldalt akkor már ps3hun.hu 😄

Csibe001
Az lehet, de itt wii-rõl van szó nem ps2-rõl.

JamesHolden: Ja még annyi, hogy a Maxell + RW DVD-m eddig mindent vitt. 😊

Sephi
Haver par eve a GC-es gamakat irta +R-re... tudtommal pl PS2-on csakis a -R megyen.

Csibe001
Nagyon változó, én már írtam mindenfélére, +,- R , RW, leginkább Plusz R-re írom õket, Verbatim,Traxdata meg TDK.De író s DVD függõ.

Sephi
Minusz R. Lehetoleg Verbatim , Memorex , TDK , Traxdata

james69holden
tört gameket milyen lemezre érdemes írni? plusz v. mínusz?
vagy tök8?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Köszönöm. Örök hála
kösz mindenki
csak azért kérdeztem mert kiváncsi voltam hogy ha elromlik netan a chip akkor lehet e javitani.