Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nemrég vásároltam egy WII-t. Leszedtem egy játékot, de nem tom hogy kell kiírni. Tudnátok abban segíteni, hogy milyen progival érdemes írni, és hogy sima DVD-re kell, vagy DL-es lemezre. Elõre is köszi a segítségetek.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gta kapott ilyet anno mikor az a hot coffe szerüség dolog volt. 😄
Ebbõl butitás lesz... francba pedig megnéztem volna, hoy torontói R teljes neki futásal, hogy mit hoztak ki a wiibõl...

Ezek a wiis képek , és most el képzeltem a motel az írányitást.. hát durvala a második kép pláne.. elözõvel én se játszottam sokat ,de most ez az írányitás miatt ki kell probálni. ( de lehet néhány résznél el fogok fordulni a tv-tõl 😄😄 😄)
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Nem undokul irtam es nem kell ennyire eros privit kudeni mert nem csinaltam semmi rosszat hogy igy lebaxxal.
Egyébként röviden: jelenleg egy jobb chippel , mindet csinálhatsz mintha semmi se lenne modolva.
Az xbox liveon elõfizetés van / tartalom fizetés/ virtual consolhoz hasonló árkádm , és a warezosok ezekért mint fizetttek. ( csak a jatékért nem) , és még is ban.
Mindesetre annyi biztos hogy nem egy 1-2 év allat lehet össze hozni egy ban szürõt sem. Szal talán nem nagyon érdekli az n.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De ize nem fogok en veled veszekedni. Enreszemrol lezarva a tema. Remelem nem folytatod.
Koce 😄
En mar fellazadtam az elso resznel is es a madoiktol is fel fogok tutira.
Egyébként persze, hogy kötelezõ darab lesz 😄
Ilyen alapon gta az összes országba be lehetne tiltani 😊, nah meg silent hillrõl ne is beszéljünk azt, hogy hogy be tudták sorolhni? 😄
Szerintem lesz még itt harc ,mert ha nem elég nagy szivás lesz... Szinte biztos ,hogy a legtöbb wii verziot amcsin kivül angliába vették volna. És nem árt a jövõt illetõen ha jól figy ez...
Ezek útána a németeknél esélyes a game.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
"And btw some people are saying that it works on pal, i hope that it's true"
Egyébként ez a release: Resident Evil 4 Wii Edition USA Wii-PROMiNENT
Meg nem lehet tudni ha mukodik PAL.
http://www.mmv.co.jp/special/game/wii/nomoreheroes/
számokkal jelöli a forrasztási pontokat
az alapján a mûszerész emberkének nem lehet gond odaforrasztani
és bizony spéci nintendo csavarhúzóra is szükség lesz csak elfeljettem mondani... ahol lehet chipet kapni, ott találsz majd azt is (5-6€ az ára)
hálisten nekem sikerült kölcsönkérnem 1et
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Más:
Én egyébként tettem a Wiire matricát(skint) de ma már csak fehér alapút vennék, a sötét nagyon elüt a kivillanó fehér csíkoktól.
azok közül is az EU-n belüli boltokból, h minél olcsóbb legyen a postaköltség
ha megjött a chip elviszed géppel együtt egy mûszerészhez vagy egy hozzáértõ ismerõshöz aki beszereli neked, for free :p
én így csinálom, vagyis így fogom...
chipet már megrendeltem, várom hogy hozza a postás
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
köszi