Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia és hol milyet érdemes?

Sephi
Rakatta' bele cshippet?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok.
Nemrég vásároltam egy WII-t. Leszedtem egy játékot, de nem tom hogy kell kiírni. Tudnátok abban segíteni, hogy milyen progival érdemes írni, és hogy sima DVD-re kell, vagy DL-es lemezre. Elõre is köszi a segítségetek.
köszönöm mindenkinek a segítséget a korábbi problémámmal kapcsolatban!
JAH lõttek a manhuntnak családbarát Wii ,mi???majd ha megvágták mehet a piacra addig meg csak várjunk.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Csibe001
Várjuk. 😊

Sephi, nem tiltottalak le.

Sephi
Nah a RE4 iranyitasa eleg furi 😄 De meglehet szokni. Kivancsi vok nektek hogy fekszik a dolog?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pff amcsiba AO besorolást kapott
Gta kapott ilyet anno mikor az a hot coffe szerüség dolog volt. 😄
Ebbõl butitás lesz... francba pedig megnéztem volna, hoy torontói R teljes neki futásal, hogy mit hoztak ki a wiibõl...

te is letiltottal nem???

ejha elég véres😄

egyébként egy két kép ,eddig ezeket nem vettem észre.( wii motes)

Ezek a wiis képek , és most el képzeltem a motel az írányitást.. hát durvala a második kép pláne.. elözõvel én se játszottam sokat ,de most ez az írányitás miatt ki kell probálni. ( de lehet néhány résznél el fogok fordulni a tv-tõl 😄😄 😄)

6599848892481290 a Mii számom,várom a jelentkezôket sok szeretettel! 😊

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Sephi
Csibe baze miert kellet letiltsal? Szar napom volt a tegnap es tenyleg nem akartam belemenni ebbe a dologban. Mit vayg ilyen erzekeny , nem roszindulatbol mondtam. Majd ha kicsit magamhoz terek es sikerul aludnom akkor majd tiszta fejjel leirom neked ide miert gondolom azt amit gondolok a Manhunt-rol.

Nem undokul irtam es nem kell ennyire eros privit kudeni mert nem csinaltam semmi rosszat hogy igy lebaxxal.

keresõ 😊

Egyébként röviden: jelenleg egy jobb chippel , mindet csinálhatsz mintha semmi se lenne modolva.

hm azért ez nem ilyen egyszerü.
Az xbox liveon elõfizetés van / tartalom fizetés/ virtual consolhoz hasonló árkádm , és a warezosok ezekért mint fizetttek. ( csak a jatékért nem) , és még is ban.

Mindesetre annyi biztos hogy nem egy 1-2 év allat lehet össze hozni egy ban szürõt sem. Szal talán nem nagyon érdekli az n.

gneoka
mehetsz netre nyugodtan! egyébként gondolj bele a nintendó letilt a netrõl ahol költheted a pénzed a virtual consol boltban többek között?😄 na nee 😊 neki már a konzol is hasznot hoz szóval nem zavarja nagyon a másolás ( még a mario footballal is tudsz játszani a hivatalos serveren )

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Nem találom. Nem tudsz kicsit bõvebb leírást adni?
capo16
hy all chip-elt géppel felnézhetek a netre? nem bannolnak vagy nézik vissza az ip-met meg valaki pls irja mar le hogy mit tudok csinalni neten😄

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

TDC Geronimo
Tudtommal az csak akkor világít, ha netre van kötve a cucc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

igen, a beállításokba keresd meg (always dim vagy valami ilyesmi), de sztem nagyon zavaró
Valahogy be lehet kapcsolni azt a lámpát ami az olvasót veszi körül?
Sephi
Itt arrol van szo hogy adnak elo egy dolgot. A Manhunt direktbe ozol a gyilkosagra mig a Hitman az totalisan mas teszta.

De ize nem fogok en veled veszekedni. Enreszemrol lezarva a tema. Remelem nem folytatod.

Koce 😄

Csibe001
Azért lásd már be hogy ez nem ugyanaz...itt van kis történet, s nem pedofil.Bár kinek mi az erkölcsös, ez egy JÁTÉK s mint olyan miért ne lehetne üveggel elvágni valaki torkát?Miben jobb mondjuk halomra lõni embereket?A lényeg ugyanaz, megölöd, csak itt brutálisabban.Szóval mi az , hogy nem ilyen direkt szinten??Szétlõni valakinek a fejét vagy elvágni a torkát, nem mind1?Vagy Hitman-ben folytogatás.Az mitõl lenne erkölcsösebb vagy kevésbé ízléstelen?De ebbe nem érdemes belemenni, mert jöhetne még rengeteg példa, miért pont a Manhunt-on vagy kiakadva?Neked nem jön be, sokaknak viszont igen.S pont.

Sephi
Hat van eroszak mas jatekokban is de nem ilyen direkt szinten. Szerintem ez mar gusztustalan volt. Izlestelen es erkocstlen. Holnap mar az elsz hogy menni kell az utcan es akkor kapsz pontokat ha megeroszakolsz kislanyokat... ha mar itt ugye egy oveggel kell elvagni a masik nyakat.

Csibe001
Szvsz te bajod, ez CSAK egy játék.Mit kell felháborodni rajta?Nem bírod az erõszakot?Akkor ne vedd meg, van ezernyi más játék.

Sephi
Ne haragudjatok de aki Manhunt-ot jaccik , es elvezi is ... annak valami baja van.

En mar fellazadtam az elso resznel is es a madoiktol is fel fogok tutira.

Csibe001
Nem hivatkozás, csak mintha ezt hallottam volna. 😊
Egyébként persze, hogy kötelezõ darab lesz 😄

sok mulik ezen ,hogy jön gta wii-re vagy nem. Szal senki se warezolhat ennél a gamenél mindenkinek kötelezõ meg venni! ( hol lehet le szedni? 😄DD)

mindenre hivatkoznak ilyenkor ,csak hogy mentsék a bõrüket..
Ilyen alapon gta az összes országba be lehetne tiltani 😊, nah meg silent hillrõl ne is beszéljünk azt, hogy hogy be tudták sorolhni? 😄

Szerintem lesz még itt harc ,mert ha nem elég nagy szivás lesz... Szinte biztos ,hogy a legtöbb wii verziot amcsin kivül angliába vették volna. És nem árt a jövõt illetõen ha jól figy ez...

Csibe001
Igen de nem pont Angliában volt az az eset amikor egy gyerek nyakon szúrt egy másik gyereket s a Manhuntra hivatkozott?

haha tudtam 😄 Az agnoloknál be tiltották a manhunt 2! Ki emelvén a wii verziót ,hogy borzasztó nem lehet egy minõsitéshez se rakni 😄DD
Ezek útána a németeknél esélyes a game.

Sephi
Megy pal-on. Haver reggel 9 ota nem mozdult el TV-tol 😄DD

gneoka
resi 4 végre ! wiikey-el palon megy? wiid-el azt irják megy palon

rá is cuppantak párszázan a resi 4re
james69holden
megy PAL-on nagyon úgy néz ki!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Csibe001
Jaja, nagyon megy a misztika:

"And btw some people are saying that it works on pal, i hope that it's true"

Egyébként ez a release: Resident Evil 4 Wii Edition USA Wii-PROMiNENT

Sephi
KIGYUTT A RESIDENT EVIL 4 !!!!!

Meg nem lehet tudni ha mukodik PAL.

No More Heroes honlapján megy egy visszaszámláló. Már csak 4 nap van hátra!

http://www.mmv.co.jp/special/game/wii/nomoreheroes/

gneoka
yuga küldtem pü-t<#smile>

köszi a tippet
james69holden
elvileg jár a chiphez egy forrasztási útmutató kép formájában
számokkal jelöli a forrasztási pontokat
az alapján a mûszerész emberkének nem lehet gond odaforrasztani

és bizony spéci nintendo csavarhúzóra is szükség lesz csak elfeljettem mondani... ahol lehet chipet kapni, ott találsz majd azt is (5-6€ az ára)
hálisten nekem sikerült kölcsönkérnem 1et

Igen, ez jól hangzik. Egy elektromûszerész csak ránéz és tudja hová kell forrasztani? Helybõl van neki nintendo csavarhúzója, vagy azt is rendeltél?

Más:
Én egyébként tettem a Wiire matricát(skint) de ma már csak fehér alapút vennék, a sötét nagyon elüt a kivillanó fehér csíkoktól.
james69holden
a router is jó, de létezik hozzá lan adapter

james69holden
legegyszerûbb (szvsz legolcsóbb is) ha netrõl rendelsz chipet, azokból az online boltokból amik a wiikey.cn hivatalos forgalmazói (ezek 99%-ig árulnak origi, hologramos wiikeyt)
azok közül is az EU-n belüli boltokból, h minél olcsóbb legyen a postaköltség
ha megjött a chip elviszed géppel együtt egy mûszerészhez vagy egy hozzáértõ ismerõshöz aki beszereli neked, for free :p
én így csinálom, vagyis így fogom...
chipet már megrendeltem, várom hogy hozza a postás

teddymac
Wifi router
Ilyet kell vennem ha internetezni akarok a Wii.-vel ?
La nadaptert nem találtam 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Jó, jó, de egy-az-egyben úgy mûködnek a klón-nemorig-hamis stb. chipek, mint az eredeti? Mert az nem OK, hogy most még elmegy valahogy, de késõbb valami upgrade után meg szívok. Csak azt akarom elkerülni, h szemetet vegyek. Persze, ha nincs negatív ismeretetek, tapasztalatotok, akkor nekem is jó az olcsóbbik. Azok az arcok akik pl. az a.neten hirdetnek megbízhatók? Nyomjon már valaki egy pü-t, ha már ide nem akar, hogy kinél csinálta, jó?Csibe?Geronimo? trsi?
köszi
a wiikey is par $-bol ki jon + a klon is, csak annyi a kulombseg az elozon tobb a profit😊 . az en csippelesem nem volt 2$ 😊, bar ebben nem wiikey sw van. (eddig mindegyik palos biztonsagi masolat muxik+ par ntsc is)
transmission during data.error.szoval megint nem megyen.

Kössz a segítséget.