Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Gusztustalan ez a betiltósdi,fõleg a "lehetõségek hazájában"!Álszent majmok,játékot nem vehetsz meg bármilyet,de fegyvert azt igen.Ez a nagy fene szabadság,meg demokrácia?Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz:hagy döntsem el mit szeretnék,nem kell az alkotmányos cenzúra!
<#mf1>#mf1><#levele>#levele>
Lehalkitom a gamet berakom az Irish Loverstol a Drunken Sailort, es ugy fogok gamelni.Nekem a vagatlan verzio kellene.EN NAGYON NAGYON kivancsi vagyok mi a budos feneert tiltjak be ennyi helyen.A cenzurat lehet vitatni csak felesleges mer az meg nem oldana meg a problemankat.
Nem egy game miatt orulnek meg, vagy esetleg esne hanyatt a csodalatos eletem.
Az okos tanaraimtol fogok megorulni.!!!!
UI😞Oktoberben leszek 17)<#idiota>#idiota>
msn: [email protected]
Kemény lenne..
Most egyedül az nyugtat, hogy kijött a Mario Party, ezt várta az egész társaságom 😄
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
KI sem raktam már hírbe ,mert may 1 hétre rá jön ,hogy a bizzotság meg állapodot a rockstar- al ,és örülön ,hogy a kiadó támogatja a hivatalunkal ,és adományozott az alapitványak egy nagyobb összeget e célból.. ( errõl szól minden nem a "gyerekek védelméjért"
A másik ,hogy ezek csak a KIVÁLTÓ OKOK tehát lehet hogy valaki egy játéktól elkezd öldökölni , de annak az illetõnek milyen gyerekkora volt? Miér váltotta ki ezt a reakciót belõle? A szülõ az ilyen esetekben legalább olyan hibás, vagy a családi háttér , vagy a környezet! Csak azokat nem lehet egymondattal elintézni, azoknak utánna kéne járni,azokat nem lehet betiltani...
ilyenkor sokkal egyszerübb azt mondani: "Igen errõl a játék tehet, kész pont, betiltjuk oszt jó lesz minden!"
Na jó viccelek, igen igazad van, s ez nem lesz jobb, mivel a média is ezt sugározza..most nem akarok nagyon belemenni, de mostanában milyen rajzfilmek vannak ill filmek a TV-ben?Meg a különbözõ csodálatos talk-show-k?
Szóval nem itt kéne a hibát keresni, meg ugye az interneten bárki megtalál bármit ha nincs lekorlátozva, de soxor még az sem segít.
S persze akkor a Manhunton kell pont kiakadni..
Ott a CoD2. Blood patch-el nyomtam PC-n. Mégsem lõttem eddig halomra az utcán az embereket.
Sosem gondoltam volna hogy ez komolyan elhiszi valaki, az a baj hogy azok akiket ezeket elitélik ,fogalmuk sincsen az adott témáról. Egyszerûen vicces ,hogy a videójátékokat a sátán mûvének tartják, amit külön nem értek hogy a mai napig nem jutott el felsõbb körökbe olyan ember aki ért hozzá, hogy õ hozzon döntést efelõl
Egyébként felnõtt ember vagyok meg tudok hozni racionális döntést. Ha én ezzel játszani akarok akkor, ki, milyen jogon tilt ettõl? (és ez távolról sem ugyan az mintha kárt tennék magamban vagy másokban szóval ne ilyen ellenpédát hozzatok fel)
Szeretem a kultúrált vitákat ezért szívesen halgatom az ellenvéleményeket. (Érdekesség képpen jegyezném meg, hogy én a rayman raving rabits-el meg a wario ware-el játszom és egyáltalán nincs indíttatásom a manhunt-hoz, csak nem értek egyet hogy eltiltsák az embereket valamitõl. Ezt a döntést saját maguknak kellene meghozni...)
Egyébként még nincs Wii-m és inkább a II. VH-s játékokat szeretem... Csak hozzá szerettem volna szólni.
"hogy az osztályozó testületnek cenzúra gyakorlása helyett a játék osztályzására kellene összpontosítania" - Itt a pont.
Komolyan mondom, felnõtt ember miért ne játszhatna vele.
Hajrá Rockstar, ne hagyjátok hogy cenzúrázni kelljen!!!
"A BBCF (az Egyesült Királyságban megjelenõ filmek és játékok besorolását végzõ független testület) nem látta el osztályzattal a Rockstar Games erõszakos akciójátékát, a Manhunt 2-t, mondván az elõzõ rész is a határon volt, a folytatás azonban minden határt áthág. Az egyesület vezetõje, David Cooke szerint a Manhunt 2 végig zord és lelketlen atmoszférája, illetve a sosem lankadó erõszak, a zsigeri mészérlásra való buzdítás és a gyilkosságokban megjelenõ egyre brutálisabb, szadista motívumok sarkallták az osztályozó bizottságot a játék betiltására, pontosabban arra, hogy ne adjanak osztályzatot a játékra. Az osztályzattal nem rendelkezõ játékok, filmek, videofilmek ugyanis nem kerülhetnek kereskedelmi forgalomba.
A Rockstar szóvivõje persze sajnálatát fejezte ki és egyben utalt rá, hogy az osztályozó testületnek cenzúra gyarkolása helyett a játék osztályzására kellene összpontosítania. A BBCF egyébként az 1997-ben megjelent Carmageddon óta nem tiltott be játékot. Az SCi-nak ekkor módosítania kellett a játék egyes elemeit, hogy a cenzorok zöld utat adjanak. A Rockstarnak 6 hete van a fellebbezésre.
A Nintendo örülhet, ezáltal hivatalosan is felnõtt konzolként lehet tekinteni a Wii-re, már ha végül a boltok polcaira kerül az embervadászatra összpontosító Manhunt 2."
Adna az eg hogy betitltsak.
Jah ez magan velemeny szal nem anyazni!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak nekem egyelõre nem jön össze.
De nem adom fel... <#wink>#wink>
Másodsorban:hogy vehetek fel valakit Wii-n?Próbáltalak OackH4M,de egyelõre vajmi kevés sikerrel!Egy két dolog még nem tiszta.<#action>#action>Kicsit segg vagyok még a dologhoz!<#idiota>#idiota><#circling>#circling><#nevetes1>#nevetes1>
Erdemes megvenni komponens kabelt wii-hez?
Kulonbseg oriasi az rgb v mezei kabelhez kepest?
Ha britt cimmel regisztralom a wiit akkor mukodik a store ugye??
Vkinek volt mar olyan hogy NGC kontrollert radugja es kesz, gep reset-el? mert vettem egyet, ugy par hete, most raertem volna kiprobani, erre most ezt csinalja, ahogy bedugom reset 😞