Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anyagilag?Valószínûleg igazad van és nem termelt volna olyan "fergeteges" bevételt.Inkább csak a presztizskérdés miatt érte volna meg nekik.Egyébként nem hiszem hogy a Sony is bukott volna olyan nagyot pár húzósabb címen,viszont a "reklám" csak jót tett a ps2 eladásoknak.Viszont abban is igazad lehet:a Nintendónak per pillanat nincs szüksége ilyen akciókra.De mégis:olyan jó lett volna látni a nagy N-tõl egy ilyen tõle szokatlan húzást! 😛

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

gneoka
ott a pont! fegyvert lehet venni de játékot nem , mikor nagyobb az esély hogy elkezdessz öldökölni , ha veszel egy manhunt 2 DVD-t vagy ha FN-Fal gépkarabélyt és egy rakat 7.62 -es lõszert? <#nyes>

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
ez szerintem egyáltalán nem áll a nintendo érdekében hogy lerombolja az imidzst 😊

Csibe001
S az hol érte volna meg a nintendonak?

Egyébként ha a Nintendónak lett volna vér a pucájában,most tehetett volna egy gesztust a HC réteg felé!Ha felvállalja teljes vállszélességben a játékot,esetleg köt a Rockstrar-ral egy exluzív szerzõdést,azt hiszem be lett volna fogva sok károgó szája hogy a Wii csak egy "családbarát konzol"....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Amerika?20-as évek?Alkoholtilalom?Értek el valamit vele?Jah,megerõsödött a szervezett bûnözés!
Gusztustalan ez a betiltósdi,fõleg a "lehetõségek hazájában"!Álszent majmok,játékot nem vehetsz meg bármilyet,de fegyvert azt igen.Ez a nagy fene szabadság,meg demokrácia?Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz:hagy döntsem el mit szeretnék,nem kell az alkotmányos cenzúra!
<#mf1><#levele>

Nem értem, hogy miért cirkuszolnak ezen az AO (Adults Only) besoroláson. És ha csak felnõtteknek való? Úgy ahogy leírtátok, mindenki eldönti, hogy akar-e vele játszani. A teljes betiltással akarják elérni, hogy ne kaparintsák meg a fiatalabbak? Mert ha igen, akkor ott a probléma, hogy senki nem tartja be a törvényt, hogy fiatalkorúnak ne adjon el ilyen játékot.

En fiatal korunak szamitok es megvennem manhuntot, csak azert is.
Lehalkitom a gamet berakom az Irish Loverstol a Drunken Sailort, es ugy fogok gamelni.Nekem a vagatlan verzio kellene.EN NAGYON NAGYON kivancsi vagyok mi a budos feneert tiltjak be ennyi helyen.A cenzurat lehet vitatni csak felesleges mer az meg nem oldana meg a problemankat.
Nem egy game miatt orulnek meg, vagy esetleg esne hanyatt a csodalatos eletem.

Az okos tanaraimtol fogok megorulni.!!!!
UI😞Oktoberben leszek 17)<#idiota>
Sziasztok én uj vagyok az oldalon! KB.2 héten belül szeretnék venni egy wii-t és ki akarom chippeltetni!Szóval aki jártas ebben az ügyben segithetne egy kicsit mert nem minden tiszta!Debreceni vagyok és ha vki tud debrecenbe ilyen helyet ahol kichippelik és tudna segiteni azt megköszönném!

msn: [email protected]
gneoka
Igen! És az Egyesült Királyságban például csak az a film mehet a mozikban amit elötte a bizottság jóváhagyott átnézett (esetekben cenzúrázott) és besorolást adott neki, ez megteszik (ha jól emlékszem) "mindössze" 10.000 Font/percért pusztán az állampolgárok és a gyerekek önzetlen védelméért <#crazya>

Csibe001
😄 😄
Kemény lenne..

Most egyedül az nyugtat, hogy kijött a Mario Party, ezt várta az egész társaságom 😄

majd az lesz mikor a ki végzés jön. Egy angyal meg jelenik szövegel ,hogy ne ted ne ted , nem helyes( kérem rángassa meg jobra a motet ha kegyelmez) , ha pedig balra akkor pont game over 😄

nah mg1 a lényeg adózás a bizottságnak 😄

Csibe001
Én cenzúrázottal nem hiszem hogy játszani fogok..

Totis
Mario Party 8 cenzúrázva? <#idiota><#idiota>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

akkor örülhetsz 😊 , mert már felfüggeszteték a gamet, amig nem rendezõdik a helyzet.
KI sem raktam már hírbe ,mert may 1 hétre rá jön ,hogy a bizzotság meg állapodot a rockstar- al ,és örülön ,hogy a kiadó támogatja a hivatalunkal ,és adományozott az alapitványak egy nagyobb összeget e célból.. ( errõl szól minden nem a "gyerekek védelméjért"

Ngamer magazin dobott rá 92%-ot egyébként. KaTT

Cenzúrázva velszeg kijön, mindenestre egy uncut leaked verzának jobban örülnék... <#vigyor1>

Egyet értek,fele aki a játékokról az itéletet hozza még gép elött alig ült és akkor sem jáccot.....

Valaki próbálta a Shrek 3-at? A Mario Party 8-at? milyenek?

gneoka
Én még azon a példán szoktam fenn akadni (persze ez is a szokásos bíróság elötti mentegetés álltalában ) , hogy a játékban lévõ sok vér és hangok hatására "kattant be " az illetõ , namármost : tényleg van olyan akit különféle audiovizuális inger cselekvésre készteti vagy "megtébolyodik", de ez egy, színtõl, hangtól van és általában valami trauma áll mögötte (egész életében csöpögött a csap ,szünet ,majd párévre rá csöppent egyet és ettõl olyan dühöt érzett hogy ezt kitöltötte valakin) de ezeknél a kiváltó okonál nem csak egy játék lehet a kiváltó ok.(legyen az pc vagy konzol) Lehet hogy az illetõ egy képet nézet a szépmûvészetiben és azon volt egy szín ami úgy felkavarta hogy aztán dührohamot kapott , vagy étált az utcán és az autó dudája, vagy a tvben a Szellõ István haja (a példák szándékosan extrémek). Akkor erre az a megoldás, hogy tiltsuk be az autókat? Ne legyen több Van Gogh kiállítás? Vagy cseréljék le a mûsorvezetõt? Vagy szüntessük meg a vízvezetékket?

A másik ,hogy ezek csak a KIVÁLTÓ OKOK tehát lehet hogy valaki egy játéktól elkezd öldökölni , de annak az illetõnek milyen gyerekkora volt? Miér váltotta ki ezt a reakciót belõle? A szülõ az ilyen esetekben legalább olyan hibás, vagy a családi háttér , vagy a környezet! Csak azokat nem lehet egymondattal elintézni, azoknak utánna kéne járni,azokat nem lehet betiltani...

ilyenkor sokkal egyszerübb azt mondani: "Igen errõl a játék tehet, kész pont, betiltjuk oszt jó lesz minden!"

Csibe001
Talán mert nem tudtál még pisztolyt szerezni.. 😛

Na jó viccelek, igen igazad van, s ez nem lesz jobb, mivel a média is ezt sugározza..most nem akarok nagyon belemenni, de mostanában milyen rajzfilmek vannak ill filmek a TV-ben?Meg a különbözõ csodálatos talk-show-k?
Szóval nem itt kéne a hibát keresni, meg ugye az interneten bárki megtalál bármit ha nincs lekorlátozva, de soxor még az sem segít.
S persze akkor a Manhunton kell pont kiakadni..

Totis
Nem a játékok között kellene keresni elsõ körben az erõszakra "buzdító" elemeket. Az a 12 éves gyerek vajon mibõl merítette az ötletet, hogy hátbaszúrjon egy nõt. Szerintem az a gyerek még nem is látott konzolt. Inkább a család-centrikus gondolkodást kellene erõltetniük nem pedig a horror filmeket, háborús közvetítéseket, szingli vagyok és sz*rok a családi életre vagy van ugyan családom de jó lenne szinglinek lenni.
Ott a CoD2. Blood patch-el nyomtam PC-n. Mégsem lõttem eddig halomra az utcán az embereket.

Csibe001
És milyen igazad van, hogy ez jutott eszedbe!Mert az egy dolog, hogy a fiatalabbakat lehet ugyan befolyásolni, mert valóban én se adnám ki egy 18 éven alulinak (holott vannak erõszakos játékok bõven s azok nem kaptak 18-as besorolást) de egy felnõtt embernek engedjék már meg hogy saját maga döntsön afelõl hogy õ akar e játszani vele vagy sem.Egyetértek.

gneoka
Nekem errõl az jutott eszembe, hogy a bíróságokon : minden drogos közli hogy "biztos a poharába rakták, nem is értem hogyan..." vagy minden szadista gyilkos idióta a "láttam egy játékban és kiakartam próbálni..."
Sosem gondoltam volna hogy ez komolyan elhiszi valaki, az a baj hogy azok akiket ezeket elitélik ,fogalmuk sincsen az adott témáról. Egyszerûen vicces ,hogy a videójátékokat a sátán mûvének tartják, amit külön nem értek hogy a mai napig nem jutott el felsõbb körökbe olyan ember aki ért hozzá, hogy õ hozzon döntést efelõl

Egyébként felnõtt ember vagyok meg tudok hozni racionális döntést. Ha én ezzel játszani akarok akkor, ki, milyen jogon tilt ettõl? (és ez távolról sem ugyan az mintha kárt tennék magamban vagy másokban szóval ne ilyen ellenpédát hozzatok fel)

Szeretem a kultúrált vitákat ezért szívesen halgatom az ellenvéleményeket. (Érdekesség képpen jegyezném meg, hogy én a rayman raving rabits-el meg a wario ware-el játszom és egyáltalán nincs indíttatásom a manhunt-hoz, csak nem értek egyet hogy eltiltsák az embereket valamitõl. Ezt a döntést saját maguknak kellene meghozni...)

Totis
Egyébként nem értem a dolgokat. Ott egy horror film ami megkapja a 18-as karikát. Azt is elérik a fiatalabbak ráadásul az realisztikusabb. Igaz ott nem neked kell ezt megtenned. Vagy a neten böngészve 30 perc alatt lehet találni olyan videókat amik azért eléggé brutálisak. Ennek a grafikája max hajaz a realisztikusra.
Egyébként még nincs Wii-m és inkább a II. VH-s játékokat szeretem... Csak hozzá szerettem volna szólni.

Csibe001
Szánalmas hír , remélem azért valahogy megkaparinthatja az akit ez nem befolyásol s valóban csupán játékként tekint rá.

"hogy az osztályozó testületnek cenzúra gyakorlása helyett a játék osztályzására kellene összpontosítania" - Itt a pont.

Komolyan mondom, felnõtt ember miért ne játszhatna vele.
Hajrá Rockstar, ne hagyjátok hogy cenzúrázni kelljen!!!

Sephi
Na vegre egy jo hir.

"A BBCF (az Egyesült Királyságban megjelenõ filmek és játékok besorolását végzõ független testület) nem látta el osztályzattal a Rockstar Games erõszakos akciójátékát, a Manhunt 2-t, mondván az elõzõ rész is a határon volt, a folytatás azonban minden határt áthág. Az egyesület vezetõje, David Cooke szerint a Manhunt 2 végig zord és lelketlen atmoszférája, illetve a sosem lankadó erõszak, a zsigeri mészérlásra való buzdítás és a gyilkosságokban megjelenõ egyre brutálisabb, szadista motívumok sarkallták az osztályozó bizottságot a játék betiltására, pontosabban arra, hogy ne adjanak osztályzatot a játékra. Az osztályzattal nem rendelkezõ játékok, filmek, videofilmek ugyanis nem kerülhetnek kereskedelmi forgalomba.

A Rockstar szóvivõje persze sajnálatát fejezte ki és egyben utalt rá, hogy az osztályozó testületnek cenzúra gyarkolása helyett a játék osztályzására kellene összpontosítania. A BBCF egyébként az 1997-ben megjelent Carmageddon óta nem tiltott be játékot. Az SCi-nak ekkor módosítania kellett a játék egyes elemeit, hogy a cenzorok zöld utat adjanak. A Rockstarnak 6 hete van a fellebbezésre.

A Nintendo örülhet, ezáltal hivatalosan is felnõtt konzolként lehet tekinteni a Wii-re, már ha végül a boltok polcaira kerül az embervadászatra összpontosító Manhunt 2."

Adna az eg hogy betitltsak.

Jah ez magan velemeny szal nem anyazni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na van Mario Party 8 Pal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja és továbbra is cserélnék számot szívesen bárkivel aki úgy gondolja,az enyém lentebb található.(Még én piszkálom az asszonyt,hogy az iwiw mekkora hülyeség<#buck>) <#crazya>

Csibe001
Na, örülök hogy minden rendben lett végül 😛

Jaja!Azóta a Wiihun adminja már bejelentkezett,ugyhogy megy a dolog,csak azt hittem vmit rosszul csinálok.Irtam is OackH4M-nak,megköszönve a segítségét,hogy Krisztusi korom ellenére a türelem sajnos nem az erôsségem!<#circling>

Csibe001
Ne aggódj, amint 0ckH4M is beírja a számod akkor tudtok majd küldeni üziket egymásnak meg mii-ket csere-berélni.Én is pont a héten vettem fel vele a kapcsolatot Wii-n.Ill küldtem neki üzit s elõször nekem sem engedte.

Hát elvileg ha két Wii között cserélsz számot akkor megtalálják egymást,lehet egymásnak üzenetet küldeni meg a Mii-ket csereberélni stb...
Csak nekem egyelõre nem jön össze.
De nem adom fel... <#wink>

teddymac
Wii szám az meg mi ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Eddig eljutottam én is,még tegnap este beírtalak.És ezután mit kellene tapasztalnom,vagy csinálnom?Mert nem tudok üzenetet sem küldeni se semmi.Na sebaj visszaolvasok a fórumban is hátha okosabb leszek.😊

Rámész jobb alul a borítékra. Ott az adress bookra. Add. Add Wii. Ott meg kell adni a Wii számot, és mûködik.

Bocsi de megint megkérdezem:a Wii-n lévõ Opera böngészõvel ha néztek egy magyar weboldalt,nálatok sem jeleníti meg az û-õ betûket,csak üres négyzeteket?Végleges az Operám,és csak azért kérdezem mert az egyik fórumos kolléga priviben azt mondta nála nincs ilyen probléma,és most már kíváncsi vagyok hogy mi a helyzet.De szerintem ez angol nyelvterületre fejlesztett Opera,azért nem ismeri a magyar karaktereket.Vagy nálam van valami hiba? <#conf>
Másodsorban:hogy vehetek fel valakit Wii-n?Próbáltalak OackH4M,de egyelõre vajmi kevés sikerrel!Egy két dolog még nem tiszta.<#action>Kicsit segg vagyok még a dologhoz!<#idiota><#circling><#nevetes1>

Sephi
En nekem LCD-em van 16:9 -es. Amiota komponens kabelem van nagyon latom a kulombseget. Sokkalta tisztabb a kep. Nehol akar a kristaly.

Hi!
Erdemes megvenni komponens kabelt wii-hez?
Kulonbseg oriasi az rgb v mezei kabelhez kepest?
Ha britt cimmel regisztralom a wiit akkor mukodik a store ugye??
Sziasztok! Tud segíteni valaki Paper Marioban? 3. pályán elakadtam valami útjelzõ táblánál. Piros pálmafákról írkál, de nem találok ilyet. Merre kell továbmenni? Elõre is köszi!
Hy mindenkinek,. Én szeretnék rendelni egy mod chipe-et a wii-be de nem a világ végérõl,biztos lehet Pesten is kapni,tud ebben nekem segiteni valaki.elõre is kösz
Csibe001
Úgy újat, hogy a teljes verziót, ugyanúgy ahogy a nem teljeset szedted el, töröld le a régit, menj fel a shop channelre s szedd le addig amíg még ingyenes.

ujat? Hat azt hogy. Ecer leszedtem, meg a legelost, az ujat hogy kene?

Vkinek volt mar olyan hogy NGC kontrollert radugja es kesz, gep reset-el? mert vettem egyet, ugy par hete, most raertem volna kiprobani, erre most ezt csinalja, ahogy bedugom reset 😞
james69holden
The_Sims_2_Pets_PAL_Wii-WiiZARD <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Csibe001
Aki még nem szedte le az új operát az június 30-ig tegye meg, mert utána fizetõs lesz.

majd ha lesz rendes forgalmazó.. A nintendonak kéne ide jönije, végülis állitolag az ms-nek is megérte ,hogy hivatalosan itt trónol 😊

Szerintem, az Opera alapból nem ismeri a magyar ékezeteket. 😞 Ne is keresd rajta!
Srácok az Opera nektek sem jelenít meg pár ékezetes betût?Hungary menni fog valaha is az országválasztásnál,szerintetek?Mert az Osztrákoknak már mûxik!

Sephi
Azt hogy milyet , azt nem tudom mivel ami nekunk van az kerem alasan valami improvizacio... haver csinalta szal nem ertek hozza.

Azt meg hogy hol majd bisztos megirja valamelyik forumozo.