Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fönõköm is rám szolt ,hogy dolgozni kéne inkább 😄D ( szal lehet picit zavaros vagy 5 ször javitottam rajta mikor nem nézett oda a diri 😄
Kicsit kopott az utóbbi idõben a japán nyelvtudásom... 😊
Valami egyébb infó?
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Nem is alkotok.
De ha még alkotnék is ,akkor se írnám be egy Ferrari-topikba, hogy mekkora fos, még akkor se, ha van egy Fiat Puntom.
"Ha a többi videó szutyok lesz, akkor kell félni."
Miért kell akkor félni, ha a többi videó is így néz ki(egyáltalán nem néz ki szutyokul ez se)?
Ez egy alacsony költségvetésû játék, nem kell tõle effektorgiát várni.
Elöre 10 nappal be jelentik a visszamlálót, mintha valami hû, de nagy dolog lesz akkor, és erre pff egy flashj háttér rajz ,meg egy story menü , ahol be raktak 3 eddig ismert képet...
mondjuk azért abban van valami, ha Kaplan betér kitõr a forradalom 😄DD
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
"X360-ad van, Wiid pedig nincs, ebbõl egyértelmûek a preferenciáid."
Ez most olyan volt, hogy tinglitangli cipõd van, Adidas pedig nincs, ebbõl egyértelmûek a preferenciáid. Csóró vagy! Nem szeretem ha úgy ítélnek meg, hogy nem is ismernek so te sedd tedd, elõre is kösz. Ja és ha lehet maradjunk meg a civilizáltság talaján.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
X360-ad van, Wiid pedig nincs, ebbõl egyértelmûek a preferenciáid.
A Wiisek nem szoktak beleugázni az X360 és a PS3 topikokba a játékokra, hogy "atyaúristen, mekkora egy fos!", te se tedd, boxos!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Wii nem neked való.
És az nem zavar, hogy ez egy low-budget cím??
De mondjuk engem jobban izgat ,hogy pl , ami traileren is volt azok a kéz láng karokat fullra te írányitod. Ha fel emeled fejed fölé a nuncsakot , meg motet akkor elöjön. Aztán ha bal karal támadsz akkor bal láng , ha jobb akkor jobb stb. Aztán különbfajta kombináciok is lesznek , én várom 😊
És "túlságosan steril"="mekkora egy szutyok te atya úristen!"??
ign van róla bemutató cikk. Az írányitás ha jól megcsinálják mint ígérik akkor god of war mehet a levesbe 😄
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ha eredeti a jatekod akkor amikor kinyitod a dobozt es kiveszed a eredeti lemezt akkor alatta milyen szinu az X jel?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak Manhunt legyen már...
Ettol meg messze nem szerepelt le. Arrol nem beszelve hogy kiapicsa az a "Greg" vaze? Egy total ismeretlen irasait masolod ide be mintha szamitana... megertenem ha egy komoly kritikuset.
Feco attol hogy neked bajok vannak a Mario Strikersal , nem kell itt vendettat inditani ellene. Senkit nem erdekelnek az ilyen jellegu posztok. Rosz helyen asol 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csúnyán leszerepel a Nintendo
3 Comments Published by Greg May 29th, 2007 in blog, gamez
Mario Strikers ChargedNem teljesen ismeretlen az online játékok világa a nagy N számára, hiszen kézi játékmasinájukon, a Nintendo DS-en már jelent meg ilyen, ám a nappalikat meghódító Wii játék konzol eddig ismert online szolgáltatásai elmaradni látszanak a konkurenciától. Ráadásul, a remegve várt Mario Strikers Charged, mely az elsõ Európában is megjelenõ online multiplayer játékuk, kriptikus hibaüzenetekkel bombázza a felajzott rajongókat. A játék látszólag kapcsolódik a Nintendo központi szerveréhez, de az a statisztikák, eredmények lekérése közben, még mielõtt egyetlen passzt lehetne rúgni, a kapcsolat megszakad. Error 98020: Disconnected from network during transmission. Vajon a hatalmas érdeklõdés alatt megroppant a Nintendo infrastruktúrája, a szimplán a bolti eladásokból finanszírozott háttérrendszer nem tudja kiszolgálni a játékosokat? Olyan hangokat is hallani, hogy inkább fizetnének az Xbox Live! rendszerhez hasonlóan évi 50 dollárt, csak megbízhatóan mûködjenek az online játékok. Kíváncsian várjuk talpra tud-e állni és megmarad-e ingyenesnek a Nintendo multiplayer álma.
Most megyek megnézem mégegyszer, hátha ilyen késõn kevésbé terheltek a szerverek vagy már felébredtek a kis japó mérnökök a világ másik végén… Persze nem megy. Amúgy a foci sosem volt a kedvencem, max a Sensible Soccerrel játszottam, meg persze a Mariohoz hasonló “fantasy” focival a Sega Soccer Slam-mel. Egyszer-kétszer azért csúnyán elkenetném az arcom vmi angol focihuligán palántával, de ahhoz mennie kellene végre! Alszom rá egyet.
Ui: hosszas újabb próbálkozás után végre sikerült. 3 szettben hülyére vertek. szó szerint. vmi kalapácsos figurával szétaprították a kis focistáimat. azt hiszem a szerelés gomb után, most meg kell néznem a power-up -ok használatát a help-ben… 😊
Soul Calibur Legends akció rpg minden verõ lesz
, és + most a Dragon blade haladunk haladunk 😄
de majd megnézem mik is vannak :]
http://wiki.gbatemp.net/index.php/Wii_Region_Patcher_Compatibility_List
??
Csórikám! <#nyes>#nyes>
De új élmény lesz ez is wiimote-al.Én még nem próbáltam, ötletes minijátékok vannak benne?
nagyon ahngulatos és jó játék. Társasjáték 3D-ben 😄
és az a jó benne, hogy bármi megtörténhet
Gta Wii változatának trailere.
A másik a bully? Bully 2 is simán jöhetne wiire az nem is oly erõszakos az is illik a konzolhoz , remélem rockstar nem riad vissza ettõl manhunt ügytõl 😊
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
ps2 , psp megveszi minimum a kis kemény mag, a wii verzió meg már csak azértvásárolják az emberek ,hogy ki probálják az írányitást( én is ezért venném 😄) Rockstar is ebben bizik szerintem , gondolom nem poénbol raktam némi + brutalitás elemeket a wiis-be
Egyébként resident evil nem hiába jön wii-re. Egy idejig úgy volt ,hogy a nintedo adja k pl a resi 4 vagy az új UC. Szal ki lehet találni ki ügyeskedet ez ügyben.
Aztán akár a manhunt is. A nintendo valszeg mai napig tárgyal gta wii ügyében, és hop hirtelen jön a legdurvább gameje wiire 😊
Szal a nintendo szépen ügyeskedik csak háttérbe csinál mindet nem úgy mint mondjuk az ms aki reklámoz a világba ,hogy õ mit és mennyiért vett meg 😄