Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most írtam róla egy új hírt wiihunon , igy munka közbe..
Fönõköm is rám szolt ,hogy dolgozni kéne inkább 😄D ( szal lehet picit zavaros vagy 5 ször javitottam rajta mikor nem nézett oda a diri 😄

DragonBlade jonak tunik_O
Ezmiez?
Kicsit kopott az utóbbi idõben a japán nyelvtudásom... 😊
Valami egyébb infó?

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

"Ennyire erõvel te sem alkothatnál egy Ferrari-ról véleményt, mert nincs Ferrarid."

Nem is alkotok.
De ha még alkotnék is ,akkor se írnám be egy Ferrari-topikba, hogy mekkora fos, még akkor se, ha van egy Fiat Puntom.

"Ha a többi videó szutyok lesz, akkor kell félni."

Miért kell akkor félni, ha a többi videó is így néz ki(egyáltalán nem néz ki szutyokul ez se)?
Ez egy alacsony költségvetésû játék, nem kell tõle effektorgiát várni.

Viszont a game ari lesz egy kis gtazasal 😄

új scan

egyébként amitéleg szutyok most, az a no more heroes oldala.
Elöre 10 nappal be jelentik a visszamlálót, mintha valami hû, de nagy dolog lesz akkor, és erre pff egy flashj háttér rajz ,meg egy story menü , ahol be raktak 3 eddig ismert képet...

Szerintem fölösleges tovább elemezgetni...( nyugi all)
mondjuk azért abban van valami, ha Kaplan betér kitõr a forradalom 😄DD

Becsinálok. Miért kell agresszívnak lenni? Nekem Wii-m van, de ettõl még elismerem a többi platformot is. Nem kell azért mást leugatni, mert nincs Wii-je és egy Wii-s játékról véleményt alkot. Ennyire erõvel te sem alkothatnál egy Ferrari-ról véleményt, mert nincs Ferrarid. Amúgy meg szerintem a Dragon Blade érdekesen néz ki,és szerintem ezért néz ki ilyen puritánon még, mert az írányításba fektettek bele mindent. Ha a többi videó szutyok lesz, akkor kell félni.

😊) Paplan már megint keveri a *****

Srácok ne offoljatok a továbbiakban,ha lehet kérni,inkáb beszéljétek meg egymást közt privátban a nézeteltéréseteket.Amúgy meg egy MÉG KÉSZEN NEM lévõ játékról vitatkoztok.Várjuk meg milyen lesz,majd utána lesz érdemes dícsérni/szídni!Csigavér...<#ejnye1>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

A civilizáltság talajáról te léptél le, amikor azt a primitív szöveget benyögted, hogy:"Az a Dragon Blade mekkora egy szutyok te atya úristen!"

Kaplan
Hát te ritka szûklátókörû vagy. Nem kicsit vagy rossz ember ismerõ. 😊

"X360-ad van, Wiid pedig nincs, ebbõl egyértelmûek a preferenciáid."
Ez most olyan volt, hogy tinglitangli cipõd van, Adidas pedig nincs, ebbõl egyértelmûek a preferenciáid. Csóró vagy! Nem szeretem ha úgy ítélnek meg, hogy nem is ismernek so te sedd tedd, elõre is kösz. Ja és ha lehet maradjunk meg a civilizáltság talaján.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Senkit nem érdekel, hogy van Gamecubeod.
X360-ad van, Wiid pedig nincs, ebbõl egyértelmûek a preferenciáid.

A Wiisek nem szoktak beleugázni az X360 és a PS3 topikokba a játékokra, hogy "atyaúristen, mekkora egy fos!", te se tedd, boxos!

Kaplan
Tudod srác, egy szót nem ejtettem eddig az XBOXról, fõleg, úgy, hogy van PS2-m, Gamecube-m, és X360-om. Gamecube-n játszottam ki a legtöbb játékot, innentõl akár el is gondolkozhatsz kicsit 😊 És hidd el van olyan ember aki megtalálja a számára teljesen jó játékot akár Xboxon is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A falu utáni részeken a RE4-ben sincs szinte semmi tereptárgy.

Ha grafika kell, akkor játsszál az xfosoddal, ott csak az van, játékmenet meg nincs.
A Wii nem neked való.

És az nem zavar, hogy ez egy low-budget cím??

Kaplan
Ja, csak azt az egy-két dobozt tegyék bele, mert tereptárgyat nem láttam 😄D

hát talán a véglegesbe egy két dobozt, majd be raknak, a háttérbe törés gyanánt 😄
De mondjuk engem jobban izgat ,hogy pl , ami traileren is volt azok a kéz láng karokat fullra te írányitod. Ha fel emeled fejed fölé a nuncsakot , meg motet akkor elöjön. Aztán ha bal karal támadsz akkor bal láng , ha jobb akkor jobb stb. Aztán különbfajta kombináciok is lesznek , én várom 😊

Kaplan
Igen, nézz már rá, grafikailag, semmi. Lehet mondani, hogy a grafika nem számít de akkor is könyörgöm, ez a Wii kétszer erõsebb mint a GC, ne szarjanak már rá.

Mi az ,hogy "túlságosan steril"??
És "túlságosan steril"="mekkora egy szutyok te atya úristen!"??

Kaplan
Nekem trailer alapján túlságosan sterilnek tûnt. Thats all.

A God of War egy agyonhypeolt hypercasual játék, ez meg még akár jó is lehet.

Kaplan
Khhm, ezt a kijelentést ugye te sem gondoltad komolyan 😊 "God Of War mehet a levesbe" ^^

már akinek
ign van róla bemutató cikk. Az írányitás ha jól megcsinálják mint ígérik akkor god of war mehet a levesbe 😄

Kaplan
Az a Dragon Blade mekkora egy szutyok te atya úristen, viszont a Soul Calibur nagyon jónak tûnik.

Csibe001
Aki akarna mii-t cserélni velem az írjon privátot.Végre összeállt nagyjából a rendszer.. 😛

ikszet én itt nem látok ha megmondod pontosan mire gondolsz akkor válaszolok.egy a-safe felirat egy push here egy ce.d-63760 de x sehol.amugy nemtom mirõl van szo itt ijet én nem látok.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

james69holden
"Sok a bonyodalom a Manhunt 2 kapcsán. Mivel sok országban betiltották, illetve csak felnõtteknek besorolást kapott, a Rockstar úgy döntött, hogy felfüggeszti a játék megjelenését, amíg megvizsgálják, mit lehetne tenni. A cég szerint nem tiltás kell, hanem felvilágosítás. Meg kell mutatni a szülõknek, milyen a játék. Ezek után eldönthetik, megveszik-e gyerekeiknek"

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sephi
Szerintem lepni fog. De valjuk be hogy ok sem szamitottak hogy eggyenlore a legsikeresebbek a konzol piacon 😄

Ha eredeti a jatekod akkor amikor kinyitod a dobozt es kiveszed a eredeti lemezt akkor alatta milyen szinu az X jel?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Nyugalom van, még új ez a nintendo Wii net dolog...majd belejönnek.Erre akár fogadhattok is.
Csak Manhunt legyen már...

MHHH!!jol van nekem is megy de nem mindig csak néha amugy greg barάtunk nem άll messze a valosάgtol valjuk be lehet hogy neked fasza de a másiknak már nem biztos hogy megy a dolog nyomulok másokkal is ha focikodja van 1-bôl megy de ha rankedra rakod akkor már problèmák vannak vele.de nem csak nekem mâsoknak is elhiheted!!!έs a game eredeti!!!ugyhogy ahol ezt kéne látnom;☆☆☆☆☆ ott kapok egy hibakodot vagy oràkig searchingel.ezek után vagy kapacitást kéne nôvelni a nagy N-nek vagy tènyleg legyen fizetôs de megbizhato!!!nem inditok vendettát nem fikázom a nintendot hisz az ôsszes gèpèn nyomultam taknyos korom ota ugyhogy volt mâr nekem psx-em is de azt 2 honapon belûl el is adtam valahogy a nintendo volt nekem mindig a favorit...de azèrt furcsa mièrt nem lèp ellen a Nintendo???

Sephi
Csunyan? Hol szerepelt le? Nekem tokeletesen megy a jatek. Az aki masoltal jaccik meg csak ne panaszkodjek. Azok miatt nem megy masoknak.

Ettol meg messze nem szerepelt le. Arrol nem beszelve hogy kiapicsa az a "Greg" vaze? Egy total ismeretlen irasait masolod ide be mintha szamitana... megertenem ha egy komoly kritikuset.

Feco attol hogy neked bajok vannak a Mario Strikersal , nem kell itt vendettat inditani ellene. Senkit nem erdekelnek az ilyen jellegu posztok. Rosz helyen asol 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csúnyán leszerepel a Nintendo
3 Comments Published by Greg May 29th, 2007 in blog, gamez

Mario Strikers ChargedNem teljesen ismeretlen az online játékok világa a nagy N számára, hiszen kézi játékmasinájukon, a Nintendo DS-en már jelent meg ilyen, ám a nappalikat meghódító Wii játék konzol eddig ismert online szolgáltatásai elmaradni látszanak a konkurenciától. Ráadásul, a remegve várt Mario Strikers Charged, mely az elsõ Európában is megjelenõ online multiplayer játékuk, kriptikus hibaüzenetekkel bombázza a felajzott rajongókat. A játék látszólag kapcsolódik a Nintendo központi szerveréhez, de az a statisztikák, eredmények lekérése közben, még mielõtt egyetlen passzt lehetne rúgni, a kapcsolat megszakad. Error 98020: Disconnected from network during transmission. Vajon a hatalmas érdeklõdés alatt megroppant a Nintendo infrastruktúrája, a szimplán a bolti eladásokból finanszírozott háttérrendszer nem tudja kiszolgálni a játékosokat? Olyan hangokat is hallani, hogy inkább fizetnének az Xbox Live! rendszerhez hasonlóan évi 50 dollárt, csak megbízhatóan mûködjenek az online játékok. Kíváncsian várjuk talpra tud-e állni és megmarad-e ingyenesnek a Nintendo multiplayer álma.

Most megyek megnézem mégegyszer, hátha ilyen késõn kevésbé terheltek a szerverek vagy már felébredtek a kis japó mérnökök a világ másik végén… Persze nem megy. Amúgy a foci sosem volt a kedvencem, max a Sensible Soccerrel játszottam, meg persze a Mariohoz hasonló “fantasy” focival a Sega Soccer Slam-mel. Egyszer-kétszer azért csúnyán elkenetném az arcom vmi angol focihuligán palántával, de ahhoz mennie kellene végre! Alszom rá egyet.

Ui: hosszas újabb próbálkozás után végre sikerült. 3 szettben hülyére vertek. szó szerint. vmi kalapácsos figurával szétaprították a kis focistáimat. azt hiszem a szerelés gomb után, most meg kell néznem a power-up -ok használatát a help-ben… 😊

szaisztok.Valaki jáccik a Mario Party 7-8-al?
rosszul irtam😞 az msn cimem [email protected]
érdekes gyorsan jött az új hc game kérdésre válasz 😊
Soul Calibur Legends akció rpg minden verõ lesz
, és + most a Dragon blade haladunk haladunk 😄

jaja 😄 ihaz még nem néztem végig õket. a haverral társasoztunk és ott adott be párat...
de majd megnézem mik is vannak :]

Sephi
Gyerekek csak nekem nincs mar naon reg udetelve a

http://wiki.gbatemp.net/index.php/Wii_Region_Patcher_Compatibility_List

??

EEEzzz isten!Marió mint a Sebhelyesarcú,szegény Yoshi meg hogy járt...
Csórikám! <#nyes>

Csibe001
Igen s már a 8. rész.. 😄
De új élmény lesz ez is wiimote-al.Én még nem próbáltam, ötletes minijátékok vannak benne?

Sephi
Nem tudom ki mit hallot rola de kiprobalt dolog es alitolag mukodik is.

Wii Brick Blocker

gg

HAverral nyomtunk egy Mario PArty-t. Húúú angyon jóó volt 😄
nagyon ahngulatos és jó játék. Társasjáték 3D-ben 😄
és az a jó benne, hogy bármi megtörténhet

http://www.youtube.com/watch?v=xCLB8vBmIEw

Gta Wii változatának trailere.

Ez hogyan csatlakozik a tvre? scar csatlakozos

kiváncsi vagyok ,hogy az e3-nál rockstar téleg be mutatt egy gtát wiire? San andres technikával ,és mondjuk tokioban egy japán fõhösel szerintem fullra elképzelhetõ 😊 gta4-nél is azt hitték ,hogy ilyen ajpó filing lesz , wirre ilyen illene is külön.
A másik a bully? Bully 2 is simán jöhetne wiire az nem is oly erõszakos az is illik a konzolhoz , remélem rockstar nem riad vissza ettõl manhunt ügytõl 😊

gneoka
Egyébként a játékoknak hatalmas ingyen reklám ez a betiltósdi 😄 utánna mindenki az adott játékról beszél és nagyon kiváncsi hogy vajon milyen lehet 😄

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Nem is tudom, hogy hol olvastam, hogy a Rockstar kifejezettem a Wii-s verziót ajánlja, mert ehhez képest semmi a ps2-s.

anyagilag szerintem jó lenne manhunt ha m-et megkapná cenzura nélkül.
ps2 , psp megveszi minimum a kis kemény mag, a wii verzió meg már csak azértvásárolják az emberek ,hogy ki probálják az írányitást( én is ezért venném 😄) Rockstar is ebben bizik szerintem , gondolom nem poénbol raktam némi + brutalitás elemeket a wiis-be

a sok nyivákoló csak azért károg ,mert fogalmuk sincs a wii kinálatáról ,és csak mariot látják. Szép lesznek majd a késõbbi pofára esések, ha év végén jönnek a tömeg hc gamek ( akkor mit fognak kitalállni)? 😊

Egyébként resident evil nem hiába jön wii-re. Egy idejig úgy volt ,hogy a nintedo adja k pl a resi 4 vagy az új UC. Szal ki lehet találni ki ügyeskedet ez ügyben.
Aztán akár a manhunt is. A nintendo valszeg mai napig tárgyal gta wii ügyében, és hop hirtelen jön a legdurvább gameje wiire 😊
Szal a nintendo szépen ügyeskedik csak háttérbe csinál mindet nem úgy mint mondjuk az ms aki reklámoz a világba ,hogy õ mit és mennyiért vett meg 😄

Éles ám a DVD tok szegélye....<#vigyor1>