Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metroid Prime : Corruption
Megjelenés: Augusztus!!
Ehhez mit szóltok mint WiiHUN logo?
A WiiHUN oldaláról szedtem és elõre is elnézést kérek az oldal adminjaitól, hogy felhasználtam a logo-t! <#whatever>#whatever>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Igaz, hogy PC-s verzió - mert csak azt láttam - de felugrasz a hátára. Amikor a kard elkezd kéken derengeni akkor kell belevágni. Meg kell vakítani mindkét szemére és utána le tudod gyõzni.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
mmorpg is ilyen japó aranyos szerüség már azthiszem készül wiire 😊
KELL KELL KELL :😄😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nekem wifis netem van és arrol érdeklödnék hogy , nekem routerem
van osztva kábelossá 5 portos és ahoz mikell hogy ilyen kábelt rakhassak a
wiibe? Még nincs wiim csak majd faq akarok csinálni😊
persze jövök residentezni hogyne.. ,de nem küldöd át postán a wii-det ,és a gamet ,és kapsz helyette egy ps3? 😄
( és milyen? 😄)
egyébként 1 hét remélem max , és helyre billen minden...
mert attól már csak be fosik ,ha azt mondom neki téleg eladom ps-ét. Végülis csak lenne olyan aki megvenné, mondjuk 80k jért? Egy 60 gigás ps3-at resitancevel ,és egy f1 gamel? 😄
Isten a Resi 4!!
Issstenn a Resi 4!!!
IIISSSTEEENN A REESIII 4!!!!
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#rinya>#rinya>
Zenty szobából õrjöngve,habzószájjal kiront....
(Bocs ezt nem bírtam kihagyni) 😄
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Abbahagyhatatlan!!!
Bocs Zenty 😛
En akkor 90 -ert vettem ket jatekkal darabjat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akitõl veszem ezt adja:
A gép flashelve van, viszonylag új(6 hónapos), megkímélt. Jár hozzá 2 Wiimote, 1 nunchuk, minden egyéb gyári tartozék. Igény szerint adok hozzá egy ZyXel G-202 WiFi adaptert.
A játékok: Wii Play (természetesen)
Wii Sports
Red Steel
Call of Duty 3
Legend of Zelda: The Twilight Princess
Super Paper Mario
Cooking Mama
Sonic And The Secret Rings
Kororinpa: Marble Madness
Rayman Raving Rabbids
Prince Of Persia: Rival Swords
Biohazard 4: Wii Edition
Excite Truck
Medal of Honour: Vanguard
A Wii Play kivételével az összes játék biztonsági másolat. 😉
Én ezt adom:
Eladó egy gyönyörû állapotban lévõ 1 hónapos Xbox 360 Premium
Pack sok kiegészítõvel.
-Xbox 360 Premium Pack-75 ezer
-20 GB HDD
-Wirelless joy
-HD/AV kábel
-Elõlap
-Xbox 360 Play & Charge Kit-5 ezer
-6 darab borítós játék-6 ezer
-Flash és Hûtésmod-Ajándék(10 ezer volt)
Tehát a gép 86 ezer forint.
És 20 ezer forintot fizet rá.
Szerintetek megéri?Szerintem igen!
A 6 db nyomtatott borítós játék:Call of Duty 3,Crackdown(Magyar szinkron),FIFA 07,Test Drive:Unlimited,Splinter Cell😄ouble Agent,a 6. most azért se jut eszembe.
És vagy 20 letöltött demo!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Meg egyébként én is így voltam:"lezajlott" az elsõ rácsodálkozás a pc-re,hogy "húúú" meg "hááá",aztán kiismertem,szép csndesen megutáltam,rájöttem hogy a játékkínálat egy nagy NULLA.
Teljesen visszaszoktam a konzolokra,mióta meg megy a Wii-n a net,még netezni is ritkábban ülök le elé! <#worship>#worship>
Már megjelenéskor akartam vele gamelni ,de még midnig nem kaptam vissza a wii-met ( most már fel jelentem a gyereket 😄D) itt szenvedek a resistancével már vagy 3 hete , szánalom <#idiota>#idiota>
Aki teheti próbálja ki!
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
A gyengém,mindíg olyat szerettem volna.Sebaj mostmár marad a jó öreg fekete,bár nekem az elsõ lila jobban tetszett,csak azt annakidején el kellett adnom.Mondjuk ezt a fekete Cube-ot is egy kopasz-csupasz félhalott Dreamcastért boltoltam el 2 éve...
Tudom-tudom:menjek a picsába...<#nyes>#nyes>
Én a következõvel szembesültem: az utobbi idõben megengedhettem volna magamnak hogy összerakjak egy tényleg jó PC-t , aztán elkezdtem gondolkodni hogy a mai napig ugyan azokkal a játékokkal játszom mint régen (Fallout 1-2, Need for Speed - High Stakes, Rainbow Six 3... csak hogy minden kategóriából mondjak) és egyszerüen semmi értelme nem lett volna a hõn áhított szuperszámítógépemnek 😞 sajnos az a baj hogy egyszerüen a mai játékok egyike sem tud lekötni, minden évben kiadnak valamit ujabbat szebbet , de ezenkívül hiányzik belõle az a "valami" és akkor megint elõvettem a kedvenceimet a polcról és azzal játszottam. Aztán halottam a Wii-rõl , a többit gondolom tudjátok 😊
egyébként mikor veszel wiit, te magányos dzsungel harcos 😊?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
OFF
Nem bírom ki,el kell dicsekednem vele:jó egy hónapja a helyi Szuperinfóban vett észre a feleségem a "vegyes" rovatban,egy eladó Wii-t.Mondtam is neki:"Minek rakta be a vegyesbe?Ennyire nem ért hozzá vagy ennyire sürgõs?"
"Vajon mennyiért adhatja?"Mire nejem:"Hívd fel!"
Mondtam neki hogy nem kellene,mert ha túl jó árat mondanak,nem fogok bírni magammal!😊
Felhívtam:kiderült egy 20 kilóméterre lévõ városban lakó diáklány árulja,tanulmányi versenyen nyerte,ki se bontotta,irányár:45-50000Ft!!!
Na bumm:erre nem számítottam,nyilván fell kell törni a malacperselyt!😊
Két nap múlva,fapofával felhívtam,mondom neki:"Van egy jó,meg egy rossz hírem!A jó,hogy kellene a gép,a rossz hogy csak 40000 ft-om van rá!"
Mire õ:"Ok holnap jöhetsz érte!"
Másnap megtörtént az adás-vétel:kiderült márciusban lett vásárolva a Wii a DunaPlázában,tényleg bontatlanul,garanciával adta át a gépet.
Nem kell mondanom:aznap nem bírtam letörölni az arcomról a kaján vigyort....<#papakacsint>#papakacsint>
ON
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Arra is emlékszem hányszor,de hányszor lett felemlegetve hogy a konzolos játékok nem pc-s játékok,itt nem a grafika,hanem az összhatás a fontos.Egyszerûen nem értem hogy juthattunk idáig,hogy egy full grafikás,nagyfelbontású,jó ha 10 azaz TÍZ ÓRÁS végigjátszású fps-re (ami amúgy sem igazán konzolos mûfaj)hivatkoznak lassan mindenhol a hitech-buzik,mint a jelen "nextgen" referenciára(címet direkt nem írtam,úgyis tudja mindenki mire gondolok,de szabadon behelyettesíthetõ)!!!
Ez számomra egyszerûen szánalmas,bárki bármit mond,ezzel a grafikai BUMM-al,szerintem a konzolozás sava-borsa veszik el lassan,de biztosan.
Nem muszáj velem egyetérteni,sõt nem is kell,de a pc-s és nextgenny összemosódásnak köszönhetõen,félreérthetetlenül megjelet a "divatjátékpiac",ahol csak bizonyos kliséknek megfelelõ játékokról hiszik azt a forgalmazók,hogy sikeres lehet,amikor pedig megjelenik valami új,valami más,amihez újból elõ kellene venni,leporolni a kreativitást,bajban vannak.Rosszabb esetben egybõl farkast kiáltanak!
Persze hiszen nem lehet elõvenni az évrõl-évre elõvehetõ folytatásokat,amiket csak kicsit ki kell pofozni,"aktualizálni",hanem ki kellene tapasztalni az újdonság mibenlétét,és kiaknázni azt.
Persze ez ennyi év kényelmeskedés után,nem is olyan egyszerû...
Én csak bizakodni tudok a Wii eladási mutatóit nézve,hogy most talán itt is elindul valami "revolúció",és nem csak egy hadonászós konzol lesz továbbra is,hanem esetleg egy olyan konzolgeneráció(szándékosan nem írtam "nextgen"-t,az maradjon meg más gyártók termékeinek),ami arról is elhíresül majd,hogy felzavarta egy kicsit a játékfejlesztés langyos,rothadtszagú,húgymeleg állóvizét!
de itt valamivel olcsóbb: http://xbox.maximax.hu/
kérdezd meg mennyi a szállítás mert pl. speedshopnál ingyenes...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Speedshop
Megbízható?
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=17098&mitkeres=wii&kategoria=&sort=&orient=&kovetkezo=&holkeres=nev&elotag=
Játékkonzol, Nintendo Wii™, USB, AV kábel, távirányító, DVD-ROM, Wii™ Sports játékszoftverrel. 59980 ft
Itt ez van írva.De pl. a konzolstudióban több tartozék van írva.
- Nintendo Remote irányító és csuklópánt
- Nintendo Nunchuk irányító
- Nintendo függõleges tartó
- Nintendo Av kábel
- Euro scart adapter
- Távirányító érzékelõ és tartó
- Nintendo tápegység
- Wii Sport játék
Tehát szerintetek a Speedshopban is Nunchukot stb.?
Mert egy masik hírbe, vagy akár ugyanoda másnap újra le írják ugyanazt a hülyeséget, az érvelés útán is.( de persze õk semmi érvelés csak fika fika , minden szar csak az enyém nem bibib szint) Ezért azt csinálom már, mint a legtöbb wii tulaj ûz = a hülyékre rá kell hagyni...
Meg majd ugyis kitalál ps meg xbox valami ujjat akkor jön wii 2 😄 biztos izom graffal mindennel még nincs wiim de nemsokára lesz és az biztos hogy mást ugysem vennék mert találkoztam ps 2 vel játszottam is rajta nem nagyon foggott meg de a wii igen még igy neten keresztül is.Szerintem sokkal jobb a többi konzolnál ugy ahogy van.