Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csocso thx 😊 Totis: nem gáz , jó vágás 😊

jaja ez megy majd hírbe 😄 jól fel kalapálták a grafját

Beast Machine
móóórgen, köszönjük, máris jól indul a nap😄

...vágod?

Csibe001
Reggelt, azt hiszem ezt néhányan imádni fogjátok:

Metroid Prime : Corruption

Megjelenés: Augusztus!!

Totis
Sziasztok!

Ehhez mit szóltok mint WiiHUN logo?

A WiiHUN oldaláról szedtem és elõre is elnézést kérek az oldal adminjaitól, hogy felhasználtam a logo-t! <#whatever>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis
Prince of Persia 3-ban az óriás jobb létre szendertése:
Igaz, hogy PC-s verzió - mert csak azt láttam - de felugrasz a hátára. Amikor a kard elkezd kéken derengeni akkor kell belevágni. Meg kell vakítani mindkét szemére és utána le tudod gyõzni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

oh gyors voltál köszönjünk! Szerintem jó, nehéz nem észrevenni 😊

CSOCSO
igy jo lesz a banner alatti resz?
multi fps tuti lesz
mmorpg is ilyen japó aranyos szerüség már azthiszem készül wiire 😊

hajrá, akkor talán lesz már egy metroid is 😊

online fps 😮😮
KELL KELL KELL :😄😄

Nem, nem kéne on-line mmorpg. Ha kiadnának on-line mmorpg-t wii-re ami ne adj isten havidíj mentes, akkor 8 millió wii tulajdonos hirtelen eltûnne és csak tv elõtti pár négyzetméteren élné le az életét <#idiota> Bár mondjuk, ha lesz on-line fps, akkor is hasonló végkifejletre kell számítani <#idiota>

Kaplan
Augusztus vége ha minden igaz. Még kell egy kis pénz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Már csak egy online mmorpg kéne wiire 😄 mondjuk egy silkroad szerüség szerintem jo lenne csak kicsit stabilabb server kéne hozzá.
Nekem wifis netem van és arrol érdeklödnék hogy , nekem routerem
van osztva kábelossá 5 portos és ahoz mikell hogy ilyen kábelt rakhassak a
wiibe? Még nincs wiim csak majd faq akarok csinálni😊

Csibe001
Hááááát csábító ajánlat. (Csak vicc volt) 😛

"Residentezek" atya ég resistancének olvastam sry, már az õrjöngés el veszi az agyamat ....
persze jövök residentezni hogyne.. ,de nem küldöd át postán a wii-det ,és a gamet ,és kapsz helyette egy ps3? 😄

fél napig azt nyomtam , bocs már herotom van tõle.. igaz õszintén be valva kezdem megszokni az írányitást (de ezt ne áruljátok el senkinek ) 😄

Csibe001
Most visszavágtál picit, mert én is nagyon várom a Drivert...de még nem próbálhatom ki...De hogy szúrjak, megyek Residentezek picit.. jössz? 😛

áhh neee ,jóh elég többet nem jövök ide <#wow3><#rolleyes><#schmoll2><#nyes>

( és milyen? 😄)

Csibe001
Mûködik.S van angol nyelv.

kegyetlen <#vigyor1>

egyébként 1 hét remélem max , és helyre billen minden...
mert attól már csak be fosik ,ha azt mondom neki téleg eladom ps-ét. Végülis csak lenne olyan aki megvenné, mondjuk 80k jért? Egy 60 gigás ps3-at resitancevel ,és egy f1 gamel? 😄

Ezt viszont neked:
Isten a Resi 4!!
Issstenn a Resi 4!!!
IIISSSTEEENN A REESIII 4!!!!
<#idiota><#zavart1><#rinya>
Zenty szobából õrjöngve,habzószájjal kiront....
(Bocs ezt nem bírtam kihagyni) 😄

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Csibe001
Japó?Már kint vagy egy ideje az USA verzió 😊

Csibe001
Én hasonlóképpen vagyok, bár nekem egy pillanatig sem volt furcsa az irányítás, sõt, pont ezt vártam, nem többet. 😄
Abbahagyhatatlan!!!
Bocs Zenty 😛

Na ezt jól elírtam😊"szerintetek megéri?Szerintem megéri"az felcsuszott azt akartam utoljára írni.
japó verióval játszol?

Sephi
En amikor magamnak rendeltem ket Wii gepet , felmentem Pestre ertuk. Az a volt a rohely hogy sehol a varosban nem volt kaphato a gep mert megjelenes utan 2-3 nappal lett felreteve. Amikor befelepakoltuk neztek is rendesen a gyerkozok 😄DDD

En akkor 90 -ert vettem ket jatekkal darabjat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na talán sikerül eladnom a Xbox 360-om méghozzá úgyhogy egybõl cserélek Wii-re.

Akitõl veszem ezt adja:

A gép flashelve van, viszonylag új(6 hónapos), megkímélt. Jár hozzá 2 Wiimote, 1 nunchuk, minden egyéb gyári tartozék. Igény szerint adok hozzá egy ZyXel G-202 WiFi adaptert.
A játékok: Wii Play (természetesen)
Wii Sports
Red Steel
Call of Duty 3
Legend of Zelda: The Twilight Princess
Super Paper Mario
Cooking Mama
Sonic And The Secret Rings
Kororinpa: Marble Madness
Rayman Raving Rabbids
Prince Of Persia: Rival Swords
Biohazard 4: Wii Edition
Excite Truck
Medal of Honour: Vanguard
A Wii Play kivételével az összes játék biztonsági másolat. 😉

Én ezt adom:

Eladó egy gyönyörû állapotban lévõ 1 hónapos Xbox 360 Premium
Pack sok kiegészítõvel.

-Xbox 360 Premium Pack-75 ezer
-20 GB HDD
-Wirelless joy
-HD/AV kábel
-Elõlap

-Xbox 360 Play & Charge Kit-5 ezer

-6 darab borítós játék-6 ezer

-Flash és Hûtésmod-Ajándék(10 ezer volt)

Tehát a gép 86 ezer forint.

És 20 ezer forintot fizet rá.

Szerintetek megéri?Szerintem igen!

A 6 db nyomtatott borítós játék:Call of Duty 3,Crackdown(Magyar szinkron),FIFA 07,Test Drive:Unlimited,Splinter Cell😄ouble Agent,a 6. most azért se jut eszembe.

És vagy 20 letöltött demo!

Hopp az elõzõt elnyomtam:gneoka-nak szántam!Bocs!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

lehet el kéne adnom a ps3-ját ,és abból venni egy új wiit? De kérdés lenne olyan aki megvenni ezt? 😄D

Arról ne is beszéljünk hogy két évvel ezelõtt összerakott,elég izmos pc-m játékszempontból lassan sajnos erõsen a futottak kategóriát súrolja.

Meg egyébként én is így voltam:"lezajlott" az elsõ rácsodálkozás a pc-re,hogy "húúú" meg "hááá",aztán kiismertem,szép csndesen megutáltam,rájöttem hogy a játékkínálat egy nagy NULLA.

Teljesen visszaszoktam a konzolokra,mióta meg megy a Wii-n a net,még netezni is ritkábban ülök le elé! <#worship>

Ha lehet 1 hétig ne említsétek itt, meg sehol, hogy milyen a resi 4, mert ideg rohamot kapok...
Már megjelenéskor akartam vele gamelni ,de még midnig nem kaptam vissza a wii-met ( most már fel jelentem a gyereket 😄D) itt szenvedek a resistancével már vagy 3 hete , szánalom <#idiota>

gneoka
Hogy játékról is legyen szó : 2 napja non-stop Resident Evil 4-et nyomom 😊 hihetetlen! az irányitás fura de egyben zseniális is mert tényleg én célzok 😊 nagyon jó!
Aki teheti próbálja ki!

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
Ha megfigyeled hogy kikvesznek wii-t akkor ez nem meglepõ , akinek van annyi sütnivalója hogy belevágjon egy ilyen vitába azoknak ott figyel a wii a polcon , akinek meg nincs azoktól ne várj emelkedett "inteligencia-harcokat"<#finom> hagy strapálja le magát a kis grafika harcos 😊

Ahh gyöngyházfehér...
A gyengém,mindíg olyat szerettem volna.Sebaj mostmár marad a jó öreg fekete,bár nekem az elsõ lila jobban tetszett,csak azt annakidején el kellett adnom.Mondjuk ezt a fekete Cube-ot is egy kopasz-csupasz félhalott Dreamcastért boltoltam el 2 éve...
Tudom-tudom:menjek a picsába...<#nyes>

gneoka
Jól mondod!
Én a következõvel szembesültem: az utobbi idõben megengedhettem volna magamnak hogy összerakjak egy tényleg jó PC-t , aztán elkezdtem gondolkodni hogy a mai napig ugyan azokkal a játékokkal játszom mint régen (Fallout 1-2, Need for Speed - High Stakes, Rainbow Six 3... csak hogy minden kategóriából mondjak) és egyszerüen semmi értelme nem lett volna a hõn áhított szuperszámítógépemnek 😞 sajnos az a baj hogy egyszerüen a mai játékok egyike sem tud lekötni, minden évben kiadnak valamit ujabbat szebbet , de ezenkívül hiányzik belõle az a "valami" és akkor megint elõvettem a kedvenceimet a polcról és azzal játszottam. Aztán halottam a Wii-rõl , a többit gondolom tudjátok 😊

hé vissza tért a kitaszitott!!!! 😄DD
egyébként mikor veszel wiit, te magányos dzsungel harcos 😊?

Kaplan
Gratulálok az szép vétel volt. Én így vettem a Gamecube-m (gyöngyház fehéret) bontatlanul játékokkal 14.000ért magánszemélytõl egy fél éve ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Figyeld az apróhirdetéseket,írott és elektronikus formában,meglepõ dolgokat lehet néha találni.

OFF

Nem bírom ki,el kell dicsekednem vele:jó egy hónapja a helyi Szuperinfóban vett észre a feleségem a "vegyes" rovatban,egy eladó Wii-t.Mondtam is neki:"Minek rakta be a vegyesbe?Ennyire nem ért hozzá vagy ennyire sürgõs?"
"Vajon mennyiért adhatja?"Mire nejem:"Hívd fel!"
Mondtam neki hogy nem kellene,mert ha túl jó árat mondanak,nem fogok bírni magammal!😊
Felhívtam:kiderült egy 20 kilóméterre lévõ városban lakó diáklány árulja,tanulmányi versenyen nyerte,ki se bontotta,irányár:45-50000Ft!!!
Na bumm:erre nem számítottam,nyilván fell kell törni a malacperselyt!😊
Két nap múlva,fapofával felhívtam,mondom neki:"Van egy jó,meg egy rossz hírem!A jó,hogy kellene a gép,a rossz hogy csak 40000 ft-om van rá!"
Mire õ:"Ok holnap jöhetsz érte!"
Másnap megtörtént az adás-vétel:kiderült márciusban lett vásárolva a Wii a DunaPlázában,tényleg bontatlanul,garanciával adta át a gépet.
Nem kell mondanom:aznap nem bírtam letörölni az arcomról a kaján vigyort....<#papakacsint>

ON

Sephi
En akarmilyen jatekra visszagondolok , mindig valami Nintendos cim jutt eszembe 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Emlékszem egy jó pár éve az volt a mérvadó egy konzolos játéknál(platformfüggetlenül),hogy mennyi kreativitás szorult belé,és mennyi ideig tart végigjátszani(szavatosság).A grafika nem mondom hogy teljesen másodlagos volt,DE NEM az volt az ELSÕDLEGES szempont.

Arra is emlékszem hányszor,de hányszor lett felemlegetve hogy a konzolos játékok nem pc-s játékok,itt nem a grafika,hanem az összhatás a fontos.Egyszerûen nem értem hogy juthattunk idáig,hogy egy full grafikás,nagyfelbontású,jó ha 10 azaz TÍZ ÓRÁS végigjátszású fps-re (ami amúgy sem igazán konzolos mûfaj)hivatkoznak lassan mindenhol a hitech-buzik,mint a jelen "nextgen" referenciára(címet direkt nem írtam,úgyis tudja mindenki mire gondolok,de szabadon behelyettesíthetõ)!!!

Ez számomra egyszerûen szánalmas,bárki bármit mond,ezzel a grafikai BUMM-al,szerintem a konzolozás sava-borsa veszik el lassan,de biztosan.

Nem muszáj velem egyetérteni,sõt nem is kell,de a pc-s és nextgenny összemosódásnak köszönhetõen,félreérthetetlenül megjelet a "divatjátékpiac",ahol csak bizonyos kliséknek megfelelõ játékokról hiszik azt a forgalmazók,hogy sikeres lehet,amikor pedig megjelenik valami új,valami más,amihez újból elõ kellene venni,leporolni a kreativitást,bajban vannak.Rosszabb esetben egybõl farkast kiáltanak!

Persze hiszen nem lehet elõvenni az évrõl-évre elõvehetõ folytatásokat,amiket csak kicsit ki kell pofozni,"aktualizálni",hanem ki kellene tapasztalni az újdonság mibenlétét,és kiaknázni azt.

Persze ez ennyi év kényelmeskedés után,nem is olyan egyszerû...

Én csak bizakodni tudok a Wii eladási mutatóit nézve,hogy most talán itt is elindul valami "revolúció",és nem csak egy hadonászós konzol lesz továbbra is,hanem esetleg egy olyan konzolgeneráció(szándékosan nem írtam "nextgen"-t,az maradjon meg más gyártók termékeinek),ami arról is elhíresül majd,hogy felzavarta egy kicsit a játékfejlesztés langyos,rothadtszagú,húgymeleg állóvizét!

james69holden
elnéztem, nem olcsóbb <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kaplan
Biztos, hogy adnak mivel az alap csomaghoz jár.

james69holden
adnak persze

de itt valamivel olcsóbb: http://xbox.maximax.hu/

kérdezd meg mennyi a szállítás mert pl. speedshopnál ingyenes...

*Tehát szerintetek adnak a Speedshopban is Nunchukot stb.?
Na már elõre nézelõdök hogy hol vegyem a Wii-m ha majd eladom az x360-am.

Speedshop
Megbízható?

http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=17098&mitkeres=wii&kategoria=&sort=&orient=&kovetkezo=&holkeres=nev&elotag=

Játékkonzol, Nintendo Wii™, USB, AV kábel, távirányító, DVD-ROM, Wii™ Sports játékszoftverrel. 59980 ft

Itt ez van írva.De pl. a konzolstudióban több tartozék van írva.

- Nintendo Remote irányító és csuklópánt
- Nintendo Nunchuk irányító
- Nintendo függõleges tartó
- Nintendo Av kábel
- Euro scart adapter
- Távirányító érzékelõ és tartó
- Nintendo tápegység
- Wii Sport játék

Tehát szerintetek a Speedshopban is Nunchukot stb.?
Igazatok van! Nekem meg volt, és meg is van az összes konzol, amit kiadtak Az XBOX360 a Ps2 és a PSP, ott porosodik a sarokban. Csak a Wii-vel és a DS lite-al játszom. Nem vagyok elfogult, de csak ezekre írnak szórakoztató játékokat, amiket nem unsz meg fél óra alatt. Hajrá Nintendo!
<#mf1>tökéletesen egyetértek! Én is hasonlokal érvelek, ilyen fika gépeknek, de õszintén szólva elég fárasztó, és értelmetlen is vissza szólni...
Mert egy masik hírbe, vagy akár ugyanoda másnap újra le írják ugyanazt a hülyeséget, az érvelés útán is.( de persze õk semmi érvelés csak fika fika , minden szar csak az enyém nem bibib szint) Ezért azt csinálom már, mint a legtöbb wii tulaj ûz = a hülyékre rá kell hagyni...

Teljesen egyet értek veled. mindenki grafikán lovagol az a baj hogy a készítõk is,és ezért sok játékot elrontanak manapság.Ezért én inkább elöbb töltök rosszabb grafú játékokat mert abba legalább lehet csinálnak valami játszhatoságot is..
Meg majd ugyis kitalál ps meg xbox valami ujjat akkor jön wii 2 😄 biztos izom graffal mindennel még nincs wiim de nemsokára lesz és az biztos hogy mást ugysem vennék mert találkoztam ps 2 vel játszottam is rajta nem nagyon foggott meg de a wii igen még igy neten keresztül is.Szerintem sokkal jobb a többi konzolnál ugy ahogy van.

james69holden
<#eljen>