Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
En az E3-mon vok. Sokkal tobbet mutattak be. Majd holnap meglatod 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kössz szépen
tudja valaki hogy a shop chanelben ott ahol a nintendo club-ba lehet regisztrálni elõtte van még 1 opcio az mire használhato??várom a válaszokat.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Csibe001
Na igen, de akkor is, végignéztem.. 😊

Az a baj ,hogy kevés idõ ez a fél év , fõleg úgy hogy elöttre mindeki leazarta az n-et. A legtöbb kiadó ebben az évben lépett. Átdolodik ez a "hc" dolog a jövõ évre 😞 meg év végére a kezdete

azért az elég jó jel az 32 player multi. Én nagyon meglepõdtem ,és le van szarva ,hogy medal of honor szerencsétlenségbe. Rggie az aki hc réteget viszi elöbre a nintendonál ( nemhibáa õ hangoztatta õ ezt, hogy erre akarnak még ellég gyurni)

testerlnx
Kérdés mennyire lesz kemény, Reggie vajon mennyire kellett, hogy óvatosan lépkedjen? Kibír vajon egy 100kg-os amcsi "kis" fiút, vagy kibírja de csak akkor ha nagyon casual?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

teddymac
Játékgyártok még nem közölték mit hoztak a Wii.-re 😊
Türelem ez még csak az elsõ nap

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Csibe001
Szánalmas egy Nintendo konferencia volt.Kapunk néhány újabb kiegészítõt, meg egy Mario Kart jövõ év eleji megjelenést , néhány perc Metroid...meg egy halom, mekkorák vagyunk öntömjénezést...fujj.Ez fájt. 😞

TDC Geronimo
hah ez a Wiifit kemény lesz :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Most megy a Nintendo konferencia E3-on. Remélem kint lesz valami videó minél hamarabb.

"Bemutatkozik a Wii Zapper. A Remote és a Nunchuck egyfajta ötvözése, mely eredményeképpen egy remek fegyveralakú irányítót kapunk. A cucc használhatóságát a Resident Evil: Umbrella Chronicles-en, a Wii-s Medal of Honor-on és a Ghost Squad-on keresztül mutatták be." Forrás : Gamekapocs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csibe001
Én is így vagyok, amióta van wii-m, ugyanis GC nálam is kimaradt, azóta gyûjtöm be eredetibe a GC játékokat.. 😛

teddymac
Asszem egy darabik kikapcsolva marad az xbox360 😄

teddymac
Tegnap panaszkodtam,hogy elakadtam a Zelda elején most már farkas vagyok ,eszméletlen ez a game nem gondoltam,hogy igy le fog kötni.5 órája játszom 😄

gneoka
wooow 😊 Köszi szépen! Sajnos nekem a Gamecube kimaradt ezért nem tudtam.

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Csibe001
Ez a te napod barátom 😊
GC: Resi Zero,1 (remake),2,3, Code Veronica..meg a 4 😛

gneoka
Szerintem ez viszi idáig a prímet a legjobb játék ! 3 napig csak azt nyomtam és egyáltalán nem untam meg! az umbrela chronics-ot váro szerintem az is hihetetlen jó lesz!

Gamecube-ra milyen resi részek érhetõk el, a 2 meg a 3 van rá??

gneoka
Kék 100Ft-os TDK-ra írok 4x esen vagy 2x esen eddig 100%os statisztikával!<#hawaii>

Ha itt sg-re gondolsz akkor rákakttintasz a keresés a forum alatt a forumra és ott bal oldalt ott van, hogy privát üzenetek.

tudja valaki hogy a shop chanelben ott ahol a nintendo club-ba lehet regisztrálni elõtte van még 1 opcio az mire használhato??várom a válaszokat.

jó ez a resi4, tegnap egész nap azt nyomtam.
csak ugy loccsantak szét a fejek <#gun>
már kb a felénél járhatok.
kiváncsi leszek mikor akadok el.
zelda
http://guides.ign.com/guides/748589/page_3.html
angoltudás szükséges 😊
Egyébként aki backupokat használ milyen dvdre ír? Én kezdetnek memorexre írtam 8x-osan de néha elszáll egyik másik játék teljesen véletlenszerûen olvasási hibával.
Gondolom nem ártana valami jobbra kimenteni inkább.
Mi az amit szeret a gép?

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

Beast Machine
wut?

...vágod?

fiúk hol lehet megnézni a privát üzeneteimet,ha nem villog ez a kis akármi a nevem alatt?
Csibe001
Ez túlzás.Ha ügyesen forrasztják akkor nem ugrik a gari. 😊

james69holden
csak hogy ugrik a garancia...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

kössz szépen én is erre gondolta csak nem voltam benne biztos,még annyi,hogy ez nem rövidíti meg a konzol élettartamát,vagy nincs valami hátránya?
teddymac
Zeldához nincs valami leirás féle, elakadtam 😊
Megvan a ló az elején meg valami falu ,de most merre ? 😊

teddymac
Akkor az asszony fejlesztheti az idegen nyelvtudását 😄

james69holden
nem lesz, már én is kérdeztem...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

teddymac
Harry potter lesz magyarul Wii.-re ?

az amit ha beépitenek a gépedbe a másolt programokat le lehet játszani.tehát nem muszáj 10ezreket kiadni elég letõlteni kiirni aztán nyomni reggelig.

helló,mindenki. szeretnék magamba letisztázni egy alapfogalmat,ebben lehetnétek a segítségemre. mi az a wiikey?????? bocs a lehet,buta kérdésért de nnem tudom biztossan mi is az.köszi
Egyébként el gondolva, mit fejlesztetek ezek a manhunt 2-õn 3 évig?
Resi 4-et fejlesztették ennyi idejig, de ott olyan motort is csináltak vele együt ammi kihozta gc max szintjét..
akkor vagy ultra brual ez az új rész vagy sokáig sz@rakotak 😄

CSáó!

Wii fórum szuper! 😄

Na a hétvégén végre üzembe tudtam helyezni a wiikeyt, így nekiestünk vagy 15 játéknak. Elég nagy csalódás volt, hogy abból 2 játszható csak, a többi a linuxos pingvines játékok színvonalát se éri el. És ezekért kérnek el 1xxxx forintot? Háááát. Elég nagy csalódás mit mondjak. Bár a mortal kombattal elég jól elszórakoztunk, annak ellenére hogy kivégzést nem tudtunk applikálni az ellenfélre <#wilting>

Na mind1, most hogy felfedeztem ezt a fórumot, figyelem majd mit érdemes kipróbálni, mert azért sajnálom a lóvét így kidobni. A legtöbb lemez ment a tokba, ahonnét valszeg sose fogom ismét kivenni.

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

ez az! adjak csak ki , en bizots veszek 1-et.
jah egyébként manhunt 2 😄

pff take 2 már szinte anyázott 😄
Gamepsotal dumált a kiadó fejese ,és azt mondta ( persze szebben),hogy bekaphatja mindenki , õk 3 évig fejleszteték a gamet több száz emberel ,bele fecölték a kreavitásukat, egyeztetek a besorolás emberkékel ,és az útolso pillanatba bemondják az unalmast? Hát a faszt . AQ ba is kiadják ha kell.

Valszeg nem jól foolynak a tárgyálsok ,és már befejezödöt az etiket nyilatkozattok. Jöhet a fight 😄

ezek mi a f..zt keresnek itt ki kivάncsi erre?aki mάsol mάsoljon akinek meg sok a pέnze vegyen!mit kell itt oldalakat irni faszsάgokrol¿¿¿Sephi most mutasd meg!!

Ugyan úgy. Neten keresztül. Bár lehet, hogy lehet közvetlenül.

Totis
Sziasztok!

Ez a Wii fórum? <#idiota><#vigyor3><#vigyor1>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Engem sem érdekel különösen a jog, csak eloszlattam a tévhiteket.

Mondtam, hogy ezeket a mai játékokat tõlem annyit lopjátok, amennyit akarjátok, de a VC-játékok szentek, fõleg, hogy ilyen olcsón adják õket, és ezerszer jobbak, mint az ún. "modernek".

Nyugi, nem foglak feljelenteni, áruljad tovább a chipeket, engem nem érdekel.

Sephi
Na... megjott Yorg es most mirol szol a topik? A warez/anti-warez-rol.

Azert ezt nem kene de mind1.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaplan
Pofád lapos puttana! 😄 Kurva jó lesz ez a RE : UC 😄 FLÉÉÉÉÉM FIGHT ON!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"Ha egy kiadó az irányításon kivül semmit nem változtat egy játékon és újra el akarja adni, akár 10e fornintért, akár 1 forintért, miközben én azt régebben megvettem, hát akkor a szemembe a letöltés ez nem lopás! "

persze, ezt meg tovább lehet vinni odáig: megvettem egyszer egy mászkálós lövöldözõs játékot, a többit is hadd használjam, hisz ugyanaz az alap...persze ez ferdítés, de nem hiszem hogy szabadna így nézni.

viszont hogy a kalózkodás vagy lopás vagy bárminek is hívjuk, nem tudom hogy mennyi kárt okoz...mivel nem bevétel kiesés, ha letöltök egy játékot, de nem vettem volna meg...persze ez is egy ennél sokkal bonyolultabb kérdés.

Egyébként meg a problémát én is mint a legtöbben a magas árakban látom...a harmadik elfuserált több mint tízezer forintos játék után vittem el a wiimet chippeltetni...
Kit érdekel a jog? Mi lenne az? Zsínormérték? Etalon? Abszolútum? Vezérlõfáklya?
Számomra nem jogi, hanem morális a kérdés.
A jog országonként változik (már itt megbukik általános érvényû állításod!), nem beszélve a korokról... stb.
A náci németországban is sok minden volt a jog álltal biztosítva és sok minden nem. Ennyit hát a jog mindenhatóságáról!

Ha egy kiadó az irányításon kivül semmit nem változtat egy játékon és újra el akarja adni, akár 10e fornintért, akár 1 forintért, miközben én azt régebben megvettem, hát akkor a szemembe a letöltés ez nem lopás!

S valóban, jogilag sok országokban én így lopok és kalózkodok... szarok rá! Számomra ez nem okoz problémát.

De azért örülj, hogy van sok ilyen ember, mint én, így legalább folytathatod éltetõ és életednek értelmet adó kereszteshadjáratodat már itt is, a Wii fórumban, terjeszd hát, hogy mit enged a jog, s a törvény!

A harmadik birodalomban nem lettem volna a szomszédod!
Yorg, asszem itt megfogtál, igazad van. Elkövettem azt a hibát, hogy tényként kezeltem az itt elhangzottakat. Utánolvastam, télleg nem legális, csodák nincsenek:
http://www.nintendo.com/corp/legal.jsp#download_rom
"itt volt hivatkozás arra, hogy a nintendos faszi mit mondott"
Ezt tudnád idézni pontosan?
És ki mondta?