Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom, ha én írok egy progit, majd közlöm, hogy ezt és ezt megengedem, akkor legálist azt tenni, amit megengedtem... legalábbis elméletben, és ki lettem javítva már egyszer, hogy itt csak az elméletrõl van szó.
Már miért lenne jogtiszta?
ui: ami nem magyar, hanem EU-s törvény az 100%-ban mûködik itthon? vagy csak kéne neki? (ez kérdés)
Se te, se pooh nem tette ezt meg, minek fárasszam magam?
Hiába idézném be a törvényt, úgyis figyelmen kívül hagynátok.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
vagy írj be ilyeneket és bizonyítsd hogy mekkora primitív vagy <#vigyor2>#vigyor2> annyira vicces hogy azt hiszed igazad van de nem olvasol utánna, és nem mondas semmi konkrét példát csak nyomod a hülységet...
p00h: nem kötözködésbõl, de honnan tudod, hogy ROM és emulátor témában mi a helyzet? az, hogy a nintendo nyög egyet Japánban, nem hiszem, hogy sok hatással lenne az itthoni helyzetre... jogszabály szerintem nem támasztja alá amit mondasz...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként nem ennyire egyértelmû, hogy a jogot veszed meg, hiszen sehol nem adnak új DVD-t a régi karcos helyett...pedig az csak hordozó...
egyébként meg sokkal bonyolultabb kérdés ez ennél...pl SNES ROMon kötve hiszem, hogy ugyanaz lenne mint VC-n, szerintem át van portolva és nem emulálva, tehát NEM UGYANAZ. Ha megveszel egy játékot Xboxra, akkor WII-re már ingyen kéne adniuk? hiszen megvetted...érdekes lenne, az egyszer biztos.
Excite truck-ban pedig elemelkedésnél nyomj egy nitrot...a lessons részben is benne van...egyik legjobb játék WII-re, bár mire a mirror részhez értem, picit már elkezdtem unni 😞
mellesleg 2000 pont mióta 8000 forint? tudtommal, ha online veszed, akkor 1 euro/100 pont...vagyis 2000 pont az 20 euro, kb 5 rugó...így máris csak 2 rugó egy játék.
jah, és ki mondta hogy új nintendo konzolnak kötelezõ futtatnia a régit? örülni kell, vagy nem, hogy van VC, de nem kötelezõ haszn
álni...akinek van régi kazija, használja a régi konzolban. a discman se játsza le a régi kazettákat ha jól tudom😄
jogi apróság: amit a Nintendo nyilatkozik, azt leszarják a magyar hatóságok...mindannyian tudjuk, hogy van aki kapott már büntetést mert freeware programot mert használni...szóval óvatosan magyarhonban a joggal... (zene és film, se lehet korlátlanul otthon, mert "gyanús" ha valami kétszer van meg, vagy túl sok filmed,zenéd van...hiába szól másképp a törvény (ami nem egyértelmû))
bocsi, kicsit hosszú és összevissza lett...
A szoftverekre más szabályok vonatkoznak, mint a filmekre, zenékre.
További kellemes mocskos tolvajlást és szánalmas magyarázkodást kívánok!
Hülyeség, kalózkodsz.
Ami nem szép dolog, de hogy még mosdatod is utána magadat, na az az igazán gáz.
A fentebbire azért mégis reagálnék mert:
Az a gáz hogy nem vagy tisztában a jogi állásfoglalásokal ezzel kapcsolatban!! Nem téged hibáztatlak sokszor még a döntéshozók sincsenek tisztában ezekkel a kérdésekkel.
NEM EZ NEM KALÓZKODÁS! Például: Ha van eredeti DVD-d csinálhatsz róla biztonsági másolatot (egyáltlán nem melébeszélés mert collector's edition DVD-imrõl mind a backup-ot nézem mert nem kell akkor ugy félteni meg vigyázni rá ha tönkre megy megint backup! EZ SEM KALÓZKODÁS!)
Ugyanígy, ha rendelkezel a régi snes kazettával (hogy a példánál maradjunk) akkor te arról csinálhatsz rom backup-ot vagy ha nincs felszerelésed letöltheted a romokoat (legálisan csak azt amid megvan) és azokkal nyugodtan játszhatsz más platformon is tehát ha valamilyen úton módon rárakom a Wii-m re ezeket a játékokat akkor az ugyanúgy nem kalózkodás és lehet jönni a szemellenzõs jogi alapok nélküli érveléssel hogy ha nem megveszed akkor kalóz vagy, ha lemásolod a dvd-d akkor kalóz vagy, de ezekre van jogi állásfoglalás! Ezeket írtam le ! És pár éve a Nintendo is nyilatkozott a ROM kérdésrõl hogyha megvan a kazetta akkor használhatod a ROM-ot!
Ha lenne a nintendonak akciója, hogy a régi kazettákat becseréli ugyanarra a VC játékra akkor már vinném is. <- De ha már egyszer jogilag minden alapom megvan a használatra miért fogyasztanám a benzint akár a sarokig hogy én bevigyem a kazettát a nintendonak???
A TV melett az SNES is ugyan ez , miért legyen akár egy forintal is nagyobb áramszámlám amikor amivel játszani akarok azért fizettem! Tehát Globálisan miért szenvedjek el én bármilyen kellemetlenséget ez ügyben?
Hogy fillérekbe kerül? 8000Ft a pontkártya 2000 pont van rajta 800-ba kerül egy SNES rom az 3200 Ft, ez fillérek??! Most fizessek ki megint annyit mint amennyiért a kazettát egyszer már megvettem? Ne feledd nem a kazettáért fizetek ennyit hanem a licenc-ért, azt meg megvettem !!!
Ja és a +poén: nekem olyan játék kéne amit nem árulnak a nintendo shop-ban (Goof Troop) tehát csak valami más módon tudom a VirtualConsol-ra rárakni!
Zola2000-nek nincs wi-fi je de vannak régi Kazettái mondjuk, akkor mért
vegyen wi-fi routert? Honnan tudod, hogy nem azért nem vesz mert nem szereti a sugárzást ? Akkor nem az lenne a megoldás, hogy egy másik jogilag korrekt megoldást válasszon? Persze azt nem lehet egy mondattal elintézni, nem lehet szapulni, annak utánna kén olvasni, azt alá kéne támasztani.........
1: nincs wifi netem
2: kényelmesebb lenne vezeték nélküli wiiirányítóval nyomni mint gc gamepaddal.
A
http://www.ocf.berkeley.edu/~wwu/images/hehe/fuckedup/arguing_over_internet.jpg
peace!
Nem kell tartanod, de el kell fogadnod, hogy ennek a kényelemnek ára van.
"nem érted miért akar valaki a régi játékkal játszani a virtual consolon!"
Azt nem értem, hogy miért lopja õket, amikor fillérekbe kerülnek!
"Nem értem miért nem lehetséges, hiszen a nintendo már megkapta a játék licence-ért a pénzét, tehát nem kalózkodok."
Hülyeség, kalózkodsz.
Ami nem szép dolog, de hogy még mosdatod is utána magadat, na az az igazán gáz.
Ha már nem kellenek az SNES-cartridgeok el is adhatod õket, nem érnek sokkal kevesebbet, mint amennyibe kerülnek a VC-n, sõt egyes ritkább játékokért többet is kaphatsz.
Egyébként drága virtual console akárhogy is nézzük, de viszont kényelmes mint a steam 😄
2. Én csak próbáltam veled tudatni az álláspontot, hogy nem érted miért akar valaki a régi játékkal játszani a virtual consolon! Most akkor miért lenne problémám? <#conf>#conf>
3. Nem értem miért nem lehetséges, hiszen a nintendo már megkapta a játék licence-ért a pénzét, tehát nem kalózkodok.
De azt, hogy a VC-játékokat is lopjátok, azt már nem.
Esetleg tudjátok, hogy amit belinkeltem oldal ott D2C-s chipset-el szerelt Wii-ket lehet kapni?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Wii-t szeretnék venni. Láttam, hogy vannak ITT Wii-k egésszen jó áron. Szerintetek ezek milyen verziós chipset van bennük? El szeretném kerülni a D2C-s verziót. Meg lehet valahonnan állapítani, hogy milyen verziós a gép?
Ha esetleg bejelentik a HDD-s verziót a Wii-bõl akkor azt lenne érdemes már venni. Viszont egyenlõre a Ninteno elutasítja a dolgot. Ha valak most vesz Wii-t és mégis bejelentik akkor a megvett Wii-be beleférne egy 2.5" HDD? Gondolom nincs benne vezérlõ. Bár ezt valami hardveres kiegészítéssel meg lehetne oldani.
Szóval megéri HDD nélküli verzió venni?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
valami ötlet ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A