2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#466 odamesz a teherautohoz és ott hasznalod az x tele van löszerel
:) én meg nem tudom leakasztani az ágyut :D
-
#465 egyszerűen nem megy és felidegesít !!!! mondja már meg valaki hogy kell ezt a részt átvinni!!!!!! plz plz -
#464 mondja hogy nyomogassam az X gombot de hiába nyomom semmi nem történiiiiiiiiiiiik -
#463 PLZ HELP!!! A tankot megjavítottam , feltöltöttem benzinnel és a tank inventoryjába pakoltam rakétát meg töltényeket , de nem enged tovább!!! Mi a teendő hogy kell a tankot fel lőszerelni ? Előre is köszi a választ -
#462 köszi -
#461 Ez a gyakorló pálya végén van felszáltam már a vonatra is meg a kocsiba is én nemtudom mit kell tenni!!!!!!!! -
#460 kep baoldalan van hogy 4emberes szakaszod van, kattints a (kozepen) trombitas ikonra egyenkent add hozza a csapatodhpz az auto meleltt (balszele) allo 2 urget aztan szallj be a teherautooba es kesz .. mellesleg ezt magatol el is mondja ... ;) -
#459 peofi HOWW:S jatekoskent fogod az egyik karidat kiurited az inventoryt es vegig kuszod futod a palyat minden hullat kifosztasz, vegen annyi loszered lessz hogy nemfog elferni sehun ;) gyujtogeto eletmod ;) -
#458 jegyet nem vettem mert a pénztárcám elhagytam training közben -
#457 Gyerekek. Az elso hidas playan vaok a nemetekkel. De foltyon kifogyik az amunicio a kocsis agyubol meg ilyenek...azokat honnan?
-
#456 Ha a trainingre akarsz visszamenni, akkor a teherautóra kell felszállni ha a frontra akarsz menni akkor a vonatra,de én is itt akadtam el mert hiába szállok fel a vonatra nem történik semmi. -
Neoncsoves #455 Beszállni a vonatba, vagy szétlőni a vonatot hogy át tudj menni... Nem tudom én nem töltöttem le a gamet :D Csak tippelek -
#454 Sziasztok itt mit kell csinálni?
-
#453 biztos, hogy tactical nehezsegi fokon nyomod ?
nezd meg azert megegyszer :)
mondjuk leszamitva a csodaparkot, odaig jatszhato a palya, de ott nem tudok tovabb menni...
-
#452 Megvan. Koszonom. -
#451 a valasz ittis a 3 kis taba bal also sarokbani 9 ikon folott az uccso tabon van a felcsatol, lecsatol illetve a mozgato allapot vagy a lovo allapot (mozgato allapotban eleg emberrel lehet tologatni is az agyut) -
#450 Elnezest de hogy a picsaba csatolom le az agyut a teherautorol mert en agyverzest kapok mingya. -
#449 Hulyeseget irtam ;) de nekem ott a pancelokol ;) -
#448 nemtom mit rinyaltok ;) 3. palyan vagyok mar , minden map piszkosan nehez sott meg annal is nehezebb , de igy elvezetes .. ;) allt azvan nalam hogy meghal 1 ember kivetelevel mindenki aztan azzal az egy emberrel viszem vegig a mapot.. ;) gepopityu + 1000000 loszer es nekiindulok .. ;)
shep : en 2x toltam vegig a tutorialt (2gepen jaccom) nekem mindig volt aknaveto, de probald meg hogy felmesz a lepcson es geppuskaval elkaszalod a benzinszallitot mindez basic trainingen, vagy elitre gondolsz ? -
#447 Na elakadtam, a training pályán. Azt mondta a jóember, hogy vegyem fel a páncélöklöt a dobozból, hogy azzal lőjem ki a tartálykocsit, hogy a fal leomoljon, igen ám, de hogy a bánatban vegyem fel, mert ugyan van ott két láda, de hiába viszem rá az egeret, marhára nem jelenik meg a szem, hogy tudjak benne kutakodni, na ilyenkor mi van? -
#446 vagy ott a CoH. -
#445 azt a két enbert az állomás előtt még be kell venni a csapatba
az allied call gomb, és felmarkolni őket mint a fegyvereket
-
#444 komolyan elvette a kedvem, igy az egesztol.
varunk valami modositast hozza, vagy nem tudom -
#443 az előző vidben a németek vércseszerűen csaptak le, sokkal humorosabb volt :))
bár gondolom majd én is fogok szitkozodni ^^ -
#442 nemá!!
ennyi különbség van a két nehézségi szint közt.
az előző vid jobban teccett :) -
#441 na megsem bekultem ki ezzel az arcade moddal sem./ket fele nehezsegi szint van/
A hirhedt park jelenet.igy rossz vicc az egesz.
Hogy keptelenek normalisan beloni a nehezseget.
nem is tudom hirtelen mi tevo legyek :) inkabb megenzem a COH-t.
igy eltolni ezt a szuper kis jatekot...
Bar a demoban is lehetett nehezseget allitani a config fileban, valami arany kozeputat kellene talalni.
terminator mod on -
#440 Jegyet vettel ra ? :)
Kapcsolj ki write only modbol.
-
#439 az a legkönnyebb?
-
gemzoli #438 Szaisztok!!
Elakadtam az elején amikor a vonatra kell felszálni!!!
Nem indul a vonat!!
Segítsetek
köszi -
#437 elkezdtem arcade modban, igy mar igen mas, negyed ora es mar at is mentem a hidon, sot a loveseim is talalnak. tactical mod felejtos lesz nekem :) -
#436 mondjuk ennyi energiaval mar elkezdhettem volna elorol, hogx megmentsek erre a reszre egy jarmuvet lehet, hogy az lesz. -
#435 De egy hatalmas DS39 gepagyu valamelyik jarmurol, az a vicc, az ellenseg barmilyen fegyverrel messzebb ello mint en.Persze a max tavolsagon kivulre is elrepul a golyom, de igy kb 100 kell egy emberbe, hogy eltalaljam.
-
#434 nincs vmi kaszáló fegyver nálad? -
priluki #433 thx -
#432 felgongyoltem a sniper mizeriat igy frissen mar latok is :)
tenyleg lesz a sniper puskanal piros kor a celkereszt korul, de amivel en rohangalok rohadna meg az csak egy rifle /em3/ hiaba hasznalja ugyanezt a skulot mint a sniper, nincs rajta tavcso, azert lo az osszevissza, semmire se jo :)
talan az elso reszeben nem volt ilyen puska, vagy ott csak rutinosabb voltam :)
-
Thanatos #431 hmmm, hát akkor még akár jó is lehet :) elég rég nem jött ki emészthető hagyományos rts... :( -
#430 coh -t betaban toltam .. legalisan, kb 4-600ember volt online tesztidoszakban -
#429 mivel nincs védelem, gondolom nem ütközik nehézségekbe multizni.
sokan vannak fennt? -
#428 legjobb haborus rts eddig amit lattam, nyersanyag magatol jon annak fuggfenyeben hogy az alltalad birtokolt teruletek uzemanyag/ember/ loszer "nyersanyagot" adnak .. szal teruletfoglalos rts ... nagyon faszantos imadok a nemetekkel lenni ;) de eddig mindig lemostak a human playerek ;)
priluki : menj ata hidon aztan tuloldalrol tartsd a hidat amig fel nem robbantjak .. ami sok ido es vegen elokerul 1-2 tank is .. szal sporolj a panzershaftal ha a hid leomlott, akkor vagya kuldi kozepen ;) szal ments sokat ;) -
priluki #427 Már lezusztam az összes ellent a part tiszta szoval nem értem mit kell még csinálni..