2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • teddymac
    odamesz a teherautohoz és ott hasznalod az x tele van löszerel
    :) én meg nem tudom leakasztani az ágyut :D
  • UltimateGamR
    egyszerűen nem megy és felidegesít !!!! mondja már meg valaki hogy kell ezt a részt átvinni!!!!!! plz plz
  • UltimateGamR
    mondja hogy nyomogassam az X gombot de hiába nyomom semmi nem történiiiiiiiiiiiik
  • UltimateGamR
    PLZ HELP!!! A tankot megjavítottam , feltöltöttem benzinnel és a tank inventoryjába pakoltam rakétát meg töltényeket , de nem enged tovább!!! Mi a teendő hogy kell a tankot fel lőszerelni ? Előre is köszi a választ
  • 79Alba
    köszi
  • 79Alba
    Ez a gyakorló pálya végén van felszáltam már a vonatra is meg a kocsiba is én nemtudom mit kell tenni!!!!!!!!
  • AnarchoiD
    kep baoldalan van hogy 4emberes szakaszod van, kattints a (kozepen) trombitas ikonra egyenkent add hozza a csapatodhpz az auto meleltt (balszele) allo 2 urget aztan szallj be a teherautooba es kesz .. mellesleg ezt magatol el is mondja ... ;)
  • AnarchoiD
    peofi HOWW:S jatekoskent fogod az egyik karidat kiurited az inventoryt es vegig kuszod futod a palyat minden hullat kifosztasz, vegen annyi loszered lessz hogy nemfog elferni sehun ;) gyujtogeto eletmod ;)
  • teddymac
    jegyet nem vettem mert a pénztárcám elhagytam training közben
  • Sephi
    Gyerekek. Az elso hidas playan vaok a nemetekkel. De foltyon kifogyik az amunicio a kocsis agyubol meg ilyenek...azokat honnan?

• teddymac
    Ha a trainingre akarsz visszamenni, akkor a teherautóra kell felszállni ha a frontra akarsz menni akkor a vonatra,de én is itt akadtam el mert hiába szállok fel a vonatra nem történik semmi.
  • Neoncsoves
    Beszállni a vonatba, vagy szétlőni a vonatot hogy át tudj menni... Nem tudom én nem töltöttem le a gamet :D Csak tippelek
  • 79Alba
    Sziasztok itt mit kell csinálni?
  • alma2
    biztos, hogy tactical nehezsegi fokon nyomod ?
    nezd meg azert megegyszer :)
    mondjuk leszamitva a csodaparkot, odaig jatszhato a palya, de ott nem tudok tovabb menni...
  • Sephi
    Megvan. Koszonom.
  • AnarchoiD
    a valasz ittis a 3 kis taba bal also sarokbani 9 ikon folott az uccso tabon van a felcsatol, lecsatol illetve a mozgato allapot vagy a lovo allapot (mozgato allapotban eleg emberrel lehet tologatni is az agyut)
  • Sephi
    Elnezest de hogy a picsaba csatolom le az agyut a teherautorol mert en agyverzest kapok mingya.
  • AnarchoiD
    Hulyeseget irtam ;) de nekem ott a pancelokol ;)
  • AnarchoiD
    nemtom mit rinyaltok ;) 3. palyan vagyok mar , minden map piszkosan nehez sott meg annal is nehezebb , de igy elvezetes .. ;) allt azvan nalam hogy meghal 1 ember kivetelevel mindenki aztan azzal az egy emberrel viszem vegig a mapot.. ;) gepopityu + 1000000 loszer es nekiindulok .. ;)

shep : en 2x toltam vegig a tutorialt (2gepen jaccom) nekem mindig volt aknaveto, de probald meg hogy felmesz a lepcson es geppuskaval elkaszalod a benzinszallitot mindez basic trainingen, vagy elitre gondolsz ?
  • Shep
    Na elakadtam, a training pályán. Azt mondta a jóember, hogy vegyem fel a páncélöklöt a dobozból, hogy azzal lőjem ki a tartálykocsit, hogy a fal leomoljon, igen ám, de hogy a bánatban vegyem fel, mert ugyan van ott két láda, de hiába viszem rá az egeret, marhára nem jelenik meg a szem, hogy tudjak benne kutakodni, na ilyenkor mi van?
  • Serpa
    vagy ott a CoH.
  • m1garand
    azt a két enbert az állomás előtt még be kell venni a csapatba
    az allied call gomb, és felmarkolni őket mint a fegyvereket
  • alma2
    komolyan elvette a kedvem, igy az egesztol.
    varunk valami modositast hozza, vagy nem tudom
  • Serpa
    az előző vidben a németek vércseszerűen csaptak le, sokkal humorosabb volt :))

bár gondolom majd én is fogok szitkozodni ^^
  • Serpa
    nemá!!
    ennyi különbség van a két nehézségi szint közt.

az előző vid jobban teccett :)
  • alma2
    na megsem bekultem ki ezzel az arcade moddal sem./ket fele nehezsegi szint van/
    A hirhedt park jelenet.igy rossz vicc az egesz.
    Hogy keptelenek normalisan beloni a nehezseget.
    nem is tudom hirtelen mi tevo legyek :) inkabb megenzem a COH-t.
    igy eltolni ezt a szuper kis jatekot...
    Bar a demoban is lehetett nehezseget allitani a config fileban, valami arany kozeputat kellene talalni.
    terminator mod on
  • alma2
    Jegyet vettel ra ? :)

Kapcsolj ki write only modbol.

• Serpa
    az a legkönnyebb?
  • gemzoli
    Szaisztok!!
    Elakadtam az elején amikor a vonatra kell felszálni!!!
    Nem indul a vonat!!
    Segítsetek
    köszi
  • alma2
    elkezdtem arcade modban, igy mar igen mas, negyed ora es mar at is mentem a hidon, sot a loveseim is talalnak. tactical mod felejtos lesz nekem :)
  • alma2
    mondjuk ennyi energiaval mar elkezdhettem volna elorol, hogx megmentsek erre a reszre egy jarmuvet lehet, hogy az lesz.
  • alma2
    De egy hatalmas DS39 gepagyu valamelyik jarmurol, az a vicc, az ellenseg barmilyen fegyverrel messzebb ello mint en.Persze a max tavolsagon kivulre is elrepul a golyom, de igy kb 100 kell egy emberbe, hogy eltalaljam.
  • Serpa
    nincs vmi kaszáló fegyver nálad?
  • priluki
    thx
  • alma2
    felgongyoltem a sniper mizeriat igy frissen mar latok is :)
    tenyleg lesz a sniper puskanal piros kor a celkereszt korul, de amivel en rohangalok rohadna meg az csak egy rifle /em3/ hiaba hasznalja ugyanezt a skulot mint a sniper, nincs rajta tavcso, azert lo az osszevissza, semmire se jo :)
    talan az elso reszeben nem volt ilyen puska, vagy ott csak rutinosabb voltam :)

• Thanatos
    hmmm, hát akkor még akár jó is lehet :) elég rég nem jött ki emészthető hagyományos rts... :(
  • AnarchoiD
    coh -t betaban toltam .. legalisan, kb 4-600ember volt online tesztidoszakban
  • Serpa
    mivel nincs védelem, gondolom nem ütközik nehézségekbe multizni.

sokan vannak fennt?
  • AnarchoiD
    legjobb haborus rts eddig amit lattam, nyersanyag magatol jon annak fuggfenyeben hogy az alltalad birtokolt teruletek uzemanyag/ember/ loszer "nyersanyagot" adnak .. szal teruletfoglalos rts ... nagyon faszantos imadok a nemetekkel lenni ;) de eddig mindig lemostak a human playerek ;)

priluki : menj ata hidon aztan tuloldalrol tartsd a hidat amig fel nem robbantjak .. ami sok ido es vegen elokerul 1-2 tank is .. szal sporolj a panzershaftal ha a hid leomlott, akkor vagya kuldi kozepen ;) szal ments sokat ;)
  • priluki
    Már lezusztam az összes ellent a part tiszta szoval nem értem mit kell még csinálni..