Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
én meg remélem hogy max 10e lesz😊

grebber
Na most elválik hogy az UBisoft valóban szakitott-e a StarForce-al.Remélem igen 😄

Next PC upgrade: 2022

Game: Faces of War (PC)
Release Date: Apr 3, 2006

Ha midnen igaz ma jelenik meg a játék és hamarosan tolhatjuk 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Pluskast
Nem tudod mit hagysz ki. Pont a multi a legizgalmasabb benne. A single-t egyszer-kétszer végig tolod azt kész. Az igazi élményt a multi jeleneti ebben a gameban😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

m1garand
az 576(ápr. vége) és a cdgalaxis már belerakata a katalógusába elõbbi 11.599ft a másik 6990ft. de az ubisoftnál már 2006.summer van, nem sok jót sejtek ezzel a tologatással kapcsolatban -/+ 3 hónap nem mindegy.
ja az ubisoftnál amerikai katonák vannak a boritón a katalógusokban pedig szovjet.

makett.tk

Serpa
banner <#eljen>

ReTeK
"Soldiers demoja akkora hatással volt rám (a sok gagyi magyar RTS után).." <#nyes>
én is így jártam <#vigyor2>

ZaJanga
hmm
nem adja be a képeket!
Java-s?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Várjuk a demot, bizony. Bár engem csak a singleplayer érdekel, a multi totál hidegen hagy.
Tényleg nagyon várom a demot, anno a Soldiers demoja akkora hatással volt rám (a sok gagyi magyar RTS után), hogy már a megjelenés napján megvettem az erdetit.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=31569
Vannak új képek emberek.
Már csak kb. 1 hónap a játékig.<#vigyor2>

formatuq
Multiplayer will feature two new game modes: one of them is a chance to show off strategic and tactical finesse in a large-scale conflict, and the other is a fast paced and potentially humorous mode. Morozov is keeping the details under his hat for now, while promising not to disappoint. Hopefully he and his team can live up to that promise, but they definitely don't lack ambition.

source

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

ReTeK
én úgy hiszem lehet hogy rosszul de az elsõ rész egy rettentõ jó single játék lett, igaz a multija se rosz de ne legyen már belõlle valami tucat-rts szinvonalú klikkelõ bajnokság, legtöbb jó strat. játéknál attól félek hogy valami gyors rts-t csinálnak belõlle (így sikerült elkettyinteni pl. a settlers sorozatot, vagy talán most a H5-részét, ezt remélem nem fogják) igaz kell szupergyors rts is de itt pont az adta a játék szépségét hogy aknát telepítesz, üzemanyagot töltögeted, megszerzed az ellen tankját aztán átcuccolsz... és egyébb pepecselések, persze ha rendesen megcsinálják a részletes és a gyors modot akkor üsse kavics

formatuq
az a 4 lesz vagy 14...

formatuq
re,

sajnalattal olvastam, hogy nem akarjak atirni a topik nevet.... nagy kar
ez a hat fos osztag, gondolom single player mod-re vonatkozik.
az nem nagyon erdekel.
multi annal jobban, ahogy olvastam lesz ket uj jatek mod is, egy gyors, es egy igen reszletes
varjuk a demot kozosen 😄

udv addig is

Nyers
Tulajdonképpen egy 6 fõs osztagot fog irányítani az ember, tehát jóval másabb lesz a dolog, az interviewkban elég részletesen leírták, én picit félek tõle.

My Life for Freedom!

bigfoot
sztem az se lenne jó,mert pl host kirúgna akárkit!

Pluskast
Na igen ez a kick rendszer remélem bele lesz építve. Reménykedem, hogy menet közben is ki tudja majd rugni az illetõt a host.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

remelem a multi reszet jol megcsinaljak!

lehessen kickelni engedelyezni egysegeket es tiltani! masreszt raksis jarmuvek szerintem nem is kellenek! vagy legyen kibaszott draga nagy a szorasa es csa 1-2 szer tuzeljen...
az artillery-nek eleg lenne baszott nagy szoras minel messzebbre lo!
ja igen meg az a szar lanctalpat ne lehessen millio meterrol kapasbol leloni!
olvastam tortenelmi visszaemlekezeseket, a tigris lanctalpat 300 yardrol tobb sherman oszpontositott tuze tudta leloni, a gameben meg minden kis nyomi tank HE loszerrel a palya masik vegebol lekapja...

remenykedem hogy megoldjak ezeket! :-)
ReTeK
a 4 különbözõ lövedéken kívûl lesz más újdonság is ?
mondjuk a fizika szerintem már az elsõ részben is remek volt és az ai se volt rosz, valamit csak beújítanak nem ?

Bocsi, az elõbb említett lõszertípusok a Soldiers elsõ részében mind szerepeltek, nem véletlenül hoztam fel õket.

Nyers
Iszonyat jó képek a WP-n!

Két interview:
#1 - AI
#2 - Physics

Úgy tûnik tényleg közeledik a kiadás, beindult a marketing hadjárat.

My Life for Freedom!

Nyers
Kb úgy, hogy ez játék a háború meg a valóság. <#zavart1>

My Life for Freedom!

4 különbözõ lövedék lesz??
Nem nagyon értem a dolgot, kapásból fel tudnék sorolni 10-15 féle ûrméretû lõszert amit a háború végefelé használt harckocsik és önjáró illetve vontatott tüzérség tüzelt. pl: 20,37,47,50,75,76,85,88,90,105,122,152mm és még csak a legfõbbeket említettem,amiket tankokban vagy önjáró tüzérségi lövegekben alkalmaztak. Hogyhogy négy különbözõ lövdék lesz?

Serpa
ez is vmi.

Nyers
Még mindig semmi, csak a WP-s link, illetve ez a fórumkomment egy BestWay-es levélbõl:

"It's not made by Bestway, but by russian company "Dark Fox" specializing on addons. Addon is targeted at russian gamers, so it's very possible it will not be published world-wide. The truth is that this is not an addon really - it's a mission pack.

Think about money. 1C is a commercial company just like Bestway or any other company around. If 1C could get money from selling it world-wide they will do it."

Imho utána kell járni és sztem bármelyik mod-csapat átültetheti angol nyelvre a kieget ha tényleg csak FÁKban terítik. 😉

My Life for Freedom!

Serpa
kiegészítõrõl tudsz vmit?

Nyers
[/center]Faces of War boxshot

GS Review[/center]

My Life for Freedom!

bigfoot
ok köszi!

formatuq
igen, de akarmilyen mod-t ha felraksz, azt a game-n belul elobb aktivalni kell.
ha mod nelkuli szerverre mesz be, akkor meg deaktivalni

bigfoot
katyusát Én sem szeretem,meg az artyt sem
egyebként ha felrakom attól még a mod nélküli gamekbe is tudok csatlakozni ugye?

formatuq
pl katyusa <#ravasz1> hogy sok nem kivanatos ne tudja elrontani masok jatekat, lama protection-nak hivjak, probald ki, megeri 😄

de van pl officer, aki tavolabbra lat el
van megik, aki gyogyitani tud
a maga idejeben a legjobb mod volt.

bigfoot
na akkor sztem leszedem ezt a modot!!
milyen megkötések?

formatuq
Ebbol a tablareszletbol kideul, mit es hogyan valtoztattunk.

Pl. Eredeti jatekkal (mod nelkul) pl egy M4A3-s (76mm) Sherman jatekbeli 10m-rol siman alutott egy 110mm-es pancet. Ami a valosagban kb 100meter lenne, es igen meglepo mert eredetileg csak 97mm-t tudott.

Kerdesedre valaszolva:
{weapon "76mm_mk4" from "gun" ; M4A3 <-ez a sherman lovege
es ezt tudja vele atutni:
{piercing 10 97 50 93 100 88 150 80 200 73 250 0} <- jatekbeli 10m-n tud 97mm-t
a tablazatbol kiderul, hogy a tigris pancelzata:
volume thickness;front;rear;top;bottom;left;right
body1 80 100 80 25 25 80 80
body2 60 100 80 25 25 60 60
turret 80 100 80 25 80 80

A sherman 30-40m-rol nem tudja kiloni a tigrist szembol, szak kevesebb mint 10m-rol.
Volt ahol bizonyos megkoteseket kellett alkalmaznunk.
Az adatok nem legbol kapottak, nehany forras:
http://panzerworld.net/apt.html
http://www.tarrif.net/cgi/production/all_penetration_adv.php
http://www.autogallery.org.ru/

bigfoot
de akkor ebben 30-40 méterrõl tud kilõni egy sherman egy tigert?

formatuq
AMiket elmondtal, azokkal 95% egyet ertek, ertunk.
Erre van is orvoslas, Extra Unit Mod 3.0-nak hivjak, showw2-hoz keszult.
Ebben a modban erra torekedtunk, hogy minden egyseg tulajdonsagait (pancelzat, tozero, sebesseg, fogyasztas) aranyba rakjuk a valos ertekekkel, es persze megprobaltuk a jatekbele arakkal is kompenzalni. Eszrevettuk hogy a jatek kb 1:100 aranyt hasznal a sebzesnel, ezert ezt vettuk alapul, kis atalakitassal. Tehat a jatekban egy pz6 200m-rol (ami 2000m lenne) ki tudna loni (mert ki tudott) egy T34-est.
Ezt egy kicsit elrontottuk, megmasitottuk mert akkor a jatek itt veget is ert volna.

Itttalasz egy kepet, hogy milyen reszletes is volt az adatgyujtes.

A mod nagyszeru, par honapig a top-n is volt, csak aztan sorra jelentek meg a kulonbozo mod-ok, melyekben megtarottak az "arcade" stilust a "Real"-ismus helyett... Valoszinuleg tul nehez volt sokaknak.

Serpa
Kellemes karácsonyt mindenkinek!

Holdpro
szép a grafikája

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

jaja
Faces of War a game neve

bigfoot
ez a soldiers 2??

Serpa
4 különbözõ lövedék lesz.

20mm-152mm

Serpa
3 hónapot kell kibírni ...

bigfoot
de remélem ennek is lemegy majd az ára

Serpa
kb

Szerintetek itthon kb. mennyi lesz majd az ára???
9-10k?<#fejvakaras>

Serpa

Azért ez tényleg röhej!Mindenki mg-vel???
Remélem a rendes játékban nem így lesz, mert ez rontaná a játék valósághûségét.

"2006 márciusában kezdetét veszi a büntetés. "<#wilting><#falbav><#falbav>
Jézusom!!!!!!!!!<#csodalk>
<#kuss>És addig mit csináljunk!