Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Release Date: Apr 3, 2006
Ha midnen igaz ma jelenik meg a játék és hamarosan tolhatjuk 😄
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ja az ubisoftnál amerikai katonák vannak a boritón a katalógusokban pedig szovjet.
makett.tk
én is így jártam <#vigyor2>#vigyor2>
nem adja be a képeket!
Java-s?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Tényleg nagyon várom a demot, anno a Soldiers demoja akkora hatással volt rám (a sok gagyi magyar RTS után), hogy már a megjelenés napján megvettem az erdetit.
Vannak új képek emberek.
Már csak kb. 1 hónap a játékig.<#vigyor2>#vigyor2>
source
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
sajnalattal olvastam, hogy nem akarjak atirni a topik nevet.... nagy kar
ez a hat fos osztag, gondolom single player mod-re vonatkozik.
az nem nagyon erdekel.
multi annal jobban, ahogy olvastam lesz ket uj jatek mod is, egy gyors, es egy igen reszletes
varjuk a demot kozosen 😄
udv addig is
My Life for Freedom!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
lehessen kickelni engedelyezni egysegeket es tiltani! masreszt raksis jarmuvek szerintem nem is kellenek! vagy legyen kibaszott draga nagy a szorasa es csa 1-2 szer tuzeljen...
az artillery-nek eleg lenne baszott nagy szoras minel messzebbre lo!
ja igen meg az a szar lanctalpat ne lehessen millio meterrol kapasbol leloni!
olvastam tortenelmi visszaemlekezeseket, a tigris lanctalpat 300 yardrol tobb sherman oszpontositott tuze tudta leloni, a gameben meg minden kis nyomi tank HE loszerrel a palya masik vegebol lekapja...
remenykedem hogy megoldjak ezeket! :-)
mondjuk a fizika szerintem már az elsõ részben is remek volt és az ai se volt rosz, valamit csak beújítanak nem ?
Nem nagyon értem a dolgot, kapásból fel tudnék sorolni 10-15 féle ûrméretû lõszert amit a háború végefelé használt harckocsik és önjáró illetve vontatott tüzérség tüzelt. pl: 20,37,47,50,75,76,85,88,90,105,122,152mm és még csak a legfõbbeket említettem,amiket tankokban vagy önjáró tüzérségi lövegekben alkalmaztak. Hogyhogy négy különbözõ lövdék lesz?
"It's not made by Bestway, but by russian company "Dark Fox" specializing on addons. Addon is targeted at russian gamers, so it's very possible it will not be published world-wide. The truth is that this is not an addon really - it's a mission pack.
Think about money. 1C is a commercial company just like Bestway or any other company around. If 1C could get money from selling it world-wide they will do it."
Imho utána kell járni és sztem bármelyik mod-csapat átültetheti angol nyelvre a kieget ha tényleg csak FÁKban terítik. 😉
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
ha mod nelkuli szerverre mesz be, akkor meg deaktivalni
egyebként ha felrakom attól még a mod nélküli gamekbe is tudok csatlakozni ugye?
de van pl officer, aki tavolabbra lat el
van megik, aki gyogyitani tud
a maga idejeben a legjobb mod volt.
Pl. Eredeti jatekkal (mod nelkul) pl egy M4A3-s (76mm) Sherman jatekbeli 10m-rol siman alutott egy 110mm-es pancet. Ami a valosagban kb 100meter lenne, es igen meglepo mert eredetileg csak 97mm-t tudott.
Kerdesedre valaszolva:
{weapon "76mm_mk4" from "gun" ; M4A3 <-ez a sherman lovege
es ezt tudja vele atutni:
{piercing 10 97 50 93 100 88 150 80 200 73 250 0} <- jatekbeli 10m-n tud 97mm-t
a tablazatbol kiderul, hogy a tigris pancelzata:
volume thickness;front;rear;top;bottom;left;right
body1 80 100 80 25 25 80 80
body2 60 100 80 25 25 60 60
turret 80 100 80 25 80 80
A sherman 30-40m-rol nem tudja kiloni a tigrist szembol, szak kevesebb mint 10m-rol.
Volt ahol bizonyos megkoteseket kellett alkalmaznunk.
Az adatok nem legbol kapottak, nehany forras:
http://panzerworld.net/apt.html
http://www.tarrif.net/cgi/production/all_penetration_adv.php
http://www.autogallery.org.ru/
Erre van is orvoslas, Extra Unit Mod 3.0-nak hivjak, showw2-hoz keszult.
Ebben a modban erra torekedtunk, hogy minden egyseg tulajdonsagait (pancelzat, tozero, sebesseg, fogyasztas) aranyba rakjuk a valos ertekekkel, es persze megprobaltuk a jatekbele arakkal is kompenzalni. Eszrevettuk hogy a jatek kb 1:100 aranyt hasznal a sebzesnel, ezert ezt vettuk alapul, kis atalakitassal. Tehat a jatekban egy pz6 200m-rol (ami 2000m lenne) ki tudna loni (mert ki tudott) egy T34-est.
Ezt egy kicsit elrontottuk, megmasitottuk mert akkor a jatek itt veget is ert volna.
Itttalasz egy kepet, hogy milyen reszletes is volt az adatgyujtes.
A mod nagyszeru, par honapig a top-n is volt, csak aztan sorra jelentek meg a kulonbozo mod-ok, melyekben megtarottak az "arcade" stilust a "Real"-ismus helyett... Valoszinuleg tul nehez volt sokaknak.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Faces of War a game neve
9-10k?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azért ez tényleg röhej!Mindenki mg-vel???
Remélem a rendes játékban nem így lesz, mert ez rontaná a játék valósághûségét.
Jézusom!!!!!!!!!<#csodalk>#csodalk>
<#kuss>#kuss>És addig mit csináljunk!