2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
bloodrayne2 #506 Teddy kössz a segítséget de megin kéne egy kicsi help.A Németekkel az 1. pályán vagyok szétlöttem a végén azt a nagy hajót utána beszáltam a csónakba mert az volt a feladat és nem tok vele mozdulni nem megy sehova tudja valaki mit kell??:) -
#505 tankot hogy kell megtankolni?:) -
#504 köszi srácok,hogy ilyen türelmesek vagytok és válaszoltok -
#503 nyokodni kell csak a gombot maguktol beallnak a csapatba, ha kozel vannak... -
#502 Ha nem mondta a jatek, hogy lodd szet a tankot csak elkezdted lovoldozni szerintem sose fog szetrobbanni, vagyis csak akkor lodd mikor megkaptad feladatnak.Ha megkaptad es nem esik szet, akkor benned van a hiba -
#501 1 ötlet: kezd előről a tankos tréninget -
#500 1 ötlet: kezd előről a tankos tréninget -
#499 nekem is ugyanaz lenne a problémám mint AlbaBACSI-nak csak azzal a különbséggel hogy az első faszit hozzá tudom adni a csapatomhoz de a másodikat már nem... -
#498 Gyerekek a Company Of Heroes tenyleg jobb mint ez? Mert ez nekem oltari nagynak tunik!
Imadom! -
#497 és hogy lehet átlépni
-
#496 mindent löttem -
#495 FRAPS nevu proggival , http://www.fraps.com/ -
#494 Próbáltad már úgy is hogy nem a lánctalpat lövöd(még nem játszottem vele csak tipp)? -
#493 na nekem is lenne 1 kérdésem: hogy lehet ilyen kis videókat felvenni a játékból?
-
#492 átlehet lépni de nem ajánlatos.
én a németekel csináltam a kiképzést és ott simán átvitte a tankot az ágyú a túloldalról is -
#491 már oda toltam tök közel és semmi
mintha átlöne a tankon -
SEHOGY SE MEGY!!
nem lehet átlépni ezt a részt valahogy ? -
#489 lődd a HE-lőszerrel és a toronyra próbálj célozni -
#488 ugy néz ki mintha átmenne a golyó a tankon
-
#487 -
#486 a teherautó amivel oda húztam az ágyut az elszált :D -
#485 hol találod el?
AP vel lősz? -
#484 fel is robban a tank mert nekem nem akar hiába találom el? -
#483 hát Cod2 -ben jobb vagyok :D -
#482 akkor te nem tudsz célozni -
#481 Azt csináltam -
#480 nyomjad a ctrl-t és célozz te -
#479 viszont én nem tudom szétlöni vel a tankot+kocsit mindig mellé lö -
#478 ott van a tanknal balra -
bloodrayne2 #477 De milyen ágyút és sehol nem látok ágyút:( -
#476 el kell huzni az agyut a teherautoval logyakorlatra, mivel a tankot szervizelik, de szerintem ezt el is mondjak, nem a kut fejembol szedtem, ha jol emlekszem :)
-
#475 ugyan itt akadtam el én is! HELP! -
bloodrayne2 #474 Szasztok!
Szeretnék sgítséget kérni most lett meg a játék valami eszméletlenül jó csak az a baj h elkezdtem a Németekkel és a második pályán vagyok,névszerint a Tank Traningen ott tartok h a fegyverrel felszerelt jármüvet abba a piros nyil helyére kell vinni ...na azt h kell megcsinálni mert minden rakétát belepakoltam de semmi nem történik..
elöre is köszi -
#473 pályákat bemutató múvi -
#472 Baszk en nem tudom miota nem jaccotam ekkora hangulatu gamaval. Egyszeruen szuper! -
#471 nem , csak az oroszokkal vagyok a kampányba!! amugy ugyanott vagyko elakadva , a tank inventoryjába bepakoltam a kék és piros rakétékból emg géppisztoly töltényből és akkor se mehetek sehova a tankkal , aki itt jár és átvitte plz help! -
#470 Csak nem az orosz verziot szerezted meg ? :)
-
#469 #451 a valasz a ágyu lecsatolására. Én hülye kiszáltam a teherautobol persze,hogy nem találtam :D -
#468 alliesel vagyok de nem a tankal kell menni hanem a teherautoval :) -
#467 azt mondom hogy piros meg kék fejű tölteteket is pakoltam le és vittem a tankhoz! + gépágyú tölteteket is és mégis beszél valamit oroszul és nem mehetek a tankkal sehova!