2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#546 hacsak nem a Panzers 2 motorját használják majd fel ahhoz, amiről még nem tudjuk milyen. -
bgabor #545 Jaja. Magyar honfitársaink jobban járnak, ha el se készítik a Panzers harmadik részét. -
bloodrayne2 #544 Ezt nem hiszem el a Németekkel nem tudom megcsinálni az első pályát végén beleszálok a csónakba és nem csinál semmit, most megcsinálom újra most meg a tankba nem akar be szálni, valami miatt csak szemet mutat, mi lehet a baj???? -
#543 OROSZOKKAL vagyok , sikerült a tréning!! Most Stalingradba vagyok ( 1. küldetés...) , valami eszméletlen csata van , teljesen lerombot város , mindenhonnan tüzelnek a katonák , szinte kaotikus és lenyűgöző , ez a játék tényleg a felső kategóriába tartozik -
Radian #542 srácok nem válaszolna vki nekem is pls pls -
#541 annyira, h megveszed?
-
#540 Megmondom a kosert , nekem reg teccet ennyire jatek. Oszinten szolva ugy elvagyok vele hogy az nemigaz :D -
Radian #539 nekem AMD Athlon Xp 2400+ Sapphire radeon 128 MB 1 GB Rammal néhol teljesen minimumon jácchatatlanul szaggat a játék néha 3 fps el megy ilyenkor mentek egyet visszatöltöm és akkor már jáccható sebességet ér el a gém ami nekem kb 12 fps szóval az se jó de legalább jáccható nem értem mi a gond amikor néha 40-50 fps el megy amikor sok minden be van kapcsolva és elég sok egység is van a képernyőn nincs vmi megoldás azon kívül hogy új gépet vegyek
-
#538 én tisztán emléxem.
3 tankon mutatja be, amiket szét kell lőnni. -
#537 soldirsben van??hát full ra nem emlékszem ilyenre -
valaminick #536 Thx azért meglesem milyen:) -
#535 Tudtommal nincs.
Ez a jatek egy amolyan atom turbozott Commandos akar lenni. -
#534 Bisztos van csak en ejjel 4-kor csinaltam aztat es rosz szokasom hogy masnap nem igazan emlekszem :D -
#533 FoWban nincs olyan tréning ami megmutatja a tankot gyengepontjait?
Soldiersben van. -
valaminick #532 hali!
srácok ebben ugye nincs épitkezés vagy termelés? -
#531 En a kekkel luttem a tankokat de semmi bajuk nem volt :D Igaz pirossal is agyba lottem es lehet en celzok rosszul de nem robbantak fel... ellenben amikor auto shotra raktam akkor kivegezte :D -
#530 most nincs előttem, h melyik drót a jó :)
AP.
HE épület, ember, teherautók, ágyúk esetleg néhány könnyű páncélos ellen jó. -
#529 Na varjal. De pirossal vagy kikkel ?:DD -
#528 sztem először a lánctalpat probáld meg alkalmatlanná tenni, majd lődd a hátsóját (ha végleg meg akarod semmisíteni) -
#527 De akkor egy tankot muvel erdemes lunni? Es foleg hogy melyik reszet lojjem egy tanknak mert megfigyeltem hogy van amikor siman bedoglik es kimasznak belole :D -
bloodrayne2 #526 Hopp akkor lehet h az a baj h 2 emberem meghalt?Mert csak 1 maradt a végére! -
Radian #525 nekem AMD Athlon Xp 2400+ Sapphire radeon 128 MB 1 GB Rammal néhol teljesen minimumon jácchatatlanul szaggat a játék néha 3 fps el megy ilyenkor mentek egyet visszatöltöm és akkor már jáccható sebességet ér el a gém ami nekem kb 12 fps szóval az se jó de legalább jáccható nem értem mi a gond amikor néha 40-50 fps el megy amikor sok minden be van kapcsolva és elég sok egység is van a képernyőn nincs vmi megoldás azon kívül hogy új gépet vegyek -
#524 Ja egyébként nagyon nagy játék, mekkora harcok vannak már benne azt a mindenit. -
#523 Hát pedig azzal kell szétlőni, az oldalát lődd középen meg az elejét. -
Thanatos #522 ugyvan :) és mielött megkérdezi valaki HE = high explosiveAP = armour piercing :) -
ToMy_ #521 a piros mintha a HE lenne, a kek meg az AP
asszem :)
-
#520 Apropo. Tudom elmondtak hogy melyik tolteny mire valo de kerek egy refrest.
Szal mire valo a piros es mire a kik? -
#519 Lufaxt.
Ket tolteny van. A piros es a kek. Ami van meg az a gepfegyver.
A tank tetejen van olyan multi rakete fele alvany de azt nem tudom hasznalni. Lottem a hajoba 30+ piros toltenyt es 20+ keket oszt nem akar elsulyedni.
pontosan melyik reszit kell lunni? -
#518 a tankkal kell amit szermányoltál -
#517 Jol van ma de nem akar a partrol ralonni a fene egye meg. Megprobaltam atusztatni oket a kicsi szigetre de onnan sem birt ralonni a lelkem.
Szal sima boozukaval kene ralonni nemde? Meg lesz este probalva. -
#516 Teljesen más a 2, ez is nagy meg az is. -
#515 állítólag igen.
döntsd el Te!
^^ -
#514 Hát elvileg jön a bejátszás, hogy elhúzzák a csíkot. -
bloodrayne2 #513 És azt nem tod h utnána mit kel mert elsülyesztem..beszállok a kis csónakba de nem akar semerre mennni...?? -
#512 raketavetovel addig szorod a hajot amig el nem sullyed -
#511 Kissé pörgősebb a game mint az első rész volt. -
#510 Ott vaok a nemetekkel amikor a hidat robbantottuk fel. Most kaptam egy tankot es aszongya DESTROY THE BARRAGE ami gondolom az a nagy szalito hajo a folyon. Nos en arrol minden lelottem... aztan mind lottem de nem akar elsulyedni. Aztan megoltem mindeki a szarazfoldon de meg mindig nem enged tovabb mert ott az a hajo. Miafaxt kell ott csinalni? -
bgabor #509 Végigvittem volna az első német pályát, ott állunk a Calliope rakétavető mellett, de nem lehet beleülni, csak megnézni a szem ikonnal. Mi ez a hülyeség? -
#508 áá én amcsikal vagyok, németeknél más a szitu ? -
#507 ujrakezdtem kuldetest (tankos) és lás csodát sikerült :)