Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A game maga jó igaz nemtoltam sokat majd holnap!
Next PC upgrade: 2022
tök poén hogy végre 3 géppuska van a harckocsin😊,viszont a grafika nálam furi,villog meg minden!!nálatok nem??
javítani hogy a rákba lehet??mert hiába van nálam a kit nem jelennek meg a fogaskerekek csak a beszáll a tankba!!
ami Falaise városában zajlik, arra egy szó van: War!
^^
bár kicsit fura, h egy katonám sem tér örök nyugovóra, miközben a fél wermachtot likvididáltam; easy lehet a demo.
a fizikára egy rossz szót sem tok most mondani, 1in1ben soldiers fizika.
egy kivetni valóm van, h télleg kaotikus néha; de ezt nem lehet a rovására írni, hisz mint írtam, War!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pl ez a sqad kezelés borasztó kaotikus igy elsõre :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a dx-es meg pont most jött nekem elõ wings over europe-nál, annyi hogy a legújabb dx kell neki...
remélem nálam nem lesz semmilyen gixer.
Installshield reports a 6001 error.
Fix:
1) Delete folder %commonprogramfiles%\InstallShield\Professional\RunTime\0701
2) Download and install : http://support.installshield.com/kb/files/Q108322/Insta...dEngineUpdate701.exe
Game doesn’t launch because of d3dx_27.dll missing file
Fix:
1) Download & install the latest version of DirectX
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1317&id=8082
pedig csütirõl volt szó😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Next PC upgrade: 2022
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ki irta ezt ?? elmebeteg-e?
My Life for Freedom!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=337&id=23
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
makett.tk
Ár: 11 599 Ft