Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
hát van egy ural szerû járgány a bázison aminek lukas a balelsõ kereke

Serpa
teherautó?

nem a roncs német könnyû péncélkocsira (rozsdás szín) gondolsz?

bigfoot
a teherautó mellett!

Serpa
hol van a szerszámos láda?

grebber
Na én is kiprobáltam irányitás 1az1-ben mint az 1-ben 😄
A game maga jó igaz nemtoltam sokat majd holnap!

Next PC upgrade: 2022

bigfoot
idõközben megtaláltam😊
tök poén hogy végre 3 géppuska van a harckocsin😊,viszont a grafika nálam furi,villog meg minden!!nálatok nem??

bigfoot
hát igen vmi hasonlót érzek😊
javítani hogy a rákba lehet??mert hiába van nálam a kit nem jelennek meg a fogaskerekek csak a beszáll a tankba!!

Serpa
ja, és nem árt majd ha fejbõl vágja az ember a HOTKEY eket.

SecuROM 7.00.00.0009 van a demon.

Serpa
ez a squad-mod elsõ fura, de megszokható érzésem szerint.

ami Falaise városában zajlik, arra egy szó van: War!
^^

bár kicsit fura, h egy katonám sem tér örök nyugovóra, miközben a fél wermachtot likvididáltam; easy lehet a demo.
a fizikára egy rossz szót sem tok most mondani, 1in1ben soldiers fizika.

egy kivetni valóm van, h télleg kaotikus néha; de ezt nem lehet a rovására írni, hisz mint írtam, War!

én semmilyen látható védelmet nem láttam szal tuti nem sf, legalábbis a dmeo, ettõl a full még simán lehet az...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Sf-ról nem szóltál helyes 😄

hát nekem showwii iránygatása sokkal jobban kézreált valahogy
pl ez a sqad kezelés borasztó kaotikus igy elsõre :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
hála az égnek semmi gond.

ez nem a demo baja leglaábbis az elsõ hanem a fos installshieldé..., nem egy gamenak volt már hasonlo bugja ami vagy elõjön vagy nem
a dx-es meg pont most jött nekem elõ wings over europe-nál, annyi hogy a legújabb dx kell neki...

bigfoot
köszi!!!
42 perc😞

Serpa
úgy nézz ki nem tökéletes a demo.
remélem nálam nem lesz semmilyen gixer.

Installshield reports a 6001 error.

Fix:
1) Delete folder %commonprogramfiles%\InstallShield\Professional\RunTime\0701

2) Download and install : http://support.installshield.com/kb/files/Q108322/Insta...dEngineUpdate701.exe

Game doesn’t launch because of d3dx_27.dll missing file
Fix:
1) Download & install the latest version of DirectX

Serpa
jah, télleg, épp csak maxal jönnek 😊 még 20 perc 😛

grebber
Remélem mielõbb lesz HW vagy GS link mert ezek genya lassúak 😞

Serpa
nem tom ti, h vagytok vele, de én izgatott vagyok
n.n

reaper4
én már húzom <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Serpa
3dgamers

én inkább innen szedem ...

Serpa
én innen nem tok tölteni.

ThugEdge
na mi van?😊)senkit nem éredeköl?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
na erre kenjetek lekvárt:
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1317&id=8082

pedig csütirõl volt szó😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

bigfoot
még jó hogy holnap nem lesz meló😊

Serpa
a 10. képen ott hátul, egy bunker?

Serpa
a képek igen ...

hogy a többi is, majd holnap kiderül

Pluskast
Nagyon remélem, hogy a játékmeneten nem rontottak semmit, mert az nagyon faintos volt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
thanks!

Nyers
IGN-en kis elõzetes a demo pályákról, csekk képek, igazán frankós, hozza az elõzõ rész hangulatát. Szóval készüljön mindenki, holnap jön a demo! <#hawaii>

My Life for Freedom!

Serpa
<#eljen>

állok elibe ...

grebber
Itt olvastam
De itt is irják.

Pluskast
De ezt az infot honnét vetted? Mert én nem láttem sehol hogy írták volna. Még a honlapon sem. Bár legyen neked igazad.

grebber
Csütörtökön demó!!!!! 2 pályás lesz!

csodás...

bigfoot
hája
pcguru.hu

"A Paradox Interactive elõzõ, kevésbé sikeres stratégiáján (Soldiers: Heroes of World War II) felbuzdúlva, újabb nevet kíván esély nélkül a stílus szerelmeseinek beadni."

ki irta ezt ?? elmebeteg-e?

bigfoot
A Paradox Interactive elõzõ, kevésbé sikeres stratégiáján (Soldiers: Heroes of World War II) felbuzdúlva, újabb nevet kíván esély nélkül a stílus szerelmeseinek beadni. A Silent Heroes ugyanazon a motoron alapszik, mint elõzõ játékuk, sõt elképzelhetõ, hogy a játékmenetben sem lesz lényegesebb változás. A játék ez év szeptemberében kíván kellemes perceket hozni számunkra. Addig is nyolc kép adhat ízelítõt eme remek szoftverbõl, megtalálhatóak a galériában

Nyers
Az elsõ rész hangulatát idezõ büntetõs képek a WP-n! <#hawaii>

My Life for Freedom!

Serpa
ZaJanga
javascript popup... hol tudom engedélyezni?(pedig van a gépen java... vagy az nem az?)?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Serpa
hmmm
nekem ott vannak.

ZaJanga
hahh megint nem adja be a képeket!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Serpa
nagyon úgy nézz ki, h a partraszállásnál fog mozogni 1-2 egység ...
azt megmozgatni ...

malter
hát az elözö részböl okulva ide bizony kell majd vas😞
amugy nagyon jol néznek ki<#eljen>
Serpa
bigfoot
nem baj addigra meglesz a cash

m1garand
release on August 2006
http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=337&id=23
<#szomoru1><#szomoru1>

makett.tk