Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez jó volt egynek majd TS-t vagy Ventrit szerezni kellene mert ha együtt vagyunk jó lenne dumálni közbe
most csodabogár néven vagyok fent ezért a servernek is az a neve, legkésõbb 40kor indul a szerver +-5 perc
nem tom mi lehet nekem is routerem van és tudok játszani, 30-kor indítok szervert német zónában ha gondolod akkor próbáld ki
lehet a routerem a gond de sanjan azt nem tom kiktatni bár elvileg az csak akkor jelentene gondot ha én csinálnám a servert (tüzfalam ki van kapcsolva)
pedig itt játszunk most is, m1garand csinálta a szervert is a fõzónában, és lag is alig volt
Hát ez nem jött össze m1garand van ahova beenged van ahova nem nem tudom miért késöbb sikerült zonát váltani de ott meg laggolt mint a bün...
na most az a szitu a gammel hogy amíg nincs rajta a patch addig megy jól a CureROM-mal ahogy belerakom a patchet hiába csinálok új profilt a CureROM-ba utánna nem megy
én még magyarral alig találkoztam m1garandot kivéve
de ha leszünk többen is engem érdekel
de ha leszünk többen is engem érdekel
Lehetne csinálni egy kis ligát vagy laddert mit szoltok hozzá? Nem kellene
más csak egy oldal meg egy ventri vagy ts.
más csak egy oldal meg egy ventri vagy ts.
Szia! Hecker007 mondta, hogy szoktál patchel multizni én is szoktam, (Hecker007 csak szeretne) mikor szoktál fent lenni?
makett.tk
nekem így se megy mindig kiírja hogy vegyem ki a lemezt a meghajtóból és tegyem be az eredetit
CureROM
Felrakod új profil kijelölöd a game exe jét aztán kéred hogy a demon ból moutolja a fow img ét a védelem mindenbõl kiszeded a pipát kivéve a securom ahol legyen ilyen kis vízszintes vonal. Elmented csinál egy parancsikont ahova kéred
nálam a gép újraindítása után néha kiírja hogy rakja be a lemezt de csak frissíts újra akkor a profilt.
Felrakod új profil kijelölöd a game exe jét aztán kéred hogy a demon ból moutolja a fow img ét a védelem mindenbõl kiszeded a pipát kivéve a securom ahol legyen ilyen kis vízszintes vonal. Elmented csinál egy parancsikont ahova kéred
nálam a gép újraindítása után néha kiírja hogy rakja be a lemezt de csak frissíts újra akkor a profilt.
pls privátban adj egy msn címet és segíts elindítani mert nekem sehogy se sikerül <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
hát nem tom találtam curerom-ot de nem megy ezzel se, lehet hogy azért mert nekem az image csak 1 mdf-bõl áll?
Akinek elfogyott a türelme:
beta patch 1:Beta patch 1.2
beta patch 2:Beta patch 1.3
Az 1.3 nak szüksége van az elõzõleg telepített 1.2 beta patch re
A játékvédelem megkerülésére használjátok a CureROM nevû progit, így nem szükséges crack
beta patch 1:Beta patch 1.2
beta patch 2:Beta patch 1.3
Az 1.3 nak szüksége van az elõzõleg telepített 1.2 beta patch re
A játékvédelem megkerülésére használjátok a CureROM nevû progit, így nem szükséges crack
a türelem patchet terem :)
ne a küldiket csináljátok már hanem gyertek multizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki az aki végig vitte már vmelyik küldetést tactik módon??????
én nem is játszok arcadon 1x próbáltam hát tiszta ratyi ugy!! alig sebzõdsz!!! míg taktikon meg az az élmény hogy taktikázni kell és nem ehet sak ugy nekirontani az ellen félnek
én nem is játszok arcadon 1x próbáltam hát tiszta ratyi ugy!! alig sebzõdsz!!! míg taktikon meg az az élmény hogy taktikázni kell és nem ehet sak ugy nekirontani az ellen félnek
Nagyon jöhetne már az a Pacth, elvégre már Péntek van!
Tegnap megint LANoztunk öcsémmel és bizony nagyon elékél már az a patch.
Fõleg a jármûvek javíthatóságán és a Squad rendszeren lenne mit csiszolni. De jó ötletnek tartom a multi fog of war átdolgozását is.
Megaztán reménykedjünk, hogy menni fog a szürke verzióval is. <#vigyor>#vigyor>
Tegnap megint LANoztunk öcsémmel és bizony nagyon elékél már az a patch.
Fõleg a jármûvek javíthatóságán és a Squad rendszeren lenne mit csiszolni. De jó ötletnek tartom a multi fog of war átdolgozását is.
Megaztán reménykedjünk, hogy menni fog a szürke verzióval is. <#vigyor>#vigyor>
amikor le tudom tölteni, és patch-elve elindul a játék ;)
majd ha fent lesz a patch :)
ha a szürke verziohoz kijön valami patch akkor írjátok már meg plz ha más nem akkor az elérést késöbb priviben lehet kérni
A patch érdekes, igaz 70%-a már a kiadott játékban alap kellett volna legyen. Mondjuk mostanában trend hogy a kiadott játékok 4-5 patch után érik el azt a szinvonalat amit a reklámokban, videókban hireztelnek. Azért örülök neki, talán még megérem hogy jobb multi-játék válik belõle mint a soldiers HoWW2 modokkal.