2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
bgabor #1146 4.03 HE Daemon Tools-al és Securom Loader 1.2-vel NEM megy! -
#1145 nem lesz gond vele csak várni kell amíg kiadnak a patch alá valami jó kis mod ot -
#1144 hhhhááááááát ezzel a patchel rosszabb a játék mint patch nélkül, a bazookások nagyon erősek lettek, minden tankot 1 lövéssel kilőnek, a tankok igaz hogy messzebbre lőnek de nagyon pontatlanok, is2 az istennek nem akartak kilőni a kingtiger-t az meg 2 lövésből kilőtte -
#1143 úúúúúúúúúáááííííííííí -
lee56 #1142 yuhhhhú -
#1141 kint van az 1.04.3-as patch :D, hétvégén kész lesz a magyar site is, azon fent lesz a patch, meg az indításhoz szükséges dolgok ;D -
#1140 Örüljetek emberek kint van a patch -
#1139 ne azzal szenvedjetek, gamecopyworld-ön keresétek meg a krk securom loader 1.2-t azzal simán megy, daemon toolsból erősen ajánlot a 4.06 he verzió, a 4.08-assal nekem nem ment -
#1138 melyiket?
az elsőre ott a megoldás az aláírásomban,
javításkor kis se kell venni a szerszámosládát csak 1 embert kiszállítani a tankból a 3. fülön kiválasztani a villáskulcsot és a tankra kattintani. -
Babo #1137 megvan már ez a procyon de azt irja hogy rossz lemez helyezzem be az eredetit -
Babo #1136 jah meg részletes leirást hogy hogy kéne elinditani... elöre is köszönöm -
Babo #1135 valaki adjon már ilyen securomos linket -
#1134 fel -
Babo #1133 foggalmam sincs hogy hogy :D -
bgabor #1132 A daemontoolsos securom emulációs módszerrel? -
Babo #1131 mindenki felrakta az 1.3mas peccset? -
#1130 hagyd a tréningpályát ált mindenki a tank javításánál akad el (tankból ki kell venni a szerszámosládát a tankból és a jobb oldali menüsor asszem második fülén van a csavarkulcs) szal inkább gyere multizni az sokkal nagyobb élvezet mint a tutorial-al kinlodni
-
Hompi01 #1129 Hellosztok!?!? azt szeretném kérdezni hogyan kell végigvinni a németeknél a traning pályát hm??? :D -
#1128 mi is reméljük ;) , alig játszanak 1 páran -
#1127 na egy kis kampányba kezdtem írtam a pc guru a gamestar a pcdome forumára,hogy jöjjenek játszani remélem lesz hatása -
#1126 én holnap nem tok menni gamelni, elígérkeztem Ma3-ékkal soldiersre -
#1125 http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=fow-patch13beta.zip&ref=ps
ime egy gyors letölthetöség az 1.3as patch nek most teszteltük iszonyat jó lehet újra tanulni a gamét aki tudja szedje le holnap 19-töl game akit érdekel írjon adok TS címet -
#1124 sikerült elindítanom a patchet -
#1123 most próbálkozom, leszedtem mind a 2 progit, eddig nem ment egyikkel se :(
mien daemon-toolsod és windowsod van fent? -
#1122 hmmm, próbáltam neten megkeresni ezeket a progikat de nem találtam seholse :( -
#1121 ok, kipróbálom ezt is, remélem ezzel a módszerrel menni fog.
thx a segítséget -
#1120 semmi extra, daemon-tools, anti securom, vagy proycon, ha jol emlekszem a nevere, es mar megy is.
-
#1119 ha tudsz valam megoldást pls, oszd meg velünk -
#1118 jah, ilyenem van nekem is, de a patchel nem indult eddig el sose -
#1117 ilyet keress....
Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed -
#1116 pls egy linket adj már privátban ahoz a verzsönhöz, énis ki szeretném próbálni a patcheket de az én copy editionaommal nem megy sehogyse :(:( -
#1115 nem, nincs.
katt, katt aztan fent volt :)
A clonecd-s van meg.
-
#1114 neked megvan az eredeti?
hogy sikerült a patcht felraknod, futatni? -
#1113 kicsit konkretizalhatnad, melyik palya is ez pontosan.
Amikor vonat is szaladgal a palyan es a cel, hogy felrobbantsd a hidat ?
Ha az, vagy az paratropperekkel csinalod meg, /robbantod fel a hidat, ha meg birod vedeni oket/
Vagy megvarod mig a vonat bombat szallito vagonja a hidra er es bele losz pl tankkal.
Vagy ha elobb szetlovod a vonatot mint kene, akkor az egyik vagonjaba van bomba oda kell cipelni a hidra es mar repul is.
Mostmar eleg konnyeb jatszahato a jatek tactics modban is, meg is lepodtem, jot tett neki a patch, a cooprol nem beszelve :)
-
#1112 nem túl régen Hecker007 megírta a választ -
#1111 hétvégén változó, hogy mikor játszunk -
#1110 szinte minden nap szoktunk játszani, délután 17:00 fele -
Babo #1109 jah és meddig ülnek még a peccsen? és mikor szoktatok játszani? -
Babo #1108 miért van az hogy az oroszoknál az uccsó elötti pályán ahhol a hidhoz kell eljuttatni a tankokat és ilyen vonatállomás van középen. mindenkit leirtottam. egy rakás ember van a hid innelső felén és nem történik semmi. Beszarok. Nem tom mit kéne csinálni. Már csak az a feladat nincs kipipálva hogy védjem meg az oda menő tankokat. valakinek ötlet? -
#1107 sorban vannak, de nem minden single küldetés van benne a co-op-ban