Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak kiadják végre a héten.
Bár azt nemigazán értem, hogyha már Pénteken elküldték akkor miért nem tették fel netre? Ubisoftnál nemvolt egyetlen ember aki feltette volna a hétvégén? Nemigen hiszem.
Bár azt nemigazán értem, hogyha már Pénteken elküldték akkor miért nem tették fel netre? Ubisoftnál nemvolt egyetlen ember aki feltette volna a hétvégén? Nemigen hiszem.
Bestway is finished with their job, they have sent patch to Ubisoft last week on Friday. Now they are on vacation, that's why they are not answering regularly.
ubi forum
ubi forum
makett.tk
a német tanknak nincs ellen fel ha jól használják, patch ide vagy oda
ja és az orosz páncélautónak<#hehe>#hehe>
ja és az orosz páncélautónak<#hehe>#hehe>
makett.tk
lehet, neked igen, én a magam részérõl patch után jáccok legközelebb.
jaja, de hogy én már mióta ezt mondom <#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
ne a patch et kell várni hanem játszani kell 😊 ha túleszed magad a laggon meg ,hogy lassú néha a játék a játékmenet néhány hibáján akkor egész élvezetes a game 😄
kapják is az ívet az ubis FOW fórumon a BOT-49 nevû (FoW development team) gyerek már be se lép a fórumba, a dühös "lúzerek -userek" már egymást marják kínukban.
makett.tk
Minden gamer ismeri ezt a szót...
Viszont vasárnap van, és patch még mindig nincs. Megint át lettünk verve. <#gonosz3>#gonosz3>
Viszont vasárnap van, és patch még mindig nincs. Megint át lettünk verve. <#gonosz3>#gonosz3>
bug = hiba
tehát "A játék roppantul (hibás)bugos, ezért a sok hiba
<#nyes>#nyes>
ja látom 00:12-kor írtad
tehát "A játék roppantul (hibás)bugos, ezért a sok hiba
<#nyes>#nyes>
ja látom 00:12-kor írtad
makett.tk
a villáskulcsot keresd a jobb alsó saroban lévõ menüben, ott három fül van azt hiszem a második, harmadikon van, de csak akkor fog javítani a ficek ha nála vagy a jármûben van szerszámosláda
ui: van keresõ a fórumban
ui: van keresõ a fórumban
makett.tk
A cracknek nincsen semmiféle hatása a játékra. A játék roppantul bugos, ezért a sok hiba. Mindannyian várjuk a patchet, amit már két hete ígérgetnek, de könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén sem érkezik meg.
Ja még valami.
Csak egy hálózatot látok, gondolom a feltört verzió miatt van.
Multiba király a játék.
Csak egy hálózatot látok, gondolom a feltört verzió miatt van.
Multiba király a játék.
Csáó!
Letöltöttem a gamet a warezstationröl, megcrackeltem. Megy minden faszán de a tankokat nemtom javítani, legalábbis az oktatópályán.
Soliderssel rengeteget játszottam, úgyhogy tudom, hogy kéne mûködnie, de mégsem. Lehet, hogy a crack az oka?
Ha tud valaki egy jót küldje már el privátba.
Köszi!
Letöltöttem a gamet a warezstationröl, megcrackeltem. Megy minden faszán de a tankokat nemtom javítani, legalábbis az oktatópályán.
Soliderssel rengeteget játszottam, úgyhogy tudom, hogy kéne mûködnie, de mégsem. Lehet, hogy a crack az oka?
Ha tud valaki egy jót küldje már el privátba.
Köszi!
Újabb háború elõszelét érzem, hajrá <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
makett.tk
securom loaderrel nemis fog menni, inkább a curerommal, de nekem a beta patchek nem mennek vele, de patch nélkül meg megy
Hát pedig én valszeg ezt a megoldást fogom választani, mert a tapasztalatok alapján hetekbe is beletellhet, mire valaki elõáll végre az új crackkel.
Egészen biztosan nem chipkészlet függõ a securom loader. Persze ettõl még elképzelhetõ, hogy nem megy vele a FOW.
Egészen biztosan nem chipkészlet függõ a securom loader. Persze ettõl még elképzelhetõ, hogy nem megy vele a FOW.
én próbáltam ezzel a securom genyóval de nem ment, lehet hogy ezis lapchipkészlet függõ mint a starfos
Securom Loaderrel nem indítható? Mert akkor menne crack nélkül is a felpeccselt változat.
Csak mert örülök, ha most hétvégén végre kiadják azt a rohadt patchet, így is hetek óta ígérgetik már, nemhogy még a crackre is várni kelljen egy-két hetet/hónapot. A patchelt játékok crackjeinek elkészítésével nemigazán szoktak sietni a cracker csapatok.
Csak mert örülök, ha most hétvégén végre kiadják azt a rohadt patchet, így is hetek óta ígérgetik már, nemhogy még a crackre is várni kelljen egy-két hetet/hónapot. A patchelt játékok crackjeinek elkészítésével nemigazán szoktak sietni a cracker csapatok.
Gondolom a patch kijövetele után még a megfelelõ crackre is várhatunk...
rád számítottam is <#vigyor>#vigyor>
remélem Jeffen meg rajtad kívül lesz más jelentkezõ is,
jelentkezni a fórumban lehet, ha vannak új gamerek is azoknak adok majd esetleg msn
remélem Jeffen meg rajtad kívül lesz más jelentkezõ is,
jelentkezni a fórumban lehet, ha vannak új gamerek is azoknak adok majd esetleg msn
holnap multy party a német zónában 18:00-20:00 lehet hogy tovább lesz<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
hurrá, remélem betartják a határidõt, ozt jácchatunk <#violent>#violent>
még mindig csak a beta patch van, de péntekre vagy a hétvégére ígéri az ubisoft és nem 1.04-es vanem 1.041-es peatch lesz ebben elvileg mégtöbbminden változik
Majd jövök én is, meg van még 2 haverom akikkel sokat soldiersezünk multiban, ha a FoW az uj patch-el tényleg bejön majd (és a changelog alapján erre van esély), számithattok 3 uj játszópajtásra <#vigyor>#vigyor>
Apropó, még mindig csak béta patch van, vagy már kijött amire vártunk?
Apropó, még mindig csak béta patch van, vagy már kijött amire vártunk?
na mais megvolt a csata, holnap is lesz, eddig úgytûnik hogy csak a debreceniek játszatanak aktívan, a többiek esetleg nem jönének esetleg?
csináljunk klánokat és lehetne warozni keményen <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
csináljunk klánokat és lehetne warozni keményen <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
oké, én olyan 5-6 fele leszek m1garandnak dolga van ma, de azt mondta hogy valószínü hogy jön ma is, remélem most jobban fogunk tudni játszani mint tegnap <#vigyor2>#vigyor2>
ja azt jókor lötte el az ellen én is éppen arra készültem ,hogy szétrakétázzam de sajna mindent elsöpört