Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak kiadják végre a héten.
Bár azt nemigazán értem, hogyha már Pénteken elküldték akkor miért nem tették fel netre? Ubisoftnál nemvolt egyetlen ember aki feltette volna a hétvégén? Nemigen hiszem.

Jeffjohnson
<#circling>

Hecker007
<#idiota>

m1garand
úgy gondolom hogy visszatartják és az lesz a FOW2 <#wow1>

makett.tk

m1garand
úy gondolom hogy visszatartják és az lesz a FOW2 <#wow1>

makett.tk

Jeffjohnson
akkor viszont hol a patch?

m1garand
Bestway is finished with their job, they have sent patch to Ubisoft last week on Friday. Now they are on vacation, that's why they are not answering regularly.

ubi forum

makett.tk

Hecker007
a sherman se rosz tigrisek ellen <#hehe><#hehe>

m1garand
a német tanknak nincs ellen fel ha jól használják, patch ide vagy oda
ja és az orosz páncélautónak<#hehe>

makett.tk

lehet, neked igen, én a magam részérõl patch után jáccok legközelebb.

Hecker007
jaja, de hogy én már mióta ezt mondom <#idiota><#vigyor2><#vigyor2><#wave>

Jeffjohnson
ne a patch et kell várni hanem játszani kell 😊 ha túleszed magad a laggon meg ,hogy lassú néha a játék a játékmenet néhány hibáján akkor egész élvezetes a game 😄

m1garand
kapják is az ívet az ubis FOW fórumon a BOT-49 nevû (FoW development team) gyerek már be se lép a fórumba, a dühös "lúzerek -userek" már egymást marják kínukban.

makett.tk

Minden gamer ismeri ezt a szót...

Viszont vasárnap van, és patch még mindig nincs. Megint át lettünk verve. <#gonosz3>

m1garand
bug = hiba
tehát "A játék roppantul (hibás)bugos, ezért a sok hiba
<#nyes>
ja látom 00:12-kor írtad

makett.tk

m1garand
a villáskulcsot keresd a jobb alsó saroban lévõ menüben, ott három fül van azt hiszem a második, harmadikon van, de csak akkor fog javítani a ficek ha nála vagy a jármûben van szerszámosláda
ui: van keresõ a fórumban

makett.tk

A cracknek nincsen semmiféle hatása a játékra. A játék roppantul bugos, ezért a sok hiba. Mindannyian várjuk a patchet, amit már két hete ígérgetnek, de könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén sem érkezik meg.

Ja még valami.
Csak egy hálózatot látok, gondolom a feltört verzió miatt van.
Multiba király a játék.
Csáó!
Letöltöttem a gamet a warezstationröl, megcrackeltem. Megy minden faszán de a tankokat nemtom javítani, legalábbis az oktatópályán.
Soliderssel rengeteget játszottam, úgyhogy tudom, hogy kéne mûködnie, de mégsem. Lehet, hogy a crack az oka?
Ha tud valaki egy jót küldje már el privátba.
Köszi!
m1garand
Újabb háború elõszelét érzem, hajrá <#violent><#violent><#violent>

makett.tk

Hecker007
securom loaderrel nemis fog menni, inkább a curerommal, de nekem a beta patchek nem mennek vele, de patch nélkül meg megy

Hát pedig én valszeg ezt a megoldást fogom választani, mert a tapasztalatok alapján hetekbe is beletellhet, mire valaki elõáll végre az új crackkel.

Egészen biztosan nem chipkészlet függõ a securom loader. Persze ettõl még elképzelhetõ, hogy nem megy vele a FOW.

Hecker007
én próbáltam ezzel a securom genyóval de nem ment, lehet hogy ezis lapchipkészlet függõ mint a starfos

Securom Loaderrel nem indítható? Mert akkor menne crack nélkül is a felpeccselt változat.

Csak mert örülök, ha most hétvégén végre kiadják azt a rohadt patchet, így is hetek óta ígérgetik már, nemhogy még a crackre is várni kelljen egy-két hetet/hónapot. A patchelt játékok crackjeinek elkészítésével nemigazán szoktak sietni a cracker csapatok.

Hecker007
jaja, ehez kell majd új crack is

Gondolom a patch kijövetele után még a megfelelõ crackre is várhatunk...

Hecker007
de alig nyomják patchel, van vagy 1-2 server max, mindenki a teljes patchre vár

m1garand
nem, patch-hez kell erdeti lemez még...

makett.tk

bigfoot
<#hehe>
egyebként ez hogy hogy megy eredeti nélkül is??
patch el is megy anélkül?

m1garand
lehet hogy már Magyarországon ketten megvettük<#vigyor2>

makett.tk

bigfoot
10én jön fizu,szal nekem is meglesz eredetiben😊

Hecker007
rád számítottam is <#vigyor>
remélem Jeffen meg rajtad kívül lesz más jelentkezõ is,
jelentkezni a fórumban lehet, ha vannak új gamerek is azoknak adok majd esetleg msn

m1garand
úgy lesz
<#wave>

makett.tk

Hecker007
holnap multy party a német zónában 18:00-20:00 lehet hogy tovább lesz<#gun><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

hurrá, remélem betartják a határidõt, ozt jácchatunk <#violent>

Hecker007
még mindig csak a beta patch van, de péntekre vagy a hétvégére ígéri az ubisoft és nem 1.04-es vanem 1.041-es peatch lesz ebben elvileg mégtöbbminden változik

Majd jövök én is, meg van még 2 haverom akikkel sokat soldiersezünk multiban, ha a FoW az uj patch-el tényleg bejön majd (és a changelog alapján erre van esély), számithattok 3 uj játszópajtásra <#vigyor>

Apropó, még mindig csak béta patch van, vagy már kijött amire vártunk?

m1garand
és vegyünk fel családipótlékot

makett.tk

Hecker007
na mais megvolt a csata, holnap is lesz, eddig úgytûnik hogy csak a debreceniek játszatanak aktívan, a többiek esetleg nem jönének esetleg?
csináljunk klánokat és lehetne warozni keményen <#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun>

Hecker007
oké, én olyan 5-6 fele leszek m1garandnak dolga van ma, de azt mondta hogy valószínü hogy jön ma is, remélem most jobban fogunk tudni játszani mint tegnap <#vigyor2>

Jeffjohnson
Van TS holnap majd adom msn en

Hecker007
egy kicsit nyertünk megint <#vigyor>
Jeffjohnson te ebbõl pont kimaradtál

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

Hecker007

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

Jeffjohnson
ja azt jókor lötte el az ellen én is éppen arra készültem ,hogy szétrakétázzam de sajna mindent elsöpört

Hecker007
neem ez katyusa volt