2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Jeffjohnson
    ja és ugyanazt a securumot használjuk nekem is a garandék küldték el
  • Jeffjohnson
    Daemon tools összes paramétere be van kapcsolva? 1.2 es a securum loader? EMUDVD-s a Faces of Warod? Angol Patch ed van? egyébként a patch itt is megtalálhato http://facesofwargame.uk.ubi.com/ nyelvekre bontva. Vagyunk itt egy páran akik ugyanazt a gamét nyomjuk és eddig csak neked volt vele gond szal sztem probálgasd valami apróság miatt nem megy
  • bgabor
    Képzeljétek, informatikai zsenikéim, már évek óta használom a securomloadert, és pontosan tudom, hogyan kell elindítani vele egy programot. Nem okoz nehézséget.

Ennek dacára a megfelelő daemon tools és a megfelelő securom loader használatával SEM indul a program, "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" üzenettel megáll. Pedig a cucc mountolva van, mégpedig a 4.08-as Daemonban, és a megjelölt asr.exe-vel hívom be a progit.
  • Hecker007
    valamit mindenki elfelejt, NEM MINDEGY HONNAN VAN A SECUROMLOADER!!!!!
  • Jeffjohnson
    lol van akinek nem megy ehhh
    pedig baromi egyszerü game felinstall utána meg securumloader(asr.exe) elindít facesofwar.exe kivállaszt (a felinstallált játékkönyvtárból) és pár másodperc múlva már megy is a game ennyi nekem akkor nem szokott elindulni ha a daemonba nincs berakva a cuccz de utána gond nélkül megy 4.08 as daemonom van.Ha csak ez az egyetlen dolog ami visszatart téged a végeláthatatlan fow killektöl akkor itt az msn címem írj rám és segítek de asszem minden info megvan ami kell a játék elindításához
    [email protected]
  • Hecker007
    nem tehetek arról hogy van aki bénázik, énmég nem találkoztam elindíthatatlan progival, ha safdisc lenne megérteném a problémád, azt tényleg nehéz elindítani, de ha itt leszeded a gamecopyról a securom loader 1.2-őt azzal mennie kell (nem máshonnan szedett régi sz*rt kell használni mert az tuti nemjó) nekem ment minden oprendszerrel (winxp, xp x64, vista ultimate x86, vista ultimate x64) szal nem értem a problémád
  • bgabor
    Talán mert korántsem mindenkinek működik a leírt módszer a patchelt játék elindításához.
  • Jeffjohnson
    msn en már vagyok szal ha fellépsz írj rám hentelünk egy nagyot
  • Hecker007
    www.facesofwar.de az oldal nagy része német de a lényeg kivan írva angolul is
  • Bossbob
    Sziasztok v.ki nem tudna adni linkeket ahonnan tudnék modokat tölteni a játékhoz ha van és patch-eket? Megköszönném
  • Hecker007
    azt tudom :D te jösz mindig mikor van időd meg kedved :) ez a többi lekvárnak szólt akinek csak a szája nagy :D
  • Jeffjohnson
    Én jövök
  • Hecker007
    nah mivan senki nem jön multyzni? mindenki a patchért sírt itt a patch el lett mondva hogy kell elindítani, akkor meg miért nem jön senki?!
  • Hecker007
    valaki jön ma multyzni?
  • Smokk
    Basszus nem lattam h lehet lejebb is huzni a listat
    1000 bocsanat a balfasz kerdesemert...!
  • Smokk
    Ilyen van h interface musik,azt ha lehuzom nincs is a fomenuben,nade meklyik felelos a jatek kozben levo zenert?
  • Smokk
    Termeszetesen ezzel probalkoztam mar,es nem volt eredmenye.
    Na azert megnezem meg1szer, hatha csak szimplan ultralama vok..
  • bgabor
    Simán az options menüben leveszed.
  • Smokk
    Hogy lehet a jatek kozbeni zenet leloni(1atal lehet)?!
    Atkozottul idegesito!
  • Hecker007
    nemis 10e hanem 7e huf
  • Gykor
    Én szerintem ne reloaded-es verzióval próbálkozz hanem ezzel Faces of War EMUDVD-Unleashed.
  • bgabor
    Kipróbáltam azzal is, nem működik. Indításkor újra jön a "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" üzenet.

Megvenni meg nem fogom, kétezret sem adnék ki ezért a programért, nemhogy tízet. Talán majd lesz hozzá egyszer normális crack.
  • Hecker007
    rosz securom loadert szedsz
    SecuROM Loader v1.2 (25-04-2006) [43 KB] ezt szed le, ha ezzel nem megy vedd meg eredetiben.
  • bgabor
    Még régről volt 1.2-es seculoaderem. Most leszedtem a gamecopyworldről a procyon változatot. Eredmény: "Rossz lemez van behelyezve".
  • Hecker007
    securom loadert honnan szedted le?
  • bgabor
    Nekem sem megy. A szokásos "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" üzenet. Nem indul.
    Vadiúj Daemon 4.08HE, securom loader és Reloaded változatú játék.
  • Hecker007
    nekem annyi volt hogy gamecopyworld-ről leszedtem a securom loadert, 408as daemon-t felraktam mekapcsoltam az összes emulálást, cdképet beleraktam, asr-el kijelöltem a game exejét és már ment is
  • Babo
    ezt nem hiszem el. sehogy nem akar indulni. nem lehet gáz hogy nekem a reloaded változat van meg? vagy valamit kell a daemonban is állitani? már feltettem azt a szutyok 408at is. segitsetek már
  • Babo
    hát jah... megvan a securom loader. de nincsen 406os daemonom csak 403mas :S
  • Hecker007
    amíg a bazookások nem jönnek addig nincs semmi gond, az igazi meglepit azokkal lehet okozni, ma énis játszottam egy kicsit és mégjobban utálom a bazookásokat
  • Hecker007
    akkor téged nem szeret az az oldal, am a 1.04.1-es megy daemon tools 4.08HE-vel is
  • bgabor
    4.06 HE daemon tools már nem elérhető. :-(
    És a gamecopyworld is behalt.
  • Jeffjohnson
    alapvetöen megváltozott a játék mostmár amcsi oldallal is bátran lehet lenni ami nekem gond volt az az ,hogy alapvetöen kevés egységed lehet veszel mondjuk egy Pershing-t meg egy Sermit és bezárt a bazár onnantól ágyúkat és gyalogot vehetsz elsöre nagyon lehuzo volt a dolog gondoltam majd csak jön egy mod..... de ma játszottam egy kicsit és nagyon megkedveltem kiépítesz egy kis védelmi vonalat onnatól meg kommandóztam jó volt mert az új fog of warnak köszönhetöen simán oldalba lehet kerülni az ellent tehtát komolyabb taktikázásra van lehetöség
  • Jeffjohnson

Srác röhögött mikor meglátta ,hogy alli vs német van beállítva és gyorsan beállt a németekhez asszem a kép magáért beszél
  • Jeffjohnson

Volt egy csalim (Sherman) a Tiga meg rámozdult megint csak Pershing powa
  • Jeffjohnson

Az ember aki Pershing-t tart a kertjében avagy hogyan löjünk oldalbe egy bamba Királytigrist 2m-röl
  • Jeffjohnson
    bakker a végére 1 tankot vesztettem [#wow1
  • Jeffjohnson
    a srác kicsit benézte a dolgot megkerültem és jött a meglepi
  • Jeffjohnson
    kicsit megváltoztak az eröviszonyok iszonyat jót játszottam ma a szövetségesekkel a németek ellen 2vs2 ben mikor bejöttek a játékosok az egyik gyerek megjegyezte ,hogy lol és beállt német oldalra a végeredmény 614-359 lett nekünk majd töltök fel képeket ha rájövök ,hogyan lehet.....van benne egy két mókás kép
  • Jeffjohnson
    rakd be a daeomonba az isot utána securum