2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • m1garand
    BUÉK!!!
  • GCsab
    Sziasztok!
    Valami Crack-et nem tudtok a játékhoz mert amúgy a teljes változat megvan csak nem indul mert nincs Crack.
    De a demó az jó volt!
    BÚÉK!!!
  • Hecker007
    BUÉK!!!
  • Hecker007
    ez király lesz
    grat nagyon ügyes vagy
    mikor bróbáljuk ki élesben?
  • Jeffjohnson
    na készen is van a német oldal :D páncéláttörö képesség most kb 95-99% ig
    valosághü http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#88mm_pak_43 innen
    valok az adatok. Egyedül a Wirbelwindet nem állítottam át 49mm löne át közelröl ....mindenki ezt használná a tüzgyorsasága miatt ugye a páncél folyamatosan vékonyodik.... de ezt leszámítva nagyon durva dolgok vannak benne a nagy páncélosok mindent mindenhonnan viszek viszon ki is lehet löni öket mondjuk egy pz 4 el vagy stuggal igaz a frontpáncél átlövése sokáig tart de oldalról 1-2 lövés és temetés. Ja a pontosságon és a vásárolhato tankok mennyiségén is állítottam pontosabbak az ágyúk és picit messzebre hordanak elözöleg 88 volt a magy érték most 110 szal nem sokkal.
  • Hecker007

a tiger klán elleni kis játék :D mióta elvertük őket nem mernek kiállni ellenünk :D
  • Hecker007

és a pontok :D
  • Hecker007

raktam 1 pici kis aknamezőt :D :D
  • Jeffjohnson
    meg a sebzésrendszere komplexebb lett és élethübb a őatch óta
  • m1garand
    ha lagol(épületek rombolásakor) a játék akkor a lövedékek átmennek a tankokon, a pontos célzás a múlté, az utánpótlás is másabb lett, de simábban fut az 1-eshez képest
  • bigfoot
    mik az újabb hibák?
    (jan ban sztem megveszem
  • Jeffjohnson
    http://facesofwargame.uk.ubi.com/
    patch el realisztikusabb a game bár újabb hibákat is hoz ennek ellére jelen pillanatban stílusában a legjobb
  • csn tamás
    Sziasztok!!!!! Nekem megvan a játék de nemsokat játszottam vele mert én megmaradtm a soldiers: heroes of world war 2-nél mert az realisztikus főképp a btrh modok. de ebben a játékban vicc amit a tankok művelnek egymással. Nemtudom jelent e már meg patch ennek orvoslására. ha igen kérlek linkeljétek be nekem! előre is köszönöm! egyébként a grafika nagyon szép!!!! és jo a játék is csak ez a realisztika....sziasztok!!!
  • Hecker007
    Kellemes ünnepeket minden erre tévedő fórumozónak és FoW rajongónak!
  • m1garand
    és ilyen győzelmet:
  • m1garand
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden erre járó embernek!

• Jeffjohnson
    2vs1 ben nyomtam mókás volt raktam 2 aknász csapattal egy jó hosszú aknamezöt megerösítettem azt néhány ágyúval sniperrel meg tisztel és vártam az IS-2-t a végeredmény ez lett így jár az aki azt hiszi ,hogy az aknamentesítö felesleges
  • Jeffjohnson
  • Jeffjohnson
    http://wshack.xdl.hu/images/853061224-1740-03.jpg
  • Jeffjohnson
    Kellemes harcokban és kilött tank roncsokban gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok minden FOW rajongonak!
    A csatamezön találkozunk
  • lee56
    jaja, csak nem tőlem függ mikor hozzák nekem (megvenni azért nem fogom, legalábbis nagyon nem valószinü)
  • Jeffjohnson
    akkor szedjétek le azt vagy vegyétek meg a gamét.....egyszerü
  • bgabor
    Bizony, ez lesz a gond. Nekem is reloadedes van. A reloadedes pedig nem megy patchelve.
  • Hecker007
    Jeff jösz ma gyilkolni a népet?
  • lee56
    igen, de ez igy kevés lesz, hiányzik az mdf, és ha a reloadedesből csinálom ugy nem fog menni szvsz, szal várok az emu-sra
  • Hecker007
    elküldtem a levelet
  • Jeffjohnson
    lol most nézem csak az ellenfél számait aki velem szemben állt (von ralph) gyereknek sikerült kilöni kökemény 3 jármüvet ami 3 ágyú volt
    de a többinek is nagyon csúnya negatív számaik vannak nem hiába védekezö taktika mindíg meghozza a gyümölcsét.
  • lee56
    hmm, érdekes lesz, de 1 próbát +ér, [email protected]
  • Hecker007
    [IMG][/IMG]
    nah elsőre nem ment, nézzétek a pontokat
  • Hecker007
  • Hecker007
    alcoholal próbálj csinálni 1 új imaget, adj egy mail címet és küldök mdst és azzal mennie kell tényleg
  • lee56
    nekem is reloadedes van, nem is megy ugy patchel, ugyhogy addig nem lesz lövöldözés amig nem jön le az emu-s változat, az meg nemtom miko lesz .
  • Hecker007
  • Jeffjohnson
    mindenkinek tele a gatya
  • Hecker007
    nah mivan össz 3 player van?
    sehol senki? az oroszokat már unom elverni
  • Hecker007
    m1garandnak eredeti, ha lesz pénzem nekem is az lesz :D
  • lee56
    Hát senki se vette meg? :)
  • Hecker007
    egy ötlet: próbálj meg alcohollal csinálni egy új cdképet és indísd azzal, ha kell egy mds-t tudok küldeni, elvileg az a lényeg
  • Hecker007
    ha reloded verziód van akkor az a baj, csak az emudvd-sel megy
  • Gykor
    Én például Yasu 1.04 gyel indítottam el. Kétszer rákattint yasu.exe-re kiírja emulált meghajtó elrejt és ennyi.
    Nem lehet hogy valami clonecd vagy clonedvd van regisztridbe beírva vagy ehez hasonló program gépedre feltelpítve és ezt veszi észre a FOW illetve a securom ?