Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A németeket csináld meg ha sikerül küld el pls a mentést 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

m1garand
én is megoldottam, l kell foglani vmilyen jármûvet ami még müxik vagy megjavítható. nekem azért nem jött elõ ez a hiba mert én még az elején elfoglaltam a jagdtigert és azzal könnyû volt rambózni<#vigyor>

makett.tk

Shep
Úgy tûnik akkor nagyon elszúrtak valamit azon a pályán, egy az hogy alig van idõ felkészülni, aztán alig van embered, és végül az amcsik meg annyian jönnek, hogy képtelenség megállítani õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hecker007
a német nekem se megy, én már az elején halott vagyok

Shep
Köszi sikerült megcsinálni. A némettel jutottál valamire?

Hecker007
1.0-ás verzióm van és az sdf nevü mentést töltötem be, ha kell feldobom valahova a mentést

Shep
Melyik mentést töltötted be, mert én beleültettem õket de semmi. Hanyas verzió van fent neked?

Hecker007
ok, megnézem azt is

Shep
Ok, megnézem, esetleg a német benzinraktáros pályát nem nézné meg valaki, mert, ott meg egyszerûen nem tudom visszaverni a végén a támadókat annyian jönnek, azt hiszem annak is benne van a mentése a zipben.

Hecker007
van egy német félhernyó a hídnál, rakd bele abba az embereket és akkor kiírja hogy kész a feladat, menny át a hídon és akkor adja a következõ feladatot.

Hecker007
Ha nem gond megnézem énis.

Shep

m1garand
már mint a profil mappára gondolok

makett.tk

m1garand
sajnos nincs meg a mentésem, de ha rapidshare-re feltöltöd akkor kipróbálom

makett.tk

Shep
Na szóval itt állnak ezek a szerencsétlenek és semmi nem történik, a hülye ruszkik tuti elszarták a scriptet és azért nem lép tovább.

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

Shep
de már nincs a pályán élõ német

Jeffjohnson
a híd túl messze van......

m1garand
a híd mindkétvégérõl lekell szedni minden németet, szerintem

makett.tk

Shep
Oroszoknál azon a pályán ahol a hídhoz kell eljuttatni a jónépet, de elõtte ki kell pucolni az állomást, na ott megöltem mindenkit, a tömeg ott gyûlik a hídnál de semmi ne mtörténik, mire várjak, vagy mi van?

Jeffjohnson
tegnap tök lehuzo volt amcsikkal voltam németek ellen úgy szétszivattak ,hogy rossz volt nézni még erödíteni se hagytak végig nyomás alatt voltam<#violent><#violent><#violent><#violent>ugyhogy ma büntetek

Jeffjohnson
jöjjön mindenki 😄

Hecker007
ma jövök énis játszani <#violent><#violent><#violent><#violent>

m1garand
Kedvcsinálók <#gun><#gun><#gun>

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand
remnélem müxik

makett.tk

m1garand
na így talán többet nem kell beírnom<#nyes>

makett.tk

köszönöm válaszodat
m1garand
a 2 németkatonát akik kijönnek az állomásból be kell venni a csapatba és utánna mûködni fog, de figyelni kell arra amit a videoba mondanak...
ezt kb 3x irtam le szívesen segítek, és erre a kérdésre gondoltam<#vigyor3>

makett.tk

felszálltam a vonatra: semmi.felszálltam a teherautóra: semmi. tudom,hogy a vonat a frontra megy, a teherautó +gyakorlatra de bármelyikre szállok fel a 4katonával semmi! ezért volt a #983 kérdés. ilyenkor mi van? én vagyok béna?<#zavart2>
Hecker007
egyszerûen megcsinálod a kiképzést, és a menüben kiválasztod a következõ küldetést, ennyi, de a keresõt tényleg nem nehéz használni

m1garand
keress vissza a fórumban a következõ kérdésed is meg van válaszolva

makett.tk

Tehat ugy van,hogy megcsinalom az elso palyat irja,hogy complett.Azutan nyomom tovabb akkor elkezdi a tankos gyakorlot amit mar megcsinaltam vagy continue es elkezdi elorol a palyat.

m1garand
attól függ mit szeretnél

makett.tk

a játék elején a vonatra, vagy a teherautóra kell felszállni?
m1garand
Ez a hét híre!

makett.tk

Jeffjohnson
olvasgattam egy kis FOW forumot és az orosz patch már állítolag kint van szal nemsokára megérkezik az angol verziora is....remélem a szürke verziora is hamarosan megjelenik ha nem akkor asszem 1el több eredeti gamém lesz...

Hecker007
nem tuod a menüben kiválasztani mélyik pályát töltse be?

Miert van az,hogy elkezdtem allikent es az elso palya utan mindig ujrakezdi vagy gyakorlopalyara tesz!?

Hecker007
ezt a hivatalos német oldalon írták

Hecker007
Update 1 (heute)?
13.11.2006 - 19:23 von Armin
Einer Newsmeldung zu "In the Rear of Enemy" (Titel des Spiels in den osteuropäischen Ländern) zu Folge wird der erste Patch während der zweiten Tageshälfte des heutigen Tages (nach welcher Zeitzone ist nicht klar, vermutlich Osteuropäischer Zeit) veröffentlicht werden.

In wie weit das für alle restlichen Fassungen des Spiels zutrifft und ob auch hier zeitgleich ein Update kommt ist nicht sicher.