2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#1226 BUÉK!!!
-
GCsab #1225 Sziasztok!
Valami Crack-et nem tudtok a játékhoz mert amúgy a teljes változat megvan csak nem indul mert nincs Crack.
De a demó az jó volt!
BÚÉK!!! -
#1224 BUÉK!!! -
#1223 ez király lesz
grat nagyon ügyes vagy
mikor bróbáljuk ki élesben? -
#1222 na készen is van a német oldal :D páncéláttörö képesség most kb 95-99% ig
valosághü http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#88mm_pak_43 innen
valok az adatok. Egyedül a Wirbelwindet nem állítottam át 49mm löne át közelröl ....mindenki ezt használná a tüzgyorsasága miatt ugye a páncél folyamatosan vékonyodik.... de ezt leszámítva nagyon durva dolgok vannak benne a nagy páncélosok mindent mindenhonnan viszek viszon ki is lehet löni öket mondjuk egy pz 4 el vagy stuggal igaz a frontpáncél átlövése sokáig tart de oldalról 1-2 lövés és temetés. Ja a pontosságon és a vásárolhato tankok mennyiségén is állítottam pontosabbak az ágyúk és picit messzebre hordanak elözöleg 88 volt a magy érték most 110 szal nem sokkal. -
a tiger klán elleni kis játék :D mióta elvertük őket nem mernek kiállni ellenünk :D -
és a pontok :D -
raktam 1 pici kis aknamezőt :D :D -
#1218 meg a sebzésrendszere komplexebb lett és élethübb a őatch óta -
#1217 ha lagol(épületek rombolásakor) a játék akkor a lövedékek átmennek a tankokon, a pontos célzás a múlté, az utánpótlás is másabb lett, de simábban fut az 1-eshez képest -
#1216 mik az újabb hibák?
(jan ban sztem megveszem -
#1215 http://facesofwargame.uk.ubi.com/
patch el realisztikusabb a game bár újabb hibákat is hoz ennek ellére jelen pillanatban stílusában a legjobb -
#1214 Sziasztok!!!!! Nekem megvan a játék de nemsokat játszottam vele mert én megmaradtm a soldiers: heroes of world war 2-nél mert az realisztikus főképp a btrh modok. de ebben a játékban vicc amit a tankok művelnek egymással. Nemtudom jelent e már meg patch ennek orvoslására. ha igen kérlek linkeljétek be nekem! előre is köszönöm! egyébként a grafika nagyon szép!!!! és jo a játék is csak ez a realisztika....sziasztok!!! -
#1213 Kellemes ünnepeket minden erre tévedő fórumozónak és FoW rajongónak! -
#1212 és ilyen győzelmet:
-
#1211 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden erre járó embernek!
-
#1210 2vs1 ben nyomtam mókás volt raktam 2 aknász csapattal egy jó hosszú aknamezöt megerösítettem azt néhány ágyúval sniperrel meg tisztel és vártam az IS-2-t a végeredmény ez lett így jár az aki azt hiszi ,hogy az aknamentesítö felesleges -
#1209 -
#1208 http://wshack.xdl.hu/images/853061224-1740-03.jpg -
#1207 Kellemes harcokban és kilött tank roncsokban gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok minden FOW rajongonak!
A csatamezön találkozunk -
lee56 #1206 jaja, csak nem tőlem függ mikor hozzák nekem (megvenni azért nem fogom, legalábbis nagyon nem valószinü) -
#1205 akkor szedjétek le azt vagy vegyétek meg a gamét.....egyszerü -
bgabor #1204 Bizony, ez lesz a gond. Nekem is reloadedes van. A reloadedes pedig nem megy patchelve. -
#1203 Jeff jösz ma gyilkolni a népet? -
lee56 #1202 igen, de ez igy kevés lesz, hiányzik az mdf, és ha a reloadedesből csinálom ugy nem fog menni szvsz, szal várok az emu-sra -
#1201 elküldtem a levelet -
#1200 lol most nézem csak az ellenfél számait aki velem szemben állt (von ralph) gyereknek sikerült kilöni kökemény 3 jármüvet ami 3 ágyú volt
de a többinek is nagyon csúnya negatív számaik vannak nem hiába védekezö taktika mindíg meghozza a gyümölcsét. -
lee56 #1199 hmm, érdekes lesz, de 1 próbát +ér, [email protected] -
#1198 [IMG][/IMG]
nah elsőre nem ment, nézzétek a pontokat -
#1197 -
#1196 alcoholal próbálj csinálni 1 új imaget, adj egy mail címet és küldök mdst és azzal mennie kell tényleg -
lee56 #1195 nekem is reloadedes van, nem is megy ugy patchel, ugyhogy addig nem lesz lövöldözés amig nem jön le az emu-s változat, az meg nemtom miko lesz . -
#1194 -
#1193 mindenkinek tele a gatya -
#1192 nah mivan össz 3 player van?
sehol senki? az oroszokat már unom elverni -
#1191 m1garandnak eredeti, ha lesz pénzem nekem is az lesz :D -
lee56 #1190 Hát senki se vette meg? :) -
#1189 egy ötlet: próbálj meg alcohollal csinálni egy új cdképet és indísd azzal, ha kell egy mds-t tudok küldeni, elvileg az a lényeg -
#1188 ha reloded verziód van akkor az a baj, csak az emudvd-sel megy -
Gykor #1187 Én például Yasu 1.04 gyel indítottam el. Kétszer rákattint yasu.exe-re kiírja emulált meghajtó elrejt és ennyi.
Nem lehet hogy valami clonecd vagy clonedvd van regisztridbe beírva vagy ehez hasonló program gépedre feltelpítve és ezt veszi észre a FOW illetve a securom ?