Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne kapjátok már fel ennyire a vizet, ha neki más véleménye van errõl a játékról...
sem tudod ,hogy lehet kilöni a másik tankot szal huzzál innen a fenébe majd ha 15 percnél többet játszottál akkor ugathatsz addig meg menjél játszál passziánszt mert az valo neked bár sztem az is túl bugos lenne a láma fejednek L2P noob<#mf2>#mf2>
mert nekem volt már olyan is, leesett a tankról a torony utánna meg még lõni is lehetett vele
a vaksi emberek meg sztem btrhban vannak leginkább
Az orrukig se látó embereket már énis láttam, idegesitõ ez tény, de mondjuk magyarázható a terepviszonyokkal is néha, a többi meg bug.
Torony nélküli tankokat meg te is tudsz csinálni, kell egy nagy lövegü tankot venni, pl IS-2, és elkezded lõni a közepes tankokat (azokból is gyengén páncélozott toronyrészüeket), aztán lehet gyártani a kabriókat <#vigyor>#vigyor> (na jó azért annyira nem jön be gyakran, kb. összesen lõttem vagy 5öt eddig, ilyen toronyszakítósat <#vigyor0>#vigyor0>)
ahhoz még nem jött ki a patch bakker akkor amíg kijön addig javaslom a worldpadot oda írd le a gondolataidat mert itt senki sem kiváncsi rá <#gunyos1>#gunyos1>
akkor van olyan hogy az emberek az orrukig se látnak <#idiota>#idiota>
a slow meg a lag engem nem szokott zavarni, mert mióta gyorsabb a net azóta nincs <#vigyor4>#vigyor4>
makett.tk
Ha igy értetted, akkor mondjuk egy méltó folytatást a Soldiers - Heroes of World War 2 -nak. Ezzel a játékkal mind a mai napig játszunk, ez sem tökéletes, de nagyon jókat lehet nyomulni benne. És a Faces of War-t is ezért vártam amig meg nem jelent, mert ugy harangozták be hogy méltó folytatása lesz, hát nem jött össze a dolog, bár a legujabb patch-ben vannak olyan elemek amik a soldiers-bõl lettek átvéve, és ezért is érdekel a patch is.
Éppen te arcoskodsz azzal ha nem vennéd észre, hogy azt feltételezed, hogy azért "rinyálok", mert nem volt sikerélményem, és 15 perc játék után esélyem se lenne, lol egyrészt nem annyira bonyolult a játék, egy 10éves kisgyerek is tudja kezelni 5perc használat után, szal ne gyere nekem a verhetetlen vagyok hülye szövegeddel, látszik te sem vagy sokkal idõsebb 10évesnél.
"nem pedig olyan luzerek akik képtelenek nyerni és ezért rinyálnak szal ha nem tetszik a játék"
- Ja és ne legyél már olyan lúzer léccives hogy állandóan ezzel jösz holott abszolut lövésed sincs hogy játszom!
A 15 perc sem igaz mondjuk, 2-3 játékot lenyomtunk haverokkal, az elsõn ugyan szarrá laggoltuk magunkat és akadt is, a másodikban már hellyel-közzel tudtunk játszani, de igazából nem tetszett a dolog egyikünknek sem, és mentünk inkább soldiersezni.
De fölösleges itt személyeskedni, már kezdem unni nagyon, ha meg csak ugy tudsz nagygyerek lenni hogy leszólsz mindenkit akinek nem teccik a vélemyénye akkor tudlak sajnálni, és abban nem leszek partnered hosszutávon.
Ha nektek tetszik a játék igy ahogy van, nekem abszolut semmi bajom vele, érezzétek jól magatokat. De nekem senki ne modnja hogy jöjjek játszani vele, és hogy patch nélkül is "jó szórakozás" mert nekem nagyon nem volt az.
Ja és olyan játékos véleménye nem érdekel aki 15 percet játszott a játékkal és ez alapján rinyál......
Nekem ugyan még nem állt módomban játszani ezzel a progival, de elfpgadom a véleményedete. Van olyan, hogy valakinek egy játék ilyen-olyan okokból nem tetszik. A kérdésem csak annyi, hogy te milyen II. VH-s RTS-t szeretnél?
Jeffjohnson : Nincs igazad, játszottam vagy 15 percet biztosan 😊 , de ennél kevesebb is bõven elég lett volna, hogy elmennyen a kedvem tõle. A sikerélményt meg akkor hozd majd szóba picinyem, ha játszanál ellenem és nyernél, akkor mondhatnád, hogy nincs sikerélményem. Ha arra gondoltál, hogy szerinted azér nem teccik a játék, mert mindig kilõtték a tankjaimat, akkor no comment vagy bahátocskám.
Látom egyikõtöknem sem sikerült amit mondtam : "ez az én véleményem, ha valaki másképp gondolja, azt tiszteletben tartom, de akkor tartsa õ is az enyémet"
Vmi fontosabb mi van a fórum logójával, egy ideje nem jelenít meg képet...
makett.tk
Ha pedig nem tetszik akkor nem kell itt károgni játsszál mással és ne rontsd más kedvét azért mert neked nem volt sikerélményed a játékban azért nem a játék a felelös....<#gunyos1>#gunyos1>
makett.tk
De tényleg ha ennyire nem tetszik akkor inkább töröld le.
makett.tk
<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun>
makett.tk
http://images.xoopiter.com/imgfull.php?img=1163888050061118-1901-00.jpg
makett.tk