2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#1306 a héten megpróbálok összehozzni 1 új mapot is, a köv modba majd bele tuszkoljuk valahogy -
#1305 nemolyan lami, ide esgére ilyen ami nekem van, csak köcsög nélkül, meg más felirattal :)
csak hogy ha már egy frencsájz, akkor legyen meg az eccségesség :)
többi ratyinak is van, akik lámulnak folyamatosan béeftotyikba :)
... -
#1304 :D
van már logo fow.atw.hu
jövö héten készítem 3d-ben -
#1303 hmm cordha powa!
ezért a minimum az, hogy legközelebbi klánrészegedésre ti is eltoljátok az arcotokat :)
(logó nemkő? :)) -
#1302 coRDHA mod 1.0 -
#1301 coRDHA mod 1.0 in facesofwar.de -
#1300 coRDHA mod 1.0
letölthető fow.atw.hu -
pedropedro #1299 köszi majd figyelem. -
#1298 keresd a coRDHA clan jelzést -
pedropedro #1297 HALI MOST IS FENTVAGYOK
-
#1296 oké, mikor szoktál kb fent lenni? -
pedropedro #1295 hali sajna nincs msn-em,de szeretnék játszani.a játékban blood néven szoktam belépni ha gondolod ott megtalálsz. -
pedropedro #1294 sziasztok lenne egy olyan problémám hogy nemenged pályát létrehozni hogy belépjenek hozzám mások játszani.néha viszont enged,de az ritka mint a fehér holló.mitévő legyek?valaki segitsen. -
#1293 ha komolyan akarsz játszani akkor vegyél fel msnen: [email protected] -
pedropedro #1292 hali mindenkinek.holtudnék magyarokkal a neten játszani?
-
davec007 #1291 Haha, mostmár megvan, már csak az első Quest-et nem tom tulvinni! :D XDXD -
#1290 LOOOOOOOOOOL -
#1289 itt a válasz
V
V -
davec007 #1288 császtok!
Kéne help, mert elakadtam már a kiképzőben :S:S. Amikor az (első) kiképző pályának a végéhez érek, tehát a vasúthoz, akkor mutatja a nyil, hogy száljak be abba a teherkocsiba. Ezt megis teszem csak mikor menni akarok vele(tehát kijelölöm a járműt és bal egérgombbal akarok kattintani valahova, hogy menjen oda) akkor hiába kattintok, mert akkor kiszáll az ember a járműből és ő megy oda. Valaki pls help!!!! -
#1287 gamecopyworld.com -
pedropedro #1286 Hali mindenkinek.Valaki tudna nekem mondani egy pontos címet ahol megtalálom a crack-et az 1.04.1-es pech-hez.Már kerestem de nemtaláltam.A segitséget elöre is köszi. -
#1285 nem bug, az a küldi baromi nehéz, próbáld meg elrejteni azt az embert amelyik nem a ranger ruhában van, a ranger ruhással meg kezd el csinálni a küldetés feladatokat, de vigyázz hogy ne fusson az embered, de legyen elővéve a fegyvere, ne nagyon találkozzon ellenséges őrrel, és ne időzzön sokáig egy helyen -
juno #1284 Help, miért van, hogy minden második kilött, Nem fekete, csak piros hibás gépet nem engedi javitani? tudja valaki, + utolsó német elit küldetés mit kell a két szabotörrel csinálni? ha lövök riadó, ha bujkálok mission failed, ha robbantok, elszállnak ők is? Bugom van? segitsetek, légyszi.Köszi.Juno. -
#1283 valaki szenvedett rajtam kívül a map editorral??? -
#1282 persze, vegyél fel msnen és adok hozzá direkt linket -
Ronnie07 #1281 HY,tudna vki nyomni nekem egy cracket a gamehez,megtudna vki dobni 1el? -
Zoolesz #1280 Extra Units Mod
Szedjétek testvéreim és játszatok vele minnél többet és minnél többen.Ja és szóljatok ha valami hiba van benne. -
#1279 ha gondolod vegyél fel msnen: [email protected]
ott könyebb megbeszélni a részleteket -
#1278 semmi gond, én csak 21:00-ig tudok maradni most -
Neoncsoves #1277 oké, ha nem gond énis csatlakoznék :) -
#1276 persze hogy fogunk játszani ma, minden nap fentvagyunk, kb este 19:00-20:00 körül kezdünk, a szerver neve állt coRDHA vagy m1garand_hun -
Neoncsoves #1275 értem, ti ma fogtok játszani? elég gyenge vagyok még, még a training mapon se tudtram átmenni alapverzioval, hiába pakoltam meg a tankom, nem lett véeg a küldinek.... -
#1274 1.4.0.1-es a legújabb patch, de van a sok szánalmas ember aki még mindig a hót bug patchnélkülit nyomja, azokhoz nem is fogsz tudni csatlakozni, de akinek gyenge a netje azokhoz se lehet csatlakozni rendesen -
Neoncsoves #1273 felrakom, megpatchelem,megcrackelem az 1.4.0.1-es vagy melyik patch crackjével,indítom,multiplayer és ott kiír szervereket, de van egy mittomén miska(hun) és nem tok rácsatlakozni. miért? vagy melyik a legfrissebb patch amivel sokan nyomják? -
Neoncsoves #1272 erghfg.hr.gtbfg... akkor megállítom az emudvd letöltést :D -
#1271 de, mivel hogy kijött a patchez is a törés, GCW-n fentvan -
Neoncsoves #1270 a reloaded-es verziot nem lehet akkor megpeccselni? :( -
#1269 ha az -=FFI=- küld mailt hogy lesz war vagy valami akkor szóljatok
(ez az üzenet csak Jeff-re és m1garandra vonatkozik) -
#1268 van jelentkező a klánon kívül 1 kis hentre? -
#1267 tölsde hozzá GCW-ről az új crackot és tuti menni fog