Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
én holnap nem tok menni gamelni, elígérkeztem Ma3-ékkal soldiersre

Jeffjohnson
http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=fow-patch13beta.zip&ref=ps
ime egy gyors letölthetöség az 1.3as patch nek most teszteltük iszonyat jó lehet újra tanulni a gamét aki tudja szedje le holnap 19-töl game akit érdekel írjon adok TS címet

Hecker007
sikerült elindítanom a patchet <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Hecker007
most próbálkozom, leszedtem mind a 2 progit, eddig nem ment egyikkel se 😞
mien daemon-toolsod és windowsod van fent?

Hecker007
hmmm, próbáltam neten megkeresni ezeket a progikat de nem találtam seholse 😞

Hecker007
ok, kipróbálom ezt is, remélem ezzel a módszerrel menni fog.
thx a segítséget

alma2
semmi extra, daemon-tools, anti securom, vagy proycon, ha jol emlekszem a nevere, es mar megy is.

szerintem

Hecker007
ha tudsz valam megoldást pls, oszd meg velünk

Hecker007
jah, ilyenem van nekem is, de a patchel nem indult eddig el sose

alma2
ilyet keress....
Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed

szerintem

Hecker007
pls egy linket adj már privátban ahoz a verzsönhöz, énis ki szeretném próbálni a patcheket de az én copy editionaommal nem megy sehogyse 😞😞

alma2
nem, nincs.
katt, katt aztan fent volt 😊
A clonecd-s van meg.

szerintem

m1garand
neked megvan az eredeti?
hogy sikerült a patcht felraknod, futatni?

makett.tk

alma2
kicsit konkretizalhatnad, melyik palya is ez pontosan.
Amikor vonat is szaladgal a palyan es a cel, hogy felrobbantsd a hidat ?
Ha az, vagy az paratropperekkel csinalod meg, /robbantod fel a hidat, ha meg birod vedeni oket/
Vagy megvarod mig a vonat bombat szallito vagonja a hidra er es bele losz pl tankkal.
Vagy ha elobb szetlovod a vonatot mint kene, akkor az egyik vagonjaba van bomba oda kell cipelni a hidra es mar repul is.

Mostmar eleg konnyeb jatszahato a jatek tactics modban is, meg is lepodtem, jot tett neki a patch, a cooprol nem beszelve 😊

szerintem

m1garand
nem túl régen Hecker007 megírta a választ

makett.tk

Hecker007
hétvégén változó, hogy mikor játszunk

Hecker007
szinte minden nap szoktunk játszani, délután 17:00 fele

jah és meddig ülnek még a peccsen? és mikor szoktatok játszani?
miért van az hogy az oroszoknál az uccsó elötti pályán ahhol a hidhoz kell eljuttatni a tankokat és ilyen vonatállomás van középen. mindenkit leirtottam. egy rakás ember van a hid innelsõ felén és nem történik semmi. Beszarok. Nem tom mit kéne csinálni. Már csak az a feladat nincs kipipálva hogy védjem meg az oda menõ tankokat. valakinek ötlet?
Hecker007
sorban vannak, de nem minden single küldetés van benne a co-op-ban

alma2
Aki vegigjatszotta singlebe vagy tobb mint egy mapot megcsinalt, ha cooperative elinditom rendesen sorba vannak a mapok, ahogy a campaigns-ba dobalna vagy sem ? leszamitva az amcsi, nemet, orosz sorrendet
nekem ugy tunik, de biztos ami biztos megkerdem, hogy sorba jatszuk vegig.
koszi.

szerintem

Hecker007
nah nekem van egy kis problémám, felraktam a 64 bittes xp-t de a fow nem akar menni vele, ha valaki tudja mi lehet a baj pls írjon

Hecker007
ha adigra felébredek akkor megyek <#sniffles>

Jeffjohnson
na mi ez a döglödés holnap 20 tól eksön jöjjön mindenki hentelünk egy nagyot <#violent><#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#boxer><#taps>

m1garand
ja van honlap is

makett.tk

Hecker007
engem érdekel, csak én már régebben megnéztem mi az a RDHA

m1garand
el ne kezdjétek újra<#ejnye1>

makett.tk

háhógyne <#alien2>

Jeffjohnson
ja amúgy az RDHA a Red Devils Hungarinan Army rövidítése egykoron ez BF1 ben alakult klán volt ezután alap ,hogy elkezdték a BF2 es klánéletet is viszont kicsit megfogyatkoztak így egyesültek az én egykori klánommal a T4ce-vel és így lett a nevük coRDHA röviden ennyi a története a dolognak....márha érdekel ez valakit <#crazya>

m1garand
próbáljuk meg

makett.tk

Hecker007
jaja nem rosz ötlet, én benne vagyok <#kacsint><#kacsint>

Jeffjohnson
az már kint van egy jó ideje mi most a 1.04.1 re várunk ami már hivatalos patch

Serpa
úgy láttom nem kommentezték még, de kinnt van az 1.3as betapatch

Jeffjohnson
sikerált aki esetleg nem tudja miért írja a névét folyton kisbetüvel a game miközben a login nál ö már nagyot írt be az az options >multiplayer alatt tudja átírni nagyra

Jeffjohnson
persze csak ha rájövök miért írja át kisbetüre folyton a nevemet a game.....

Jeffjohnson
Kellene egy klánt alapítani márcsak azért is mert legalább ha lamák játszanak ellenünk akkor elhuznak a picsbe mert látják.....
Így elsöre coRDHA név jutott eszembe (tudom nem túl eredeti) mivel az ö TS szerverükön vagyunk ennek a klánnak egyébként én is tagja vagyok ("tiszteletbeli"😊 ) ez egy BF2 es klán sztem nem zavarná öket ha mi lennénk a FOW részlegük vélemény? (ez persze csak azoknak szól akik a jövöben is játszanának és játszanak is a gaméval)

coRDHA-JeffJN valahogy így nézne ki a nevem a gaméban

Jeffjohnson
igazából ök az orosz verziohoz valo patch et kapták meg (ha minden igaz) és azt írják át a többi verziora ez tart ennyi ideig ha minden igaz

Nembaj, legalább már nem a gyökér oroszoknál van, hanem a kiadónál ami mégis csak európa legnagyobb kiadója.
Bár nem tudom, a kiadó mit tesztel rajta, mert õk már nem tudnak változtatni rajta. A tesztelés is a fejlszetõk feladata.

hát nem sietik el az fix...

Jeffjohnson
kis info morzsák amit a hiv. forumrol szedtem össze:
27 oct - BestWay odaadta az orosz és a nemzetközi 1.04.1 patch et és az editort az 1C-nek
14 nov - 1C kiadta a ruszki patch-et az editor nélkül
17 nov - 1C odaadta a patch et az UBI nak tesztelésre
24 nov - UBI még jelenleg is teszteli a patch-et és ahogy készen
vannak vele kiadják

ezt Skael írta aki a FOW egyik fejlesztöje
végre legalább informálják a jónépet remélhetöleg rövidesen kijön a patch

m1garand
Kérlek benneteket a személyes problémáitokat a privát gomb megnyomásával intézzétek el.
A két játék összehasonlítására talán lehetne egy új fórumot nyitni.<#worship>

makett.tk

Teljesen igazad van, bocsánat az OFF-olásokért, de ha megtámadnak védekezek <#boxer>

Na ennek akkor nem mennék a mélyére, mert megint kitörnek a zindulatok, de akkor ennyi erõvel, én is megjegyezném hogy aki tud soldiersezni az nembiztos, hogy nemtud fow-ozni, szal értelmetlen ilyeneket irogatni, annyira nem egyforma a két játék ez igaz, dehát embere válogatja.<#alien2>

Hecker007
jövök énis multyzni<#gun><#gun><#gun>

m1garand
ok<#violent>

makett.tk

Jeffjohnson
Igazad van! Nem alacsonyodok le az ö szintjére elvégre nem számít az ö véleménye jobban számít azoké akik játszák a játékot szal részemröl okosabb enged téma lezárva<#vigyor2>

Estére multi? olyan 6körül érek haza melobol

m1garand
Kérem szépen, ne veszekedéssel töltsétek fel a fórumot aki benéz ide az azt fogja hinni, hogy ez a játék csak veszekedésrõl szól.
Egy játék miatt ennyire nem kell lealacsonyodni a dühötöket máshol pl.: multiban adjátok ki.
Olyanok lesztek mint a politikusok.<#nevetes1>

makett.tk

Hecker007
azt azért megjegyezném, hogy aki tud soldiersözni nem biztos hogy fowozni is tud <#kacsint>
én pölö jól nyomom a fowot nem nagyon tudnak elverni, de soldiersben halott vagyok

Ez a probléma, szegény jeffjohnson mimózalelkének nagyon nem tett jót, hogy "szerinte!" leszóltam a legkedvesebb játékát. De abszolut az én hibám, elõre kellett volna látnom, hogy messze nincs még olyan értelmi szinvonalon, hogy megértse más ember gondolatait, neaggyisten elfogadja, vagy legalább tiszteletben tartsa más ember véleményét. Túl sokat vártam tõled fiacskám, sajnálom.
Ha lelki békédnek ez jóttesz, nyugodtan sziggyá le, 1000hszon keresztül fikázhatsz, elemezheted a játékkal eltöltött idõmet, elmélkedhetsz azon, hogy vajon miért is nem megyek veled multizni, kitalálhatsz bármit ami eszedbe jut, kifordithatod a szavaimat is bátran. És nemgond, hogy semmi köze nincs a valósághoz, de a lényeg hogy hiszel benne. Csak ez számít. Büszke vagyok rád. Örülök hogy ilyen nagyszerü emberrel társaloghatok ezen a fórumon. De télleg, nélküled tök unalmas lenne.

Hát az télleg érdekes 😄, olyat még nem láttam.