2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
Vagyok ... :-) -
ha itt vagy írj vissza, figyelem a fórumot
-
A modot letöltöttem, feltettem, de mi a következő lépés? Vagy mi a game-server neve? A játékon belül az internet opciónál megtalálom az épp aktuális játszmát? Kár, hogy nincs FAQ a topicban, nem kérdezgetnék ilyen hülyeségeket. :-( -
a Multi és a single között ég és föld a külömbség amit singleben megtanultál azt multiban felejtheted is el ugyanis itt "inteligens" az ellenfél van ,hogy az elején megprobálnak lerohanni máskor meg olyan erödítményt hoz létre ,hogy még ö se talál ki.Szal jöhetsz nyugodtan játszani segítünk én pl: össz vissz 2-3 single missiont nyomtam le. -
juno #1342 Kettő Patch van hozzá, nekem is kellett valamiért mind a kettő, mert mások ellen csak akkor engedett, szerintem ilyen sorozatú Dvd-t fogtál te is ki, mert az öcsémnek alapból megy minden, pedig egyszerre vettük meg a játékot.Azt mondják kettő cég is beleugrott a gyártásba, mert az előrendelést az eredeti factory nem birta leküldeni. Sztem mi ezekből kaptuk ki a magunkét.Hali.Juno. -
igen, korábbi hsz ben szerepel mit honnan kell letölteni de Hecker007 tud neked segíteni hogy a patch is működjön, a multi más téma azt csak ott tudod megcsinálni gyere és gyakorolj!!
-
Köszi-köszi! :-) Megpróbálom. Egyenlőre nem mernék még multiba bocsátkozni, amíg nem bírom rendesen kezelni a dolgokat, de majd idővel... :-)))
Most a legújabb patch az 1.04.1-es? Azzal megy a multi? -
gyere inkább multizni
cordha.extra.hu le lehet tölteni a modot -
hétvégén megnézem
-
juno #1337 Hi mkinek Neuenhagen orosz missióban tud vki segiteni??? -
juno #1336 simán a trombita jelre rámész majd rájuk viszed a kurzort, akkor tenyérre vált, akkor katt, és máris mehetsz vagy gyakorolni, akkor a teherautó, vagy a front akkor a vonat... -
"a 2 németkatonát akik kijönnek az állomásból be kell venni a csapatba" <---ezt az F9-el tudod megtenni ha jól emléxem -
Üdv! Most kezdtem a game-el szórakozni, de elakadtam a gyakorlópálya végn, a német oldalon. Amikor a vasútállomáson kell választani, hogy az Opel Blitz platósra száll fel a csapat, vagy a vonatra, ami a frontra indul... Akárhova ülök, semmi sem történik...
-
juno #1333 Hi.Neuenhagen a pálya neve, megnéztem.Köszi a help-et. Juno. -
juno #1332 az orosz komisszáros negyedik küldi, egy gaz66 terepjáróval, és 8 alap gyenge gyalogossal kezdesz, a legutólsó rész a domb, utána orosz támogató zisz 3-76,2mm-s pctörö lövegek, és két páncélautó jön, na meg a németek vagy ezren, megszámoltam 104 páncélost löttek ki, de utána legyalulnak a Tiggerek, négycsövű Flakkok, Panterek, van minden nekem meg a végére nyista pzgr, úgyhogy death, na itt kéne valami menekülö okosság, kisládába atombomba, vagy mit tudom én mi? Köszi a helpet.Juno. -
http://www.webforditas.hu/?show=textTab -
www.morphologic.com szövegfordítóval le tudod fordítani -
ha leírod hogy pontosan hanyadik pály akkor, megnézem, de most így nem fogom végignézni az összeset -
hanyadik küldi az? már nem emléxem a ruszki pályákra -
lökj egy névlistát, és kiadom az alvállalkozóimnak :) -
juno #1326 Hali mkinek. Orosz elit missio parancsnoki kocsival, kommisszár pajtásnak kell vele a dombra menni, utána támogatás megjön, falu széle hogyan tovább? Szép lassan a Tigrisek, meg Pumák, meg Pz-IVG és a több száz német elit gyalogos legyalulnak, 27 kegyetlen rohamot vertem vissza de utána megadeth, mi a megoldás, valaki tudja? Köszi. -
juno #1325 a kezelői panelt kvázi 1-2-3 lapozni lehet a 2 a személyi beállitások, a 3 a gépek, telepit, vontat, stb.ott nézd meg
-
az én netem se laggos, kivéve amikor igen -
Figyelem felhívás!
Klánunk a coRDHA felvételt hírdet!
Napi rendszerességgel játszunk ,TS-t használunk
olyan embert keresünk aki legalább heti 3-4x tudna jönni játszani megfelelö a netje (nem laggos) TS-t tud használni. Nagyjából mindenkit megvertünk már FOW-ban de szeretnénk komolyabb klánok ellen is játszani
viszont ehhez kevesen vagyunk.
Aki kedvet érez az itt tud jelentkezni. -
Jeffnek igaza van a multihoz nem kell végigjátszás és angol tudás se sok (ha az oroszoknak megy ), magyar végigjátszás akkor lesz ha kijön magyarul!
-
Deajka #1321 Sziasztok!
A tutorialban unlinkelni kell az ágyút de az ikon sehol?
Hol kéne lennie?
-
inkább multiban játsz sokkal jobb mint single gecmózás -
juno #1319 Hello mindenkinek, magyar nyelvű végigjátszást tud valaki nekem? Előre is köszi. Juno -
előfordul -
ezt még nemis figyeltem :) -
juno #1316 Damke mein herr, sehr danke!
-
végigjátszás -
leírás kell vagy mentés?
mentést itt találsz -
juno #1313 hali, tud valaki végigjátszást a Fow hoz? -
nem ő hanem én tudom hogy ő mire gondolt mikor írta
OFF vége :) -
lee56 #1311 dehogy tuggya :)) -
tudom én hogy mire gondolt :D -
lee56 #1309 Nem a c&c-t szidta, hanem a sok noobingert (bár én nem c&c-zek, igy nemtom mennyi ott a "noobinger" :), majd a 3-al talán, meg valamennyit a generalsal régebben, de ha a régi c&c-t vesszük a generalszhoz nemsok köze van...), héj jeff most +védtelek :) -
C&C-t ne szidd plz az egy baromi jó játék, énis toltam eddig mindet és nekem is nagyon bejön :) tiberium wars powa :D:D -
jaa okés bár itt nem nagy a forgalom mert kevesen Fow-oznak bezzeg a ratyi
Coh-ot boldog boldogtalan tolja sok c&c-s noobinger