Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt tudom :D te jösz mindig mikor van idõd meg kedved :) ez a többi lekvárnak szólt akinek csak a szája nagy :D
nah mivan senki nem jön multyzni? mindenki a patchért sírt itt a patch el lett mondva hogy kell elindítani, akkor meg miért nem jön senki?!
Basszus nem lattam h lehet lejebb is huzni a listat<#miaz>#miaz>
1000 bocsanat a balfasz kerdesemert...!
1000 bocsanat a balfasz kerdesemert...!
Ilyen van h interface musik,azt ha lehuzom nincs is a fomenuben,nade meklyik felelos a jatek kozben levo zenert?
Termeszetesen ezzel probalkoztam mar,es nem volt eredmenye.
Na azert megnezem meg1szer, hatha csak szimplan ultralama vok..
Na azert megnezem meg1szer, hatha csak szimplan ultralama vok..
Simán az options menüben leveszed.
Hogy lehet a jatek kozbeni zenet leloni(1atal lehet)?!
Atkozottul idegesito!
Atkozottul idegesito!
Én szerintem ne reloaded-es verzióval próbálkozz hanem ezzel Faces of War EMUDVD-Unleashed.
Kipróbáltam azzal is, nem mûködik. Indításkor újra jön a "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" üzenet.
Megvenni meg nem fogom, kétezret sem adnék ki ezért a programért, nemhogy tízet. Talán majd lesz hozzá egyszer normális crack.
Megvenni meg nem fogom, kétezret sem adnék ki ezért a programért, nemhogy tízet. Talán majd lesz hozzá egyszer normális crack.
rosz securom loadert szedsz
SecuROM Loader v1.2 (25-04-2006) <43 KB>43 KB> ezt szed le, ha ezzel nem megy vedd meg eredetiben.
SecuROM Loader v1.2 (25-04-2006) <43 KB>43 KB> ezt szed le, ha ezzel nem megy vedd meg eredetiben.
Még régrõl volt 1.2-es seculoaderem. Most leszedtem a gamecopyworldrõl a procyon változatot. Eredmény: "Rossz lemez van behelyezve".
Nekem sem megy. A szokásos "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" üzenet. Nem indul.
Vadiúj Daemon 4.08HE, securom loader és Reloaded változatú játék.
Vadiúj Daemon 4.08HE, securom loader és Reloaded változatú játék.
nekem annyi volt hogy gamecopyworld-rõl leszedtem a securom loadert, 408as daemon-t felraktam mekapcsoltam az összes emulálást, cdképet beleraktam, asr-el kijelöltem a game exejét és már ment is
ezt nem hiszem el. sehogy nem akar indulni. nem lehet gáz hogy nekem a reloaded változat van meg? vagy valamit kell a daemonban is állitani? már feltettem azt a szutyok 408at is. segitsetek már
hát jah... megvan a securom loader. de nincsen 406os daemonom csak 403mas :S
amíg a bazookások nem jönnek addig nincs semmi gond, az igazi meglepit azokkal lehet okozni, ma énis játszottam egy kicsit és mégjobban utálom a bazookásokat
4.06 HE daemon tools már nem elérhetõ. :-(
És a gamecopyworld is behalt.
És a gamecopyworld is behalt.
alapvetöen megváltozott a játék mostmár amcsi oldallal is bátran lehet lenni ami nekem gond volt az az ,hogy alapvetöen kevés egységed lehet veszel mondjuk egy Pershing-t meg egy Sermit és bezárt a bazár onnantól ágyúkat és gyalogot vehetsz elsöre nagyon lehuzo volt a dolog gondoltam majd csak jön egy mod..... de ma játszottam egy kicsit és nagyon megkedveltem kiépítesz egy kis védelmi vonalat onnatól meg kommandóztam jó volt mert az új fog of warnak köszönhetöen simán oldalba lehet kerülni az ellent tehtát komolyabb taktikázásra van lehetöség
Srác röhögött mikor meglátta ,hogy alli vs német van beállítva és gyorsan beállt a németekhez asszem a kép magáért beszél <#vigyor2>#vigyor2>
Volt egy csalim (Sherman) a Tiga meg rámozdult <#ravasz1>#ravasz1>megint csak Pershing powa
Az ember aki Pershing-t tart a kertjében avagy hogyan löjünk oldalbe egy bamba Királytigrist 2m-röl
kicsit megváltoztak az eröviszonyok iszonyat jót játszottam ma a szövetségesekkel a németek ellen 2vs2 ben mikor bejöttek a játékosok az egyik gyerek megjegyezte ,hogy lol és beállt német oldalra a végeredmény 614-359 lett nekünk majd töltök fel képeket ha rájövök ,hogyan lehet.....van benne egy két mókás kép
4.03 HE Daemon Tools-al és Securom Loader 1.2-vel NEM megy!
hhhhááááááát ezzel a patchel rosszabb a játék mint patch nélkül, a bazookások nagyon erõsek lettek, minden tankot 1 lövéssel kilõnek, a tankok igaz hogy messzebbre lõnek de nagyon pontatlanok, is2 az istennek nem akartak kilõni a kingtiger-t az meg 2 lövésbõl kilõtte
yuhhhhú <#lookaround>#lookaround>
kint van az 1.04.3-as patch :D, hétvégén kész lesz a magyar site is, azon fent lesz a patch, meg az indításhoz szükséges dolgok ;D
Örüljetek emberek kint van a patch<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
makett.tk
ne azzal szenvedjetek, gamecopyworld-ön keresétek meg a krk securom loader 1.2-t azzal simán megy, daemon toolsból erõsen ajánlot a 4.06 he verzió, a 4.08-assal nekem nem ment
melyiket?
az elsõre ott a megoldás az aláírásomban,
javításkor kis se kell venni a szerszámosládát csak 1 embert kiszállítani a tankból a 3. fülön kiválasztani a villáskulcsot és a tankra kattintani.
az elsõre ott a megoldás az aláírásomban,
javításkor kis se kell venni a szerszámosládát csak 1 embert kiszállítani a tankból a 3. fülön kiválasztani a villáskulcsot és a tankra kattintani.
makett.tk
megvan már ez a procyon de azt irja hogy rossz lemez helyezzem be az eredetit<#zavart2>#zavart2>
jah meg részletes leirást hogy hogy kéne elinditani... elöre is köszönöm
valaki adjon már ilyen securomos linket
foggalmam sincs hogy hogy :D
A daemontoolsos securom emulációs módszerrel?
mindenki felrakta az 1.3mas peccset?
hagyd a tréningpályát ált mindenki a tank javításánál akad el (tankból ki kell venni a szerszámosládát a tankból és a jobb oldali menüsor asszem második fülén van a csavarkulcs) szal inkább gyere multizni az sokkal nagyobb élvezet mint a tutorial-al kinlodni
Hellosztok!?!? azt szeretném kérdezni hogyan kell végigvinni a németeknél a traning pályát hm??? :D
na egy kis kampányba kezdtem írtam a pc guru a gamestar a pcdome forumára,hogy jöjjenek játszani remélem lesz hatása
bakker a végére 1 tankot vesztettem [#wow1
a srác kicsit benézte a dolgot megkerültem és jött a meglepi <#violent>#violent>