Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Valami Crack-et nem tudtok a játékhoz mert amúgy a teljes változat megvan csak nem indul mert nincs Crack.
De a demó az jó volt!
BÚÉK!!!
Valami Crack-et nem tudtok a játékhoz mert amúgy a teljes változat megvan csak nem indul mert nincs Crack.
De a demó az jó volt!
BÚÉK!!!
ez király lesz <#eljen>#eljen>
grat nagyon ügyes vagy<#worship>#worship><#worship>#worship>
mikor bróbáljuk ki élesben?<#violent>#violent><#violent>#violent>
grat nagyon ügyes vagy<#worship>#worship><#worship>#worship>
mikor bróbáljuk ki élesben?<#violent>#violent><#violent>#violent>
na készen is van a német oldal 😄 páncéláttörö képesség most kb 95-99% ig
valosághü http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#88mm_pak_43 innen
valok az adatok. Egyedül a Wirbelwindet nem állítottam át 49mm löne át közelröl ....mindenki ezt használná a tüzgyorsasága miatt ugye a páncél folyamatosan vékonyodik.... de ezt leszámítva nagyon durva dolgok vannak benne a nagy páncélosok mindent mindenhonnan viszek viszon ki is lehet löni öket mondjuk egy pz 4 el vagy stuggal igaz a frontpáncél átlövése sokáig tart de oldalról 1-2 lövés és temetés. Ja a pontosságon és a vásárolhato tankok mennyiségén is állítottam pontosabbak az ágyúk és picit messzebre hordanak elözöleg 88 volt a magy érték most 110 szal nem sokkal.
valosághü http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#88mm_pak_43 innen
valok az adatok. Egyedül a Wirbelwindet nem állítottam át 49mm löne át közelröl ....mindenki ezt használná a tüzgyorsasága miatt ugye a páncél folyamatosan vékonyodik.... de ezt leszámítva nagyon durva dolgok vannak benne a nagy páncélosok mindent mindenhonnan viszek viszon ki is lehet löni öket mondjuk egy pz 4 el vagy stuggal igaz a frontpáncél átlövése sokáig tart de oldalról 1-2 lövés és temetés. Ja a pontosságon és a vásárolhato tankok mennyiségén is állítottam pontosabbak az ágyúk és picit messzebre hordanak elözöleg 88 volt a magy érték most 110 szal nem sokkal.
ha lagol(épületek rombolásakor) a játék akkor a lövedékek átmennek a tankokon, a pontos célzás a múlté, az utánpótlás is másabb lett, de simábban fut az 1-eshez képest
makett.tk
http://facesofwargame.uk.ubi.com/
patch el realisztikusabb a game bár újabb hibákat is hoz ennek ellére jelen pillanatban stílusában a legjobb
patch el realisztikusabb a game bár újabb hibákat is hoz ennek ellére jelen pillanatban stílusában a legjobb
Sziasztok!!!!! Nekem megvan a játék de nemsokat játszottam vele mert én megmaradtm a soldiers: heroes of world war 2-nél mert az realisztikus fõképp a btrh modok. de ebben a játékban vicc amit a tankok mûvelnek egymással. Nemtudom jelent e már meg patch ennek orvoslására. ha igen kérlek linkeljétek be nekem! elõre is köszönöm! egyébként a grafika nagyon szép!!!! és jo a játék is csak ez a realisztika....sziasztok!!!
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
2vs1 ben nyomtam mókás volt raktam 2 aknász csapattal egy jó hosszú aknamezöt megerösítettem azt néhány ágyúval sniperrel meg tisztel és vártam az IS-2-t a végeredmény ez lett <#vigyor2>#vigyor2> így jár az aki azt hiszi ,hogy az aknamentesítö felesleges <#eplus2>#eplus2>
Kellemes harcokban és kilött tank roncsokban gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok minden FOW rajongonak!
A csatamezön találkozunk <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3>
A csatamezön találkozunk <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3>
jaja, csak nem tõlem függ mikor hozzák nekem (megvenni azért nem fogom, legalábbis nagyon nem valószinü)
Bizony, ez lesz a gond. Nekem is reloadedes van. A reloadedes pedig nem megy patchelve.
igen, de ez igy kevés lesz, hiányzik az mdf, és ha a reloadedesbõl csinálom ugy nem fog menni szvsz, szal várok az emu-sra <#szomoru1>#szomoru1>
lol most nézem csak az ellenfél számait aki velem szemben állt (von ralph) gyereknek sikerült kilöni kökemény 3 jármüvet ami 3 ágyú volt <#vigyor2>#vigyor2>
de a többinek is nagyon csúnya negatív számaik vannak nem hiába védekezö taktika mindíg meghozza a gyümölcsét.
de a többinek is nagyon csúnya negatív számaik vannak nem hiába védekezö taktika mindíg meghozza a gyümölcsét.
hmm, érdekes lesz, de 1 próbát +ér, [email protected]
alcoholal próbálj csinálni 1 új imaget, adj egy mail címet és küldök mdst és azzal mennie kell tényleg
nekem is reloadedes van, nem is megy ugy patchel, ugyhogy addig nem lesz lövöldözés amig nem jön le az emu-s változat, az meg nemtom miko lesz <#confused>#confused>.
Hát senki se vette meg? 😊
egy ötlet: próbálj meg alcohollal csinálni egy új cdképet és indísd azzal, ha kell egy mds-t tudok küldeni, elvileg az a lényeg
Én például Yasu 1.04 gyel indítottam el. Kétszer rákattint yasu.exe-re kiírja emulált meghajtó elrejt és ennyi.
Nem lehet hogy valami clonecd vagy clonedvd van regisztridbe beírva vagy ehez hasonló program gépedre feltelpítve és ezt veszi észre a FOW illetve a securom ?
Nem lehet hogy valami clonecd vagy clonedvd van regisztridbe beírva vagy ehez hasonló program gépedre feltelpítve és ezt veszi észre a FOW illetve a securom ?
Daemon tools összes paramétere be van kapcsolva? 1.2 es a securum loader? EMUDVD-s a Faces of Warod? Angol Patch ed van? egyébként a patch itt is megtalálhato http://facesofwargame.uk.ubi.com/ nyelvekre bontva. Vagyunk itt egy páran akik ugyanazt a gamét nyomjuk és eddig csak neked volt vele gond szal sztem probálgasd valami apróság miatt nem megy
Képzeljétek, informatikai zsenikéim, már évek óta használom a securomloadert, és pontosan tudom, hogyan kell elindítani vele egy programot. Nem okoz nehézséget.
Ennek dacára a megfelelõ daemon tools és a megfelelõ securom loader használatával SEM indul a program, "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" üzenettel megáll. Pedig a cucc mountolva van, mégpedig a 4.08-as Daemonban, és a megjelölt asr.exe-vel hívom be a progit.
Ennek dacára a megfelelõ daemon tools és a megfelelõ securom loader használatával SEM indul a program, "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" üzenettel megáll. Pedig a cucc mountolva van, mégpedig a 4.08-as Daemonban, és a megjelölt asr.exe-vel hívom be a progit.
lol van akinek nem megy ehhh<#idiota>#idiota>
pedig baromi egyszerü game felinstall utána meg securumloader(asr.exe) elindít facesofwar.exe kivállaszt (a felinstallált játékkönyvtárból) és pár másodperc múlva már megy is a game ennyi nekem akkor nem szokott elindulni ha a daemonba nincs berakva a cuccz de utána gond nélkül megy 4.08 as daemonom van.Ha csak ez az egyetlen dolog ami visszatart téged a végeláthatatlan fow killektöl akkor itt az msn címem írj rám és segítek de asszem minden info megvan ami kell a játék elindításához
[email protected]
pedig baromi egyszerü game felinstall utána meg securumloader(asr.exe) elindít facesofwar.exe kivállaszt (a felinstallált játékkönyvtárból) és pár másodperc múlva már megy is a game ennyi nekem akkor nem szokott elindulni ha a daemonba nincs berakva a cuccz de utána gond nélkül megy 4.08 as daemonom van.Ha csak ez az egyetlen dolog ami visszatart téged a végeláthatatlan fow killektöl akkor itt az msn címem írj rám és segítek de asszem minden info megvan ami kell a játék elindításához
[email protected]
nem tehetek arról hogy van aki bénázik, énmég nem találkoztam elindíthatatlan progival, ha safdisc lenne megérteném a problémád, azt tényleg nehéz elindítani, de ha itt leszeded a gamecopyról a securom loader 1.2-õt azzal mennie kell (nem máshonnan szedett régi sz*rt kell használni mert az tuti nemjó) nekem ment minden oprendszerrel (winxp, xp x64, vista ultimate x86, vista ultimate x64) szal nem értem a problémád
Talán mert korántsem mindenkinek mûködik a leírt módszer a patchelt játék elindításához.
Sziasztok v.ki nem tudna adni linkeket ahonnan tudnék modokat tölteni a játékhoz ha van és patch-eket? Megköszönném