2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#1386 SU-75-ös is volt most akadtam rá -
Tomy Lee #1385 Teljesítve,thx!
Meg kell hagyni elég komoly a gametetszik! -
#1384 micsoda 106 urós egér nem forgatja a térképet -
#1383 a kis házban van a transzormátor amit a németek őröznek azt kell felrobbantani, amúgy a numlockra van állítva a kamera, jó tudni ilyen egeret se veszek -
Tomy Lee #1382 Ok,megoldottam.Beállítottam w,s,a,d-re a kamera forgást:)
Nem is rossz így,szépen kezelhető.
Már csak azt tudnám,hogy mit kell az enginer-el kezdenem az első pályán mikor felrobbantottam a rádió állomást(Allies-el).
Menjen a power station-hoz?Elvileg ezt írja feladatként de nemtok rájönni mit kell tennem -
Tomy Lee #1381 A legújabb van(Logitech mx revolution)
Más ötlet? -
#1380 EZT PRÓBÁLTAD MÁR?
V
V
V
V -
#1379 új egér -
Tomy Lee #1378 Hogy tudom pontosabban mivel tudom a kamerát forgatni?
Középső egér scroll lenyomásra nem funkcionál bill-t meg nem találok rá.
Mindenképpen egérrel szeretném forgatni de hogyan?? -
#1377 én már az első pályánnemtudok meni -
#1376 ha elkezdessz visszavonulni a romos épület irányába akkor hirtelen átvált a mocsáron túli pálya részre és folytatódik tovább a hentelés
-
#1375 bakker én is írtam egy hülyeséget pz-4/70 et írtam pedig az pz-IV/70(V) volt.
L/71 es ágyú volt még az alábbiakban is
Nashorn/Hornisse,JagdPanther
Ferdinand/Elefant -
#1374 egy baj van L/71 es 75 mm es Pak ágyú nem volt Panterben egyrészt azért mert Panterbe 75mm KwK 42 L/70 es volt másrészt azért mert pz-4/70 ben volt L/70es 75mm PaK 42......L/71 es ágyú pedig a Tiger Ausf. B (88mm KwK 43 L/71) gyengébbek kedvéért Királytigrisben volt igazad van nem vagyunk egyformák OSU-76 na ez készült T-60 Su-76 már mind T-70 re készült...ilyen hogy Su-76/1 v. /2 nem is volt...... olyan már inkább ,hogy Su-76M vagy Su-76 esetleg Su-76B vagy netán a meglehetösen mókás Su-76i de ha jól tom még Su-76P is volt ez van .... de nincs gond legalább 1 dolog abból amit írtál igaz :
nem vagyunk egyformák -
#1373 egy linket pls, hogy ezeket hol találtad mert ebben nagyon sok a hiba -
juno #1372 Az alap gondolatom nem változott, a tankos srác velem szemben ült, egyébbként a T-60, vagy T-70 orosz könnyűpáncélos alvázára készült felülről nyitott küzdőterű tankvadász, másnéven önjáró löveg a Zisz-3 76,2mm-l L/42,4 vagy az F-22 Mod 1936 L/52,4 (ahol az L az ürméretben számitott lövegcső hosszt jelenti zárszerkezet, és csőszájfék, katonai nyelven kétkamrás csőkompenzátor nélkül) löveget használta, előbbi a Szu-76/1 utobbi a Szu-76/2. 75 mm-s löveggel nem készült, már csak azért sem, mert ilyen ürméret nem volt rendszeresitve a szovjet hadseregben. 1ébbként valóban mert nem tetszett, egy hétig, kb hat-hét alkalommal multiztam, lehet talán azért is, mert fegyverzeti üzemmérnökként sokkal kritikusabban kellene szemlélnem, a harcászati realitást, de nem ilyen vagyok, amúgy meg képzeld el, ha minden lövésére egy Panthernek egy-egy tank lángba borulna,tipustól függetlenül, mert kevesen tudják, hogy a kiváló L/71 75 mm-s PaK lövege 2000 méterig ugyanolyan páncéláttörési karakterisztikát tudott mint a hires Tiger halálos 88 mm-s rombolója... Tudod nem vagyunk egyformák...) -
#1371 gyanítom, hogy kihagyod vmelyik célt és ezért ismétli a gép a rohamokat lehet hogy csak egy terültet kell elérni vagy ilyesmi -
#1370 -
#1369 nyomdahiba de ott a pont -
#1368 ebben teljesen igazad van, nincs is jobb mint jól összedolgozva elverni a sok lámit :) -
#1367 SU-75-öst én még nem láttam csak 76-os :) -
#1366 Még 1 dolog ami nincs benne a single ben az a csapatjáték nincs is annál jobb érzés mint amikor csapattárs egy Jagdtigert kicsalogat én meg a túloldalról lerohanom és oldalbalövöm egy kis takony tankkal... -
#1365 2 Single missiont nyomtam össz vissz a single missionökben a tankok adatai teljesen irreálisak még a multinál is jobban ugyanis a proggi teljesen más adatokkal dolgozik mikor modot készítettünk láttuk......ha kihivást akarsz játsz ellenünk (lesz 0,00001% esélyed)nagyobb kihívás lesz mint a buta elöre scriptelt gép ellen játszani aki még csal is.... Múltkor pl Bugdet ben nagyon megszopattunk két védekezös lamát lerohantuk öket a picsába egész meccs alatt vissza voltak szorítva a spawn helyükre....a mesterlövészek ellen ott a gyalogsági akna és röhögve nyersz a scout buzik ellen is...olyan meg nem hinném hogy volt már aki csak tankokkal várna ez hülyeség jópár hónapja nyomjuk már igazi ellenfélre még nem találtunk de ha mégis csak tankokkal várna rábaszna odaslattyognék egy su-75 el és rommá löném a seggét. Különben meg ha azzal van gondod hogy az ellenfél nem támad és igazi kihívásra van szükséged akkor ott a Battlezone állítsd none ra és játsz szövikkel a németek ellen...de szerintem te meg jó ha 1x-2x játszottál multit...
Általában azok nem szeretik a multit akit laposra vernek benne de akkor meg nem az ellenfelet kell hibáztatni. -
juno #1364 Végignyomtad már nem arcade-ban a pályákat? Mert szerintem nem, ugyanis van egy-kettő... ami full kihivás, amikor kb 10% esélyed van, hogy nem nyirnak ki. Na persze gyerek modban, vagy debil ellenfél ellen (pl volt aki csak mesterlövészekkel akart nyerni ellenem, sztem túl sok ellenség a kapuknált nézett, és volt aki sündisznóban várta a megváltót se tüzérség, se gyalogság csak Panzerek, no comment, és röviden ennyi az átlag katonai zsenialitásáról,) az tényleg király lehet, csakhát van aki ilyen. Nem szeretem a multit... -
#1363 Faces of War Expansion Revealed -
#1362 jóó az nah legalább megtanulja irányítani az egységeket -
#1361 Egy mentőötlet: NE JÁTSZ single playert!!! MULTI RULZ!
Peace -
juno #1360 Oké, akkor probálgatom tovább, esetleg ha vkinek mentőötlet van szivesen veszem. -
#1359 nekem nem volt ennyi roham :S jöttek 2x oszt kész -
juno #1358 Persze hogy kilövik a tankokat, amig volt ammo, de folymatosan kb 5 percenként dobálja be a pálya széléről a dögöket, és egy idő után a 300 Pzgr elfogyott, pedig még a kilött Hetzerből is átpakoltam...Azt hittem van valami hely ahova el kell osonni, hogy mission complett legyen, mert egy idő után ledaráltak. 2és1/2 óráig álltam a sarat, hegyekben voltak már a roncsok, megszámoltam 104 darab Tiger-E, Panther, Pz-IVG és flak wierling után áttörtek, mert a kiégett roncsokat tolják maguk előtt, és nem tudtad az ágyúkkal löni őket. Előbb-utobb közel jutnak, a képernyő tetején vannak kiépitett orosz állások, oda miért nem engedett pl bevackolni a PaK 40/3, és a Zisz-3 lövegeimet? Valaki átjutott már ezen a küldin egyáltalán?... -
#1357 ha jól emléxem van valahol a pályán gyalogsági meg, tankelhárító akna, csa nem tom pontosan hol, de ha a pakokat megszerzed azok simán kilövik a német tankokat -
juno #1356 Eddig megvan nekem is. Mindenkit kinyomtam a pályáról, akkor fel a dombra a parancsnoki kocsival, erre támogatásnak a tó elé ledob orosz lövegeket, amik kékek, és gyalogságot ami zöld, innen képet vált, és a széléről a pályának bejön többszáz német, négycsővüek, Pumák, Tigerek, PzIV-G, Panther és sok sok gonosz roham osztagos német...)A következő feladatként leforditottam: tisztisd meg a falut, de hogy a rákba, együtt 300 PzGr is kevés volt.. Hogy vitted tovább????..1ébbként pihe 83 a lángszoró tartályával bármiből tudsz üzemanyagot leszivni, és tölteni is, hiszen kannaként is müködik. -
#1355 van olyan ami pirossal van jelezve a tankon mégse tudja az emberke megjavítani, singleben előfordul ilyen, és ha a küldetésben nem kell hogy járművet használj akkor nem tudsz úgyse beszálni semmibe, vagy ha mégis akkor a járművel van alapból valami gáz pl: nincs benne üzemanyag vagy lőszer -
#1354 valószínű, mert szerintem neked nem írtak külön faces of wart
ejecttel lefele nyíl szálj ki a gj-ből, az elhagyáskor nem lehet többet használni, van olyan sérülés amit nem lehet kijavítani azok a részek szürkéklesznek a kijelzőn, átírni biztos át lehet csak meg kell keresni hogy hol, ill m map behívsát tudod használni -
pihe83 #1353 mért van az ha kiszállok a saját tankomból akkor nemszálnak vissza a katonák??
meg elakarok foglalni valamit abba se,meg megjavitja de be nemszáll senki,át sem vált az egérkurzor olyan ikonra....
másnál is igyvan????? -
#1352 juno megnéztem a ruszki pályát, a lényeg annyi hogy át kell jutatni a pályán a parancsnoki kocsit, ehez viszont ki kell írtani az összes németet ami nem egyszerű, ha a híd felrobban akkor a komppal át tudod vinni a jeepet, a malmot célszerű minél hamarabb szétszedni mert tele van mesterlövésszel, a tankokat amik vannak azokat egyszerűen le kell gránátozni (rpg), később ha tudod akkor szerezd meg az ágyúkat, én úgy csináltam hogy jobbról megkerültem az egész pályát és ami elém került azt írtottam lefele, fegyverből érdemes a jó nagyokat használni és jó sok lőszert+gránátot tartani az embereknél -
pihe83 #1351 Üdv Nemtud arra valaki megoldást hogy a játékban jobban el lehessen távolítani a kamerát??? szeretném messzebbröl nézni az eseményeket közben.
Van e ilyen mod vagy átlehet e irni valamit esetleg??
-
#1350 de [email protected] -
#1349 A chat ablakba nem tudok beírni, pedig már regisztráltam is... :-( MSN-ed nincs? -
#1348 Okés, megyek... :-) -
#1347 a cordha.extra.hu van chat ott megbeszéljük