Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze hogy fogunk játszani ma, minden nap fentvagyunk, kb este 19:00-20:00 körül kezdünk, a szerver neve állt coRDHA vagy m1garand_hun
értem, ti ma fogtok játszani? elég gyenge vagyok még, még a training mapon se tudtram átmenni alapverzioval, hiába pakoltam meg a tankom, nem lett véeg a küldinek....
1.4.0.1-es a legújabb patch, de van a sok szánalmas ember aki még mindig a hót bug patchnélkülit nyomja, azokhoz nem is fogsz tudni csatlakozni, de akinek gyenge a netje azokhoz se lehet csatlakozni rendesen
felrakom, megpatchelem,megcrackelem az 1.4.0.1-es vagy melyik patch crackjével,indítom,multiplayer és ott kiír szervereket, de van egy mittomén miska(hun) és nem tok rácsatlakozni. miért? vagy melyik a legfrissebb patch amivel sokan nyomják?
erghfg.hr.gtbfg... akkor megállítom az emudvd letöltést 😄
a reloaded-es verziot nem lehet akkor megpeccselni? 😞
ha az -=FFI=- küld mailt hogy lesz war vagy valami akkor szóljatok
(ez az üzenet csak Jeff-re és m1garandra vonatkozik)
(ez az üzenet csak Jeff-re és m1garandra vonatkozik)
Sziasztok!! feltettem a játékot s az 1.4es patchet de miután feltettem ujra crackelek és nem írja át a verzioszámot! miért??? tudtok segíteni????
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
lehet tölteni a modunkat
sziasztok...nekem fenn van az 1.4 pach,és van valakinek crack hozzá...english verzio
az enyém [email protected]
Holnap lesz belõle mégis, holnap ugy 8 körül talán, msn-em [email protected], vegyél fel azt megbeszéljük a részleteket.
Joee, esetleg egy HUN-al mögötte 😊, ma estefelé talán kipróbáljuk multiba az uj peccsel.
türelem elég sok számot kell átírni és szinte naponta változik de vmit felrakunk a weblapra
szavakban:páncélvastagság, sebesség, lõtáv-pontosság, átütés
szavakban:páncélvastagság, sebesség, lõtáv-pontosság, átütés
makett.tk
Jah, bár pont mostanában jött valami uj crack a patch-hz, jól megszivtam 😊
A mod hogy áll? 0.1 elég kezdetleges akkor, vagy nem?
Meg valami txt-t vagy akármit ki tehetnétek hogy meg lehessen nézni mi változik.
A mod hogy áll? 0.1 elég kezdetleges akkor, vagy nem?
Meg valami txt-t vagy akármit ki tehetnétek hogy meg lehessen nézni mi változik.
nah oldalon belinkeltem a modot, mostmár csak a styleal kéne kezdenem valamit mert az istennek nem akar úgy kinézni mint ahogy nekem a szerkesztõben van :S:S:S
az alap már kb. kész csak finomítani kell megvan a 3 hadsereg ágyúinak korrekcioja és már készül a páncél korrekcioja de már most is játszható állapotban van. Még ki kell dolgozni a pontrendszert a scoutokat gyengíteni kell meg az ágyúkat finomítani 1-2 héten belül kész....remélem<#idiota>#idiota>
Ha tényleg jobb lesz a patch-el, és a mod is jó lesz amit csináltok, vagy szerzünk más modot ami fasza, akkor ráveszek 2 haveromat is, akkor már lehet 3vs3-ban irtani <#violent>#violent>
Hát gyengécske a netem (512dsl) szal lehet még pár nap <#confused>#confused>, de lehet estére otthagyom tölteni, akkor már holnapra 😊
legalább lesz mégegy játékos 😄, gyerünk ez még mindig nem elég!, így csak 2v2-õt lehet játszani 😞
te állat 😊
amugy buék mindenkinek
és már töltöm az emu-s fow-ot <#ravasz1>#ravasz1>
amugy buék mindenkinek
és már töltöm az emu-s fow-ot <#ravasz1>#ravasz1>
A kérdés az hogy:
tudnál-e adni Crac-ket a játékhoz?
tudnál-e adni Crac-ket a játékhoz?