Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali mkinek. Orosz elit missio parancsnoki kocsival, kommisszár pajtásnak kell vele a dombra menni, utána támogatás megjön, falu széle hogyan tovább? Szép lassan a Tigrisek, meg Pumák, meg Pz-IVG és a több száz német elit gyalogos legyalulnak, 27 kegyetlen rohamot vertem vissza de utána megadeth, mi a megoldás, valaki tudja? Köszi.
a kezelõi panelt kvázi 1-2-3 lapozni lehet a 2 a személyi beállitások, a 3 a gépek, telepit, vontat, stb.ott nézd meg
Hecker007
az én netem se laggos, kivéve amikor igen <#idiota><#idiota>

Jeffjohnson
Figyelem felhívás!

Klánunk a coRDHA felvételt hírdet!

Napi rendszerességgel játszunk ,TS-t használunk
olyan embert keresünk aki legalább heti 3-4x tudna jönni játszani megfelelö a netje (nem laggos) TS-t tud használni. Nagyjából mindenkit megvertünk már FOW-ban de szeretnénk komolyabb klánok ellen is játszani
viszont ehhez kevesen vagyunk.

Aki kedvet érez az itt tud jelentkezni.

m1garand
Jeffnek igaza van a multihoz nem kell végigjátszás és angol tudás se sok (ha az oroszoknak megy<#vigyor3>), magyar végigjátszás akkor lesz ha kijön magyarul!

makett.tk

Sziasztok!

A tutorialban unlinkelni kell az ágyút de az ikon sehol?
Hol kéne lennie?

Jeffjohnson
inkább multiban játsz sokkal jobb mint single gecmózás

Hello mindenkinek, magyar nyelvû végigjátszást tud valaki nekem? Elõre is köszi. Juno
m1garand
elõfordul<#wow1>

makett.tk

Hecker007
ezt még nemis figyeltem 😊

Damke mein herr, sehr danke!
m1garand

makett.tk

Hecker007
leírás kell vagy mentés?
mentést itt találsz

hali, tud valaki végigjátszást a Fow hoz?
Hecker007
nem õ hanem én tudom hogy õ mire gondolt mikor írta
OFF vége 😊

dehogy tuggya 😊)

Hecker007
tudom én hogy mire gondolt 😄

Nem a c&c-t szidta, hanem a sok noobingert (bár én nem c&c-zek, igy nemtom mennyi ott a "noobinger" 😊, majd a 3-al talán, meg valamennyit a generalsal régebben, de ha a régi c&c-t vesszük a generalszhoz nemsok köze van...), héj jeff most +védtelek 😊

Hecker007
C&C-t ne szidd plz az egy baromi jó játék, énis toltam eddig mindet és nekem is nagyon bejön 😊 tiberium wars powa 😄😄

Jeffjohnson
jaa okés bár itt nem nagy a forgalom mert kevesen Fow-oznak bezzeg a ratyi
Coh-ot boldog boldogtalan tolja sok c&c-s noobinger

Hecker007
a héten megpróbálok összehozzni 1 új mapot is, a köv modba majd bele tuszkoljuk valahogy

joebacsi
nemolyan lami, ide esgére ilyen ami nekem van, csak köcsög nélkül, meg más felirattal 😊
csak hogy ha már egy frencsájz, akkor legyen meg az eccségesség 😊
többi ratyinak is van, akik lámulnak folyamatosan béeftotyikba 😊

...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jeffjohnson
😄
van már logo fow.atw.hu
jövö héten készítem 3d-ben

joebacsi
hmm cordha powa! <#worship>
ezért a minimum az, hogy legközelebbi klánrészegedésre ti is eltoljátok az arcotokat 😊

(logó nemkõ? 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

m1garand

makett.tk

Hecker007
m1garand
coRDHA mod 1.0
letölthetõ fow.atw.hu

makett.tk

köszi majd figyelem.
m1garand
keresd a coRDHA clan jelzést

makett.tk

HALI MOST IS FENTVAGYOK
Hecker007
oké, mikor szoktál kb fent lenni?

hali sajna nincs msn-em,de szeretnék játszani.a játékban blood néven szoktam belépni ha gondolod ott megtalálsz.
sziasztok lenne egy olyan problémám hogy nemenged pályát létrehozni hogy belépjenek hozzám mások játszani.néha viszont enged,de az ritka mint a fehér holló.mitévõ legyek?valaki segitsen.
Hecker007
ha komolyan akarsz játszani akkor vegyél fel msnen: [email protected]

hali mindenkinek.holtudnék magyarokkal a neten játszani?
Haha, mostmár megvan, már csak az elsõ Quest-et nem tom tulvinni! 😄 XDXD
Hecker007
LOOOOOOOOOOL<#vigyor1>

m1garand
itt a válasz
V
V

makett.tk

császtok!
Kéne help, mert elakadtam már a kiképzõben :S:S. Amikor az (elsõ) kiképzõ pályának a végéhez érek, tehát a vasúthoz, akkor mutatja a nyil, hogy száljak be abba a teherkocsiba. Ezt megis teszem csak mikor menni akarok vele(tehát kijelölöm a jármût és bal egérgombbal akarok kattintani valahova, hogy menjen oda) akkor hiába kattintok, mert akkor kiszáll az ember a jármûbõl és õ megy oda. Valaki pls help!!!!
Hecker007
gamecopyworld.com

Hali mindenkinek.Valaki tudna nekem mondani egy pontos címet ahol megtalálom a crack-et az 1.04.1-es pech-hez.Már kerestem de nemtaláltam.A segitséget elöre is köszi.
Hecker007
nem bug, az a küldi baromi nehéz, próbáld meg elrejteni azt az embert amelyik nem a ranger ruhában van, a ranger ruhással meg kezd el csinálni a küldetés feladatokat, de vigyázz hogy ne fusson az embered, de legyen elõvéve a fegyvere, ne nagyon találkozzon ellenséges õrrel, és ne idõzzön sokáig egy helyen

Help, miért van, hogy minden második kilött, Nem fekete, csak piros hibás gépet nem engedi javitani? tudja valaki, + utolsó német elit küldetés mit kell a két szabotörrel csinálni? ha lövök riadó, ha bujkálok mission failed, ha robbantok, elszállnak õk is? Bugom van? segitsetek, légyszi.Köszi.Juno.
Hecker007
valaki szenvedett rajtam kívül a map editorral???

Hecker007
persze, vegyél fel msnen és adok hozzá direkt linket

HY,tudna vki nyomni nekem egy cracket a gamehez,megtudna vki dobni 1el?
Extra Units Mod

Szedjétek testvéreim és játszatok vele minnél többet és minnél többen.Ja és szóljatok ha valami hiba van benne.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Hecker007
ha gondolod vegyél fel msnen: [email protected]
ott könyebb megbeszélni a részleteket

Hecker007
semmi gond, én csak 21:00-ig tudok maradni most

oké, ha nem gond énis csatlakoznék 😊