2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
Druzsba #1466 A készülő fordításról megnézhettek néhány képetITT -
újabb hír az addonról--->katt, ez már a 9. :D csak lusták voltunk linkelni -
Sok sikert!
emlékeim szerint van benne "pár sor" amit lehet fordítani, ha kész akkor a 2 általam nem játszott kamányt is végigjátszom.
-
Druzsba #1463 Elkezdtük a játék fordítását. Minden további információITT! -
itt a híres világ kampánnyal beharangozott meglepetés
link
egy tálca cookie jobb lett volna!! -
meglesem -
meglesem -
FoW: Brothers in Arms, expansion trailer -
nah mivan nagyon megált itt az élet -
mikrofon kellne, úgy az igazi
-
fasza,köszi a gamet!!
még bele kell ebbe jönnöm rendesen:) -
milyen volt a multi?
-
nah felraktam a gamet,most ellépek kajolni
azt utánna keresek patchet maj cracket -
vágom mi a gondod szedd le valamelyik nagyobb cracker cuccát azzal sztem megy -
lammaer #1452 Torrentről elkezdtem begyűjteni egy reloaded verziót. Az ár végülis nemsok, de sokkal egyszerűbb megnyomni két gombot és várni egy napot amig lejön mint bemenni és megvenni valahol :)
Amúgy Jeff, lehet félreértettél: nem az a bajom hogy a patch után nem indul el (crack már lehúzva a gamecopyworldről :) ), hanem az, hogy MAGA a patch nem megy fel. De asszem megoldódik estére. -
egyébként reloaded unleashed verziot keresd azzal nem lesz gond de egyébként 2900ft a áma ami nem egy ökör ára
-
egy asr nevü cuccal megy patch után -
lammaer #1449 szerintem igen... faces_of_war_1.04.1_en.exe -
a patch angol (en) hez van?
-
lammaer #1447 Időközben erősen felmerült bennem a gyanú hogy a Spitfire verzió szivat - mert hogy az install után egyből megy, gyanús hogy nem kell crackelni (emiatt nincs eredeti exe-m)... valaki esetleg egy eredeti Exe-t tudna adni? -
lammaer #1446 Öööö... visszaolvastam egy egészséges mennyiséget de nem találtam választ. Szűzen feltelepitett játékra tenném az 1.04.1-es patchet, de nem találja a feltelepitett játékot. Persze fel van rakva, hiszen játszottam is vele pár kört. Hivatalos fórumon is láttam hogy páran kérdezték, de válasz sehol. Valakinek van tippje? -
bigfoot mikor jösz játszani? -
itt a link -
van hozzá exe fix a GW-n nézz szét, egyedül az 1.4a patchez nincs még de az a patch fölösleges is -
Nekem a reloaded van meg. Megnézem, hogy patchelve hogyan boldogulok az indítással.
A multi miatt érdekelne.
-
unleashed... de ha a kettöböl választani kellene akkor a Reloaded a játéknak egyébként semmi komolyabb védelme nincs és patchelés után is viszonylag könnyen "játékra" bírható -
A Reloaded, vagy a Spitfire verzió?
-
minden OK -
mivan?ottt volt a :D szmájli -
LÁTOM ÉRTED A VICCET -
jól van na:D -
olyan már volt -
hát először is be kell szereznem egy dvd írót,még nem tudom,de akkor szólok legközelebb ha 100% -
új időpont?
-
ált-ban igen
csak most összesürüsődtek a dolgok,behalt az írom is:S,és van kb 100mega hely a gépemen -
te aztán megbizható ember vagy gz -
jó ez a szmájli, cumisüvegből piál, ez már kiskorú veszélyeztetés -
inni jó -
a nem gyári lemezes verzió -
Hi!
Melyik az a "szürke" verzió, amelyikről beszéltek?