Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
ha elkezdessz visszavonulni a romos épület irányába akkor hirtelen átvált a mocsáron túli pálya részre és folytatódik tovább a hentelés

makett.tk

Jeffjohnson
bakker én is írtam egy hülyeséget pz-4/70 et írtam pedig az pz-IV/70(V) volt.
L/71 es ágyú volt még az alábbiakban is
Nashorn/Hornisse,JagdPanther
Ferdinand/Elefant <#ejnye1>

Jeffjohnson
egy baj van L/71 es 75 mm es Pak ágyú nem volt Panterben egyrészt azért mert Panterbe 75mm KwK 42 L/70 es volt másrészt azért mert pz-4/70 ben volt L/70es 75mm PaK 42......L/71 es ágyú pedig a Tiger Ausf. B (88mm KwK 43 L/71) gyengébbek kedvéért Királytigrisben volt igazad van nem vagyunk egyformák <#mf1> OSU-76 na ez készült T-60 Su-76 már mind T-70 re készült...ilyen hogy Su-76/1 v. /2 nem is volt...... olyan már inkább ,hogy Su-76M vagy Su-76 esetleg Su-76B vagy netán a meglehetösen mókás Su-76i de ha jól tom még Su-76P is volt ez van ....<#gunyos1> de nincs gond legalább 1 dolog abból amit írtál igaz :
nem vagyunk egyformák <#vigyor2>

m1garand
egy linket pls, hogy ezeket hol találtad mert ebben nagyon sok a hiba

makett.tk

Az alap gondolatom nem változott, a tankos srác velem szemben ült, egyébbként a T-60, vagy T-70 orosz könnyûpáncélos alvázára készült felülrõl nyitott küzdõterû tankvadász, másnéven önjáró löveg a Zisz-3 76,2mm-l L/42,4 vagy az F-22 Mod 1936 L/52,4 (ahol az L az ürméretben számitott lövegcsõ hosszt jelenti zárszerkezet, és csõszájfék, katonai nyelven kétkamrás csõkompenzátor nélkül) löveget használta, elõbbi a Szu-76/1 utobbi a Szu-76/2. 75 mm-s löveggel nem készült, már csak azért sem, mert ilyen ürméret nem volt rendszeresitve a szovjet hadseregben. 1ébbként valóban mert nem tetszett, egy hétig, kb hat-hét alkalommal multiztam, lehet talán azért is, mert fegyverzeti üzemmérnökként sokkal kritikusabban kellene szemlélnem, a harcászati realitást, de nem ilyen vagyok, amúgy meg képzeld el, ha minden lövésére egy Panthernek egy-egy tank lángba borulna,tipustól függetlenül, mert kevesen tudják, hogy a kiváló L/71 75 mm-s PaK lövege 2000 méterig ugyanolyan páncéláttörési karakterisztikát tudott mint a hires Tiger halálos 88 mm-s rombolója... Tudod nem vagyunk egyformák...)
m1garand
gyanítom, hogy kihagyod vmelyik célt és ezért ismétli a gép a rohamokat lehet hogy csak egy terültet kell elérni vagy ilyesmi

makett.tk

Hecker007
<#alien2><#email>

Jeffjohnson
nyomdahiba <#crazya> de ott a pont <#action>

Hecker007
ebben teljesen igazad van, nincs is jobb mint jól összedolgozva elverni a sok lámit 😊

Hecker007
SU-75-öst én még nem láttam csak 76-os 😊

Jeffjohnson
Még 1 dolog ami nincs benne a single ben az a csapatjáték nincs is annál jobb érzés mint amikor csapattárs egy Jagdtigert kicsalogat én meg a túloldalról lerohanom és oldalbalövöm egy kis takony tankkal...

Jeffjohnson
2 Single missiont nyomtam össz vissz a single missionökben a tankok adatai teljesen irreálisak még a multinál is jobban ugyanis a proggi teljesen más adatokkal dolgozik mikor modot készítettünk láttuk......ha kihivást akarsz játsz ellenünk (lesz 0,00001% esélyed)nagyobb kihívás lesz mint a buta elöre scriptelt gép ellen játszani aki még csal is.... Múltkor pl Bugdet ben nagyon megszopattunk két védekezös lamát lerohantuk öket a picsába egész meccs alatt vissza voltak szorítva a spawn helyükre....a mesterlövészek ellen ott a gyalogsági akna és röhögve nyersz a scout buzik ellen is...olyan meg nem hinném hogy volt már aki csak tankokkal várna ez hülyeség jópár hónapja nyomjuk már igazi ellenfélre még nem találtunk de ha mégis csak tankokkal várna rábaszna odaslattyognék egy su-75 el és rommá löném a seggét. Különben meg ha azzal van gondod hogy az ellenfél nem támad és igazi kihívásra van szükséged akkor ott a Battlezone állítsd none ra és játsz szövikkel a németek ellen...de szerintem te meg jó ha 1x-2x játszottál multit...
Általában azok nem szeretik a multit akit laposra vernek benne de akkor meg nem az ellenfelet kell hibáztatni.

Végignyomtad már nem arcade-ban a pályákat? Mert szerintem nem, ugyanis van egy-kettõ... ami full kihivás, amikor kb 10% esélyed van, hogy nem nyirnak ki. Na persze gyerek modban, vagy debil ellenfél ellen (pl volt aki csak mesterlövészekkel akart nyerni ellenem, sztem túl sok ellenség a kapuknált nézett, és volt aki sündisznóban várta a megváltót se tüzérség, se gyalogság csak Panzerek, no comment, és röviden ennyi az átlag katonai zsenialitásáról,) az tényleg király lehet, csakhát van aki ilyen. Nem szeretem a multit...
Nyers

My Life for Freedom!

Hecker007
jóó az nah <#idiota>legalább megtanulja irányítani az egységeket <#nezze>

Jeffjohnson
Egy mentõötlet: NE JÁTSZ single playert!!! MULTI RULZ!
Peace <#mf2>

Oké, akkor probálgatom tovább, esetleg ha vkinek mentõötlet van szivesen veszem.
Hecker007
nekem nem volt ennyi roham :S jöttek 2x oszt kész

Persze hogy kilövik a tankokat, amig volt ammo, de folymatosan kb 5 percenként dobálja be a pálya szélérõl a dögöket, és egy idõ után a 300 Pzgr elfogyott, pedig még a kilött Hetzerbõl is átpakoltam...Azt hittem van valami hely ahova el kell osonni, hogy mission complett legyen, mert egy idõ után ledaráltak. 2és1/2 óráig álltam a sarat, hegyekben voltak már a roncsok, megszámoltam 104 darab Tiger-E, Panther, Pz-IVG és flak wierling után áttörtek, mert a kiégett roncsokat tolják maguk elõtt, és nem tudtad az ágyúkkal löni õket. Elõbb-utobb közel jutnak, a képernyõ tetején vannak kiépitett orosz állások, oda miért nem engedett pl bevackolni a PaK 40/3, és a Zisz-3 lövegeimet? Valaki átjutott már ezen a küldin egyáltalán?...
Hecker007
ha jól emléxem van valahol a pályán gyalogsági meg, tankelhárító akna, csa nem tom pontosan hol, de ha a pakokat megszerzed azok simán kilövik a német tankokat

Eddig megvan nekem is. Mindenkit kinyomtam a pályáról, akkor fel a dombra a parancsnoki kocsival, erre támogatásnak a tó elé ledob orosz lövegeket, amik kékek, és gyalogságot ami zöld, innen képet vált, és a szélérõl a pályának bejön többszáz német, négycsõvüek, Pumák, Tigerek, PzIV-G, Panther és sok sok gonosz roham osztagos német...)A következõ feladatként leforditottam: tisztisd meg a falut, de hogy a rákba, együtt 300 PzGr is kevés volt.. Hogy vitted tovább????..1ébbként pihe 83 a lángszoró tartályával bármibõl tudsz üzemanyagot leszivni, és tölteni is, hiszen kannaként is müködik.
Hecker007
van olyan ami pirossal van jelezve a tankon mégse tudja az emberke megjavítani, singleben elõfordul ilyen, és ha a küldetésben nem kell hogy jármûvet használj akkor nem tudsz úgyse beszálni semmibe, vagy ha mégis akkor a jármûvel van alapból valami gáz pl: nincs benne üzemanyag vagy lõszer

m1garand
valószínû, mert szerintem neked nem írtak külön faces of wart
ejecttel lefele nyíl szálj ki a gj-bõl, az elhagyáskor nem lehet többet használni, van olyan sérülés amit nem lehet kijavítani azok a részek szürkéklesznek a kijelzõn, átírni biztos át lehet csak meg kell keresni hogy hol, ill m map behívsát tudod használni

makett.tk

mért van az ha kiszállok a saját tankomból akkor nemszálnak vissza a katonák??
meg elakarok foglalni valamit abba se,meg megjavitja de be nemszáll senki,át sem vált az egérkurzor olyan ikonra....
másnál is igyvan?????
Hecker007
juno megnéztem a ruszki pályát, a lényeg annyi hogy át kell jutatni a pályán a parancsnoki kocsit, ehez viszont ki kell írtani az összes németet ami nem egyszerû, ha a híd felrobban akkor a komppal át tudod vinni a jeepet, a malmot célszerû minél hamarabb szétszedni mert tele van mesterlövésszel, a tankokat amik vannak azokat egyszerûen le kell gránátozni (rpg), késõbb ha tudod akkor szerezd meg az ágyúkat, én úgy csináltam hogy jobbról megkerültem az egész pályát és ami elém került azt írtottam lefele, fegyverbõl érdemes a jó nagyokat használni és jó sok lõszert+gránátot tartani az embereknél

Üdv Nemtud arra valaki megoldást hogy a játékban jobban el lehessen távolítani a kamerát??? szeretném messzebbröl nézni az eseményeket közben.
Van e ilyen mod vagy átlehet e irni valamit esetleg??
m1garand

makett.tk

SgtChris
A chat ablakba nem tudok beírni, pedig már regisztráltam is... :-( MSN-ed nincs?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Okés, megyek... :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

m1garand
a cordha.extra.hu van chat ott megbeszéljük

makett.tk

SgtChris
Vagyok ... :-)

m1garand
ha itt vagy írj vissza, figyelem a fórumot

makett.tk

SgtChris
A modot letöltöttem, feltettem, de mi a következõ lépés? Vagy mi a game-server neve? A játékon belül az internet opciónál megtalálom az épp aktuális játszmát? Kár, hogy nincs FAQ a topicban, nem kérdezgetnék ilyen hülyeségeket. :-(

Jeffjohnson
a Multi és a single között ég és föld a külömbség amit singleben megtanultál azt multiban felejtheted is el ugyanis itt "inteligens" az ellenfél van ,hogy az elején megprobálnak lerohanni máskor meg olyan erödítményt hoz létre ,hogy még ö se talál ki.Szal jöhetsz nyugodtan játszani segítünk én pl: össz vissz 2-3 single missiont nyomtam le.

Kettõ Patch van hozzá, nekem is kellett valamiért mind a kettõ, mert mások ellen csak akkor engedett, szerintem ilyen sorozatú Dvd-t fogtál te is ki, mert az öcsémnek alapból megy minden, pedig egyszerre vettük meg a játékot.Azt mondják kettõ cég is beleugrott a gyártásba, mert az elõrendelést az eredeti factory nem birta leküldeni. Sztem mi ezekbõl kaptuk ki a magunkét.Hali.Juno.
m1garand
igen, korábbi hsz ben szerepel mit honnan kell letölteni de Hecker007 tud neked segíteni hogy a patch is mûködjön, a multi más téma azt csak ott tudod megcsinálni gyere és gyakorolj!!

makett.tk

SgtChris
Köszi-köszi! :-) Megpróbálom. Egyenlõre nem mernék még multiba bocsátkozni, amíg nem bírom rendesen kezelni a dolgokat, de majd idõvel... :-)))
Most a legújabb patch az 1.04.1-es? Azzal megy a multi?

m1garand
gyere inkább multizni
cordha.extra.hu le lehet tölteni a modot

makett.tk

m1garand
hétvégén megnézem

makett.tk

Hi mkinek Neuenhagen orosz missióban tud vki segiteni???
simán a trombita jelre rámész majd rájuk viszed a kurzort, akkor tenyérre vált, akkor katt, és máris mehetsz vagy gyakorolni, akkor a teherautó, vagy a front akkor a vonat...
Hecker007
"a 2 németkatonát akik kijönnek az állomásból be kell venni a csapatba" <---ezt az F9-el tudod megtenni ha jól emléxem

SgtChris
Üdv! Most kezdtem a game-el szórakozni, de elakadtam a gyakorlópálya végn, a német oldalon. Amikor a vasútállomáson kell választani, hogy az Opel Blitz platósra száll fel a csapat, vagy a vonatra, ami a frontra indul... Akárhova ülök, semmi sem történik...

Hi.Neuenhagen a pálya neve, megnéztem.Köszi a help-et. Juno.
az orosz komisszáros negyedik küldi, egy gaz66 terepjáróval, és 8 alap gyenge gyalogossal kezdesz, a legutólsó rész a domb, utána orosz támogató zisz 3-76,2mm-s pctörö lövegek, és két páncélautó jön, na meg a németek vagy ezren, megszámoltam 104 páncélost löttek ki, de utána legyalulnak a Tiggerek, négycsövû Flakkok, Panterek, van minden nekem meg a végére nyista pzgr, úgyhogy death, na itt kéne valami menekülö okosság, kisládába atombomba, vagy mit tudom én mi? Köszi a helpet.Juno.
m1garand
http://www.webforditas.hu/?show=textTab

makett.tk

m1garand
www.morphologic.com szövegfordítóval le tudod fordítani

makett.tk

Hecker007
ha leírod hogy pontosan hanyadik pály akkor, megnézem, de most így nem fogom végignézni az összeset

Hecker007
hanyadik küldi az? már nem emléxem a ruszki pályákra

joebacsi
lökj egy névlistát, és kiadom az alvállalkozóimnak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"