Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább a billentyûzet, meg lehet hogy sok volt a pezsgõ <#vigyor2>#vigyor2><#guluszem1>#guluszem1><#circling>#circling>
majd aki nem tudja hogy kell elindítani az fogja magát és beír a fórumba vagy ír privit, aki meg lusta az kilónjon vele <#mf1>#mf1>
okés az msn címem : [email protected] vegyél fel aztán a részleteket megdumáljuk
hm azt hittem nem mûkszik,4napos szünetben sztem akkor feltelepítjük a gameket azt leszervezhetünk egy mecset
a szürke edition simán megy, még nemis nehéz elindítani csak az .exe fixet kell bemásolni és láss csodát 😄
elárulok egy titkot a szürke verzió megy patch után is......
Ha van kedved mi gyakran toljuk a gamét és új embereket keresünk a klánunkba tolhatnátok velünk is
Ha van kedved mi gyakran toljuk a gamét és új embereket keresünk a klánunkba tolhatnátok velünk is
wazze így lement az ára?
10.én fizu után egybõl rendelem
Soldiers -t is megvettem ez is megérdemli,patch megjelenéséig haverral toltuk és gyaktunk rendesen😊
10.én fizu után egybõl rendelem
Soldiers -t is megvettem ez is megérdemli,patch megjelenéséig haverral toltuk és gyaktunk rendesen😊
http://www.galaxisnet.hu/mkeres.php?T2=faces+of+war&x=0&y=0
2990 FT a Cdgalaxisban a media marktban kicsit drágább de ott is olyan 3500 körül lehet
2990 FT a Cdgalaxisban a media marktban kicsit drágább de ott is olyan 3500 körül lehet
Tow DEMO Link
makett.tk
nincs mit ha van kedved jöhetsz velünk is multizni majd minden nap nyomjuk
ha van TS-ed akkor jöhetsz ma is
msn címem: [email protected] de bárki írhat aki jönni akar hentelni 1-et minden új embert szivesen látunk és segítünk megtanulni a multi rejtelmeit <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor5>#vigyor5>
ha van TS-ed akkor jöhetsz ma is
msn címem: [email protected] de bárki írhat aki jönni akar hentelni 1-et minden új embert szivesen látunk és segítünk megtanulni a multi rejtelmeit <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor5>#vigyor5>
Koszonom a valaszokat!
a zsákmányolt StuG.III-at nevezték át Su-75 nek a ruszkik. Ha érdekel majd küldök linket van egy lista a bevetett német tankokról milyen név alatt futottak mikor vetették be és melyik hadtestnél gondolom nem teljes a lista de csemegének jó <#vigyor2>#vigyor2>
Combat: kilövöd az ellent akkor pontot kapsz magasabb pontszám nyer
FFA:free for all mindenki mindenki ellen ez a legnagyobb baromság nem ajánlom
Battle Zone: Zászlókat kell befoglalni és megtartani minél tovább van nálad a zászló annál több pontot kapsz (több zászló is van a mapon a játékosok számától függöen)
Frontline: egyik fél védekezik komolyabb tankot nem kapnak a védök ha vége a mapnak akkor cserélnek az védekezik aki támad stb.
vannak különbözö reinforcment módok ezek a játék tipusokon belül állíthatóak be pl (Battle Zone és a reinforcment Time)
Time: egységeket egy bizonyos idö letelte után kapod
Budget: pörög felefelé egy számláló és vásárolni tudsz
None: 500 pontról indulsz és azt tudod elkölteni (van egy tank limit aminél többet nem tudsz venni)
FFA:free for all mindenki mindenki ellen ez a legnagyobb baromság nem ajánlom
Battle Zone: Zászlókat kell befoglalni és megtartani minél tovább van nálad a zászló annál több pontot kapsz (több zászló is van a mapon a játékosok számától függöen)
Frontline: egyik fél védekezik komolyabb tankot nem kapnak a védök ha vége a mapnak akkor cserélnek az védekezik aki támad stb.
vannak különbözö reinforcment módok ezek a játék tipusokon belül állíthatóak be pl (Battle Zone és a reinforcment Time)
Time: egységeket egy bizonyos idö letelte után kapod
Budget: pörög felefelé egy számláló és vásárolni tudsz
None: 500 pontról indulsz és azt tudod elkölteni (van egy tank limit aminél többet nem tudsz venni)
Frontline: védesz vagy támadsz
Combat na vajon mi lehet henteljük az ellent agyba fõbe
Az hogy hogy játszól rajtad múlik, lehet sokféleképpem
Üdv Tankvadászzzzz nanana na na na na naaaaaa
Combat na vajon mi lehet henteljük az ellent agyba fõbe
Az hogy hogy játszól rajtad múlik, lehet sokféleképpem
Üdv Tankvadászzzzz nanana na na na na naaaaaa
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Udv!
Mostanra sikerult teljesen vegigtolnom a jatek singel reszet(mellesleg sztem akarcsak az elozo resz ez is uberszuper lett,preciz es szep munka)es ugy erzem mar belevaghatok a multi reszebe.
Viszont be kell h valjam fingom sincs melyik milyen jatekmodot igenyel.
Pl a Frontline es a Combat semmit se mond Nekem.
Vki megosztana melyikben mit kell es mire ugyeljek?!
Bocsnat az extralama kerdesert,de nem akarok ott a neten benazni es ezzel masnak a jatekat elkurni, h ott tapasztalgatom ki...
A valaszt elore is koszonom!
Mostanra sikerult teljesen vegigtolnom a jatek singel reszet(mellesleg sztem akarcsak az elozo resz ez is uberszuper lett,preciz es szep munka)es ugy erzem mar belevaghatok a multi reszebe.
Viszont be kell h valjam fingom sincs melyik milyen jatekmodot igenyel.
Pl a Frontline es a Combat semmit se mond Nekem.
Vki megosztana melyikben mit kell es mire ugyeljek?!
Bocsnat az extralama kerdesert,de nem akarok ott a neten benazni es ezzel masnak a jatekat elkurni, h ott tapasztalgatom ki...
A valaszt elore is koszonom!
SU-75-ös is volt most akadtam rá <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#beka2>#beka2>
Teljesítve,thx!
Meg kell hagyni elég komoly a game<#eljen>#eljen>tetszik!
Meg kell hagyni elég komoly a game<#eljen>#eljen>tetszik!
★ 汤姆 李
a kis házban van a transzormátor amit a németek õröznek azt kell felrobbantani, amúgy a numlockra van állítva a kamera, jó tudni ilyen egeret se veszek
makett.tk
Ok,megoldottam.Beállítottam w,s,a,d-re a kamera forgást😊
Nem is rossz így,szépen kezelhetõ.
Már csak azt tudnám,hogy mit kell az enginer-el kezdenem az elsõ pályán mikor felrobbantottam a rádió állomást(Allies-el).
Menjen a power station-hoz?Elvileg ezt írja feladatként de nemtok rájönni mit kell tennem<#nemtudom>#nemtudom>
Nem is rossz így,szépen kezelhetõ.
Már csak azt tudnám,hogy mit kell az enginer-el kezdenem az elsõ pályán mikor felrobbantottam a rádió állomást(Allies-el).
Menjen a power station-hoz?Elvileg ezt írja feladatként de nemtok rájönni mit kell tennem<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
A legújabb van(Logitech mx revolution)<#nemtudom>#nemtudom>
Más ötlet?
Más ötlet?
★ 汤姆 李
Hogy tudom pontosabban mivel tudom a kamerát forgatni?
Középsõ egér scroll lenyomásra nem funkcionál bill-t meg nem találok rá.
Mindenképpen egérrel szeretném forgatni de hogyan??
Középsõ egér scroll lenyomásra nem funkcionál bill-t meg nem találok rá.
Mindenképpen egérrel szeretném forgatni de hogyan??
★ 汤姆 李