2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
pihe83 #1546 mi garand ot szeretem COD2 be is :)) jó cucc -
#1545 ááá ébren vagy :) -
#1544 azért a k98, meg a g43 nem olyan nagyon rosz fegyver ;) -
#1543 igen a az m1-es lövészek megállítják a legtöbb németet :) -
Druzsba #1542 Én ezt nem éreztem irreálisnak. Messzi célpontokra ott vannak a puskák. -
pihe83 #1541 alapban azis gáz szerintem hogy a kézifegyverek lötávja nagyon kicsi...Mp40 el 30m már gondot okoz :) -
pihe83 #1540 Akkor a lövedékek sebessége sem olyan lassu mint az alap játékba?,mert az elég nevettséges -
#1539 jaja a mi modunkban nem nagyon lehet átlövöldözni másik szerverre :D
viszont a tankok páncélzata, meg ágyúja elég jól el van találva :D -
#1538 próbád ki a mi modunkat abban a lőtávokat nem módosíottuk, valóságos páncél,ill átütés, arányban lévő sebesség, stb -
pihe83 #1537 jaja,nekem és néha ez a bajom a ryan realism moddal,átlövöm az egész pályát szinte meg ilyesmik,olyan pici pályákon ez tul könnyü igy... elhiszem h 2-3 km re lövöldöztek tankokkal,de az ide sok szerintem -
#1536 túl relisztikus
-
#1535 a milyánkkel a cordha val na az tényleg realisztikus
-
pihe83 #1534 az mennyire uj kb? és szerinted jó realism mod? vagy szted melyik amivel érdemes jáccani? -
#1533 nekem 0.7 van meg
-
pihe83 #1532 Hello Nemtudna valaki müködő linket adni az ASM 0.2.5 mod ról?
a filefronton nincs semmi vagy valaki átküldheté... Lécci -
#1531 első ránézésre jónak tűnik vagy inkább hihetetlennek :) -
Druzsba #1530 Szerintem nagyon jól néz ki, ahogy gépfegyverrel lebont mindent, és úgy tűnik a tankok sérülésének a modellezésén is melóztak egy kicsit. -
#1529 ja az 5-ös vid elég érdekes -
#1528 fizikás videt láttátok?
+ van egy pálya bemutató. -
#1527 már a mostani gépén is teljesen normálisan kéne hogy mennyen, csak szarul van valami beállítva, meg szerintem van egy csomó háttérben futó szarja ami fogja a gépét :)
kipróbálom énis az 1.7-es pentiumon a gamet :D -
lee56 #1526 "aztán lesz bele egy dupla magos 1.8-as pentium.." - gratulálok, remek választás -
#1525 Nekem minden maxom van, meg a legnagyobb felbontáson... és nem szaggatt. Sztem meg ép hogy gyenge gépigényű, az 1 gb ram tökéletesen elég neki:DD
A CoH az már más eset, oda kell 1.5 gb ram, h tökéletesen fusson pl. -
Druzsba #1524 Az biztos, hogy nincs tökéletesen optimalizálva a játék. Bár kispályás megoldás, de nekem 4 Giga vitruális memórai is sokat segített. -
#1523 ha ilyet csinál akkor egy win csere nem ártana, nekem akkor csinál ilyet max grafon ha valami nagy dolog felrobban, van nagyon sok egység mozog, am szinte mindegy hogy hogy állítod be a grafikát, hallottam olyat is hogy lowon rosszabbul megy mint maxon -
#1522 gépigény a 8800gts sel sincs csak 15fps -
matess13 #1521 huhh..ez jó ez a játék meg van 2.5 hónapja.. kb azóta vettem egy MSI Nvidia 7600GS-et...gondoltam kipróbálom biztos nem fog néha majd fagyni..ezelőtt 9600 volt (ATI) 256mb annál néha néha fagyott..nos beraktam és semmivel sem lett jobb pedig sok játék full grafikán jobb de ez nem..ez ugyanolyan csak néhol szebb minden alacsony grafikán..nem tom.. AMD Athlon om van 2.5-ös 1gb ram ddr2 400-as szal 400-on fut ..a többi nem számít..jah meg Asus alaplap igaz a vidikártya nem naon megy hozzá de így is jó..majd ki lesz cserélve msi-re vmi jóra aztán lesz bele egy dupla magos 1.8-as pentium..nah szal vmi gépigényt nem irtok nekem ? :D vmi durva lehet..de élvezem a játékot mert jó szal csak néha fagy be egy 3 mp-re ami nem zavar..ezt eltalálták ezt a játékot a robbanások minden..nem ? ohh magyarosítás hogy van ? -
#1520 és ezt a magyarítást még nemis nehéz felrakni -
Druzsba #1519 Próbáld meg aktiválni amagyarítást az OPTIONS\MODS -on belül. Ha nem megy, gyere nézd meg a honlapunkon (www.bakeronline.hu) van rövid leírás, hogyan kell feltenni. -
#1518 Nekem van egy nagyon nagy gondom:
Feltettem az 1.04-es pecset, de az istennek sem akarja felül írni az angol file-okat magyarrá :P
Pedig a magyaritasok.hu-ról szedtem le a honosítását. -
#1517 vkinek volt ilyen problémája olvass vissza -
#1516 azért 1-5 szokott lenni -
#1515 pedig vannak patches szerverek is, legalábbis mikor én felmegyek olyankor mindíg van valami, de azokon is nagyon bénák játszanak állt -
pihe83 #1514 teis csak 1.01.0 s szervereket látsz? vagy még van olyan is ami mellé nincs irva,de az a lényeg hogy 1 szerverre sem tudok felmenni -
#1513 nem tudom miért engedi a gamespy kiváncsi lennék a válaszra én is
-
pihe83 #1512 Hello, mért van az hogy minden szerver 1.01.0 s verzióval megy???mértnem az uj peccsel?? -
Druzsba #1511 Próbáld újra... elvileg már ment az aktivló levél Neked is. -
dolfy #1510 Hali! Nem sikerül regelnem az oldalra valami probléma miatt. Ha valakinek megvan a magyarítás küldje el légyszi erre az email címre:[email protected]
Előre is köszönöm! -
Druzsba #1509 Elkészült a fordítás! ITT letölthető. -
#1508 a készítők mindíg hazudnak nem jöttél még rá :D
am kicsit olyan mintha csak 2-en járnánk ebbe a topikba :( -
#1507 újdonságok
FoW2